Kryssningen

Det börja med att vi åkte buss ner till hamnen där båten skulle gå. När vi kommer dit och in till hytten är vi aspepp så börjar med att kolla runt lite (måste ju se till så man hittar tillbaka till hytten på natten sen) och fan vad komplicerat det va att hitta, värsta laburinten ju. Men vi lyckades hitta till buffén som vi först trodde enbart bestod av potatissallad och kassler, men sedan hittade vi till den varma maten som var jättegod, man fick dricka så mycket man ville också, det gillar vi. Men det gick endast ner tre glas med öl sedan begav vi oss mot taxfree där det var dags att köpa på sig lite alkohol. Man fick endast köpa upp till 22%, men gjorde inte så mycket, Fanns alldeles för mycket att välja på ändå. Stod nog där och bara titta runt ett tag innan vi hittade nån äppellikör för 99 kr. Asbilligt, en liter 20% likör för 99 kr, det fyndar man inte varje dag. (måste bara lägga till att det fanns typ ingen juice att blanda ut med, det enda man kunde köpa var festis, dåligt!) Efter taxfreen så drog vi tillbaka till hytten för att byta om till beachkläder och förfesta. Där var nu allt började hända men kan tyvärr inte förklara hela kvällen för då skulle detta inlägg bli onödigt långt. Men kan sammafatta lite bara...
det var mycket förfester i hytter, träffa mycket trevligt folk, vi fick hela våran hytt nerskvätt med cider samtidigt som en av killarna drog ner sina byxor för att visa sina bollar. Vart också lite dans, inte så jättemycket faktiskt för dansgolvet var så litet så man fick inte rum, vi stod som packade sillar. Så mestadels vart det att hälsa på folk i hytter, just det, vi gick på speed-dating också. Vi kom lite sent så hann endast träffa tre killar, två töntar och ett sexfreak, haha. Där träffade jag också på Peter Siepen, ni får se ett kort sen. Han skulle tydligen vara dj under kvällen och dagen efter men vi såg honom aldrig. Sedan blev det mer fest i hytten och mmer dans, sen var klockan helt plötsligt sex på morgonen. Har aldrig varit med om att tiden gick så fort. Nu har jag säkert glömt nämna lite grejer, och vissa saker tänker jag inte nämna men fan vilken kul och galen kväll det va!
Var ju skapligt pigg dagen efter, tog mig nån timme att ta mig till änden av sängen där väskan med alvedon låg. Sen några timmar senare lyckades vi ta oss ur rummet och till taxfree för att köpa frukost (godis och chips). Sen fastnade vi återigen i hytten, men sen runt tre blev vi iväg körda för att personalen skulle bädda våra sängar. Då märkte vi att folk var fullt igång med att dricka och dansa loss igen, förstår inte hur folk orkade. Men nån timme innan vi skulle komma fram till hamnen igen var vi också där och slängde på rumporna igen.

Måste bara tillägga att inte många brydde sig om beach-temat, vi var nog nästan de enda. Men vi vart åtminstonde väldigt populära med våra kransar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0