måste bara tillägga en sak..

Läste nyss på benhinneinflamation.se att denna symptom är väldigt vanlig hos aktiva idrottare. Kan bero på att de har tränat för mycket och muskeln säger ifrån för att den vill vila eller nått..
.. så det är säkert därför jag fått det nu, där hade vi svaret! :)
haha

skadad

Jag skulle vara duktig och gå ut och gå eller springa varje dag nu innan studenten, kände mig verkligen pepp inför det. Men lyckades skada mig igår så nu har jag fått benhinneinflamation, och då får man inte anstränga muskeln på ett bra tag om det ska hinna läka. Och eftersom studenten är om mindre än två veckor lär jag ju säkert inte hinna träna mycket alls.

(Benhinneinflammation orsakas vanligen av överansträngning p.g.a. för intensiv träning, för snabb ökning av träningsdosen, hög hålfot (högt fotvalv), pronation av foten, ändrad skotyp, byte av underlag eller träning på hårt underlag. Benhinneinflammation uppstår företrädesvis under och efter löpning, hoppträning eller långpromenader och kan ta lång tid att läka.)

Jag kan ju tänka mig att jag fick det för att jag inte tränat på ett bra tag (otränad helt enkelt, eller som elin uttrycker det: Mes!) Men vi kan ju lossas att det beror på skorna, underlaget eller för hög hålfot ;) 

Men nu är ju det stora frågan.. hur fan ska jag lyckas få snyggare ben till studenten??


Kolla, jag är så ambitiös så jag har fixat en bild åt er som inte vet vart benhinnan sitter.


bildbomb från dagen


köpte jordgubbar på torget.. de var riktigt saftiga och goda!!!











Häng-haka Ohyes!

Sen har jag några bilder på gabbe men hon tyckte att hon va ful så hon ville inte va med.. men vi kan ju lossas att denna bild nedan är på Gabbe, lika sexig som alltid!

Måndag

idag skulle jag ha följt med elin och kolla på skor på tuna park, men jag försov mig så stackarn fick gå där själv (men hon hittade ett par fina skor i slutändan och det är väl huvudsaken, med eller inte med mitt sällskap) Men sedan mötte jag upp henne vid matsalen, flickan ville ju ha mat..  
Sen var det dags för redovisning av mitt powerpoint på säkerheten.. men internet skiten ville inte fungera så jag får göra det på onsdag istället, fan så typiskt! Sen håltimme fram till dansen där det bara bjöds på godis i massor och betygssnack. Fick vg.. sumpade mitt mvg med andra ord. Men det hade jag faktiskt räknat med, men är nöjd ändå. vg i dans liksom, inte helt fel med tanke på att jag och dans vanligtvis inte går ihop.

Fick hem mitt schema för juli idag också, har ett rätt chill-schema. Även fast jag inte är ledig veckovis och kan då inte åka iväg på semster, så har jag rätt mycket ledigt. Har dagar då jag slutar tolv, eller dagar då jag börjar fyra på eftermiddagen. Och då har jag ändå hela dagar att tillbringa i solen. Sen är jag ledig hela dagar och sånt också.. så ja en mycket bra schema enligt mig :)

bag in da box

Jag måste bara lägga upp den här gamla godingen. Började lyssna på den för en halvtimme sen och har inte kunnat sluta den dess. haha är jag dum i huvet som faktiskt tycker den är bra?


back

Blev inte mycket spring, blev mer snabb gång.. alltså powerwalk med andra ord! Men det var fan jobbigt, efter tio minuter fick jag jätteont i benhinnorna och då var det en bit kvar tills jag skulle komma hem. Så nu har jag jätteont i mina benhinnor (smalben), försöker massera lite, men hur fan masserar man sina smalben.. är ju bara ett ben typ.

Ska väl alldeles strax hoppa in i duschen, frächa upp mig lite, och sen ska jag försöka ta mig igenom The princess and the frog. Började titta häromdan men måste säga att början var rätt seg..

AJ! (nu kommer inte min danslärare bli glad!)

Ut och springa

Nu har jag suttit inne och degat hela dagen, ätit tårta och djungelvrål (mycket nyttigt!). Så nu tänkte jag att det fan är dags att springa lite. Lär väl säkert bli en runda på fem minuter men det skiter jag i, så länge jag försökte.. man får väl försöka jobba upp konditionen lite.
Men hörs sen,.. dags att flåsa! :)

hår överallt

Jag skulle behöva en riktig storstädning av mitt rum (och hela huset). Eftersom Kajsa tappar vinterpälsen nu så ligger det hårtussar överallt! Mina kläder, maten, lakarnen, allt är fullt av hår. När jag ska torka mig efter att ha duschat blir hela kroppen svart av allt hår, så illa är det.. och då skojar jag inte!!
Det är så äckligt och irriterande att det är hårt vart man än går, men känns samtidigt rätt onödigt att städa för att två minuter senare ser det likadant ut.
Sen är ju mitt rum oftaste stökigt ändå men detta hår gör ju verkligen inte saken bättre..

såhär ser hela mitt täcke, mina kuddar och mitt lakarn ut.. mysigt att sova med eller hur?


golvet är fullt med hårtussar.

Någon som känner sig manad att komma hem till mig och kliniskt städa hela vårat hus? (du kan få typ en tia)

söndag

idag är det söndag som ni alla säkert vet, och det betyder ju att det är mors dag!! Mormor ska alldeles strax komma över med tårta, jag som är nyttig och allt. Men en liten bit skadar ju inte, man måste ju vara snäll och smaka nu när hon väl anstränger sig och köpa en, haha.
Har bett mormor gå vägen förbi affären och köpa lite lotter till mamma också, jag är ju inte en så bra dotter så jag glömmer ju självklart bort att köpa någonting. Men då är det tur att det finns lotter (och en mormor), en bra plan B liksom.
Men nu hoppas jag inte att alla är som jag och glömmer bort, hoppas ni köpt något fint till era mammor! :)


en väldigt charmig bild på mamma, här visar hon sin vackraste sida! hahaha

godnatt

Nu har flickorna dragit sig hemmot så då är det dags för mig att sova lite.


Byebye

Nu ska jag gå och möta flickorna plus köpa något man kan äta ikväll..nyttigt ska det va, det får vi inte glömma!
Hörs när töntarna bestämt sig för att gå hem, adios!

uppdatering

Denna dag har vart rätt seg. Var som sagt på promenad med emelie i en timme förut, sedan blev det att titta på tv i ett x-antal timmar. Har precis duschat för jag ska gå och möta Emelie och anna vid affären senare. Vi ska mysa hemma hos mig ikväll, de ville titta på Eurovision finalen. Jag däremot ser ingen anledning, sverige är ju inte ens med men vad gör man inte för kompisarna?  Nej men det är rätt kul att kritisera alla låtar och kläder, haha.

Eftersom det inte är någon hemma hos mig så ska jag passa på att sätta på musiken på högsta volym, dansa runt i trosor och sminka mig, allt på samma gång!




Powerwalk

Nu går jag och möter upp Emelie vid tempo.


Ciao!

lördag

Idag har jag bestämt mig för att mitt nyttiga liv börjar om på nytt, det är exakt två veckor kvar till studenten så det passar ju perfa!
Och eftersom jag nu är nyttig blev det en stor och nyttig frukost, följt av en powerwalk med Emelie snart.



Nu jävlar är det igång!!!

kan inte sova..

sitter här i sängen och läser miljoner bloggar bara för att ha något att göra. Det börjar klia i ögonen och känner mig kissnödig fast jag inte är det. Grease spelas i bakrunden men orkar inte titta..

Skulle gärna vilja gå ut i den friska luften och ta en promenad men vem vill gå med mig vid den här tiden?
Nästan så jag önska att jag hade några läxor kvar bara för att ha något att göra, fördriva tiden med. Konstigt hur man aldrig är nöjd med någonting. När man har läxor vill man inte ha några, men har man inga så blir man uttråkad.. nej men jag är riktigt glad att plugget snart är över, vill nog mest bara ha något att klaga över.
Jag får väl ligga här i mörkret och stirra i taket och tycka synd om mig själv, inte många andra alternativ..
men.. sov gott!


Step up 3

Åh titta vilken film som kommer 1 augusti! Den bara måste jag se.. även där, snygg kille men snygg kropp som dansar, inte helt fel alltså! ;)


film

Håller på och kollar på Step up 2 just nu, den är ju bara så bra! Ettan tittade jag på förut idag och den är lika bra den. Att det är heta killar med snygga kroppar som kan dansa gör ju inte filmerna direkt sämre, mums säger jag bara! haha


Dessa två filmer rekomenderar jag starkt!!!


lekstugan

Håller på och leker lite med hunden samtidigt som jag kollar på Dirty Dancing 2 (yes jag kan göra två saker samtidigt!)

kajsa, jag och finnen har kul ihop.



lek kan lätt leda till kärlek har jag hört..

möt min vän

Hej, jag tänkte presentera er för en som står min mycket nära(bokstavligt talat)
Bloggen möt Finnen, finnen -  bloggen!

(kan säga att bilden ger den inte rättvisa, mycket större och mycket rödare in real life!)

General Fiasco

Ever so shy


Buildings

Skor

Jag är i stor jakt efter ett par skor till kvällen på studenten, och vill helst inte ha ett par vanliga svarta, det har jag hemma. eftersom jag ska ha svart klänning kan det va kul att piffa upp det lite med någon färg.
Hittade dessa på nelly.com.. men är rätt svårt att beställa via internet, man vill ju nästan testa!

     

Första videouppdateringen


Fredag

Ja då var det åter helg.. det går läskigt fort nu!
Idag hade jag tänkt klippa mig men fanns inga tider, kanske inte så konstigt med tanke på att alla klipper sig till studenten. Mamma och jeff ska in till stan men jag får inte följa med, snacka om mobbad!
Nej men de ska köpa studentpresent och jag har nu visat mamma den fina grodan så hon lovade att hon skulle gå och kolla på den. Håller tummarna! :)

Så idag lär väl bara bli en dega-hemma-dag. Ska inte göra ett skit, känner inte riktigt för att göra något heller så är väl kanske lika bra.


film

Nu ska jag se en film som heter Keith. Fick några filmer av elin idag och detta är en av dom.
elin fick mig att bli sugen på chips också så nu ska jag först ta mig ner till undervåningen och leta i skafferiet. (har för övrigt gett upp idéen om att va nyttig)
men vi hörs imorgon gott folk!


plugg = slut!!!

nu har jag precis skickat in den allra sista uppgiften!! en power-point uppgift i arbetsmiljö och säkerhet. Känns så otroligt skönt att det faktiskt är slut nu. Inget mer plugg, någonsin.. sug på den ni!
Ska bara visa min power-point presentation nästa vecka men det ser inte jag som en läxa, behöver inte ens förbereda mig och då är det inte en läxa!
Nu kan man bara njuta och suga upp atmosfären den sista tiden,
I´m happy jao!



ny kavaj



299 kr H&M

ber om ursäkt för de odugliga korten..


torsdag

hej svejs. har inte uppdaterat på hela dan men har helt enkelt inte orkat.
Hade endast klassråd idag och det är grymt jobbigt med tanke på att våran klass kacklar i munnen på varandra hela tiden! Men nu är åtminstånde det mesta med studenten bestämt,,skönt!
Efterråt gick jag och köpte kavajen, som jag  har längtat! jag är sån att ser jag ett plagg jag vill ha måste jag bara köpa det, likadant med allt möjligt, orkar inte vänta, vill ha det NU NU NU!! Men nu är den iallafall hemma, välkommen till familjen kan vi säga! (bild kommer upp snart)

Nu ska man väl kanske ta och börja på den sista läxan.. orkar egentlgen inte men fatta skönt när det är över? får tänka positivt, eller som Peter Pan säger: think happy thoughts!
Ciao!

sleeping time

nej nu mår jag dåligt av att jag äter massa djungelvrål. Inte ens en hel dag gick det utan godis, fail!
Men man kan ju inte vara elak och slänga det heller, äsch jag får bjuda elin imorgon, då tar de slut fort!!

Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Funderar på om jag ska ta en tidigare buss imorgon för att springa iväg till H&M för att köpa kavajen innan klassrådet eller om jag går dit efter..
aja jag får sova på saken, puss och tafs, haha.



vad hände med det nyttiga livet?

har kommer jag hem efter en dag utan något onyttigt och jag känner mig stolt och känner att det här kommer gå lättare än jag trott. Men nej där har jag helt fel!!
När jag kommer innanför dörren ser jag en stor djungelvrålpåse ligga där och se god ut. Då har mamma varit snäll och köpt med en påse när hon var på kryssning.. visst, väldigt snällt tänkt, men vafan, mamma jag är faktiskt nyttig nu!
ibland önskar jag att min mamma förstod sig på datorer så hon kan läsa min blogg och faktiskt veta vad som pågår i mitt liv...


dansen avklarad

Nu är jag hemma igen. Dansuppvisningen gick megabra faktiskt, var skitkul och ville bara ut igen! Det är verkligen något jag kommer sakna efter studenten, att få stå på scen, det är ju så jäkla kul! Man får en sån kick :)
lite synd att jag inte kunde bevisa för elin att jag faktiskt kan dansa waacking nu bara. Vårat nummer var bland den sista och elin den jävlen smet iväg i pausen för att hinna med sitt tåg. (hon påstod att hon var tvungen att vänta länge och ensam på sitt tiotåg då, tss bullshit, jag fick stå själv utanför mcDonalds till tio! inte helt fel dock, en assnygg kille kom fram och ville låna mobilen. klart han fick det, haha!)

Efter uppträdandet åt jag korv med pappa. hahahha korv med bröd - korv med pappa, haha fattar ni? (inte så kul jag vet!) sen begav vi oss hemåt där en lönecheck väntade på mig. hela 2102,50 kr tjänade jag av att jobba tre dagar, me like!! Så imorgon kommer dessa pengar vara slut igen!



dags att röra på sig

Nu ska jag alldeles strax bege mig till bussen. Är inte alls nervös just nu men är rätt säker på att det kommer några minuter innan.

jag tycker att ni kan ta era gulliga rumpor och ta er till Eskilstuna-->S.t Eskils gymnasium --->aulan kl 19!
Då är det full fart för oss tjejer att svänga med rumporna.. är inte bara jag som dansar utan även begåvade och riktiga dansare också, detta vill ni inte missa!


Peace..

..out!!

kläder

imorgon får jag in min lön på kortet, och jag räknar med minst 1600 kr! Då ska jag shoppa upp dom pengarna, haha.
Har hittat en kavaj på H&M som jag bara måste ha!! Den kostar 299 kr och den ska inhandlas imorgon (måste passa på innan den försvinner). Sen är det ju fri frakt på Nelly.com också. Och där har jag hittat lite basplagg nu till sommaren som jag ska köpa.. ska beställa det imorgon tänkte ja. Så då ryker alla pengar direkt som vanligt, går inge vidare med mitt sparande, haha.


tshirt och linne från nelly, 129 resp 89 kr


idag börjar mitt nyttiga liv!

havregrynsgröt blev det till frukost som start på mitt nya liv. Det är faktiskt rätt gott tycker jag, vet inte varför jag aldrig gör det annars. Kanske för att det är jobbigt (brukar vanligtvis vara orsaken)

Idag är det som sagt dansafton så jag tog lite ledigt från Kulturen, vi kommer ju säkert ändå inte göra något viktigt. Så åker in med halv fyra bussen för att sedan skämma ut mig på scenen. Tänkte öva lite här hemma först, kanske tillochmed hinna börja på säkerhetsuppgiften (men det tvivlar jag på!)


färdig fixat

Nu har jag packat väskan tills imorgon, kläder är bestämda (blev tvåan, var den jag funderade på från början, plus att det var enklast att dansa i!) och så har jag kastat ner smutstvätt och hängt in den rena tvätten. Märkte nu att en dammsugning av rummet skulle inte vara helt fel men klockan är ju elva snart så gör det nog imorgon om jag orkar..
Kläder till morgondagen har jag tagit fram, jag har duschat, tvättat bort sminket, borstat tänderna och satt på mig favorit-mysshortsen! jag är redo att inta sängen med andra ord!

favoriterna - 99kr kappahl

PS. Jag har bestämt mig för att inte äta något onyttigt fram till studenten!! Är bara ca två och en halv vecka men ändå tror jag helt klart att jag behöver hjälp, så jag ber er snällt att hjälpa mig genom detta!
puss

dansafton

Imorgon är det dansafton i S.t Eskils aula kl.19.. så kom förbi och peppa oss nervös dansare :)

Jag ska dansa waacking och ska då vara färgglad, ha shorts och fotbollsstrumpor.. men har självklart problem med dessa kläder, kan inte bestämma mig (som vanligt!)
Så här kommer två alternativ och då ska ni svara 1 eller 2 bara! Förstår ni? .. bra! :)

          
   Alternativ 1.                              Alternativ 2.

åter i hemmet

I 20 minuter fick jag vara där och hjälpa till. Fick sälja några korvar och sedan var det över. En positiv sak med att hjälpa till på bingon är att man alltid får massa godis med sig hem, dagens vinst blev en chockladkaka.


Jag är inte ett dugg sugen på chocklad just nu, är riktigt äckligt mätt efter att ha vräkt i mig en hel fiskgratäng själv!(var en gratäng för två!) Men man kan ju kanske vara en snäll flicka och bjuda resten av familjemedlemmarna. eller pappa och min bror då med tanke på att mamma är på kryssning och roar sig.


Bilbingo

Nu ska jag iväg till bilbingon. Ska som sagt hjälpa mormor i kiosken, sälja kaffe och korv åt gamlingarna. Jag får tyvärr inget betalt men jag får äta godis, korv och läsk. Jag är inte alls sugen på det men det är väl meningen att barnbarnen ska hjälpa sina mor-och farföräldrar så jag ska sluta klaga.


gosedjur


denna megamysiga barbapappa hittade elin på Åhlens! Den var också jättemysig.. men jag vill ha min groda därifrån. Saknar den redan.. känns tomt utan han..
jag önska att jag var ett barn igen så man kunde få leka och mysa med gosedjur igen. Åh saknar barntiden!!

tisdag

Kan dra dagen lite fort bara.. hade en lektion på morgonen och kom hem nu. Så har tillbringat all min tid på stan med elin. Har lämnat in min klänning, hittade ett ställa tillslut. Sen har vi bara gått runt och kollat kläder och lite "flytta hemifrån"-prylar. Är jättekul, längtar verkligen tills elin och jag ska flytta till norge så vi kan shoppa loss på IKEA. Hittade en underbar groda också (gosedjur alltså) som jag nu ska önska mig i studentpresent. Det är stor och rund och skulle passa perfekt brevid mig i sängen, den var bara så otroligt mysig. kostar dock 300 spänn, förstår verkligen inte varför gosedjur är så dyra nu för tiden..

Ikväll vid åtta har jag blivit tvingad ner till bilbingon för att hjälpa mormor i kiosken.. visst tar bara en halvtimme men är ändå sjukt tråkigt!
Nu måste jag byta om till torra kläder och ställa in fiskgratängen i ugnen.. peace!

denna mysiga sak vill jag tillbringa mina nätter med!


fan vad fort tiden går..

.. nyss var klockan sju och nu är den helt plötsligt elva.. börjar fundera på om inte fröken ur hoppar över några timmar, vrider fram klockan lite när man inte tittar. Får hålla utkik!
Nu ska jag gå och kissa, tvätta bort sminket och sen är det väl dags för sängen. Är egentligen inte trött men ska upp tidigt imorgon så.
byebye

Edward Cullen

Denna är för er twilight-töntar där ute!

Jag tycker låten är rätt bra faktiskt, gungar med här hemma! haha

P.S

gå in och kolla in min "räddare i nöden"-inlägg på elins blogg! :)

Hey jag har panik!!!

jag gick till min mormor för att hon skulle fixa min studentklänning, men hör och häpna, hon kunde inte!! :O
Det är en dragkedja på sidan av klänningen och eftersom den behövs sys in så måste man först ta bort dragkedjan, sy in, och sedan sätta tillbaka den igen. Och så begåvad var tydligen inte hon.. (plus att det är två tyg)
Så vafan gör jag nu? vart finns det skräddare i eskilstuna som inte kostar multum??
HJÄLP!!

DONE

Och... DÄR var uppsatsen inskickad! fyfan vad skönt det känns, bara en grej kvar att göra som ska va klar till Fredag sen no more plugg!!

Nu ska jag ta en promenad iväg till mormor så hon kan sy in min klänning till studenten, den är lite för stor runt tuttarna. Och jag tror inte jag hinner få så mycket större tuttar på tre veckor så är nog bäst att sy in den! Måste också fixa till en annan klänning jag har, den har blivit lite uttöjd kring tuttarna (även där för små tuttar, det här är deprimerande!) så mormor får sy dit som små hölsor på insidan så jag kan ha axelband!



hemma

Nu är jag hemma igen! har haft dans, gick faktiskt rätt bra, kan dansen så nu är det mer uttryck och säkerheten kvar att öva på!
Fick väldigt mycket gjort på min uppsats också, har bara lite kvar som jag tänkte skriva nu. Ska fan få den klar tills imorgon!!!! Så nu har jag laddat upp med massa nyttigheter (kolhydrater, haha!) så jag ska få lite energi!
Men hörs senare. puss kram slick på rumpa (charmigt eller hur?)



JAG SKA FAN KLARA DETTA!!

måndag

Då var det åter måndag och skola igen, rätt skönt förutom provet vi hade idag då. Jag och Elin pluggade massor innan men inget fastnade väl direkt så fick skriva lite på handen.. haha bästa trixet!
men det gick väl helt okej i slutändan, borde få ett g iaf!
Nu har jag håltimme till halv fem så blir att skriva på uppsatsen som ska va klar imorgon (troligt att jag hinner det!)
Det blir rätt tråkiga uppdateringar nu för tiden, bara om plugg, men ni får stå ut, på fredag är allt plugg slut FÖR ALLTID!!


God natt

blev en väldigt lång paus från pluggandet.. har inte pluggat något till provet nu men får hoppas att jag får in massa imorgon innan. Har ju trots allt 1½ timme på mig, håll tummarna!!! (fan det kommer gå åt helvete)

Nu ska jag packa väskan och lägga fram lite kläder man kan ha på sig imorgon också, hoppas på fint väder för det kanske är dags att inviga shorts med bara ben till skolan snart?

paus

Nu har jag skrivit lite på min uppsats, några meningar men ändå! Men eftersom mitt huvud redan är helt tungt är det dags för en liten paus. Min bror har hyrt en film jag tänkte försöka ta mig igenom, nån skräck, usch!!

Och jag får snart utbrott på min hårbotten, det kliar, svider och gör jävligt ont!! jag brukar kunna sitta och hålla på med håret i vanliga fall men det går inte. Och att borsta håret kan jag ju bara glömma..
Se så bra det hade varit om jag hade köpt en hatt nu.. fan det är så enkelt att vara efterklok!!



kulturprov

Nu har vi återigen användning av denna bild..
hur kommer det sig att varje gång vi ska ha ett prov i detta ämne så är det samma känslor som lockas fram, måste ju betyda något!?

bäst!

Nu är datorn fixat, har ingen aning om vad jag gjorde men..  huvudsaken är att den är back to normal och att vi är vänner igen!
har läst lite till kultur-provet imorgon också, inget fastnar väl direkt! tror allvarligt talat att mitt huvud redan är fullt, pinsamt nog! eller så stöter den bara bort allt som inte är roligt.

Nej nu orkar jag inte mer, kommer väl fortsätta att sitta framför datorn, lyssna på musik och klia mig i huvudet! (nej jag har inte löss, har bränt hårbotten och det svider väldigt mycket, därav kliandet!)


PS. hittar inte min kära Fame-tröja :(:(

damp

Jag håller på och förlorar förståndet här hemma.. min dator vill inte sammarbeta med mig ihuvudtaget. För det första så funkar inte den delen på musen som man rullar bilden med, för det andra så har spotify-bilden blivit way to big för mig skärm, och för det tredje så kan jag inte ens stänga av datorn längre:O
Fattar nada varför den har bestämt sig för att få fnatt. Just sånna här saker får mig att bli riktigt pisst!!!

Och nu vågar jag ju verkligen inte börja jobba på min uppsats, tänkt om datorn bestämmer sig för att ta bort allt??
DATA, VARFÖR HATAR DU MIG??

Godmorgon

Idag är jag verkligen svintrött, är inte alls pigg. har jätteont i vänster öra, kallsvettas och sen har det börjat svida lite i halsen.. inte bra. Har inte tid att bli sjuk nu!
Så dagen kommer nog bara bestå av filmtittande, har lånat en film av grannarna, The Invasion.(tur att det inte är så soligt idag då!) 
Ska väl först och främst äta lite frukost.. är faktiskt jättehungrig samtidigt som jag känner mig lite illamående.

Oj just fan, plugga måste jag ju också, fan det hade jag redan glömt! Men aja det tar jag hand om ikväll, just nu är inte mitt huvud pigg nog för att ta itu med sånt skit.


pigg och fräsh med påsar under ögonen.. och jag som aldrig brukar ha påsar under ögonen!!

mysig sommarkväll

Ja kvällen har varit väldigt mysig och rolig. Började med krocket, sedan blev det grillning för fulla muggar. Älskar verkligen grillat, bästa med sommaren, så jävla gott!!!  och mega skönt var det att sitta ute också, fortfarande 16 grader ute, sjukt ju :)nackdelen är bara att massa myggor har bestämt sig för att börja förstöra de fina sommarkvällarna, damn you!!!

De vuxna sitter just nu framför tv:n och dricker wiskey (testade det ikväll, ASÄCKLIGT!) och kollar på fotboll medans mitt sällskap Bella har dragit hem för att sova. Är rätt trött själv så ska väl ta och bädda ner mig i sängen snart..
Men hade egentligen tänkt dragit ett skämt som min pappa drog tidigare ikväll men kommer tyvärr inte ihåg den.. typiskt mig! men ni hade skrattat jag lovar..

Nej nu tackar jag för mig och ska somna till en film, godnatt!!

krocket

Nu har jag precis varit över hos grannarna och kört krocket.. det var länge sen man spelade det! Men det var riktigt kul, var ju inte direkt så begåvad men det är sånt man får ta!


pappa

killkläder

Älskar när en kille kan klä sig snyggt. Kläderna är bland det första jag lägger märke till faktiskt..
Så titta in denna snygga 90:a från Uppsala, hur snygg är inte han och hans kläder? Skjorta, jeans, chinos, t-shirt, solbrillor, converse..Perfect!



Och är det bara jag som tycker att han ser ut som Jude Law på denna bild? Gillar!!

och så var jag här igen..

på nått sätt lyckas jag inte hålla mig borta. Det är svårt!!
men det är så otroligt varmt ute, kommer få solsting, även fast jag dricker vatten HELA tiden! Så man måste in och svalka av sig lite ibland.
har precis ätit sill-lunch med far min. det är hans favoritlunch, tror nästan han äter det varje lördag om han är ledig. Och eftersom jag tycker det är helt okej (tycker mest om gräddfilen) så gör ju jag självklart honom sällskap, lite far och dotter tid liksom! :)
nej nu tror jag han saknar mig lite, måste dra! Ha en fin sommardag. (Ja nu är det tamefan sommar!!!!! Gillar!)

Lördag

hej gott folk! har inte uppdaterat för att jag har bara suttit ute och pluggat till det där jävla kulturprovet på måndag. men nu är äntligen anteckningar och kort klara, woho!!! bara att lära mig allt som är kvar att göra och visst det är fan inte enkelt men det tar jag hand om imorgon och på måndag!!
Så resten av dagen ska jag steka i solen, äta glass och ha det bäst! Får besök av grannarna ikväll också, de ska komma över till oss och käka middag så antar att de inte har nån mat hemma??

Men nu väntar solen på mig därute. puss och kärlek!

what guys want?

Sitter och pratar med lukas om att göra tjejer avundsjuka och att få killar tända.. och jag förstår verkligen inte varför fler är avundsjuka på mig och varför inte killarna blir kåta så fort de ser mig?


Ser dom inte charmen?

Hur sexig som helst ju..

shit, jag har ju verkligen DET!

Åh jag blir helt till mig när jag ser på mig själv.. helt.. gudomlig!

promenad

Jag känner så jättegärna för att ta en promenad i det fina kvällsvädret. Blev ju inte regn trots allt!
Men det är ju inte så värst kul att gå själv. Emelie dissade mig för sin mamma och Sex and the city, fyfan! Linn mår inte bra och Sara är nog säkert inte ens hemma. Vid sånna här tillfällen önskade man att man hade haft bättre komtakt med förra klassen.. umgås ju inte med några människor i Malmköping längre.

Någon vänlig själ som vill komma till mig och ta en promenad?,, jag kan erbjuda sovplats, brevid mig då såklart! ;) haha


Är det inte lockande att komma lite närmare denna person?

dagen

jag la plugget på hyllan idag, har inte gjort ett skit, men förvånadsvärt mår jag inte dåligt över det heller.
Har istället solat, tagit en långpromenad med hunden och nu ska jag snart beställa pizza. Är egentligen inte sugen på mat men något måste man väl äta. Blir aldrig hungrig under varma dagar som dessa, värsta bra dieten egentlgien, haha.
Känner mig väldigt seg och tung i huvudet av all sol så ikväll blir det att sitta framför tv:n och äta godis. Ska kköpa med mig lite djungelvrål hem när jag ska hämta pizzan sen.  MUMS!

Solen verkar vara påväg att försvinna nu också, ser rätt mörkt ut på himlen, kanske är regnet påväg?  Det får gärna regna ikväll och inatt sålänge det är fint imorgon :)

kolla in denna snygga bild jag hittade på datan, funderar på om man kanske ska ta och införskaffa sig ett par sådanna skitsnygga brillor?

piff och puff

Nu tänkte jag gömma mig från solen ett tag och titta på film i mitt rum.

jag önskade mig Disney-klassiker i julklapp men fick piff och puff..

..men jag gillar tecknat. Fast har faktiskt inte sett denna än, men idag känner jag att lite tecknat skulle sitta fint.
Efter denna kanske man kan se Timon och Pumba som jag också fick i julklapp (min mamma visste inte vilka disney-klassikerna va så hon köpte allt som det stod Disney på. Bra mamma!)


plugg i solen

Solen kikade fram så jag passade på att sätta mig därute.. men att plugga gick väl inte så värst bra. Det var så varmt så att huvudet inte riktigt pallade. Så det blev att läsa någon sida i boken bara sen satt jag där och njöt tills det blev jobbigt. Är väldigt varmt att sitta intill huset kan jag säga..



Vatten är mycket viktigt har jag hört!

usch!

Den där surfaren förlorade tydligen sin hand i hajattacken. Usch, fyfan, fatta att bli attackerad av en haj, man kan ju typ inte göra ett skit. Har hört att man ska slå dom på nosen men hur lätt är det när man håller på att bli dödad av den meter långa käften.. kanske inte det första man tänker på då!

Föresten, orkade inte hålla mig vaken till True Blood igår, var svintrött!!
men nu vill jag bara att solen ska titta fram så jag kan få lite plugg gjort.. skulle ju kunna plugga inomhus om jag vill, men hur kul är det? haha. Ursäkter som vanligt..


Fredag

idag gick jag upp runt tio för att jag hade tänkt sätta mig ute i solen för att sola och få lite plugg gjort. Men nu var det ju rätt molningt ute och det blåser rätt kallt så sitter inne ett tag till. Tittar på Livräddarna på Bondí som vanligt.. men nu är det riktigt spännande. Det är hajar i vattnet och man får se hur han är påväg mot en surfare.. har jag nämnt att jag är rädd för hajar??

inget sova än..

.. hade helt glömt bort att det var reprisen på true blood halv två inatt. Det måste ju jag se med tanke på att jag missade det igår kväll och ser jag det inte kommer jag inte fatta något nästa vecka.
Måste...hålla...ögonen...öppna!
Måste.. hålla...ögonen...öp... Zzzzzz

Finding Neverland

Lyckades hitta en film tillslut, Finding Neverland. Den är fin, grät en skvätt! Men det gör jag varje gång. gillar Johnny Depp också ,. Och inte tala om Kate Winslet, wow vilken grym skådespelare hon är, underbar!! Jag vill bli som henne när jag blir stor.
Men nu är det dags att sova och ta mig in i drömmarnas värld, vem vet, jag kanske tar mig till Neverland. Johnny Depp säger att man ska komma dit om man drömmer riktigt mycket. vem vet, johnny själv kanske är där, vem vet, det kanske händer nått, vem vet! grrr, haha. (Johnny Depp är sexig!!)


film

Jag vill se en film, eller jag vill se en bra film. varför går det ingen bra film på tv för? Varför har inte jag en bra film för?
Dagens i-landproblem? JA!

jobbigt

har precis insett hur jävla jobbig religionsuppsatsen är, är inte bara en vanlig fakta del och reflektion inte. Nej här ska man ta fram etiska problem och skit.. fattar knappt vad etik är ju! gah hatar detta plugg.
Men får kämpa, bara en vecka kvar med plugg, bara en vecka kvar petra, du klarar det här!! Jag måste klara det här!
Nej nu ska jag ha popcorn så bäst för mamma och pappa att de har köpt det som jag bad de om, annars blir det lite dramatik här hemma!

såhär känner jag när jag tänker att allt måste in i tid!

fortfarande varmt

Nu har jag pluggat klart för dagen. Satt som sagt ute och pluggade och det var fortfarande varmt, satt med t-shirt bara. Underbart!!! Det är verkligen så härligt att sommaren är påväg, hoppas verkligen att det här vädret håller i sig!! Däremot skulle jag vilja att det inte är lika kvavt ute för det är lite obehagligt, svettas ju som en gris(varför säger man att man svettas som en gris egentligen, svettas grisar?) Men man ska väl inte klaga!
SOMMAR SOMMAR SOMMAR

ungdomsmottagning

Ringde till flen idag för att kolla om de hade öppet imorgon så jag kan gå och prata om mina p-piller, men de hade ju självklart stängt(som vanligt)! Ringde då till eskilstuna men guess what? de sa återigen att jag skulle ringa på tisdag för att de inte var där nu.. haha fyfan, det här börjar ju bli skrattretande! När ska man få tag på dom egentligen, nästa år? Börjar tro att de nästan försöker ignorera mig nu bara.. borde jag ta det här personligt eller är det bara ren tillfällighet?  


Kultur och idéhistoria

Nu ska jag nog sätta mig utomhus och plugga till provet på måndag. Man får passa på att njuta av värmen medans den finns.. fast beror lite på att det är svinig varmt i mitt rum också.


tjoooo!

Idag har jag varit i skolan trots min lediga dag, gjorde mig inte ett dugg, gillar att vara i skolan nu för tiden! Man börjar inse hur okej det är att åka till skolan varje morgon om man är ledig hela tiden.. testa den teorin och gilla skolan igen!! :) (fast läxorna kan ju ta sig nånstans!!)

På klassrådet idag disskuterade vi vad vi ska göra sista veckan och studenten.. ritigt nära nu bara 23 dagar!!!
efter det skulle jag egentligen fixat passet och id-kort på polisen man när jag såg alla människor därinne så lockad lite glass med elin mer.. så vi drog till stålfors där ett 7eleven ligger (elin skule få en gratis glass där) men tydligen funkadfe det inte så blev vanlig glass.. onödigt att gå ändå dit bara, men vad gör man inte för gratis glass? jag hade gjort samma sak.
Satte oss vid ån och pratade lite.. den skitungen har ju varit sjuk ett bra tag nu :P


twister, my favorite!!

guten morgen

hejhej, nu har jag precis duschat och ska käka frukost tänkte jag.. ska till till skolan förens vid två, vi ska endast ha klassråd och det tycker jag vanligtvis inte är så viktigt men nu ska vi prata om studenten så är nog bäst att man dyker upp!

Förlåt för att jag inte uppdaterade så mycket igår men efter inlägger med åskan så drog jag in till stan för att ha dans, sen när jag kom hem vid sju så somnade jag direkt och har sovit fram tills nu.. hela 16 timmar, shit!!!! Men har ju inte sovit på två nätter nu så kanske tog igen det.. skönt var det iaf! :)

Men nu måste jag ha nån mat i mig.. har ju inte helller käkat på de där 16 timmarna, mig mage svälter!

blixtrar och dunder (magiska under) haha.

Nu åskar och regnar det ordentligt här.. och då menar jag verkligen ordentligt!! Låter jättemycket och ofta, gud måste vara riktigt arg. Lite läskigt faktiskt.. speciellt när man är själv hemma :S

Och jag som ska ta mig till bussen om två timmar också.. lockande!

shopping


vit tröja 149kr H&M

två sommarfrächa nagellack (kunde inte bestämma vilken av dom så fick bli båda)

sen lyckades jag ju självklart få med mig en ring hem också.
skulle köpt en annan men den var ju slut, kanske lika bra annars hade jag väl köpt båda.

närbild.. jättesvårt att få en bra bild så dessa får duga. Som sagt min kamera är inte den bästa!

Köpte jordgubbar också!! 18kr liksom, kom igen bara att slå till!!!

19/5 Onsdag

Goddag, nu har jag precis kommit hem. Skulle haft arbetsmiljö och säkerhet egentligen men nu vart det inställd pågrund av politik skiten i aulan.. men det struntade jag i och åkte hem istället. Hann gå lite på stan och shoppa lite grejer innan bussen.. inte bra för mig att gå själv på stan, eller åtminstånde inte för min ekonomi.

Kulturen var rätt rolig idag, eller jag och dannie hade rätt kul iaf, haha.
Det värsta är att jag inte alls kan sitta still längre, måste vara för att jag har för mycket ledigt.. så fort jag ska sitta still så börjar det kittlas i benen och så får jag en kissnödig känsla, jättejobbigt! har inte kunnat sova på två nätter nu bara för det.. kan inte ligga still, omöjligt.


Har vi inte en viss charm ändå?

Kamera 2

Denna kamera har jag hört vara grym. Läste på Kenzas blogg att hon använder den, och hon tar ju fina bilder right? haha vilken bloggnörd jag blivit som letar upp vad bloggare har för kamera.
Den är något dyrare, 5990kr, men är det inte värt det om man nu kan få riktigt snygga bilder plus att man kan ha den ett bra tag?


det här är ju faktiskt en systemkamera men inte riktigt lika stor och klumpig som alla andra..

Detta kan väl bli en bra studentpresent? blir att övertala mamma och pappa, lovar att pappa kommer säga nej! haha.

kamera

Jag vill ha en ny kamera, den jag äger just nu suger. Det är verkligen dålig, man blir helt vit i ansiktet och så tar batteriet slut direkt!
Skulle istället vilja ha en ordentlig och bra kamera, nästan som en systemkamera fast inte riktigt. Vill att den ska vara riktigt bra, både på nära håll och långt ifrån. Men det ska se ut som en vanlig digital kamera, ska vara smidigt att släpa med sig den liksom. Hittade en på elgiganten som faktiskt låter rätt bra.. sen har ju inte jag nån aning om vad alla ord betyder, haha.


Digitalkamera med lång batteritid, 12,1 megapixel, 10x optisk zoom och 3" widescreen.
Med 24mm vidvinkelobjektiv och hela 10x optisk zoom kan du komma extra nära och samtidigt få med hela motivet. Bildstabilisatorn ger klara och skarpa bilder även när du, eller objektet är i rörelse.
Med SUPER LIFE-batteriet kan du lugnt ta med dig kameran på utflykter utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut.
Du kan också spela in videofilm i HD-kvalitet och visa upp dem på den breda 3 tum LCD-skärmen.
Menyerna är på svenska och enkla att navigera i.


Låter inte denna rätt bra ändå? är ju sämst på sånt här så kom gärna med tips! :)
Den kostar 2290 kr. Men jag vill ha en lite dyrare och bättre så det inte bara blir ännu en till billig och halvbra.


onyttig.. som vanligt!

för nån timme sen satt jag vid datorn och läste om chips samtidigt som jag kunde känna hur det vattnas i munnen på mig.. var ju bara tvungen att gå och köpa det!
så det gjorde jag ju självklart, så nu sitter jag här och smaskar på olw´s nya uppfinning.. ugnsbakade chips. De är jättegoda!

har faktiskt en aladdin-ask brevid mig också.. vi har haft den hemma i ett par dagar och de goda smakerna gick ju åt direkt,, men på nått sätt lyckas jag alltid få i mig de äckliga också, hur fan lyckas man liksom?
Nu åt jag nyss en körsbär likör, Bläää!!

Men onyttig som jag gillar att vara så störs jag inte av att det står en chipsskål på ena sidan och en chocklad ask på andra.. man måste få njuta av livet inte sant?


ringar.

imorgon på min en av mina håltimmar så har jag bestämt mig för att shoppa lite ringar, det behövs! haha
denna från Indiska, 70kr kommer införskaffas om den finns.



men kolla in dessa snygga från Forever21.com, de har grymt mycket snygga ringar där!!

        $ 5.80                  $ 4.80                   $ 5.80

Den stora svarta är jag väldigt nära på att skicka efter faktiskt..

sol

nu har äntligen solen börjat titta fram så sätter mig på framsidan och solar en stund, caio!!!

norge

idag när mamma var i stan träffade hon på en gammal kompis som är från norge, så hon passade på att fråga henne om hon hade några komtakter där vilket hon självklart hade!! Hon ska nu höra med sin bror som jobbar på ManPower om han kan fixa boende och jobb åt mig och elin där.. awsome!

Mn stör mig på att så fort vi känner att nått är pågång så går det bara nedför, och så fort vi bestämmer oss för att lägga norge på hyllan ett tag så händer det nått positivt som får oss pepp igen. Så nu väntar jag bara på att hennes bror inte kan fixa nått eller att något annat negativt händer..

dansafton

Nästa onsdag (26 maj)är det dansafton i S:t Eskils aula som gäller och jag ska självklart delta. Skulle egentligen vart med på två danser, Waacking och new style, men nu blir den endast Waacking för att jag har missat för mycket för att kunna lära mig New Style-dansen.
Men waacking är askul, det borde ni testa på!!!

Denna låt ska vi dansa till : Nasty Girl - Inaya Day


här är dans-tvåorna med sin waacking, mycket bra! (vi som kommer in i slutet)

musik

jag har inget bättre för mig än att leta lite bra musik.. här har ni ett fynd
The funeral - Band of horses



18/5 Tisdag

idag försov jag mig och missade bussen. Och eftersom jag bara hade en lektion på morgonen så fick jag stanna hemma, blev som en ledig dag. vet egentligen inte om jag orkar stanna hemma men har väl inte så mycket val. imorgon är det tillbaka till skolan, många håltimmar men det får man väl uttnytja till plugg. Sen måste jag till polisen och fixa nytt pass och id också.

idag ska jag förbi jobbet och hämta schema för i sommar, skulle komma förbi vid två! Hoppas att jag får jobba rätt mycket ändå, vill ha mycket pengar. Hoppas på ca 6 veckor eller lite mer. Vill bli rik!! haha.
nu är det livräddarna på bondi på tv4 Fakta. Så dags att spana in de solbrända livräddarna, grr.

23.42

Nu har jag haft ett väldigt.. eh.. konstigt samtal med elin (som vanligt, haha) vi disskutera trekanter och vart gränsen går om man kan kalla det trekant? haha mycket intressant, lätt att komma in på sånna saker ibland, konstigt nog!
Nu är klockan väldigt mycket, hade tänkt hinna med en dusch men så vart det ju inte.. så dags att säga god natt, sussa gott!

kläder

Min mamma har gått och köpt sig en puffaxel-tröja. Det är väl inte meningen att mammor ska ha sånna?
är nog bäst om jag tar hand om den..


dålig humor?... JA!!

Elin säger:
haha, nejdå, så frisk är jag inte än, tycker typ det är jobbigt att gå upp för trappen
Petra. säger:
haha men det tycker jag alltid
jag kanske alltid är sjuk? ... eller dålig kondition kallas dt nog.
Elin säger:
hahaha, jaa, men det kanske är en sjukdom...
Petra. säger:
läskigt
kommer jag dö?
Elin säger:
det finns ett botemedel...
det är ganska jobbigt, kräver rätt mycket av dig och har en del biverkningar
det kallas TRÄNING
Petra. säger:
oh fuck.. har hört att det ska tära mycket på kroppen  stämmer det? kommer jag inte typ bli.. åh vad kallas det... andfådd då också? är det bra?
Elin säger:
jaa, det kommer du garanterat bli, kroppen kommer även lämna ifrån sig vätskor - svett och efteråt kan du känna en hemsk smärta - träningsverk!!!
och dessutom! så kommer du bli trött
men vill du bota den dåliga konditionen så är det den enda vägen är jag rädd..


jobb

jag sökte ett jobb i norge häromdan.. typ på ett bakeri av nått slag. För att va ärlig vet jag faktiskt inte vad jobbet innebär men bakeri lät bra! haha.
Det jag skulle berätta var att jag fick svar av dom idag.. med de ville inte ha mig.. eller inte än iaf! :(

"Vi vil ta nærmere kontakt med deg dersom du skulle være aktuell for stillingen."  - och för er som inte förstår (vilket jag inte gjorde i början) så säger dom som jag skrev här över.. de vill ta kontakt allt eftersom det är aktuellt med en anställning. Alltså, inget jobb än!

Men det var värt ett försök.. hade vart nice att jobba med kakor hela dagen (jag lovar att jag hade tagit med nått hem till dig då elin!)

dagen

Denna dag har faktiskt varit en väldigt bra och härlig dag. tyckte det var skönt att komma till skolan (har alldeles för mycket tid hemma) och få träffa lite folk. Började med projektmöte där vi fick utvärdera och disskutera processen, var bara lukas och jag som dök upp men var rätt skönt (inget illa menat mot er andra). Sedan vart det att kolla in arbetsförmedlingen och deras grej om norge. Men efter mycket letade på stan med gabbe så hittade vi tillslut dit, men då hade de slutat för länge sen.. typiskt! Provet gjorde jag också, gick helt okej!

Kulturen slapp vi och fick istället gå till komvux aula för att lyssna på nått parti.. inte för att det var så mycket bättre, gillar inte politik! men efter det vart det glass (har fått en ny glasskiosk precis brevid skolan, great!) och plugg på biblioteket. Fick inte mycket gjort, skrev en mening på min uppsats, haha duktiga jag!
Sen dans som jag inte alls är pepp på med tanke på att de håller på med en dans som jag inte alls kan pågrund av att jag missade så mycket när vi hade musikal. Så fick mest sitta och titta på när vi inte gjorde Waaking-dansen, vilket inte är ofta!
Sen hem, titta Vänner och äta jordgubbar!

Föresten, har ni märkt det grymt fina vädert? älskart!

dannie ser ut som Amir - gaybloggaren med way to mycket idomin! ;)


bye bye lägenhet!

Nu har jag precis skickat mejl till england-snubben och tackat nej till lägenheten. Gör riktigt ont i hjärtat men det var för det bästa. Vi vet inte om vi kommer lyckas få jobb där efter sommaren, plus att vi inte vet hur mycket vi kommer få jobba i sommar, vi kanske inte ens får ihop tillräckligt med pengar för att flytta dit.
Men detta betyder inte att vi inte kommer åka till Norge, utan bara att vi skjuter på det nån/några månader!


Kunde verkligen se oss där.. vi hade vart två allt lyckliga ungdommar. (fan vad man hade kunnat skrytit också).

titta vad jag har köpt!

JORDGUBBAR!!!



jag älskar jordgubbar :)

dans

Nu ska jag gå och skaka rumpa.. inte alls pepp!

pluggar

sitter just nu i stadsbiblioteket och pluggar med två damer (filippa och Dannie). De har matte nationella imorgon och jag jobbar lite på min uppsats.. eller jobbar och jobbar, har inte börjat än, sitter ju här ;) haha




funderar på att gå och köpa mig lite jordgubbar för att få energi.. bara tråkigt att jag inte har nog med energi för att ta mig till torget! ..

Godmorgon

sitter i skolan.. alldeles själv! Skulle haft projektmöte nu vid tio men verkar som alla ska skita i det eller så är de sjuka. och eftersom det var viktigt att alla var närvarande så lär det väl inte bli något. Så jag kom väl in till skola för att ha 4 timmars håltimme med andra ord.. kul! Tur att jag har datorn med mig idag då, ska försöka få lite gjort på min uppsats.
Vid tio så börjat den där informations grejen också för dom som ska bo och jobba i norge, ska se om jag lyckas få med någon som kan följa med och kika in det.. tror inte det kommer ge så mycket men man vet ju aldrig. Fick ju svar av lägenhetssnubben igår också och han behöver ett svar nu om vi vill hyra den eller inte.. tydligen många som är intresserade (förstår jag!) så har lite panik nu. Kan på ett sätt inte bara chansa, men samtidigt vill jag gärna ha den. Den är ju underbar!! ska ta ett snack med pappa och se vad han säger..
Men aja nog snackat.. ska väl sitta kvar här och vänta på att lärarna dyker upp så jag kan säga att det inte kommer några.
men ha en bra måndag folk, puss!
P.S Fint väder ute!!!!!


vänner

Nu har jag varit över hos Linn och lånat säsong 9 av Vänner så nu har jag att göra hela natten. Plugget tar vi imorgon, har ju faktiskt en hand att skriva på om det skulle köra ihop sig ;)




sängen, här kommer jag!

Nu hara jag suttit vid datorn så länge så att huvudet bara dunkar.. kan inte va bra. har lyckats gjort lite religion, endast svarat på några frågor. Nu gäller det att lära sig dessa frågor också.. fan kommer jag aldrig göra. Är så mycket konstiga namn i alla religioner, är väl inte nödvändigt?
Resten av dagen (kvällen) kommer nog tillbringas på mitt rum, i min säng, framför tv:n.. chocking!
..jag är föresten grymt kissnödig, så kissnödig att alldeles strax bildas en pöl. Det kanske man borde göra något åt innan man bäddar ner sig.

en ala-petra (hihi jag heter också petra, så passande!)

eDarling

haha jag har preics blivit medlem på en sida som heter eDarling. är nån dejtsida på internet. haha ja ibland har man allt tråkigt. Jag svarade på alla frågor (som för övrigt var typ en miljon) men sen fattade jag inte mer.. lika bra, är säkert bara desperata gubbar som hänger på sånna där hemsidor.
nej nu ska jag äta mat, känner doften och min mage skriker..


Kommer jag hitta kärleken? HAHA skulle inte tro det!! ;)

ladda ner

Gick inge vidare att försöka ge sig på nedladdning.. man var tydligen tvungen att ha nån torrent, vad fan nu det är? hatar att vara så oteknisk..
Aja man får väl roa sig på nått annat sätt.. räkna får?

wazup?

Nu har jag duschat och känner mig rätt fräsh faktiskt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på härnäst. Borde plugga men väntar till efter maten med det, orkar inte gå ner än!
Skulle vilja se en bra film men har ingen hemma som faller mig i smaken. Skulle vilja se Dear John, den ska tydligen va bra. Men jag har ingen aning om hur man laddar ner...
Nää blir väl att tråka, lyssna på musik och äta min banan som ligger här brevid mig.. kul liv!

Godmorgon.

Idag hade jag ställt klockan på tio för att min plan var att sitte ute på trappen med plugg och njuta av solen, men när klockan ringde var det ju mulet ute,, så var ju bara att sova vidare!.. Hatar att vädret ska ändras så mycket.
-Nu ska jag äta en stor frukost och kolla på hollywoodfruar!

hej igen

nu har jag kommit hem efter lite födelsedagsfirande. Min kära kusin har blivit hela tio år, gud vad tiden går snabbt, haha. Vi bjöd på presenter och han bjöd på hamburgare, inte mer än rätt. var väldigt mysigt att sitta ute och äta hamburgare och tårta i solen, har vart underbart fint väder idag, det tackar vi gud för!!
På vägen hem gick jag förbi affären, eller förbi var det ju inte direkt, värsta omvägen, men vad gör man inte för lite smått och gott?
Så nu är kvällen räddad och jag ska sätta mig framför tv:n med en film jag hyrde.
ciao folk!

ojojoj då!

och nu är även arbetsmiljö och säkerhets uppgiften inskickad! åh vad det här rullar på!
Men nu är det slut på pluggandet för dagen, dags att göra sig iordning för kalas hos 10-åriga kusinen :)

fan vad jag är bra!

Goddag! Förlåt att jag inte har uppdaterat men jag bestämmde mig för att strunta i internet denna förmiddag och tillängna att tid till min röstuppsats. Och det är jag glad över att jag gjorde för den är nämligen klar nu!!! fan vad bra det känns.. bara fem saker kvar då! haha. Men man får väl vara lite positiv och tänka att det här är de allra sista fem läxorna jag har kvar, sen är det slut.. föralltid!!!
Nu tänkte jag att jag skulle göra klart min säkerhetsuppgift som skulle vart inne för två veckor sen också, lika bra att passa på medans det rullar på bra! vem vet, snart försvinner all glöd igen..


jag har kommit på att det är så mycket skönare att plugga i köket.. det är ju bra att jag kommer på det när det bara är fyra veckor kvar i skolan!!!


bye

nu ska jag sätta mig i vardagsrummet för lite omväxling, kolla på film med far min och äta flingor och vindruvor!


jag borde ge mig ut i naturen lite oftare, vad hände med alla promenader jag alltid hade med kompisar förut?


tråkigt helg

hatar att den här dagen har känts som söndag.. är ju bara fredag för sjutton. Och jag känner på mig att dagarna här näst också kommer kännas som det med tanke på att alla mina helg-planer gick i stupet!
Inget plugg får jag gjort heller.. känns bara som bortkastad tid, borde börja göra något med den lediga tid jag har. Fan jag vill inte vara ledig såhär mycket.. man kan inte njuta av den lediga tiden man har på samma sätt eftersom jag är ledig hela jävla tiden. Alla är jätteglada över att de har långhelg, jag har långhelg varenda jävla helg! Man orkar inte duscha, man orkar inte bry sig om att klä på sig, man orkar inte gå ut, man orkar inte ens träffa folk även fast man inte bara vill ligga hemma. Idag har jag inte varit utanför huset en enda gång, har funderat på att ringa nån och bjuda över men samtidigt har jag inte orkat. Det har gått så långt att man inte vill ligga hemma själv, men samtidigt inte vill göra nått! Vad ska man ta sig till?

jobb?

att det ska vara så förbaskat svårt att hitta jobb. Har letat på alla möjliga sidor men internet suger ju! Önskar att man kände någon som jobba i norge som kan hjälpa en. För jag vill så gärna ha den där lägenheten, den är ju så billig och snygg, är ju en ones in life tillfälle det här ju! Men behöver jobb jobb jobb!
Fan, kommer bli så ledsen när killen som hyr ut lägenheten säger att han kommer hyra ut den till nån annan istället!!! :'(

fuck..

jag är väldigt orolig just nu.. den där assnygga lägenheten är typ våran. Han snackar redan om att skicka nyckeln till oss men vafan vi har ju inte ens ett jobb än? kanske inte så smart att skriva på för en lägenhet om vi inte kommer ha en inkomst.. Så nu jävlar är det dags att skaffa jobb för annars kommer lägenheten gå till nån annan.. shit jag är rädd! :S


arbetsförmedlingen

På måndag kl 10 så kan man gå till arbetsförmedlingen i eskilstuna och få information om hur man söker jobb och hittar boende i norge. Detta är ju perfekt för mig och elin som håller på och letar först och främst jobb där. Men det är ju typsikt att det är samma tid som vi har projektmöte i skolan. Men det borde ju hålla på en stund så vi får väl traska dit efteråt, right elin?

nu!..

..är det dags för frukost. den vart lite uppskjuten pågrund av gabbe. Hon hjälpte mig med religionsprovet och jag hjälpte henne med medeltiden provet. Nu kan jag känna mig lite mer lugn för nu vet jag ungefär vilka frågor som kommer på provet, haha. Men nu dör jag snart av hunger.. FRUKOST!

14/5 Fredag

God morgon damer och herrar. har precis vaknat, men det är bara för att jag har sovit så jäkla dåligt. Har legat och lyssnat på åskan hela natten, sen har min granne slagit i väggen hela morgonen från åtta. och eftersom våra väggar är väldigt tunna så hörs det mycket väl in till mig.. jag som till och med ligger med huvudet mot den väggen, kul!!  Och den jäveln håller på än.. vad fan är det han spikar upp egentligen?
Idag är det mulet väder, usch vart tog solen vägen? Får väl sitta inne och plugga hela dagen då (som om det kommer hända) Skulle egntligen haft lite mysigt med några strängnäs folk idag men ingen hade ett ledigt hem så vart inget. Jävligt trist med tanke på att vi har pratat om den här kvällen sen i sommras.. får väl se om det blir nästa helg istället.
Nu ska jag torka av håret, har precis duschat, sen är det dags för lite frukost i magen.
Tjooo!!!

svenska hollywoodfruar

det har jag suttit och kollat på nu de senaste timmarna på tv3 play..bra skit!
Men nu är det dags att gå och kissa (måste man alltid göra innan man ska sova!) och mysa ner mig i sängen.. så.. ja.. godnatt är väl det enda passande man kan  säga!

popcorn?

åh jag känner doften av popcorn, byebye!!

sådär ja

Thats more like it!!!

hahaha

orättvist

Nu ska jag dela med mig av en sak jag tycker är mycket orättvist.. Jag skrev om en låt jag hade hittat av Magnus Weideskog och hur bra han va. Nån vecka senare skriver också modebloggaren Mickaela Forni om honom och poff så kommer han hem till henne och spelar för att han var så otacksam. Bara för att hon har "lite" mer läsare än vad jag har så ska hon få det mycket bättre.
nej denna värld är allt orättvis! Så Magnus om du läser detta så vill jag också ha en spelning hemma hos mig.. eller dig, spelar ingen roll ;) haha 


borde va jag!!  .. det är allt jag hade att säga :)


lägenhet i oslo

Kolla in denna lägenhet vi hittat. Den kostar endast 4600 kr/månaden och det är tre sovrum och två badrum. Killen som hyr ut den bor i england och han är ju helt sjuk i huvudet som hyr ut den för så billigt. Men nu håller vi tummarna på att han kan vänta tills augusti innan han kan hyra ut den.





hipp hipp hurra

just det, idag får vi säga till grattis till bloggen som fyller två månader (även fast det känns som mycket mer).
Och vad passar inte bättre än att fira det med det 400:e inlägget?  Detta inlägg är exakt nummer 400, woho!

Nää detta var egentligen inte alls viktigt, men man kan ju alltid lossas!
Nu ska jag kolla på tv och äta lite onyttigt.


God eftermiddag

Vaknade för ungeför två timmar sen, vet inte varför jag har börjat sova länge nu igen, halva dagen försvinner ju.
Inte är det fint väder idag heller, jag som gärna hade velat sitta på trappen i solen. Promenaden med emelie får vi skjuta upp också, inte så kul att gå i regn direkt.
Och vet ni vad jag kom på?? (eller egentligen mamma) alla är ju för sjutton lediga från skolan imorgon, och jag som hade tänkt åka in för att göra religionsprovet. Då går inte det heller.. fan jag kommer aldrig få det gjort. Då blir det att jobba på uppsatserna idag istället då. Åh jag blir deprimerad av att bara tänka på det..hatar plugg!

får bli dagens sista inlägg.

imorgon måste vi hurra och säga grattis till en som jag har en mycket nära relation till. (elin, du skulle bara våga avslöja!) men det får ni veta imorgon. Nu är det snart dags för true blood som varje onsdag. Förra veckans avsnitt var faktiskt väldigt spännande så man måste ju se vad som händer. Är egentligen lite jobbigt med serier som man måste se varje vecka för att fatta något.. det var anlednignen till varför jag slutade titta på Lost. Jag missade ett avsnitt en gång sen var jag helt lost (hihi)
Morgondagen kommer bestå av en promenad med emelie (hon vill ha skvaller från kryssningen) och plugg. Hoppas på fint väder så man kanske kan sitta ute och plugga, hade vart mysigt.
Nej nu ska jag allt koka mig en kopp te till, hörs imorgon mina damer och herrar!



Jag skulle fan va snygg som batman.. får kanske bli i nästa batman-film.
Fatta mig i mask, cape och mörk röst, det skulle ni allt gilla va?

19.52

Hey, nu ska jag dricka te och kolla på tv ett tag. Har inte tittat på tv alls idag så nu är det fan dags. Hörs senare..


man måste blåsa, annars bränner man tungan = inte kul!

You Found Me

Jag bara älskar den här låten, är helt underbar. Kan inte sluta lyssna på den, kan spela den om och om igen.. vet att jag skrivit om det förut och jag kommer göra det igen.
Sätt på högsta volym och njut är allt jag kan säga

You found me - The fray

Här kan du se den spelas i studio.. mucho bra!!!!!!



Åh vad jag skulle vilja se den spelas live.

baby

I just cant belive my first love would be around..  and I was like baby baby baby ooh, like baby baby baby ooh..

hihi fan det fastnar


musik

jag sitter just nu och sjunger med i dessa två låtar:
Baby
Nothin on you


PS. Min hund har rullat sig i nån skit för hon luktar satan, och nu ligger hon och rullar sig i min säng, schysst!!

lägenheter

nu har jag haft en paus från pluggandet och har letat lite lägenheter istället. Hitta många som det inte stod att det var nån depisition på. Och en trea jag hittade kostade till och med 9800 kr (är faktiskt riktigt billigt för att va i oslo). så håller tummarna på att det inte är någon depisition nu också.. för vem vet, då kanske den kan bli vår!!!
Iiih! jag vill åka nu, nu nu!!!!

bild


En megahet bild från middagen ;)

gah

det här går inte bra.. sitter och verkligen försöker plugga men huvudet är verklgien helt tomt. Börjar få lite mer panikkänslor nu, blir helt galen, hur ska jag hinna detta om huvudet inte vill samarbeta?
FAN!

plugg plugg

alla är helt överlyckliga över att vi tar studenten om en månad (exakt idag faktiskt) men jag tror inte de har insett hur jävla myckety plugg vi har tills dess.. inte så värst kul om man sänker sig nu sista månaden.
Inom två veckor ska allt vara klart för att lärare ska hinna rätta och sätta betyg, och inom de här två veckorna har jag:
1. buddhismen prov
2. röstvård uppsats
3. kulturprov
4. säkerhets uppgift
5. Religions uppsats om etiken
6. Säkerhetspresentation på 12 sidor!

HUR I HELVETE SKA MAN HINNA DETTA?? Och jag som har nada kraft kvar..
dissade tillochmed 1 månads festen på harrys ikväll för att jag måste plugga idag och imorgon.

Nu har jag gjort två väldigt deprimerande inlägg, får se om något positivt skrivs idag.. tveksamt!!

jävla ungdomsmottagning

Nu sitter jag här hemma förbannad och försöker få nått plugg gjort, går inte direkt så bra!
Ringde till ungdomsmottagningen idag för att jag behöver en ny årsförbrunkning av p-piller. har varit utan nu i några veckor för att jag inte haft tid att åka ner till flen för att fixa.. man är tydligen tvungen att ta blodtryck och skit. Men jag testade jag att ringa till eskiltuna och boka tid för ett tag sen, men då säger de bara i telefonen att jag får ringa tillbaka en annan dag för de inte är där nu. Då ringer jag tillbaka den dagen de så åt mig att ringa men vet ni vad de säger då? .. att de inte är där och måste ringa tillbaka en annan dag!!! Va i helvete de sa ju åt mig att ringa nu!! Och nu har jag inte ringt på ett bra tag så testade idag men då säger de ju såklart samma sak.. jävla idioter! Är det inte meningen att de ska finnas där???
Och eftersom jag nu gått ett tag utan p-piller så kan jag inte vänta så mycket mer för då får jag börja om på nytt igen, vilket betyder att jag återigen kommer gå upp massor i vikt! (NEJTACK!)
Funderar på att testa mini-piller istället men det har jag hört både bra och dåliga saker om.. antingen har man mensen tre månader i stäck eller så går det över helt. Och inte direkt så att man vill riskera att ha mensen i flera månader, så kul är det inte att blöda ur underlivet!!!

Usch, hatar det här! Otrevliga är de också.. när jag ringde första gången till flen sa de bara "och? inte mitt problem eller hur?" Ehh nej kanske inte, men inte mitt fel att jag är upptagen mornar och kvällar för att vi spelar en jävla musikal idioter!!! Och blodtryck det kan liksom min pappa ta på mig, han är ju fan sjuksköterska..
Nej nu ska jag äta fiskgratäng och lugna ner mig lite.

te och macka

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på Cougar Town och Christine, och vad passar inte bättre än te och macka till det?


Åh kolla in detta..

en video som spelades in under studentkryssningen. Detta är faktiskt den allra sista låten innan man var tvungen att hoppa av båten.

Ser ni mig och elin? ;) en ledtråd... blommor!

nyduschad

Nu är jag klar, skönt att känna sig ren igen. Det som är mindre kul är alla skador, blåmärken överallt på kroppen, bitmärke i skrevet, sår i armvecket, och bula i bakhuvud och högersida på halsen är helt ömt. Kryssningen lämnde lite minnen tydligen! haha.

dags för en dusch

det behövs verkligen. Har inte ens duschat efter kryssningen, vad äcklig jag är. Men jag skulle ha duschat innan jag skulle till skolan men nu vart det ju inte så..
Men nu är det dags att få bort den äckliga dagen-efter-sprit-lukten.

18.30

vad fort klockan går, klockan är redan halv sju och jag har inte gjort ett skit. Sitter fortfarande i pyjamas liksom..
har gjort lite anteckningar till buddhism-provet jag måste göra på fredag, annars inte ett skit!!
Lär nog bara fortsätta sitta i pyjamas och kolla på tv, fan vilket intressant liv jag har!!

bilder från kryssningen







någon kom in i rummet lagom när kortet togs.



elins säng nerdrängt i cider



träffa Peter Siepen på speed-dating








Godmorgon

morgongymnastik är alltid bra mot bakfylla

glöm inte att stretcha

elin jobba hårt

frukost

sen drog partyt igång igen.


Kryssningen

Det börja med att vi åkte buss ner till hamnen där båten skulle gå. När vi kommer dit och in till hytten är vi aspepp så börjar med att kolla runt lite (måste ju se till så man hittar tillbaka till hytten på natten sen) och fan vad komplicerat det va att hitta, värsta laburinten ju. Men vi lyckades hitta till buffén som vi först trodde enbart bestod av potatissallad och kassler, men sedan hittade vi till den varma maten som var jättegod, man fick dricka så mycket man ville också, det gillar vi. Men det gick endast ner tre glas med öl sedan begav vi oss mot taxfree där det var dags att köpa på sig lite alkohol. Man fick endast köpa upp till 22%, men gjorde inte så mycket, Fanns alldeles för mycket att välja på ändå. Stod nog där och bara titta runt ett tag innan vi hittade nån äppellikör för 99 kr. Asbilligt, en liter 20% likör för 99 kr, det fyndar man inte varje dag. (måste bara lägga till att det fanns typ ingen juice att blanda ut med, det enda man kunde köpa var festis, dåligt!) Efter taxfreen så drog vi tillbaka till hytten för att byta om till beachkläder och förfesta. Där var nu allt började hända men kan tyvärr inte förklara hela kvällen för då skulle detta inlägg bli onödigt långt. Men kan sammafatta lite bara...
det var mycket förfester i hytter, träffa mycket trevligt folk, vi fick hela våran hytt nerskvätt med cider samtidigt som en av killarna drog ner sina byxor för att visa sina bollar. Vart också lite dans, inte så jättemycket faktiskt för dansgolvet var så litet så man fick inte rum, vi stod som packade sillar. Så mestadels vart det att hälsa på folk i hytter, just det, vi gick på speed-dating också. Vi kom lite sent så hann endast träffa tre killar, två töntar och ett sexfreak, haha. Där träffade jag också på Peter Siepen, ni får se ett kort sen. Han skulle tydligen vara dj under kvällen och dagen efter men vi såg honom aldrig. Sedan blev det mer fest i hytten och mmer dans, sen var klockan helt plötsligt sex på morgonen. Har aldrig varit med om att tiden gick så fort. Nu har jag säkert glömt nämna lite grejer, och vissa saker tänker jag inte nämna men fan vilken kul och galen kväll det va!
Var ju skapligt pigg dagen efter, tog mig nån timme att ta mig till änden av sängen där väskan med alvedon låg. Sen några timmar senare lyckades vi ta oss ur rummet och till taxfree för att köpa frukost (godis och chips). Sen fastnade vi återigen i hytten, men sen runt tre blev vi iväg körda för att personalen skulle bädda våra sängar. Då märkte vi att folk var fullt igång med att dricka och dansa loss igen, förstår inte hur folk orkade. Men nån timme innan vi skulle komma fram till hamnen igen var vi också där och slängde på rumporna igen.

Måste bara tillägga att inte många brydde sig om beach-temat, vi var nog nästan de enda. Men vi vart åtminstonde väldigt populära med våra kransar ;)


God morgon?

Idag skulle vi haft en lektion vid två. Jag skulle tagit ett-bussen in men jag försov mig och vaknade kvart i, kroppen måste velat ta igen all sömn.. gick liksom och la mig elva igår och somna direkt.
Men men, det var bara nutida konst lektionen jag missade och vi ska inte ha något mer i den kursen, allt vi kommer göra på lektionerna nu är att titta på film. Så jag kan lika gärna stanna hemma och plugga, för det måste jag verkligen göra idag. Man har ca två veckor kvar att lämna in arbeten och göra prov. Och jag har två prov och tre uppsatser kvar.. hatar att alla lägger allt sista veckorna :(
Men snart ska ni få se bilderna från kryssningen och så också.. datan dampar lite men snart lär det nog funka.
Nu ska ja käka min frukost som består av en banan, är inte alls hungrig. Åt ingen mat igår heller, fick inte ner något.  (mådde lite illa då, haha)


äckligt hår

Såhär känner jag om mitt hår just nu.

Usch,, fettigt, svettigt, fullt med cider. En rishög med andra ord.

min hund saknade mig tror jag..

första gången på hennes 11 år som hon saknat mig när jag varit borta (hon gillar annars inte mig så värst mycket). Men nu har hon pussat på mig massor och ligger här i mitt knä, kommer knappt åt knapparna för att hon ska ligga på mig. Men jag gillart!



äntligen hemma

Nu har vi kommit hem, en aning slitna men det sover vi bort inatt. Jag orkar faktiskt inte berätta och visa bilder idag så att jag kan sammafatta det lite bara: Blommor, bitmärke i skrev & hals, och ömma halsar och bakhuven.
Det är allt ni får veta idag, spännande va? haha mer kommer imorgon.
Nu ska jag äta mat och sova, pussar.

Dags för..

..KRYSSNING! Är nu helt klar! har käkat, sminkat mig och bytt om. Bara kissa men det ska jag göra precis innan vi ska åka. Men nu hörs vi inte förens imorgonkväll och jag ska iaf ha en awsome kväll så då kommer ni verkligen få höra vad ni missat.. bara så ni vet ;)
Men ha så kul i skolan imorgon, MOHAHAHA!
Nu drar jag, puss,kärlek och nyp i rumpan :)


Binikitoppen är på!


hejdå

snart redo..

Nu har jag duschat, smört in mig och lockat håret. Bara en timme kvar och jag ska bara äta något, byta om och sminka mig sen är jag redo för avfärd! Rätt bra tidsplan ändå, jag som trodde att jag skulle få sitta klar och vänta i två timmar.
Jag sjukt pepp nu, sjunger och dansar med i musiken som spelas här hemma..







13.03

kan inte tiden gå lite snabbare tack! Vill bara sätta mig på bussen och höra alla peppade människor!
Ska snart hoppa in i duschen och sätta på party-musiken på högsta volym! BOYAAH!!



KRYSSNING

God morgon people! Idag är det kryssning som gäller, är väldigt taggad redan!!!! Men bussen går inte förens kvart i fem från Eskiltuna så jag får helt enkelt vänta ett tag till. Men eftersom jag vaknade rätt sent idag så blir det nog ganska lagom att duscha, äta frukost och göra mig iordning.
Färdigpackat och klart är det också, ah minus smink och tandborste, men nästan då!
Nu ska jag äta en stor frukost, goodday!!

klar

Nu har jag packat klart, allt ligger fint i resväskan. (man kan tro att vi ska va borta länge, men är faktiskt en liten resväska.) 
En notis till mig själv: Lär dig tvätta, kan inte låta elin sköta tvätten i norge med tanke på att hon nyss har krymp en klänning..

sökt lägenhet

Ja det har jag hållt på med nu i några timmar känns det som. Har hunnit med att söka en tre-fyra stycken kanske, plus att elin har sökt några också. Nu borde vi fan lyckas få en tycker man.. fast just nu är nog faktiskt jobbet viktigast att få, men det är inte lätt att söka via internet kan jag säga. Jag skulle vilja åka ner dit nu nån gång innan sommaren och gå in i en affär och fråga om jag kan få jobb där i augusti.. sen ska dom ju jättegärna vilja att jag jobbar där också, alla ba älskar mig så de slåss om att få mig att jobba på deras jobb. Plus att någon snäll kotte erbjuder sig att låna ut sin assnygga lägenhet till mig och elin för ynka 2000 i månaden eller nått.
haha nej drömma går ju, just nu för tillfället känns det drömmen riktigt långt bort :(

nu tänker jag dissa elin på msn och poppa mig några popcorn och sätta mig framför tv:n
God natt, hörs imorgon!

skitlördag

Jag känner på mig att detta inte lär bli en rolig kväll. Är svintrött, har tråkigt och har precis fått ont i magen (eller känns mer som i äggstockarna, om man nu kan ha ont där?!)
Nu har jag också blivit hit tvingad av Elin för att hon inte orkade prata med sig själv längre, ibland är man bara tvungen att ställa upp. Nog för att jag inte hade något bättre för min men ändå, snäll av mig!  haha.
Inte ett skit är det på tv och jag är mega sugen på tacochips och dipp.. men tror ni att jag orkar gå till affären eller?? NÄÄÄ!! usch, vill bara att det ska bli söndag så man kan få ha lite kul.
Hey vad deprimerad jag låter, men vafan man måste få va det ibland också!!

MEN DÖÖÖ!! har jag lust att säga till allt och alla just nu, men jag vågar inte för Elin säger att jag låter som en överklass-fjortis då.. vilket jag för övrigt INTE gör!! :P

vänta på mor

fan, jag glömde helt bort att mamma skulle ta fram resväskan åt mig för jag vet inte vilken av alla jag skulle ta. Men eftersom hon jobbar till nio betyder det att allt som ligger slängt på sängen måste ligga där och ta plats till mamma kommer hem.. jobbigt!
Funderar på om man kanske ska ta och flytta sig ur rummet nu, har suttit här hela dagen, gick nyss ner och åt middag bara. Det är dåligt..
Nej men jag förflyttar mig nog in till mamma och pappas rum och tv:n där istället

packar..

.. är det jag håller på med just nu. Är väl så gott som klar nu, däremot har jag inte riktigt bestmt vad jag ska ha på mig än, har två alternativ linnen med mig så! Och sen får jag släpa mig med ett par extra skor för att elin ska låna.
Men jag stör mig mycket på att man inte kan packa ner allt idag, typ smink, tandborste och hårgrejer kommer jag ju använda imorgon ocskå så det får jag vänta med att packa ner.

Det har inte riktigt kommit ner i väskan än..

Nu är jag för övrigt riktigt taggad, sitter och lyssnar på lite pepp-musik, bästa sättet att bli pepp inför en fest. Men fan vad kul det ska bli!!!!!!

duschen

Nu har jag precis tittar klart på en film som för övrigt sög!! Så nu dags för duschen, kanske borde byta om också, går fortfarande runt i pyjamas liksom.

gahh!!!...!

vafan jag är redan uttråkad, finns inget kul att göra på datan och något annat orkar jag inte göra. Vill bara att det ska bli söndag och att klockan ska bli kvart i fem!!!!
Borde plugga som vanligt, men också som vanligt har jag ingen ork till det. Jag vill göra något samtidigt som jag inte vill göra ett skit.. jobbig situation!
Blir nog att somna framför en film...


Willie Nelson

Highwaymen
On the road again
Always on my mind


Hudanalys

Nu har det gått en vecka sen jag vad på hudanalys och fick lite produkter. Och måste säga att det har funkat väldigt bra bara efter en vecka. Alla mina knotter på hakan är borta, huden har blivit mycket mer jämn och den stora finnen jag hade på hakan försvann efter två dagar med krämerna.
Så detta kommer jag nog fortsätta med.. synd bara att det kommer bli jävligt dyrt!


Bra skit!!!!

lördag morgon

Godmorgon mina älsklingar! Idag är det regn ute så sista chansen att bättra på brännan innan kryssnignen (SOM ÄR IMRGON, IHHH!!) försvann. Men bryr mig inte så mycket just nu, kan va skönt att ha en dag att bara sitta inne och dega. Ladda upp inför imorgon liksom.
Kollade på När Harry mötte Sally imorse och den var rätt gullig faktiskt! Däremot såg jag inte filmen som var i natt på fyran.. vart lite för trött, haha.
På dagens to do-list står packa väskan inför kryssnningen, städa rummet lite och raka benen!

jeansväst

En sånhär snygg jeansväst vill jag ha i sommar! Finns en på bikbok för 399 kr, ska jag nog införskaffa mig nån dag.

movie night

Ey, glöm inte titta på denna film på tv4 kl 00.15!!


värd att se.

Marabou

Det har ju kommit en nyhet från marabou nu - passion (med smak av passionsfrukt och chili). Och denna tycker jag ser så himla god ut så jag bara måste smaka den. Har hört rykten om att den inte ska va så god men det är något jag måste utforska själv.


Resultat: Den luktade rätt gott, men när man tog första tuggan fick man som en konstig sur smak i munnen. I vanliga fall brukar de va så att man kan tröttna på en smak efter några tuggar, men med denna tröttna man efter första! Så slutresultatet blir definitivt underkänt! Usch, nej inte god! :(


hey jag har tråkigt

Nu har jag sökt ännu ett jobb plus att jag har skickat mejl till snubben som hyr ut den där assnygga lägenheten som elin och jag vill ha. men nu börjar alla listor på lediga lägenheter och jobb se röriga ut och huvudet börjar bli tungt. Så vad ska man göra nudå? Ska man försöka se nån film kanske, pappa köpte lite filmer idag man kanske kan titta på. klassikern När Harry mötte Sally var en av filmerna och det ska va en film som man måste se innan man dör har jag hört..





vad har jag nu gjort?

har kommit åt nån knapptjävel så skrämen är helt inzoomad. Vad jobbigt det va.. hur ändrar man??
hjälp!!! (ett desperat rop)

Jag fixart!!!

sökt jobb

Nu har jag sökt ett jobb i Oslo som assistent på ett dagis. Kan inget annat än att hålla tummarna på att de vill ha mig!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

kan göra fler saker samtidigt

sitter nu framför tv:n och läser tidningen, dricker te, äter ananas, PEZ och pluggar. Det bevisar att jag är begåvad, jag är en kvinna. 
Får se om jag lyckas komma nånstans på min uppstats eller om det bara är ett dött lopp.. är nog faktiskt ingen idé att ens börja om jag känner mig själv rätt.
Njae blir nog att läsa tidningen..



kläder till söndag

Jag har kommit på nu att jag inte vet vad jag ska ha på mig på söndag längre. Ska ha jeansshortsen fortfarande men tvivlar på toppen. Är ett ljustblått linne som är skruvad i ryggen som jag köpt på Monki, men det blir ju så mycket blått då om jag ska ha blå bikinitopp under också. Det blir att rota i garderoben som jag nyss städat..

Dagens i-landsproblem!!! ;)

bikini

Köpte en bikini överdel idag efter att jag hade gjort provet. Märkte att när jag var hos elin igår så kliade min massa och satt aldrig rätt, så därför tyckte jag att jag skulle införskaffa mig en. men det fick räcka med en överdel för tillfället...

Eftersom det är så jäkla utplockat överallt så fick det bli denna vanliga blå. Som för övrigt kostade 79kr bara så var väl helt okej.

7/5 fredag

idag åkte jag in till skolan vid halv tio för att göra prov, det gick faktiskt rätt bra, eller helt okej åtminstonde, g borde jag lyckas få. Känns bara skönt att få det provet ur bilden, nästa prov som måste göras är nu buddismen. Den måste jag nog troligen göra nästa vecka, usch aldrig kan man få slappna av. Borde kanske börja på de två uppsatserna också, fan vad jobbigt allt blev helt plötsligt.
Men idag blir det nog inge mer plugg, ska bara sitta vid tv och ta det lugnt heeela kvällen. Imorgon och söndag får nog bli lite pluggdagar.
Nu har pappa fixat ananas som jag ska käka. Nog för att det är burkananas och är inte i närheten så gott som färsk men han hade det till pizzan och det blev rester så jag får va glad för det jag får, ananan är gott i vilket fall!!


MUMS!!! Här elin kan du se hur de växer också!!!


juste

vi kan ju vara snälla och hålla tummarna för Guran också som ska på röntgen imorgon!!!!!!!


nu får det va färdig pluggat

har övat på kulturen, kan det något som när, borde få g iaf! Mer räknar jag inte med. Skulle börja lite på röstuppsatsen vi har om två veckor också men kom till rubriken sen försvann inspirationen direkt. Orkar inte mer nu, känner mig helt tom i huvudet (fan för er som nu tänker: hon är tom i huvudet!).

Nu hade jag tänkt unnat mig lite så sitter här med en popcornskål brevid mig, ska snart trycka igång nån film men vet bara inte riktigt vilken än. Funderar på Step Up, det var länge sen!
Men säger nog godnatt nu och stänger av datan, så jaa, god natt!! :)

kort hår

Har sett många som har skrivit om kort hår och sen har Dannie klippt kort nu vilket får mig att bli intresserad av kort hår. Att ha kort hår är ju så sjukt snyggt, inte alla som passar i det men..
Man blir lite småsugen på att kapa av allt nu, känner ni mig så vet ni att får jag för mig att färga håret mörkt eller klippa lugg så gör jag det samma dag. Men tror faktiskt att kort hår lär det nog aldrig bli, inte än på ett tag iaf. Är jätterädd för att jag inte ska passa i det och då är det ju liksom kört. Jag kan bli riktigt irriterad på mitt långa hår, är bara elektriskt och jobbigt, men fan vad jag skulle sakna det om jag väl skulle kapa det. Eller ska jag kanske våga testa nått nytt ändå?.. nej sluta nu!!!!

Denna kvinna har sjukt snygg frisyr!!


hemma

Tidigare idag så bestämde jag och elin oss för att köra på solarium istället, solen verkade ju inte vilja titta fram. Men det var det värsta jag varit med om, fyfan vad varmt det var. Trodde jag skulle dö där inne, man kände verkligen hur det typ fräste om en. Hela tiden låg man och drog på fläkten mer och mer, ohc stirra på klockan som inte alls verkade vilja så något snabbare. När de väldigt långa 20 minuterna var klara så rann svettet som ett vattenfall, usch! Men aja aldrig mer där säger jag. Nu har vi iaf solat fyra gånger inför kryssnignen, har tagit lite grann så det får duga.

Nu borde jag sätta igång och plugga inför provet imorgon. Skulle börjat direkt när jag kom hem hade jag tänkt men jag borde listat ut att det skulle ju inte hända med tanke på att jag var astrött. Men nu har jag vilat lite så nu måste jag fasiken ta mig i kragen.

Party i köket!!

Dans + lagning av mat = HELT RÄTT!!

hos elin

Blev inte mycket solning. Stora jävla moln kännde för att komma och förstöra för oss istället, fyfan!!
Har precis vart ute med Guran (elins hund för er som inte vet) och nu är det dags för lite mat i magen, elin jobbar för fullt. Eller snart ska hon jobba för fullt, köttfärsen står i mikron. NU piper det, dags att jobba elin!


hittade denna megasexiga bild på datan! Ibland får vi allt till den sexiga looken


hos elin

Nu har jag precis kommit fram till Elin. Det är ju trevligt när man välkommas av en brud i trosor, grr ;)
Nej nu ska bikinin på, see ya!

döh?

jag vill skriva något men vet inte vad.. inspiration för tillfället = NADA!
så, nej jag skiter i det här och sover lite istället. God natt


eller kan ju bara säga att imorgon drar jag hem till Elin för solning på hennes trädgård, mysigt!

true blood

nu har jag målat naglarna och gjort mig fin inför elin imorgon, vi kommer ju ändå se varandra i bikini så, grrr haha!
Nu börjar true blood i vilken sekund som helst, så tjaarååå!!!

a song for you babe

Här har ni en liten låt ni kan lyssna på medans jag står i duschen och blir ren. Inte för att jag tror att de är så många som sitter just nu, denna minut och läser min blogg, inte troligt! Så trogna läsare har jag inte så att de sitter dygnet runt och väntar på ett inlägg, sorgligt isåfall! haha. Och inte med tanke på att jag endast haft 4 läsare idag.. snålt må jag säga!!! :(

 

nio???

mäh, klockan är ju redan nio? då har de nog slutat för ett tag sen (hoppas det gick bra).. gud vad tiden går fort om kvällarna. Vet inte hur många gånger man tittat på klockan och nästan fått en hjärtattack av att klockan vart så mycket mer än man trott.
Men då är det dags för duschen då, true blood om femtio minuter! (har för övrigt gjort halva uppgiften nu, stolt!)

bananer

just nu är min kära klass på stålforsskolan och sjunger om bananer, skulle egentligen också varit med men de två senaste lektionerna då de övat har jag varit på Ullared och sen sjuk. Så tyckte att det bara skulle va pinsamt om jag skulle stå där brevid och försöka, kan inte ens texten liksom. Förlåt de sjunger ju faktiskt inte, är en talkör, men typ samma sak :P Men jag får önska de lycka till, det kommer nog gå galant, lika smidigt som handen i handsken, haha.

kultur - done!

Nu har jag gjort anteckningar inför provet på fredag, usch vad jobbigt det är.. men aja nu är det gjort! Nu är det bara att få in det hela i mitt lilla huvud också, men det får vi ta senare ikväll och imorgon.
Funderar på om man kanske ska försöka ge sig på arbetsmiljö och säkerhets uppgiften också? den skulle ju vart inne idag men vet att eva inte bryr sig så mycket om det är lite sent. Det sa hon sist iaf, min förra uppgift var inne sent också, haha bad petra! Kanske är något med lärare som heter eva? våran mentor har aldrig brytt sig om det kommit in sent heller, nog för att hon stavas med w (ewa) men det verkar ju inte spela nån roll. Sånt gillar vi!!!
Men äsch, jag ger mig på den där uppgiften nu, verkar som jag har en rätt produktiv dag ändå! :)



Titta vilket fluffigt hår jag har!! Me like

Hair

okej, pausen blev lite längre än planerat. Det blev middag sen började jag kolla på filmen Hair! mycket konstig film må jag säga.. inte min typ av film om man säger så. Såg musikaluppsättningen i flen för flera år sedan och jag har för mig att den var rätt bra, nog för att allt blir bättre live men filmen var inte i närheten, väldigt konstig!!
Det enda jag gillade var den berömda scenen då han dansar på bordet, det var lite skojsigt!


Men nog talat om film, borde nog börja plugga nu igen..

paus

nu blir det två timmars paus!

duktiga Petra i farten

Nu ska jag plugga. Jag har gett mig fa-an på att jag ska göra anteckningar på alla sidorna i boken. Jag ska göra provet på fredag och tänker fan inte skjuta upp det mer.


peace!

shopping

efter solningen idag så var jag tvungen att vänta på bussen i två timmar, och det är inte bra ska jag säga er, då blir det shopping för de pengarna man skulle ha sparat till annat. Inom tiden av 10 minuter hade jag lyckats hitta två ringar och ett armband (i två olika affärer också). Jag kan inte rå för att jag älskar smycken.. men fan det gjorde ont i plånboken! Men det slutar inte där utan nej då hittar jag ett fint nagellack jag ville ha.. där rök 45 kr till!! Jag måste lära mig att inte shoppa så fort jag hittar något..jag kan faktiskt klara mig utan vissa saker (tror jag?!) hädan efter så får man inte lämna mig ensam på stan..
Men här kommer iaf lite bilder på de nya tillkomsterna i mitt liv:

två nya ringar till samlingen


armband 99kr

nagellack- sweet

soligt my ass!!

Idag slutade jag tidigt och gick då och solade solarium och sedan gick jag lite på stan, hittade självkart lite grejer så kan berätta om det sen.
När jag kom hem runt ett-tiden så hade jag planerat redan igår att jag skulle sätta mig på trappen med plugget och sola benen. Och när jag kommer hem så är det ju soligt så jag slänger på mig shortsen och sätter mig där, cool som jag är i mina brillor. Men sen då jävlar bestämmer sig solen att gå i moln :O Tre minuter hann jag sitta med solen i ansiktet. Och jag kan berätta att det är fan inte skönt när det är skugga, blev riktigt kallt. Men jag sitter kvar där ute med hoppet om att solen åtevänder men det ville den ju inte.. tillslut kommer mamma och säger att jag måste gå in så jag inte bli mer sjuk och inte kan åka på kryssningen på söndag. FAN JÄVLA VÄDER!!
Ursäkta mitt språk men blir så irriterad när man sitter där med hoppet uppe och så går soljäveln i moln!!!!
OGILLA!


god morgon folk

idag är det soligt, fortfarande kallt men klockan är ju liksom bara åtta så vafan man kan inte va allt för petig. Vi får nöja oss med det vi har. Mer på dagen lär det nog bli varmt, och då har jag slutat (slutar tio idag), jippie!!! SOLA SOLA SOLA!

Väntar på att kulturen ska börja, och att elin ska dyka upp. Tänkte att hon säkert skulle komma förbi datasalen men hon verkar inte vilja dyka upp.. hmm.. diss eller bara lathet?
Nej nu känner jag mig mobbad och ska se om några intressanta människor har samlats utanför salen.
Pusshej!

vafan hände?

jag har fortfarande inte hoppat in i duschen, att det ska va så jävla svårt då? Ska ju se på tv om en kvart och då ska jag va färdig duschat har jag intalat mig själv. Så nu måste jag ta mitt stora, röda arsle in i duschen, punkt slut!


röda

jag läste att elin har bränt sina tuttar. varför kommer det sig att man bränner sig på sina "privata" delar? Är det kanske för att de vanligtvis inte får komma ut så mycket? Jag brände ju då skinkorna förra gången så nu kan vi ju matcha lite fint!

Detta är en väldigt fin bild måste jag säga, tuttbilden gjord av elin och rumpbilden gjord av mig..masterpiece!!!

imorgon

..kommer bli en riktigt chill dag. Börjar halv nio och slutar tio.. det kallar jag för en lagom lång dag. Har endast en lektion, nog för att det är den jobbigaste av alla, kultur och idéhistoia bläää!
Efter det så ska jag tillbaka till solariet, elin var ju där idag så nu ligger jag ju lite efter. Hoppas att det kommer märkas nån skillnad i slutändan, annars har man ju lagt ut pengar i onödan. Men sen tar jag bussen hem och då kanske man borde sätta igång och plugga till kulturprovet. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute på trappen och sola benen samtidigt (jag ska fane mig ha bruna ben på söndag). Och sen fick jag värsta kicken idag att börja träna igen, nu har jag haft uppehåll väldigt länge pågrund av musikalen och allt sånt så är nog dags att börja forma det man bär runt på igen. Tror faktiskt att det får vänta i nån vecka till, iaf till efter kryssnningen så jag inte blir ännu mer sjuk. Men det det är typiskt, blir alltid sugen på att träna när jag inte kan eller får göra det.

men nu blir det duschen!


polly


Det har tydligen kommit en ny polly nu, med sommar smaker. Tycker det verkar väldigt intressant, speciellt den där rosa. Men ska jag vara ärlig tror jag inte att den slår den vanliga klassiska polly med mjölkchocklad.
Men det är definifitv något jag måste smaka i sommar!

videofy.me

Nu har jag skickat in en ansökan om videofy så inom en snar framtid kommer det kanske upp lite videoblogg. Om inte min blogg innehåller våld eller pornografi stod det.. men kan ju inte direkt säga att alla mina osminkade bilder kan uppfattas som porr ... eller?


börjar må bättre nu.

Huvudet känns bra och hostan har lagt sig lite.. har istället börjat nysa som en galning, känns som både hjärnan och hjärtat ska flyga ut varje gång jag nyser. Men har iaf fått i mig lite mat nu, en macka och godis. duktigt Petra, tack! 
Borde egentligen plugga till kulturprovet på fredag men så pigg känner jag mig inte, hihi. Nej, det kommer bara bli att jag sitter framför tv hela dagen, nog för att jag lätt blir rastlös men finns inte så mycket annat att göra. Men snart börjar de bra programmen på tv så jag borde klara mig.


stay positive!

hejhej

Idag är jag hemma från skolan, mår fortfarande dåligt. Tungt huvud, ont i kroppen, ont i öronen och kliande ögon, plus denna jävla hosta! har varit förskyld ett ta nu och vill bara att det ska gå över.. ska ju på kryssning på söndag liksom. Trist om man inte mår bra då.
Men nu ska jag bara vila upp mig, måste på morgondagens enda lektion imorgon också så.. Får väl knappra i mig lite piller nu om jag orkar resa på mig. Att få lite mat i sig kan ju också va bra, känner mig rätt svag, men är inte hungrig.. förstår inte för mat brukar va min speciallitet!

God natt

Nu ska sjuklingen inta sängen, sov gott och hejdå!

brandutbildning

jaha den här brandutbildningen då?.. vi åkte ut till lilla nyby där de skulle hålla till, vi fick först lyssna på en timmes föresläsning som faktiskt var grymt intressant (har rätt mycket erfarenhet av sömninga föresläsningar). Efter det blev det lite fika följt av prova-på grejer. Först fick vi gå genom ett rum, man skulle komma ihåg vilken väg man gick för nästa gång skulle man gå där när det var kolsvart.. vilket inte alls var lätt. Elin, jag och dannie hittade inte ut så vi fick tillslut hjälp (enda gruppen som fick hjälp ut,pinsamt!) Tredje gången hängde de upp utrymmnings-skyltar vilket gjorde det hela mycket lättare, de lyser ju i mörkret så var ju bara att följa dom. Men aldrig mer gå i ett kolsvart rum, så äckligt, vidigt, fruktansvärt.. ja jag kan rabbla upp många ord som beskriver det bra.. men ni kanske fattar på ett ungefär vad jag kännde om det?
Sen fick vi släcka eld på en docka, Var inte alls så farligt. Brandmannen satte eld på dockan och sen fick jag lägga en brandfilt över. Tredje övningen var att använda en handsläckare.. en sån där röd som sitter överallt? ja ni fattar nog. Det var också rätt lätt även fast den där röda flaskan/tunnan var rätt tung för stackars svaga mig. Folket tog också bilder så håll utkik, jag kommer va med, woho!
Efter det blev de tipspromenad och hemfärd. Men ja kul va det!!!!

3/5 Måndag

Sorry att första inlägget blir så sent men jag har mått skit och har inte orkat lägga upp ett inlägg då.. men här kommer en liten sammanfattning om dagen.
Det började ju med den där brandutbildningen som faktiskt var asbra (berättar mer sen), sen blev det en lång håltimme så elin och jag passade på att sola. Efter det så gick allt bara nedför för mig, mitt huvud började bli jätttetungt och hostan blev värre. Och eftersom sista lektionen var dans och jag ligger så mycket efter så var jag tvungen att gå dit ändå, även fast jag bara satt brevid och kollade hela lektionen.. Mår fortfarande dåligt så tänkte faktist gå och lägga mig snart, har inte pluggat något alls inför provet imorgon men struntar jag i nu, kan verkligen inte öppna boken. Borde kanske äta något innan jag lägger mig med, har inte käkat sen lunchen i skolan, men mat är faktiskt inget som lockar just nu.
Så nu ska jag vila mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon, måste ju öva inför talkören vi har på onsdag..

gah!

Nu har det varit mycket på en gång, fick nyss reda på att vi ska ha nån slags brandövning imorgon med arbetsmiljö och säkerhet. Är man ledig i två dagar så missar man tydligen en hel del. Men nu har man fått sms av varenda kotte i klassen tror jag om vart och när vi ska ha det, alla har haft lite smått panik tror jag. Men nu har vi listat ut vart det är och vilken buss man måste ta, puh!
Det jobbiga är att min vanliga sovmorgon när jag kan ta elva bussen in byts ut mot sju bussen. Jag hade verkligen sett fram emot en sovmorgon, men icke sa nicke, vi ska istället få lära oss hur man sätter eld på varandra på rätt sätt!
Men nu har jag äntligen lugnat ner mig och kan andas lite, men popcorn vart det ju inte, det fanns det ju inte tid till (hann inte ens smörja in benen efter duschen)... Så nu är det väl bara att säga god natt och sov gott!

jag visste det..

förstod att det va nått fel med lägenheten, den är ju bara så nice och det skulle vara underbart om vi hade kunnat hyra den. Men nu är det så att man tydligen måste betala något som kallas depositum (en summa man måste betala för att den som hyr ut ska va säker på att man betalar hyran sen, man får dock tillbbaka pengarna senare) Men denna summa ligger på 36. 000 kr vilken gör det väldigt svårt för mig och elin. Vi är inte direkt gjorda av pengar och 36 jävla tusen liksom?? asmycket! Räcker med de 6000 kr vi får lägga ut var i hyran i såfall.
Och detta är verkligen synd för jag blev helt kär i den här lägenheten, den är ju bara så perfekt för oss..


FAN!


jag har vart så duktig

för jag har precis städat. Jag tappade mobilen i golvet och när jag skulle ta upp en fick jag en insyn under min säng och det var ingen trevlig syn, höll på att bli dödad av de stora dammråttorna som tydligen bodde där. Nog för att jag alltid velat ha mina egna husdjur men dessa var riktigt läskiga.. Men nu är det rent och fint.. på golvet iaf. hyllorna och sånt orkade jag inte damma.. dom damråttorna som bor där har inte hunnit blivit så stora, än är de bara söta, haha.
Nu måste jag hoppa in i duschen, klockan är ju snart nio och jag skulle ju äta popcorn idag tänkte jag.. får skynda mig. Elin den tönten vill ju inte komma hem heller, jag som så gärna vill visa henne den där lägenheten jag hittade tidigare idag. (plus att hon ska skicka lite grejer till provet på tisdag, men inte lika viktigt, haha)
Nu skriker duschen på mig, pusshej levetpastej!


eftesom elin gjorde en ala-Forni igår så måste jag göra en ala-cimon ;)

lägenhet

var inne på Finn.no nyss och kolla om de hade fått in några nya lägenheter i norge och jag hittade en som skulle va perfekt för elin och mig. Vill vill ha en lägenhet med två sovrum och det hade denna och den kostade 12 000/mån. Och med tanke på hur fräch, centralt och snygg lägenhet va så är det väldigt billigt tycker jag. Vi båda har räknat med att vi får betala runt 11 000 kr för en lägenhet där eftersom det är svindyrt. Sen är första inflyttningsdag 26 juli och det passar rätt bra, vi hade ju tänkt åka nån gång i augusti så!
Men kolla in dessa bilder på lägenheten..

vardagsrum

sovrum 1

sovrum 2

vardagsrum och sovrum

kök

badrum

utanför

JAG VILL HA JAG VILL HA JAG VILL HA!!!!!!

väggmålning

Såhär kommer väggarna i våran lägehet i Norge se ut! Allvarligt talat.. man ska verkligen märka att man kommer hem till oss :)



David Gray

Dessa låtar får spelas denna dag när huvudet är lite trött..


This year love


Be mine


The one I love


Hold on

sol

det är jättefint väder ute och ändå sitter jag här hemma på mitt rum och degar. Sitter med persiennerna neddragna, deprimerande. Orkar inte gå ut, orkar inte plugga, orkar inte äta, orkar ingenting faktiskt. Är inte alls bakis men är jädrigt seg.. det förklarar bara hur stor del tröttheten är när man tror man är bakis.



löv på träd och buskar.. VÅR!!!

några bilder från igårkväll


"förfest" i lekpark

"förfest"

öl och pommes på olearys




vimmelbild


godmorgon/eftermiddag?

Jaha ska man berätta lite om kvällen nu kanske? Det började med förfest i en lekpark vid stadsparken med elin, filippa och heidi (förfest= en varsin öl eller cider). jag och elin satt där i två timmar och vänta på de andra, svinkallt kan jag säga!(kanske inte så lockande inför natten) Sedan begav vi oss till Olearys för pommes och öl. Satt och snacka i några timmar och hade väldigt trevligt, var ju inte andra som dök upp nudå men vi hade trevligt ändå. så någon musikalkväll kan man ju inte direkt kalla det...
Sen försökte vi få personalen att öppna party-delen så vi kunde dansa men verkade som de inte ville göra det för att de var rätt lite folk. Men tillslut runt tolv öppnades portarna och vi dansade till dom stängde, askul!!!! efter stängning drog jag. elin och filippa till subway för lite nattkäk, träffade på en väldigt full men asrolig kille där.. haha ja skratta fick man göra åtminstånde.
När även subway stängnde började funderingarna vart man skulle sova.. blir det en parkbänk i den iskalla natten eller inte? nej det blev det inte, vi beslutade oss för att höra av oss till channette istället, och hon är så underbar och ställer alltid upp så jag och elin drog dit. Satt och snacka hela natten och eftersom vi alla var övertrötta hade vi väldigt kul kan jag säga. Kom på en nytt tv-program också som vi ska få tv4 att starta, Wazup in da kitchen, kommer bli en mycket spännande program, vänta bara.
Imorse tog jag iaf åtta-bussen hem och har sovit fram tills nu. var riktigt skönt, kommer ju inte kunna somna inatt men äsch skitsamma.
bilder kommer lite senare när jag orkar lägga in mina få och när filippa lägger upp sina!
see ya!

pepp

sådär, nu kan ni peppa på min blogg!


oops

ligger lite efter i planeringen, dags att sätta igång då. Jävla data som tar alla min tid!!

kvällen

kanske ska berätta lite om vad som händer ikväll.. jo ikväll blir det fest! Det är egentligen meningen att alla musikalmänniskor skulle komma till Olearys för pommes och öl, men eftersom ingen verkar orka (alla är säkert bakis sen igår) så är det nog mest oss tjejer i klassen, men vi kommer ösa som vanligt iaf!
Men först blir det picknick i stadsparken, så är någon annan också intresserad över att förfesta med oss där kom dit till sex!!!! Sen vid åtta beger vi oss till Olearys för lite öl och pommesfrites, förhoppningsvis dyker några andra upp då också. Sen blir det dans och fest hela natten lång! Och då menar jag verkligen hela natten lång med tanke på att jag och elin inte har någonstans att sova så vi får ränna runt på stan tills första bussen och tåget går vid åtta..
Och nu är jag pepp som tusan...  ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKSMÄN!!! Woho


Mat

Nu har jag duschat och gjort mig megafräsh!! Rakat armhålor o ben, haft hårinpacking och smörjt in hela kroppen, len som ett litet barn.. eller kanske inte riktigt, men man kan ju alltid drömma.
Nu sitter jag och öser partymusik i min assnygga (och sköna) FAME-tröja.. börjar bli riktigt pepp nu faktiskt.
Ska snart ner och laga ma också, jag har lovat mamma att jag skulle va duktig och laga maten idag (dum jag va). Dagens mat bli stuvade mackaroner och korv. eftersom vi aldrig får stuvade mackaroner hemma så förhandlade jag med min mor.." ska jag laga maten blir det stuvade mackaroner punkt slut. Se så gå och handla det nu kvinna!" Ungefär så lät det, hihi.



Nej nu är det dags för lagande av mat!

ny ring

När jag fyllde år så fick jag en ring som jag redan hade av min bästaste Emelie (plus att den var alldeles för stor, hur feta fingrar tror flickan att jag har??) Men nu har hon bytt den mot en annan assnygg ring, tack babe!

denna ring fick jag först.. men som jag redan då hade.

Den nya!!!!

Gillar hur väl hon känner mig!!! <3

morrn gossar!

Nu har jag käkat frukost så mår lite illa, var kanske inte den bästa frukosten om man säger så! Började med lite chocklad när vi vaknade sen när vi väl orkade palla oss ner till köket så blev det rostade mackor och chockladflingor, nyttigt och bra! 
Ska väl snart hoppa in i duschen (åh vad jobbigt), känner mig inte så fräsh, borstade inte ens tänderna igår, usch vad äcklig jag är!
Om ca tre timmar ska jag bege mig in mot det stora staden, eller ah eskilstuna då, för mys och fest. Mer om det kommer senare när allt är bestämt. Just nu är jag bara trött och vill bara vara hemma.. men den attityden ska vi ändra på innan klockan slår fem, punkt slut.!


såhär opepp är jag just nu

men vid fem när jag åker hemifrån ska jag se ut såhär!!  eller inte riktigt, förhoppningsvis lite snyggare..


1 maj

Hejhej, nu har precis min sleepingbuddy gått hem. Gårkvällen var trevlig även fast vi båda var astrött och somna runt halv ett. Först blev det pizza, och jag är säker på att pizzagubben flörta med oss, usch haha! Gick hem och kolla på avatar, synd bara att den är 2h och 40 min, man hinner bli väldigt trött med tanke på att det är i slutet som det börjar hända lite grejer.
Sen blev det mys på rummet, kolla på snygga killar och skvaller, haha. Gick och la oss efter tolv nån gång och vaknade för en timme sen, så nu är jag utvilad inför ikväll! (eller egentligen inte, är jätteseg!)


My babyyyy!

FAME is the shiet!!

RSS 2.0