mys på hög nivå

Nu ska jag gå och möta min myskompis för natten. Blir slumberparty.. woho!
Hörs imorgon babes.. ta det lugnt nu ikväll bara , vill inte veta av en massa spyor och däckande. (haha låter som en mamma)

upptäckt

Denna låt upptäckte jag nyss på spotify. Alla har säkert redan hört den men jag är alltid lite efter så lyssna och gunga med nu bara, okej?

Billionaire - Travie McCoy

hungrig

Nu börjar jag bli lite smått hungrig.. men jag får inte mat förens efter sex. Och eftersom vi inte hade ett skit att äta hemma (inget som jag ville ha iaf) så var jag tvungen att ta husvagnar, de där från bilar ni vet?
ibland vill man inte va onyttig men måste.. livet är allt tufft ibland!

Jag får allt onyttigt att försvinna från denna planet genom att äta upp det!
Man kan nästa säga att jag försöker rädda vår planet, är jag en sån där miljövän då? :)


låtar

Dessa låtar spelas hos mig just nu:

Missing You - Tyler Hilton
Tell me it´s not over - Starsailor


...


rosa, vita och gråa pärlor med berlocker 169 kr

halsband 139 kr

hudvård GRATIS! Wihoo.

Valborg

Idag är det ju valborg också, det hade jag helt glömt bort. Dagen då alla ungdommar super sig stupfulla och deckar i ett dike. Har varit väldigt mycket om just ungdommar och alkohol nu överallt. Utanför systembolaget står det poliser och vaktar, stått massa i tidnignen samt massa repotage på tv. Förstår inte varför det varit så mycket just i år, har inte ungdommar supit varje år?
jag ska då iaf bojkotta valborg, tycker det är alldeles för överskattat. Jag har haft tre misslyckade valborg-firanden så tycker det ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Emelie kommer över och käkar pizza och myser lite med mig sen också.


gjort köpingen

Nu har jag varit och gjort köpingen som min mor alltid så fint brukar säga. Har varit på emma-kliniken och fått lite hudprodukter, var på SeFinUt och köpt smycken, gått och kollat i secondhand butiken. Har också tagit en fika både hos mormor och kusinerna. Nu hade jag ju tänkt sätta mig på trappen och plugga men för det första så verkar solen gått i moln och för det andra så har jag inge ork till plugg.. som vanligt!

Godmorgon solstrålar

Idag är det fint väder, passa på att gå ut med er!! Jag ska äta min frukost sen ska jag iväg till Emma-kliniken samt kolla om SeFinUt har fått in nya smycken. Efter det blir det nog lite plugg på trappen (har två prov och två uppgifter tills nästa vecka) om det fina vädret lyckas hålla i sig.. man kan ju passa på att försöka få färg på de kritvita benen!
Vi hörs av senare snyggingar, puss


härmapor

vafan är det här?? vet ni vad jag nyss fick höra av min pappa? han hade kollar på kulturnyheterna och då visade dom en skola som hade satt upp musikalen FAME!! Ofta dom lyckades få dit tv? då måste dom ha varit jäkligt bra...   (vi som knappt lyckades få dit tidningen) Men nej de kan omöjligt ha varit så mycket bättre än oss, vi var ju för tusan grymma. De var säkert en kändare skola bara,, ja det var det säkert.. det bestämmer vi! Nu mår jag genast mycket bättre :)

Apornas planet



Denna film har jag försökt ta mig igenom ett par dar nu, har antingen somnat eller vart tvungen att göra något, att det ska va så jävla svårt att få se klart en film?
Men nu efter tre dagar har jag äntligen lyckats se klart det och jo den var rätt bra faktiskt. inte alls dålig som jag trodde den skulle va. Kul när man blir glatt överraskad!!

Fame

Här kommer några klipp från Fame för er jävlar som inte kom och kolla och för er som helt enkelt vill se mer!!! :)



Saknar musikalen :(

filmer

Jag hittade nån rolig sida där man kan göra sina egna hälsningar..
eftersom jag inte kan lägga upp filmen här får ni nöja er med länkar

Film 1.

Film 2.

blev fint väder trots allt..

..gud måste ha lyssnat på mina böner. Han gillar mig säkert!!!

(dålig humor, jag vet!)


Graowrr


Man måste passa på att tafsa när man har chansen!! (d.v.s medans han inte kan rymma för livet)

Emma-kliniken

Imorgon halv tolv ska jag till emma-kliniken här i malmköping för en hudanalys. Hon ska kolla min hud, testa produkter, berätta lite om dom och sedan får jag dom. Eftersom min hud blivit väldigt konstig och dålig på senaste tid så ska detta bli asbra. Hoppas jag får produkter som hjälper bara!


Tjolahopp

Nu har jag kommit hem efter en mysig dag i stan.

Vi sprang runt halva stan för att hitta ett ställe som hade dubbelrum (hittade tillslut ett). Men medans man sola var det en dunkade ljud som gjorde att vi trodde att det var ett tredje världskrig där uppe, läskigt!
Jag brände rumpan också ,, mina skinkor är helt röd, mycket sexigt, haha.

Sedan blev det fika på Waynes.. blev en Cafe Frappe. (den nya favoriten)

Tre sekunder senare blev vi hungriga och beställde mat.. fick då också en dricka på köpet. (Iste är underbart!!)

Letade också i alla leksaksaffärer efter en blomkrans som vi ska ha på kryssnignen... hittade tillslut en. Men den kostade 70 jävla spänn!!!! (borde dom inte kosta typ 20 kr?) Det gjorde ont i hjärtat att köpa den kan jag säga.. plus att vi märkte senare att den är jättestor, behöver ju inga kläder under för tusan.


byebye

Nu ska jag se True Blood och kanske nån film, sen lägga fram kläder, packa väska, och sova!
Imorgon blir det en dag på stan, håller tummarna på fint väder!
Snälla gud ge oss fint väder, snälla gud ge oss fint väder, snälla gud ge oss fint väder.
(nu har jag bett lite till gud så får se hur mycket han gillar mig)

Gerard Butler

Denna man är ju bara för sexig.. är nått med honom som gör att man smälter. Tittade på PS I love you tidigare idag och där bli man helt kär.. snälla bli min?




sola

Imorgon är jag ledig (som jag typ varit hela denna vecka) och då tänkte jag och Elin passa på att få lite färg till studentkryssningen nästa helg. Är det tema beachparty så måste man ju ha skjorts på sig och jag kan ju inte gå runt och skämmas över mina vita ben.. nej färg behövs!
Vi ska också passa på att ta en fika (hoppas på sol så man kan sitta ute) och så måste vi leta efter blomkransar.. sånna där som man har på Hawaii. Vet inte vart det kan finns men typ BR?





pommes-lördag

På lördag var det snack om att ha avslutningsfest med Fame-gänget men det verkar inte blir något så istället har Dannie och Elin kommit på den biljanta idéen om att ha pommes-lördag på Olearys. Hela gänget samlas för att äta fet mat och dricka öl..inte helt fel!

försov mig

idag tänkte jag att jag skulle ha åkt in till danslektionen med halv fyra bussen men blev inte riktigt så. Jag satt i soffan och kolla på tv när klockan va två, sen kommer mamma er och frågar om inte jag ska till dansen idag, och då har klockan helt plötsligt blivit halv fyra!! Måste ha somnat eller så gick tiden i speedad fart där i slutet. Så blev ingen dans idag.. tur att man har ledigt egentligen så fick ingen frånvaro iaf!

ullareds resa

Igår kom vi som sagt hem från Ullared. Var trevligt men jag tycker det är så jobbigt att åka buss i sex timmar ner och sedan sex timmar hem. Plus att jag hade tänkt sova hela vägen hem för jag var så grymt trött.. men då blev man väckt hela tiden för att man skulle ta en lott så man kunde vinna "fina" priser och sen skulle man köra frågesport. På lotten jag tog vann jag faktiskt.. då kunde man välja i en påse som Ullared hade skänkt. Jag valde ett ljus... och på frågesporten kunde jag inte ett skit.. var massa frågor om nån kommunfullmäktig eller nått liknande, hur ska jag veta saker om det??
Men om man tänker bort dom skitsakerna så var det trevligt, var inte så mycket folk där heller som tur va, annars brukar man kunna få stå i kö i en halvtimme för att komma in och ut! Man fick ju med sig några fynd hem trots allt så man får väl va nöjd!

detta har jag köpt:

två linnen, två klänningar, en kjol, scarf, jacka/tröja, sovshorts, mjukisbyxor, strumpbyxor, väska, plånbok, två filmer (finding neverland & PS i love you), skor, bh och trosor, maskara, puderborste, hårpännan, tosfsar, dataväska, påslakarn, och sen självklart lite godis!


Bh är billigt, så bara att passa på!!

även i rött

även i svart

28/4 Onsdag

Vaknade nyss, var så skönt att få sova ut ordentligt utan att nån stör för att man ska ta lotter eller köra frågesport..
Ska nu titta på en ny film jag köpte igår och äta frukost.


äntligen hemma..

efter en lång resa. Är riktigt trött och sliten nu så orkar inte berätta eller visa vad jag köpt, får bli imorgon istället. Är ju ledig då också, ska bli riktigt skönt. Även fast jag är hemma rätt tidigt nu så kommer jag inte palla att gå upp sex imorgon bitti.. man är rätt sliten kan jag säga.
Men vi hörs imorgon, puss.

Ullared here I come

Om en halvtimme åker jag iväg till landet far away med alla tanter! Är sjukt trött, lyckades somna en stund men har endast sovit i två timmar.
Men nu kommer det inte ske nån uppdatering förens på onsdag för jag fick inte ta med datan på bussen för min mor, kanske lika bra! Men ni får helt enkelt stå ut..
CAIO KAMRATER :)

sova eller inte?

det är tanken som virvlar runt i mitt huvud just nu. är det liksom nån idé när vi ändå ska åka fyra? Man lär ju bara vara ännu tröttare om man lägger sig nu och måste sedan gå upp vid halv fyra. Och är man vaken så kan man nog lättare somna på bussen också.. nog för att jag säkert lär kunna göra det ändå. Synd om mamma som får sitta i tystnad bara för att jag vill det, hade hon haft någon att prata med hade hon nog mycket hellre velat det! Men jag är sån som direkt blir osocial när jag sätter mig på en buss, och speciellt när man åker i sju timmar, kan inte rå för det! 
Nej men ska nog vila lite iaf.. gick nån film på ettan nu klockan tio, The last days of disco, kan den ha hetat så tro?

Har som skyldighet att även ladda upp denna bild!


såg Joel på stan

Fick lite ögongodis när jag satt på bussen hem idag.. skitsamma om vädret är fint eller fult, nu finns Joel på stan som kan göra humöret mycket bättre.

den första bilden sitter just nu vid Svea Plan i Eskilstuna.. är ni på dåligt humör? spring dit och dregla lite.


avslutningsfest

Verkar som det blir en sista fest med musikalgänget iallafall. Hört rykten om att lördag blir den stora dagen, ska bli askul!!! Dansarna är i Turkiet då men de får väl vara med en annan gång, men tänk såhär.. de är ju för sjutton i turkiet och solar och festar, räcker inte det???
Åh nu vart jag pepp, hoppas verkligen att det blir av nu också så det inte bara är tomt snack. Vart ju en grym kväll sist, och  kan väl inte bli annat än grymt denna gång också!!


Har bara gått en dag sen jag såg dessa underbara människor sist, men ändå är det typ helt tomt!!! Helt sjukt hur mycket man kommer sakna det..  

I´m back

Nu är jag hemma igen efter en snabb tur til stan. Hade danslektion och var med litegrann faktiskt, men vart svettig av att bara stå typ, haha. De har tydligen hunnit göra en hel jävla koregrafi när jag vart borta som jag nu måste hinna lära mig till slutet av maj.

Håller på och packar och har mig nu. Laddar ipoden, packar ner läxor (usch) och packar ner massa godis, mackor och dricka! Kommer ha värsta packningen på bussen ju, haha. Har också lagt fram kläder som jag ska ha på mig imorgon, blir sköna kläder, orka sitta i jeans hur länge som helt på en buss.. nej jag passar helst det!
Just fan måste ju hinna duscha också.. känner mig rätt stressad. Vi ska åka redan fyra i natt här hemifrån och lite vill man ju hinna sova också..

dans

Nu ska jag göra mig nån mat och snart ta bussen in till stan. Bara sitta och kolla på dans kanske inte blir det roligaste, men jag känner mig redan efter. Vi har börjat med streetdance och alla är säkert redan proffs på det.. och så kommer jag och kan inte ett skit..kul!

26/4 Måndag

Idag mår jag skit.. hostar, svullna ögon och feber. Eller jag har mått dåligt i några dagar nu faktiskt, men eftersom vi haft musikalen kan man inte legat hemma. Men nu tänkte jag att det är bäst att jag vilar upp mig med tanke på att jag ska åka till Ullared imorgon. Jag har inte så stort lust att sitta på en buss i åtta timmar och gå och shoppa med feber, inte så värst kul kanske.
Och eftersom vi typ bara ska frakta lite grejer tillbaka till skolan så tror inte jag att en person gör så stor skillnad. Ska åka in till dansen vid halv fem och kolla på iaf. För vi ska tydligen ha nån föreställning i maj och jag har missat massa lektioner på grund av Fame så kanske lika bra att jag kollar lite...
Men nu ska jag se på film och dricka te.

bilder





Gabbe och jag blev i lurade dessa snygga ögonbryn..

överraskning

glömde berätta om en överraskning jag och Dannie gjorde för Ljud och ljus-teknikerna idag. Igår klagade de över att de aldrig fick blommor och att de aldrig blev uppskattade, och då ville vi bevisa att vi faktiskt tycker att de gör ett grymt jobb. Vi plockade därför blommor åt dom.. eller jag plockade blommor, dannie hittade inga så hon köpte lite godis åt dom istället. De vart mycket glada över de fina blommorna och godiset iaf, vi lyckades med andra ord!!
Ibland måste man ju visa den snälla sidan man har också :)

Nyduschad..

..och fräsh är vad jag är nu! Har fortfarande rosa ögonskugga på mig för det gick inte bort helt, men jag börjar bli rätt van vid det nu så gör inte så mycket. Har packat väskan inför första skoldagen imorgon och ska nu bara äta tacochips som jag ska doppa i cream fraish (mums) och kolla på Precious.
Caio!!


blommor

Jag gillar de fina blommorna man får!!

Sista föreställningen

Fyfan vad sorgligt! Nu är allt med fame slut.. vill inte tillbaka till skolan och börja plugga igen. Vi har haft så grymt kul och jag vill inte att det ska ta slut. Men avslutningsfest ska det bli.. när nu det kommer att hända!
Men fan vad grymma vi har varit, allt jag har att säga är: Vi är bäst musikalgänget! <3


hemma igen

Föreställningen var grym! Det gick riktigt jävla bra, alla var taggade och publiken älskade oss, alla stod upp i applådtacket! Nu är det bara imorgon kvar, sista föreställningen. Kommer bli riktigt sorgligt, jag vet att Dannie och hennes mamma kommer böla som små barn och eftersom jag inte kan se andra gråta så kommer jag också böla som ett barn.
Elins familj tog massa bilder av oss två efteråt, plus att min familj och hennes syrra tog på oss förra veckan. Så vi har beslutat att klä våran lägenhet i Norge med dessa vädligt snygga bilder på oss. (tänk på att vi fortfarnade har sminket och scenkläderna på oss på dessa bilder) haha
Men nu ska jag käka min ananas jag fick av Elin igår, ska bli himelskt gott!
Gott natt och sov riktigt gott, det kommer jag göra!!! :)

I´m out

Nu drar jag till Eskilstuna..

Tjohej!

Fler gamla godingar

Bette David Eyes - Kim Carnes
I just died in your arms tonight - Cutting Crew
You sexy thing - Hot chocolate
Right back were we started from - Maxine nightingale
I want to know what love is - Foreigner

musik

sitter och lyssnar på denna gamla goding.


lunch

Måste ju få i mig nån mat innan jag åker in till Eskilstuna och teatern.. så dagens lunch blir tacos! haha. rester förstås. det är det som är så bra med tacos.. det blir alltid rester!!!
Är egentligen inte så hungrig men tacos går alltid ner.. och så lär jag bara svälta ihjäl ikväll annars.

24/4 Lördag

Idag är det lördag, woho helg!!! .. men inte för mig. Klockan tre blir det att åka in till stan igen för musikalen, idag är det för allmänheten igen. Så har ni inte köpt biljetter så finns det faktiskt kvar, KÖP! Detta här är näst sista föreställning sen är allt slut.. ska bli riktigt tråkigt, skulle kunna gå klart skolan med det här gänget.
Nej nu ska vi sluta tänka så och köra gärnet på de sista föeställningarna istället!!!!!
Nu blir det frukost och film.

Film

Nu har jag äntligen fått äta lite tacos, underbart gott!!! Resten av kvällen ska jag fortsätta äta mina djungelvrål (som aldrig verkar ta slut) och titta på film. Har lärt mig se filmerna jag har på datan på tv:n.. duktig jag är!!


Petra hjärta djungelvrål = SÅ SANT!!!

Hey jag har tråkigt!




JAG VILL HA MIN TACOS NU!!!

dagens middag

Gissa vad pappa har fixat för mat tills ikväll?? min favoriträtt?... om ni känner mig borde ni ha chansat rätt redan nu. Men kan ge mer ledtrådar.. köttfärs... cream fraich... grönsaker... TACOS!!!!!
Det är verkligen en bra dag idag!!

nytt armband

Igår fick jag presetkort på 500 kr på en affär i Malmköping som har rätt mycket smycken, och jag gillar smycket så det satt fint! Gick vägen förbi innan jag gick hem idag och hittade faktiskt en del. Men köpte bara ett armband för 165 kr! Men nästa vecka skulle de få in mer så då kan ni räkna med att jag är tillbaka där.


23/4 Fredag

Idag var det back to business, föreställning med Fame! Gick bra som vanligt. Var faktiskt skönt att komma tillbaka, saknade det lite igår när vi var lediga.
Idag säger vi alla grattis till Elin och Cassandra som fyller 19 idag.. nu är de en del av tant-klubben, välkommna! Vi fick massa presenter idag också, chockladmuffins av channette, kakor av Sophie och sen fick jag en ananas och djungelvrål av Elin, jättegulligt! <3 Så idag har jag varit på mycket bra humör, känns som en bra dag.. och nu ska jag bara mysa resten av kvällen.
PUSS

Nu har alla gått..

.. och man kan äntligen få andas lite! Tycker att det lätt kan bli lite för mycket när släkten är här, trots att det inte är så många. Men fick många fina presenter iaf!.. Sitter nu på mitt rum med min pappa brevid mig, han håller på och kopplar in nya tv, verkar gå fintfint!
Nu måste jag förbereda allt inför imorgon och sova lite! Men har haft en mycket bra födelsedag.
God natt!

Babe!

Hey, sitter här med Emelie som precis kommit över för lite tårta!!


Hon kom med en skitsnygg ring (som jag för övrigt redan hade) och djungelvrål!! Gah vilken gullunge, hon känner mig allt för väl! <3

tårta

Nu har jag gjort klart min tårta, den ser jättegod ut! har också öppnat lite paket jag fått från mor och far. Fick en ny tv med inbygd dvd. Önskade mig en ny dvd men fick också en tv på köpet, inte illa! Min gamla är väldigt liten, är en sån där gamal 14 tum.. så kanske var lika bra! Fick också tid hos tjej som ska kolla min hud (den har blivit väldigt konstig på sistonde) sen ska hon testa produkter som passar mig som jag sedan också får! Det är jag väldigt nöjd över, behöver det verkligen!

Maräng, vitchocklad fyllning och hallon!!

äntligen!

nu har pappa kommit hem!!! Då är det dags för mat, presenter och göra klart tårtan. Om två timmar kikar släkten in också så kanske borde göra mig iordning.. måste man va finklädd då? Åh vad jobbigt!
Aja hörs senare.. pusspuss

studenten

När jag städade undan alla miljoner saker som låg utspridda på golvet hittade jag min studentmössa (den låg självkart i kartongen fortfarande) Så då vart jag tvungen att testa den och klänningen jag ska ha på mig. märkte att jag måste sy in klänningen lite vid tuttarna, har tydligen för små tuttar för den..
Men nu är jag iaf jättepepp på att få springa ut och skrika tills man blir hes.. åh det ska bli så kul!!!!!! Inte långt kvar, bara 51 dagar.. och det kommer gå fort kan jag lova! GE MIG STUDENTDAGEN NU!


en osminkad Petra som har för små tuttar!


försöker vissla..

.. men det går inge bra! Får bara fram skumma vindljud, låter precis som vinden gör om kvällen på Scooby Doo. typ som att nån läskig människa kommer hoppa fram bakom ett träd i vilken sekund som helst!
Jag vill kunna vissla, alla kan det ju. Jag fattar inte hur man gör, inte kan jag knäppa med fingrarna heller.. fan vad obegåvad jag är!

födelsedagspresent, jatack!

Hej mamma, jag ångrade mig! du kan ta tillbaka kläderna, jag vill ha denna man istället!!! GRRRR!

uttråkad

nu har jag duschat och känner mig faktiskt redan lite bättre! Är bara lite uttråkad just nu, vill att folk ska komma hem så jag kan få göra min tårta och så jag kan få öppna mina presenter, haha! Man kanske ska sätta sig framför en film? Hade det vart fint väder hade man kunnat sitta på trappen och sola lite.. men det är ju inte det, är skitväder!! SNÖSLASK! Usch!! Har alltid varit fint vårväder på min födelsedag..


var är alla? Är det okej att dissa födelsedagsbarnet såhär???

känner mig sjuk..

har slemhosta, (äckligt jag vet) ont i halsen, mina halsmandlar är ömma, känner mig febrig och mina ögon är uppsvullna. Inte sådär mega kul kanske, troligen alla sjuklingar i musikalgänget som smittat mig. Plus att jag inte kan få bort det här jäkla sminket!!!!!
Gästerna kommer vid sex så ska försöka ta hand om mig själv innan dess.. dricka te, duscha, ännu en gång ge mig på detta smink som sitter fastklistrad i ansiktet och bara vila mig!
Nu ska jag ställa mig i en varm dusch..

grattis-sms

Idag blev jag väckt halv åtta av min morfar som ringer och ska gratta mig.. okej det var gulligt men kom igen, klockan halv åtta? (han måste ha missat att jag var ledig idag) Blev också väckt ett antal gånger av några gulliga grattis-sms. Det är det roligaste med att fylla år tycker jag, älskar när folk säger grattis till en, haha är som en barnunge! men lite kul att få lite tid i spotlighten en stund
Men ett stort tack för alla gratulationer!!

12.05

Idag kunde jag sova ut, ashärligt! Vaknade runt elva tiden (vaknade dock några gånger) och fick lite presenter på sängen. Dock visste jag redan vad det var i dom, hade nämligen vart med och valt ut det själv. Var en herrskjorta, ett par shorts, en scarf och sen fick jag lotter av farmor som jag vann 75 kr på, woho! haha. Fick också 500 kr i posten av farfar, men eftersom han hade glömt ge min bror något när han fyllde så offrade jag mig att dela dom pengarna med min bror.
Nu väntar jag på att mamma och min bror ska komma hem från Hälleforsnäs så jag kan göra min tårta.. men eftersom de åkte för en kvart sen så lär det nog dröja några timmar till.

19 år idag!

Jag må hon leva, jag må hon leva, ja jag må hon leva uti hundrade år.. (oj hur går den sen?)
aja, ett fyrfaldigt leve för Petra hon leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!


old friends

Nu tänkte jag gå ner och göra lite mackor (var inge gott med godis) för snart är det True Blood på tv. har typ missat två avsnitt för att jag har somnat men idag ska jag faktiskt försöka hålla mig vaken. Man kan ju inte missa massa då fattar man ju inget sen.

Pratade med Arvid nyss också, det var längesen man hörde från honom. Kul att ta igen lite! Blev bjuden hem till en tjej jag inte träffat på aslänge också, hon ska ha födelsedagsfest i juni, ska bli askul att få träffa det där härliga gänger igen!! Har saknat dom massor!



soda stream

Nu har jag tagit mig en gott och blandat påse ur skåpet och gjort lite läsk. Först ville jag bara ha kolsyrat vatten, men sen såg jag colan-smaken man ska blanda i så det blir som cola.. men den är så vidrig, smakar inte alls som cola. Så då kom jag och tänka på att det är ju typ som vanlig saft man blandar i, därför borde man kunna blanda i vanlig saft man har hemma så man får smak på det. Så jag tog lite från päronsaften vi hade och det blev jättegott!!! Smakar som päronsoda. Ibland får jag allt mina snilleblixtar!
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på tv! Tjollahej.

Beyoncé

denna kvinnas låtar sitter jag just nu och sjunger med i!
Broken-Hearted Girl - Beyonce

Smash into you - Beyonce
Hello - Beyonce


en kvinna med grym röst och är grymt vacker!

fame

Tänkte bara visa hur snygga Gabbe och jag är i musikalen ;)

en blandning av allt!

städa

Bara för att jag fyller imorgon och att vi ska få gäster så måste vi självklart städa huset! (vilket vi för övrigt gjorde för 11 dagar sen då min bror fyllde). Hatar att städa hemma, skiter i hur mitt rum ser ut. Jag anser att ingen ens behöver komma in i mitt rum om dom inte tycker om att det är stökigt. Jag har fått i uppdrag av min mor att städa toaletten här på övervåningen och mitt eget rum då.. men dammsuger väl lite grann på toan bara sen ger jag nog upp. Såg en godispåse i lådan i köket så hugger mig nog in i den sen istället. Har bestämt mig för att denna lediga dag ska bli en onyttig dag.. bara äta allt möjligt, sega framför tv:n och inte göra ett skit.

duktig

..är jag och uppdaterade nästan direkt när jag kom hem idag. Brukar annars slänga mig ner i soffan och kolla på tv fram till sju då alla bra program har slutat, och då brukar jag göra mig tid och uppdatera. Men idag kände jag att jag inte riktigt orkade sitta där (kan kanske bero på att jag redan hade sett avsnittet av Scrubs som visades). Men nu hör jag pappa skrika att det är dags för mat. Sen blir det tv igen så hörs igen sju! haha

21/4 Onsdag

Idag var det återigen föreställning för åttor och för folk från skolan. Gick väl bra men vart lite kalabalik. I pausen slår en av huvudrollerna i huvudet så det börjar blöda och han tuppar av. Då får Gabbe hoppa in (som för övrigt gör ett super jobb), sen under andra akt så svimmar det en person. Sen plus att vi redan har en inhoppare för en kille är magsjuk och har varit det nu ett bra tag. Men trors dessa nedgångar så gjorde vi ett suveränt jobb tycker jag. Man måste ju lära sig att jobba under sådanna omständigheter också.
Imorgon är vi lediga och det ska bli riktigt skönt, folk behöver vila upp sig lite nu för att orka hela helgen. Bara fredag, lördag och söndag kvar sen är allt slut.. rätt sorgligt faktiskt!

Har ni sett att det snöar föresten?? fyfan vad jag hatar det!! I eskiltuna snöade det bara lite på dagen och sen regnade det bara, men här hemma i malmköping öser snön ner. Och tydligen ska det snöa ännu mer imorgon också.. jag som ville ha en solig och fin födelsedag, surt!!

god natt

Jaha, nu tänkte jag se om jag hittar något man kan ha på sig imorgon sen kanske man ska krypa ner i sängen och göra det lite mysigt inför natten. Har lagt mig tidigt varje dag nu, beror nog på hur utmattad man blir av musikalen, tar all kraft!
Men natti natti snyggingar!

mer bilder




FAME!!!

POPCORN

Har precis poppat lite popcorn, mums så gott det ska bli!!!!!!! Sitter också och smider lite hemliga planer med Elin, Mohahaha!!

fame




jobbig..

..är precis det min pappa är just nu. Han sitter på nedre våningen och kollar på nån slags sport (tror fotboll). och när han tittar på fotboll är det mycket skrik inblandat.. och då menar jag verkligen mycket!! kan ge ett litet förslag: Men vafan passa då idiot, men vafan håller ni på med?, spring då!!,  NEEEEJ!, DET ÄR MÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!
Själv sitter jag på övervåningen och har ont i huvudet och magen och känner att dessa skrik inte alls är så roliga att höra på. Men på nått konstigt sätt så är det alltid så att är det sport på tv gäller det att alla andra anpassar sig. Och är det Hammarby som spelar så är det bäst att man håller sig undan om man vill ha nån hörsel kvar.


Äntligen!!

Nu fick vi äntligen mejl om studentkryssningen 9:de maj. Började bli lite orolig över att man inte skulle veta när bussarna gick.. hade kanske inte vart så lyckat om man inte kom med båten. Nog för att det skulle va lite typiskt mig och elin, haha. Temat på båten blir beach.. precis så vi ville ha det. Verkar som det blivit det temat på alla resor än så länge. Men det är inte negativt.. fatta skönt att få festa i shorts och nått linne bara!
Nu känner jag mig sjukt pepp, tror inte jag och elin kommer känna en kotte där men skitsamma, då får vi lära känna nya människor istället!! Ska bli hur kul som helst.. en hel båt full med studenter som är aspackade hela bunten, kan det bli bättre? haha

tagga inför studentkryssning och beachtema!!!!!!!


20/4 Tisdag

denna dag har varit lång, började halv åtta och hade två föreställningar. Var rätt jobbigt men samtidigt kul för publiken var så peppad och det smittar av sig till oss vilket gör att vi gör en bättre föreställning. Andra gången vi spelade var det så fullt att vissa fick gå hem igen för att de inte fick plats, hoppas det inte blir så imorgon bara. Imorgon slipper vi gå upp så tidigt, ska bli riktigt skönt! Då kan man iaf få sova ändå till åtta.. det bugar och bockar vi för. Men inget slår ju torsdag.. då är vi LEDIGA!! woho asnice. plus att jag fyller då också så det blir även presenter och tårta.. inte helt fel nej!
Jag känner mig redan trött så ikväll lär jag nog somna tidigt.. ska nog kanske poppa några popcorn och tillbringa resten av tiden framför tv:n? hmm vi får se!

god natt

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan kommer ringa redan fem imorgon bitti så kanske bäst att man får några timmars sömn iaf! Och imorgon är det två föreställningar så trött det lär man ju bli i vilket fall som helst efter ett tag.
Men sov gott people!

Magnus Weideskog..

.. är den personen jag sitter och lyssnar på just nu.
Båda låtarna nedan är väldigt fina och av videorna blir man alldeles varm.. han har något jag inte riktigt kan sätta fingret på! (kan det bero på att han kan spela både piano och gitarr?)




renlig ska man va!

Nu ska jag hoppa in i duschen, få bort det äckliga sminket och fetter ut mitt hår!! Sen får man inte glömma att tvätta underlivet så man inte får svamp som min kära vän Lukas Oliver Karlsson brukar säga, haha!

.....

Jag vill ha pengar. jag vill ha klänningar

   

Gökboet

Sist vi hade massa föreställningar var det med Gökboet som slutade nu i februari och det var också riktigt roligt. Och jag tyckte vi gjorde det grymt bra och vi fick massa beröm.. så kul när folk verkligen gillar det man gör!
Själv spelade man ju syster Rached, haha.
Här är några klipp jag hittade på youtube.. men tänk på att det faktiskt var sååå mycket bättre om man såg det live. teater är till för att se in real life.. inte på film!





Saknar verkligen Gökboet!<3

19/4 Måndag

Ja idag har vi haft ännu en föreställning, är verkligen fullt upp nu, men fan vad kul vi har!!!! Klart det bästa jag gjort på länge! Idag spelade vi för åttor och några ib-elever från skolan, och vi hade räknat med att bli ratade totalt av dom alla men chockerande nog gick typ alla därifrån och sjöng på Fame-låten. Vi fick värsta applåderna också så det verkar som vi faktiskt lyckades bevisa hur jävla grymma vi faktiskt är!!! SLUTA SE NER PÅ TEATER!!! det är allt jag har att säga!

Imorgon blir det två föreställningar, en redan halv tio vilket betyder att vi har samling halv åtta.. jobbigt! Men nu känner jag faktiskt att jag vill åka in så blir nog inte så  jobbigt som man kan tänka sig. Känner mig så gymt pepp inför imorgon och inför hela veckan som kommer.
Nu borde jag hoppa in i duschen och kanske tvätta av det här äckliga sminket man är tvingad att använda. Och efterrsom jag är så lat och inte orkar tvätta av det direkt efter föreställningarna så får jag köra på solbrillor hela vägen hem.. man lär ju inte ha lite finnar sen när detta är över!

jag har ett liv tydligen..

de senaste dagarna har det varit dålig uppdatering, men har varit mycket upptagen, hänger ju på teatern hela dagarna och sen har jag noll inspiration! Jag har fått ett liv med andra ord, haha.
Jag ber om ursäkt, inget jag troligen kommer lyckas bättra på så länge jag håller på med musikalen heller så.. Men nu ska jag äta några chokladbollar, mums fillibabba!!

bilder

Här är lite bilder från dagen! :)

teaterlektion

applådtack

gabbe och jag i våra grymt snygga kläder

såhär snygg är jag i avslutningsscenen

Jag och elin.


18/4 Söndag

Nu har andra föreställningen spelats! Gick bra men tror alla var rätt sega.. man kunde tro att alla fortfarande var bakfulla efter fredagens premiärfest. Familjen min var och tittade idag också, fick blommor (woho) Några bilder kommer nog upp, vet inte hur många de lyckades ta med tanke på att mamma suger på kameror.
Men nu ska jag äta något och sen bara ta det lugnt. Känner mig jättetrött så blir nog kanske läggdags tidigt. Har en föreställning även imorgon, då inför åttor, dom är hårda så då måste vi ge gärnet!!! Veckan kommer vara fullsmockad med föreställningar iaf, men vi är ett sånt skönt gäng så det lär nog bara bli kul!
Nu dags för mat.. byebye

trött

Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu! vet att klockan bara är halv tio men jag är svintrött.. lika bra att vara lite extra utvilad imorgon. Måste ju vara lika grymma imorgon på föreställningen som tidigare, för nu kommer ju mina föräldrar och tittar, haha.
God natt. Höres imorgon!

fan då

Nej vi hade tydligen fel igen!!! Dom som städade idag hittade våra påsar.. men dom var ju självklart tomma! Så det var någon som snodde dom trots allt... fan vad surt! Där var 200 spänn på ingenting!!!!
Jag som hade fått upp hoppet och allt.. men den försvann nu rätt fort igen.

jälva nötter

Just nu känner jag mig megadum!! Jag och elin blev jättesura igår när hela våran vodkaflaska blev stulen.. men vi kom nyss på att det vart den ju aldrig. Utan vi hade ju lagt påsen med allt bakom dj-båset och det glömde ju vi självklart bort! Så nu skäms vi lite för påsarna ligger nog troligen kvar där med säkert allt i (hoppas jag!)
Så dumt allt kan bli när vodkan börjar smyga sig på en, haha.


18.20

Klockan är redan tjugo över sex och jag mår fortfarande skit!!! vad är det här? har aldrig varit så bakfull tror jag.. kan ju lugnt säga att det här var ingen rolig dag. Vill bara sova och vakna igen imorgon.. och sen kan det va ett plus om man är fräsh och ren när man vaknar också. haha.
Känner mig jättesugen på godis också men jag vill inte direkt gå utanför dörren och se ut såhär.. ingen vacker syn!!

bilder

Hittade bilder på min kamera som jag inte har något minne av att de har tagits.. man kan ju undra vem som tagit dessa bilder.. och varför är Bali med på varenda kort???











bilder från igår






Lite dåligt med bilder.. men det kommer nog upp mer sen!

dagen efter..

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar.. usch vad dåligt jag mår. Var typ fortfarande full när jag kom hem imorse och kan säga att jag fortfarande känner mig yr. Men med tanke på hur kul det va igår så får man väl stå ut. Har då inte saknat att vara bakfull iaf, inte direkt en trevlig känsla.
Så nu blir det nog att slappa i sängen hela dagen och natten och vila upp mig inför morgondagens föreställning.

premiären

Gårdagens premiär var lyckad.. stående ovationer, det är inte dåligt.
Premiärfesten var riktigt lyckad den med, helt galen!! Hade väldigt kul. Väldigt händelserik natt kan man säga.. man får väl höra massa saker imorgon sen som man inte minns. haha. Typ all min dricka vart snodd också.. riiktigt surt när sånt händer. Men ja galen natt som sagt.. gick inte och la mig förens jag kom hem vid nio imorse, och vaknade det gjorde jag för ungefär en timme sen. haha.

Mot teatern..

Nu ska jag dra iväg in mot bussen, men först till affären för att handla juice tills ikväll. Sedan dags för teatern och premiär på Fame!!!
Önska oss lycka till nu så hörs vi imorgon.
Kram och smek på rumpan, haha.

vilken reklam?

Gah jag blir galen.. från vilken reklam är den här låten????

Get mama a house - The Teddybears



(Fastighetsbyrån ja!!! tack elin!)

låtar

Här är lite låtar jag tänkte bjuda på för dagen:

Sexual Healing - Ben Harper
Who Says - John Mayer
This years love - David Gray
I need some sleep - The Eels


haha

jag hittade nyss en grupp på facebook som heter: Vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone!"
haha jag var en av dom och jag kan erkänna att jag inte ens visste att de egentligen sjöng rock the microphone. Förstod inte varför the sjöng på ett påhittat språk heller men kände aldrig för att ta reda på det.. så se nu, nu fick jag lära mig något nytt!


30 seconds from mars

Idag har jag nötat denna låt.. härlig video också!!


30 seconds from mars - kings and queens

FAME

på facebook har typ alla från musikalgänget skrivit något positivt om dagen eller gårdagen. Så man kan ju rätt enkelt sumera att vi helt enkelt tycker det är så jävla kul och bäst!!!


dusch

Funderar på om man kanske ska hoppa in i duschen och bli lite fräsh inför premiären ikväll. Är så sjukt pepp, vill bara att klockan ska bli sju så man kan släppa loss på scen.. för fan vilken kick man får när man står där. Är så kul! Och folket är så härligt, vi är ett riktigt bra gäng!
Om ni inte har köpt biljetter än så gör det!!!!!!!!

"där går hon"

chill på balkongen med Fame-tröjan på!!!

ojdå

Vänta lite här nu.. jag kollade på mitt första inlägg och det gjordes 00:43 den 13 mars. så bloggen fyllde ju faktiskt en månad för tre dagar sen. Förlåt bloggen om jag sårat dina känslor (elins fel, haha) Men grattis i efterskott. Hurra hurra hurra hurra!!!!!!!

grattis

Igår glömde vi ju helt bort att säga grattis till bloggen som fyllde hela EN MÅNAD!!! Såg att elin hade skrivit att hennes fyllde år, och det var då jag kom ihåg det. Min föddes ju några timmar innan men ändå.. en månad!! Wow jag känner mig som en rätt flitig bloggare, redan uppe i 208 inlägg.
Så ett stort grattis till bloggen.. hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!


16/4 Fredag

Idag är det fredag vilket betyder PREMIÄR!!!! Vaknade vid elva och har precis ätit frukost och känner mig sjukt taggad just nu. Ska bli så kul, nästan ännu bättre än igår. Sen är det ju party hela natten, bara musikalgänget. Ska också bli askul!
var skönt att kunna sova ut idag, nu kan man känna sig utvilad inför ikväll. Hoppas ingen mer har blivit magsjuk bara.. är redan två stycken i esamblen som är det.. tyvärr.
Nu ska jag bara sitta framför tv:n tills bussen går halv fyra. Ha det bra gott folk.

lång dag

Nu ska jag måla nagellack sen tänkte jag hoppa ner i sängen. Har varit en lång dag och jag behöver min skönhetssömn. Har jobbat med musikalen från 8.30 till 21.30 idag.. det kallar jag länge. är ju för sjutton 13 timmar, kan inte va normalt.
Men det har varit en mycket bra dag.. ibland får man bara offra sig.
Sov gott sötnosar för det ska jag! (förhoppningsvis)
STOR PUSS.

smink

Jag borde lyssnat på Frida. Hon sa att en rosa eyeliner jag använde för att få mer färg skulle vara svår att få bort.. eller rättare sagt det skulle inte gå att få bort. Men eftersom hon pratar rätt mycket denna tjej så var jag dum nog och inte lyssnade. Och se vem som är dum nu! Jo jag som står här med rosa ögonlock! Kul!

15/4 Torsdag

Idag hade vi genrep inför publik, så det var en föreställning kan man säga. Och det var en så grym, jäkla, helvetes skön och bra känsla (ursäkta språket) men fyfan så kul och bra det va! Något vi kan känna oss stolta över, och vi har inte ens haft premiär än liksom. Premiären blir imorgon och shit vad vi ska ösa.. både på föreställningen och festen. Är så jäkla pepp!!!!!!!!!!!!!!!!! Värt att komma och kolla kan jag säga!
Imorgon har vi fått oss en liten sovmorgon också, asnice. Ända till fyra, så imorgon ska jag sova riiiktigt länge. Det är vi värda efter en så bra dag som idag.
Nu ska jag tvätta bort allt äckligt smink från ansiktet och packa ner allt inför imorgon.. för då blir det feeeeest!!!

ibland är jag allt snäll

nu har jag varit snäll och hjälpt elin med sin blogg. så någon som vill ha hennes lösenord så kan jag den nu! bara att fråga lite snällt så. mohaha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, True Blood börjar ju om en timme..

G.L.A.D

jag känner mig på så bra humör just nu, allt känns bara så jäkla awsome!
Solen skiner och musikalen går faktiskt riktigt bra.. blir riktigt impad av vissa människor, wow vad vissa glänser!
Och solen glänser minst lika mycket, den lyser än och klockan är halv åtta! Åh vad bra allt känns.
Jag är bara GLAD helt enkelt!


folket

Glömde säga att Folket var och tog kort på oss på teatern idag.. så läs tidningen imorgon (eller när den nu kommer?)

14/4 Onsdag

Ja idag är det onsdag vilket betyder att imorgon är det torsdag vilket betyder att sen är det fredag vilket betyder premiär på FAME! Lite läskigt men jag känner mig nog rätt trygg med det jag är med på iaf. Imorgon blir det genomdrag.. man kan nästan säga att det är en föreställning, lika bra att tänka så iaf. Fick se hur sminket ska se ut idag också, ska ha knallrosa ögonskugga, hett. haha.
Det är ju lite typiskt att det är så fint väder nu när man får sitta inne på teatern dagarna långa.. inte mycket sol man får se. Får passa på att gå ut på balkongen så fort det blir paus bara.
Idag när jag kom hem så somnade jag faktiskt inte, elin!! Jag vill bara äta mat och sitta vid tv:n en stund och kunna slappna av lite. Ni kommer få räkna med sena uppdateringar om dagarna med tanke på att jag inte har tillgång till en dator om dagarna. Men ibland får man helt enkelt stå ut, hur jobbigt det än är, haha.

Imorgon blir det verkligen en heldag på teatern. vi börjar halv nio på morgonen och håller på hela kvällen.. just fan, måste komma ihåg nån mat eller så.
Nu ska jag lyssna på musik.. kanske kommer upp nått tips senare;)




MAAT! höjdpunkten på dagen.

beauty sleep


Pappa kines

Mamma japan

Stackars lilla barn.


Nu ska jag gå och sova. Satt och kolla på tv men vaknade nyss och märkte att jag tydligen hade slumrat till lite i soffan. Så nu är det dags att inta min egen sköna säng och sova så man kan få den skönhetssömn man behöver tills imorgon (som om sömn skulle hjälpa).
Så god natt!!

måste ju kunna roa sig på nått sätt, right?

tiden hemma har varit rätt händelselös faktiskt, inte mycket att göra förutom att sitta vid datorn. Pappa sitter i vardagsrummet och skriker (hammarby är ju på tv), mamma sitter vid den gemensamma datorn och fattar ingenting, och bror min han är inte ens hemma, tror jag, har inte så bra koll på honom. Så det enda jag kan roa mig med nu efter att hunden till och med har dissat mig är att ta bilder. Inte direkt ovanligt eller så.. är så sjukt kul att ta lite fula bilder på sig själv, man får sig ett gott skratt ibland. Tänkte bjuda på ett litet smakprov.



Senare ska ni få se mig som kines.. den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)


batman



Kolla på denna bild och lyssna på låten nedanför.. visst får man känslan av att jag är batman?  fast tjej då..
"Batwoman till din räddning"



mat

Nu har jag lagat mat (och hunnit slänga i mig det), ibland är jag bara för duktig. Bidde kyckling, stekta potatisskivor och keso. La till och med upp det lite fint, kunda ha visat en bild om jag inte kom på det efter att jag hade ätit upp det redan.. och en tom tallrik kanske inte är så kul att titta på? haha.

Tänkte faktiskt lägga mig och mysa lite med hunden.. hon ligger konstigt nog här hos mig. Jag som trodde att hon inte gillade mig? fast kan kanske bero på det lilla av maten som finns kvar och som står här brevid mig.
Får se om jag kanske kan pin hålla lite i henne så hon stannar kvar?.. ja det testar jag!
Sholahejs!

13/4 Tisdag

även denna dag har varit fylld med musikal.. om och om igen, hela dagen lång. Är riktigt trött idag med men ska försöka att hålla mig vaken idag. inte somna petra..inte somna!
Imorgon blir det iaf rep med kläder och hela köret tror jag.. kanske dags med tanke på att det endast är tre dagar kvar till premiär(två imorgon). Och det finns fortfarande saker man kan finslipa på. Men äsch, det går nog bra. Premiärfesten är iaf planerad nu, vi ska hyra en lokal och festa hela natten lång! (om vi orkar så att säga)
men nu är jag hungrig så ska ner och göra mig lite mat.
talk to you later babes!!

tack för mig.

idag har det varit väldigt dålig uppdatering, jag vet, men jag har sovit bort dagen och ska också sova nu. har inte så mycket att säga heller..
Nu ska jag inta fosterställningen, hörs imorgon!!

trött

jag borde hoppa in i duschen nu om jag inte vill se ut som en fattig liten flicka med fettigt hår. men jag orkar inte, är så sjukt trött!! och då har jag ändå redan sovit i tre timmar. Förstår inte riktigt varför heller, så värst ansträngande dag har det ju inte direkt varit, och ju mest bara suttit. Börjar känna av att huvudvärken smyger sig fram också.. funderar på att hoppa in i ducshen nu, slänga i mig nån mat (är svinhungrig) och sen bara lägga mig i fosterställning i sängen. Sen tänker jag ligga där till jag måste gå upp imorgon bitti.. ja det låter som en bra plan tycker jag!
Mot duschen..

hello my friends..

Goddagens. Har precis vaknat nu, råkade somna när jag kom hem och somnar jag sover jag några timmar, tyvärr. Så lär väl inte kunna sova inatt heller..
Idag var det som sagt musikal hela dagen. Var rätt chill dag, solen sken och eftersom det inte fanns så fruktansvärt mycket att göra satt vi mestadels ute i solen och åt glass, jättemysigt! NU håller vi tummarna på att detta väder fortsätter bara.
Idag planerade vi premiärfesten också, nu verkar det bli någon i huvudtaget i alla fall och det gillas, men allt verkar ju inte helt klart än, verkar va lite strul med om vi kan ha en lokal eller om vi tar källaren på nybron som vi ska få hyra. Men eftersom lokalen är billigare och jag är en fattig student så är det rätt självklart för mig.
Men nu måste jag hoppa in i duschen, och äta något, klockan är ju redan halv nio :S

12/4 Måndag

Godmorgon, nu är det måndag vilket betyder återigen skola.. tyvärr. Skulle vart skönt med lite länge lov men man får väl inte begära allt för mycket här i livet.
Musikal hela dagen, hela veckan igen. Premiär på fredag, så gäller väl att öva öva öva. Övning ger färdgihet som det sägs! Är rädd för att folk ska ha tappat mycket nu efter lovet men det återstår ju att se. Vi ska flytta in på teatern nu också.. fixa iordning allt där.
Men nu dags för frukost!!


film

Nu är klockan nio och då är det dags för film på trean. 50 first dates är den som visas idag, har för mig att den är rätt rolig. Vi ägde den filmen en gång i tiden men tror någon snott den, fyfan!!
Men hörs imorgon bitti då jag har bestämd frukostdejt med elin, grr.

lost in my dreams

Nu har jag hjälpt min bror med grejs på datan, jag är ju bara för bra! Måste vara den bästa syster någonsin!
Men nu är jag uttråkad och rastlös. Vill göra något men det inte vad.. Jo jag vill sola och bada i ett fint land som Thailand och spana in de snygga solbrända killarna som spelar fotboll på stranden. Jag vill spela volleyboll och impa på de heta killarna som nu slutat spela fotboll för att titta på oss. Jag vill äta glass med en av de heta killarna som blev så impade av oss när vi spelade volleyboll att han bjöd ut mig. Och jag vill promenera i solnedgången med den heta killen efter en bra dejt efter att han bilvit impad av mig när jag spelat volleyboll!!!!

För det första så skulle det inte vara några heta killar som skulle bjuda ut mig, för det andra så finns det inga killar som skulle bli impade när jag spelade volleyboll, för det tredje så kan jag inte spela volleyboll, för det fjärde finns det inga heta solbrända killar här, för det femte så är jag inte ens i Thailand.
Nej bara att fortsätta drömma sig bort. Nu ska jag käka kiwi.

släkten har gått.

Ja nu har släkten gått. Känner mig helt uppsvullen efter alla kakor och tårta. Förstår inte ens varför jag äter, tycker inte ens att det är så gott, men är väl för att va snäll antar jag.
Satt framför teven och åt, kolla på fotboll och handboll. Lever man bland sportgalna människor så får man väl stå ut med det antar jag.
Nu ska vi fixa och trixa lite med min brors nya dator, jag är nämligen den som är duktigast med datorer i min familj.. då kan man verkligen kalla de andra otekniska. Ska iaf blir skönt att kunna ha min dator för mig själv nu, slipper man ha en bror som snor den så fort jag åker iväg. haha.

Måste bara påpeka en sak.. har ni märkt att det är jätteljust ute och solen skiner fortfarande? och då är ändå klockan sex!!! hur underbart är inte det??

hyn

Nu har jag hoppat ut ur duschen och har ful, rödfläckig hy i ansiktet igen. Förstår inte när det hände, bara helt plötsligt blev min hy känslig mot allt. Kan man inte få en minsta förvarning liksom??
Efter jag har duschat så blir den alltid såhär, men inte alls lika farligt när jag bara tvättar av sminket. Funderar på om det kan ha något med schampoot att göra.. men ska man inte kunna duscha längre eller? Visst det brukar lägga sig efter ett tag men hur mycket tid som helst har jag ju inte. Varför kunde man inte bara ha perfekt hy? vad enkelt allt skulle va, ingen skulle må dåligt över att någon har finare hy och man skulle slippa alla dessa ansiktskrämer och olika foundations som finns.
Bättre hy till världen!!


soligt

det suger att jag måste vara inne nu medans det är skinade sol ute. man tycker ju att man borde passa på att njuta för det lär väl inte hålla i sig länge till. Snart kommer väl ett lass med snö ocskå. Men nej medans alla sitter ute så måste jag städa, hjälpa till med fikat, duscha och göra mig iordning. Allt man gör inomhus.
Så nu måste jag hoppa in i duschen för släkten kommer aldelles strax, adjö med er!

gårdagen

Det börja med att vi gjorde oss iordning och åkte iväg til Mariefred för att titta på deras revy. Vi tänkte att vi kunde överraska Kersti lite men hon var ju självklart inte där. Men revyn var rätt bra ändå, man hade nog fattat mer om man var en Mariefredsbo i 40-års åldern, men lite kunde man skratta åt ändå. Eftersom det slutade tio så blev det en snabb förfest i bilen in. lyssnade på en blandskiva elins syrra hade gjort och drack såklart. Sedan kom vi dit.. gubben i dörren trodde inte det va jag på min bild så jag var tvungen att svara på vad mina fyra sista i personnummret va, och eftersom jag är rätt osäker på dom i huvudtaget så klarade jag mig precis. Där inne va det inte så mycket folk till en början, men de började droppa in rätt fort och tillslut öppnades dörren till andra sidan där folk hade tittat på fotboll. Hade faktiskt väldigt kul, blev bjudna på efterfest hos några gamla ragg men då var redan elins syrra påväg så gick tyvärr inte. Åkte hem åt lite mackor och gick sen och la oss. En kul kväll helt enkelt. Och jag säger som elin, är skönt att man inte slösade ett enda öre :)



städning

hatar att komma hem, ska sätta sig ner och äta sin frukost i lugn och ro och då börjar ens mamma skrika på en att man ska hjälpa till att städa. Vi ska alltid städa när folk kommer, och det är ju inte ens någon som märker det! Och vill då min mamma ha det städat kan hon väl göra det själv? alla andra i familjen och resten av släkten bryr sig inte ens. Det är en av anledningarna till att jag hatar att ha folk över. Jag är trött, vill ha min frukost och jag vill titta på film tills alla kommer. Men nej, då ska man städa hela huset, när folket ändå bara kommer hålla till i vardagsrummet. Hatar städning!!!
och för övrigt så är min gröt kall nu och bananen och äpplena i min fruktsallad är helt bruna.. Mmm vilken god frukost och bra dag det vart helt plötsligt..

11/4 Söndag

Nu har jag precis kommit hem från elin. Gårdagen var kul, kan berätta mer om det senare. Har gjort värsta nyttiga frukosten nyss också som jag sitter och smaskar på nu. Gröt, fruktsallad, knäckemacka med keso och juice. Blir ju mycket onyttigheter ikväll med tanke på att folk kommer över för att fira min bror (grattis på honom). Då blir det tårta, bullar och kakor i massor.
Min hemresa från Strängnäs gick sisådär.. jag gick lite försent hemifrån elin så fick typ springa hela vägen för att inte missa bussen. Nästa går inte förens vid fyra så hade ju varit lite jobbigt isåfall. Sen kommer jag fram i tid iaf men mina ben darrade som löv. När jag satt på bussen så var jag pigg som en nötkärna så sms:ade lite med elin, hade ett väldigt intressant samtal om mörkhyade och äldre. haha. När jag kommer fram till busstationen i malmköping och ska gå och låsa upp min cykel så sitter den en kille där och skiter!!?. Vem fan sätter sig och skiter i en buske som för övrigt är inne på kyrkogårdens område? Jag försökte lossas som jag inte såg honom och man märkte att han försökte krypa ihop och gömma sig. Men kanske inte så lätt när man har en orange/gul randig tröja, syns rätt bra genom bruna kvistar kan jag säga. haha.
Men nu är jag iaf hemma med livet i behåll och ska äta min frukost och titta på Sommaren med Göran. Är fint väder så vad passar inte bättre med ännu mer sommarstämning? :)

hos elin

sitter nu hemma hos elin på hennes golv med datan i famnen och väntar på att hon ska platta klart sitt hår. Hon ska nämligen göra en inbakad fläta i luggen på mig, för sånt komplicerat kan jag inte själv. Vi har käkat, sminkat oss och är rätt så redo inför att åka nu halv sex.. bara håret kvar då!
Lyssnar på musik och är faktiskt rätt pepp nu, hoppas på en grym kväll. Nej nu verkar hon vara klar.. ha en bra lördag snyggingar, för det ska jag! ;)
Puss puss pussy.


superprinsen

Kollade nyss på Superprinsen på aftonbladet.se. Jag vet inte om det är jag som har dålig humor eller så men jag tyckte det var lite små skojsigt ändå. haha.
Nu måste jag kissa och sätta på mig kläder, sedan dags att traska mot bussen. Elin here I come!!!


väntar..

nu har jag ätit lite mat, pasta och broccoli, mums! Får se om jag får lite energi nudå, börjar faktiskt bli lite seg men det är nog bara för att tiden går så grymt sakta. Vill bara åka nu för väl hos Elin kan man börja peppa på riktigt, men bussen går inte förens 15.15. Och packat klart har jag gjort, finns inget annat att göra förutom att vänta. Och vänta måste vara det tråkigaste på denna jord.
Sitter i sängen men världens dåligaste hållning, så ont i ryggen börjar jag få också.. men orkar inte räta på mig, haha. jag lovar att jag kommer se ut som quasimodo i ringaren från notre dame när jag blir gammal, kul! Inga bord lär behövas.. bara att använda min rygg. haha nej fyfan vad hemskt.

Jag om 50 år! kan inget annat än att längta..


10/4 Lördag

God morgon, god morgon! Inatt har jag sovit väldigt bra faktiskt, inte vaknat en enda gång som jag vanligtvis brukar göra. Har precis ätit frukost och tänkte nu hoppa in i duschen. kan ju va skönt att vara nyduschat nu när man ska ut och allt. Måste packa lite också, eftersom jag ska göra mig iordning hos Elin blir det ju en hel del saker att ta med sig.
Sitter nu och laddar upp med lite partymusik. Bästa sättet att bli pepp inför kvällen!
Men nu: Dusch.

Från en kväll på Raw med elin.

som jag sa..

Hör och häpna, nu kom pappa just upp på våningen och upprepar "Jag är ett geni!" En del av den vanliga visan satt i sig trots allt, haha.

Läggdags

behövde inte hjälpa till med nått, bara lyfta tv:n. Men det verkar gå bra där nere, hör inga svärord.
Men nu tänkte jag gå och lägga mig, känner mig väldigt seg och illamående efter allt godis och mat. Hörs imorgon igen. God natt


nya tv:n

Jaha nu måste jag gå ner och hjälpa pappa med nya tv:n också. Känner på mig att det kommer bli som alltid, det går inte som han vill att det ska gå och då blir han arg och skriker lite. Sen ringer han till kundservice men dom svarar inte och då blir han ännu mer irriterad. Sen slänger han manuellen omkring sen lite. Sen kommer jag och testar lite och det blir ju självklart bättre, och då säger han "jaha" lite irriterat för att han inte listade ut det själv. Sen fortsätter han lite till och tilslut funkar allt som det ska. Och då blir han istället stöddig och säger "fan vad bra jag är, jag är geni, ett geni". Sen upprepar han detta resten av kvällen, natten och morgonen. Och varje gång man ska titta på den nya tv så kommer han och säger " funkar det bra? jag är ett geni, ett geni!".
Samma visa varje gång.

finally

Nu har jag äntligen hittat några kläder jag kan ha på mig. Tog "bara" två timmar haha. Men det får iaf bli jeans med en silver/grå tröja till, sen självklart smycken och skor. Känner inte för att klä upp mig så mycket så detta blir nog bra. Nu ska jag bara lyssna på musik (party såklart) och se om jag orkar plocka undan allt efter mig, tveksamt!

kläder?

Just nu håller jag på och kollar igenom hela min garderob, hittar inte ett skit. Så nu är det bara väldigt stökigt i mitt rum kläder överallt! och om jag känner mig själv så lär jag ju inte orka städa undan allt heller..


såhär såg det ut för någon timme sen.. mycket värre nu kan jag säga!

revy

då blir med Mariefredsrevyn imorgon också då. Elins syrra ska tydligen vara med och dom har en extra biljett så jag hänkar. Efter det får vi skjuts in till stan där det blir krogen. Är faktiskt riktigt pepp, har inte varit det på flera veckor känns det som men nu kanske det är påväg tillbaka..  inte helt fel haha. Nu måste jag bara hitta något att ha på mig. Varför är det alltid så att man inte har något att ha på sig när man ändå har garderoben full? .. kanske för att allt i garderoben är fult och slitet. Då är det väl bara att börja rota då. Fan jag måste hinna till baken också, värst vad mycket det blev helt plötsligt.

Men jag håller humöret på topp: PARTY PARTY!!


kattvakt

visst fan, jag är kattvakt hela helgen! Borde kanske gå in och kolla till dom, skulle tydligen stänga av diskmaskinen också. Vilka sätter på sin diskmaskin innan de åker bort?? rätt dumt enligt mig. Bara för att jag ska ha något att göra. nej men måste väl ta en tur in dit då... JAG ORKAR INTE!!!

surprise

Kolla vad jag hittade innanför dörren när jag kom hem idag.


Gubben (pappa) hade köpt ny tv med blueray-spelare, utan att berätta något för dottra sin! Vilken stil va?
haha nej men den verkar nice. Något större än våran gamla skit-tv. Nu kan man lägga in program på usb så kan jag titta på min dator också! värsta high-tech ju!

i eskilstuna


Ringar. diggar den med leoparden.

frappe caramel på waynes med elin.

Skorna jag köpte

Vart en mysig dag. Resten av kvällen kommer bestå av godis och varma mackor!

9/4 Fredag

Idag åkte jag in till stan med mor och bror min, samt mormor. Shoppade en helt del faktiskt..  tre ringar (woho), en skjorta, en sjal, ett par shorts, skor och puder. Ska få kläderna i födelsedagspresent av mormor. Hon vet oftast inte vad hon ska köpa (brukar inte önska mig nått) så vi brukar ta en tur på staden och så köper hon det jag vill ha. haha. Efter ett tag mötte vi på elin så då blev det fika med henne. Skitsnack och frappe caramel!! några minuter innan min buss skulle gå så fick vi för oss att vi skulle ut på krogen imorgon, så det var ju bara att springa iväg till monki och hämta fribiljetter. Men får väl se hur det blir, vet inte vart vi ska va innan och så har tydligen Elin dubbelbokat sig, dum som hon är. haha. Får väl se hur det blir, håller tummarna på korgen för nu vart jag fakitiskt riktigt sugen!
Men nu är jag hemma efter en liten tur i regnet (fyfan) har precis skrivit på alla inbjudningar till studenten, börjar närma sig nu! iih!

Kryssning

Den 9 maj drar Elon och jag på studentkryssning. Jag längtar som tusan, ska bli grymmare än grymmast!!!!!

Nu har det för övrigt gått en timme sen jag sa att jag skulle göra mig iordning, har det hänt nått? NEJ! Sitter fast här som vanligt.. sorgligt!
Men nu ska jag faktiskt sova, ögonen börjar klia lite. Sov gott snyggingar.

äpplepaj

Jag satt här på mitt rum som vanligt när en doft av äppelpaj smög sig förbi näsan. vet inte vart det kommer ifrån, läskigt! Men det fick mig att bli väldigt sugen på varm äppelpaj med vaniljsås. Gud så gott! (måste sluta missbruka guds namn). Och när jag väl blir sugen på nått kan jag inte sluta tänka på det, jag bara måste ha det. Så imorgon lär det bli äppelpaj det första jag gör i stan. VILL HA VILL HA VILL HA NU!!!

Gudomligt!  (förlåt jag gjorde det igen)

halv elva??

VA? Är klockan redan halv elva?? När hände detta??
Då kanske man borde lägga fram kläder och göra sig iordning inför natta då. Måste upp tidigt imorgon, ska in till stan med mor och mormor. Vi ska shoppa. eller först och främst köpa present år min bror.. vafan ska han fylla för? haha Själv fyller jag om exakt två veckor!!  

fresh

Nu har jag duschat. Så nu luktar jag ljuvligt, ni ska bara veta! Har rakat benen, armhålorna och haft hårinpackning. Man måste ta vara på sig själv!
Börjar få väldigt långt hår nu också, jippie.



Har för övrigt en ny tröja nu också. Använder inte längre den röda trasiga nike-tröjan (den är i tvätten). Har nu en likadan fast i blå nu och med märket Puma. Och denna är inte trasig.. än! haha.
Vi tackar Thailand för alla fejkade märkeströjor! :)

spice girls

Åh nu fick jag lust att lyssna på gamla spice girls låtar bara för att jag nämnde det i inlägget innan. Mina två favoriter som jag kommer på just nu är dessa:


Mama

Viva Forever

Sen finns det ju gamla godingar som Wannabe som jag självklart också gillade, jag gillade alla låtar! Men dessa två var absoluta favoriter! Sen älskade jag videon till 2 become 1, men det gick inte att lägga upp från youtube. Den personen som lagt upp videon vill tydligen inte att andra ska sno den. (ego)
ÅH vad minnen det väcks <3

minnen

Äter vindruvor och lyssnar på Sheryl Crows låt If it makes you happy. Det får mig att tänka på när jag var ung och gillade Spice Girls och Crossroads var min favoritfilm. Denna låt är nämligen med, ni vet när de åker bil och Ben äntligen ger med sig och byter till en radiokanal som tjejerna gillar, då är det denna låt som spelas på radion. Minns ni?
Den får mig att bli glad och tänka på hur kul man hade som liten. Man behövde inte bekymma sig över någonting.. eller jo, vem som fick den finaste barbiedockan. haha.


det var bättre förr

Oj, ser ni samma sak som jag ser på bilden jag nyss la upp??  Fan vad smal jag va.. måste varit innan p-pillren började verka och gjorde så jag gick upp en massa. Gamla goa tiden som man brukar säga.

I'm back

Petra is in da house..igen! Nu fick jag hjälpa en gubbe kissa, fick stoppa han snopp i ett rör typ. Mycket snoppar, för kvinnorna klarar ju av allt sånt där själva vilket männen inte gör. haha! Nej förlåt, ska inte skratta, menade bara att det finns inte en enda tant där som inte kan kissa själv, medans männen behöver hjälp med det.. skillnaden mellan könen ni vet? Äsch ska sluta snacka om det nu, gör bara bort mig.

Måste bara säga att jag trivs väldigt bra där, tycker det är kul att komma dit. Så trevlig personal också, och det gör ju allt!
Men nu är mina jobbdagar över, ska inte jobba där förens 27 maj igen. Och det är ju ett tag kvar så hinner ta det lite lugnt nu.. eller lugnt och lugnt, är ju för tusan musikal, fan också!! Eller nej det ska bli kul, måstes sluta vara så negativ!!!!!


Gammal bild, från när jag gick i ettan.
Vem kunde tro att denna flicka tillslut skulle ge med sig och jobba med äldre? .. inte jag!!!

då var det dags igen..

jaha då var det bara att slänga i sig någon mat i magen och kissa sen bär det av mot gamlingarna igen.
Bye bye

skitig toasits

innan jag går och äter vill jag bara berätta en sak som jag kom på. Har ju gjort nått mer äckligt på jobet idag (som jag då självklart är stolt över), har nämligen torkat en toasits men lite skit på. Nu var det inte all mycket, bara lite skvätt sådär, men ändå.. hallå bajs liksom?
Haha vad kul det borde va för er att läsa idag.. dagens inlägg handlar om snoppar och bajs. Enjoy!!!

klar!

Nu har jag ändrat lite, det är verkligen fruktansvärt svårt. Vet inte riktigt hur jag vill ha det heller så. Men nu är det andra bilder, mycket vackra, haha.
Orka ha värsta fläschig bloggen föresten, detta beskriver mig mer.. ego-bilder och resten bara vitt och kallt. haha.
Nu ska jag göra mig lite mat tänke jag.. solen verkar försvinna också, den hann aldrig fram till trappen. Sorgligt!!

wow

Kolla in vad jag har lärt mig! Nu kan jag äntligen lägga in låtar som ni kan lyssna på. Imponerande va?
Åh så stolt jag är över mig själv, jag lyckas ju med massor idag. Luta er tillbaka nu och njut av solen och denna låt! :)

The Fray - How to save a life

8/4 Torsdag

Hej o hå nu är jag hemma igen. Gick bra idag med.. fick till och med tvätta en gubbe. Det vill säga, jag fick tvätta rent snoppen på honom, de ni!! Gick förvånadsvärt bra, lukta lite illa för att han hade blöja så hade blivit lite instängt men ingen lukt man spydde av. Och det tackar vi gud för, haha. Ska tillbaka igen vid sex, då hoppas jag nästa på att jag får torka nåns rumpa.. det är det enda hindret som jag har kvar. Lite rädd för det faktiskt... men måste lära mig det, så är väl bara att sätta igång och arbeta med att komma över det stora hindret.
Jag vet inte varför men jag är så glad idag!!! kan bero på att jag är stolt över mig själv över vad jag åstakommit och sen är det ju världens finaste väder ute. Och då sitter jag vid datan, haha. Nej men ska ut snart, väntar på att solen ska nå våran trappa så man kan sitta där, är ju faktiskt fortfarande lite kyligt i skuggan.

Nu ska vi se om jag vågar ge mig på det här med designen igen.. svåra grejer det! Lite för komplicerat för mig. Om det finns någon datanörd där ute som vill hjälpa till så får ni mer än gärna det! :)

Design

jaja gick väl kanske inte så bra.. hade gjort värsta grejen men sen råkade jag göra något och visste inte hur man ångrade så fick börja om. Men hade inte så mycket kraft kvar så fick endast bli några bilder högst upp. Får se om det händer nått mer nån annan dag. Men nu vill faktiskt jag sova, ska upp tidigt imorgon.
Sov gott, puss

alla dessa koder..

Jag blir galen på det här med att ändra design på bloggen och lägga upp youtube-klipp.. hur svårt kan det egentligen vara?? menar elin har ju klarat en del ser jag. Och klarar hon det borde jag klara det. (sorry elin)
Jag menar, det är ju inte så kul att ha denna tråkiga och fula design hela tiden, då vill ju folk inte komma in och titta. Folk verkar ju bara vilja ha bilder, dom verkar ju skita fullständigt i hur jävla bra jag skriver (ironi).
Nej nu fick jag ett tips.. nu ska ändras och se om det blir någe bättre :)

vad hände med sovmorgon?

idag när jag åt lunch kom jag och tänka på en sak.. jag tyckte det skulle bli asskönt med lov för då kunde jag vila upp mig och riktigt sova ut. Men vafan, jag får ju inte sova ett skit, måste ställa klockan varenda dag typ. Tisdag jobb= upp tidigt. Onsdag jobb=upp tidigt. Torsdag jobb=upp tidigt. Fredag stan= upp tidigt. Men kul, två nätter kan jag sova så länge jag vill. Men bara för det så lär man ju vakna halv nio och inte kunna somna om. Hur ska jag orka två veckor fulla med musikal sen? Ja det återstår bara att se..

bara för att sova är så himla skööönt!!

hemma

Nu har jag äntligen slutat jobbet, var rätt seg nu bort åt kvällen.. men det gick väl bra, lärt mig ännu mer idag! Men det var trots allt inte min sista dag, ska jobba även imorgon. först 8-11 sedan 18-20. Det är dom tiderna det är mest jobb. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket, för mig betyder det bara mer pengar.
orkar inte berätta mer, och dessutom får jag inte säga något heller så.. berättar jag något och nån släkting då kan höra eller se det, och de tror att det är deras släkting jag pratar om så kan de polisanmäla mig.. vilket kan leda till fängelse. Så lika bra att hålla käften!

Sitter för tillfället och samlar mig lite bara, äter äpple och dricker påskmust.. jag som inte ens gillar påskmust!! allt för att göra måltiden lite onyttigare, haha. Snart dags för True Blood som jag självklart måste se.

7/4 Onsdag

Idag är det onsdag vilket betyder åter igen arbete. Fast idag är det troligen sista gången, kanske, beror på om jag känner att det räcker eller inte. Tror faktiskt att jag ska jobba nån mer dag.. då får jag både lära mig jobbet bättre och så får jag mer pengar, haha.

Idag är det rätt varmt ute, hela 9 grader. Men var är solen?? Man vill ju inte gå ut bara för att det är lite varmare, sol måste man ju ha också! Alla säger att det är typsikt april-väder när det ena dagen är skinande sol och andra dagen snö. Men jag har inget minne av att det har varit såhär förut. Regn och sol, visst, det har hänt.. men snö? Nää det tror jag inte!

Nu måste jag gå och göra mig iordning, måste hinna leta fram papprerna jag fick av chefen, skulle ha med dom idag.. men var i helvete har jag lagt dom? Detta är nackdelen med att ha ett ostädat rum, man hittar inte ett skit. Tror dammråttorna under sängen måste ha käkat upp allt. fyfan!!
Nej men då kanske det är dags att sätta igång och leta då.. hörs ikväll när jag kommer hem!

banan?

jag vill bara påpeka en sak: Jag är jävligt ont i arslet!!
Har börjat cykla vart jag än ska nu och det börjar verkligen kännas, rumpan är inte van. Har hört att man ska smörja in rumpan med banan om man inte vill ha skavsår eller ont i rumpan när man cyklar. Nog för att det är bättre om man ska cykla maraton eller nått liknande men varför inte testa det annars också?
alltid mysigt med lite bananklegg i rumpan när man ska cykla till bussen.. haha.

sovmorgon

Ska lägga mig och se en film nu, har sovmorgon imorgon, börjar inte förens tolv. nice! Och fick reda på av mor min att eftersom jag går ända till nio imorgonkväll så får jag två timmarn ob också. Hade räknat ut att jag skulle tjäna 1669 kr på dom här två dagarna egentligen, men eftersom jag nu får ob nu så blir det ju ännu mer. Pengarna kommer rulla in fint på kontot. Come to mama.
Nej nu måste jag kissa också.. men höres imorgon snyggingar!

födelsedags barn?

OJ! jag kom nyss på att min bror fyller på söndag. Vilken bra koll man har.. Men vad ska man köpa åt honom då? vad köper man åt en 21-åring kille? finns ju inte ett skit. Han vill ha en data.. hmm, ja men det köper jag. haha
Nej men allvarlig, vad köper man? kläder är svårt, presentkort är lame, och snus.. ja han snusar. Fast nej jag gillar inte att han snusar, det lucktar så äckligt!
Jag borde ge honom en snusdosa med en bild på ett äckligt tandkött i.. det kanske skrämmer han lite. Äsch vafan kan slänga in en liten godispåse också bara för att jag är så snäll. haha
Men se där, då var det fixat, hahaha!


19.25

Jag har fortfarande inte kommit ur killrollen, ska nu käka korv med bröd. Kanske borde knäppa upp en öl också... eller inte!
Peace out dude!


onyttig

nu sitter jag och käkar tacochips som jag doppar i gräddfil. Vet inte riktigt när man ska sluta med dessa påskonyttigheter. Känns ju som det blivit en massa redan och träning skulle faktiskt sitta bra, men frågan är ju om man orkar? Får se om jag orkar ge mig ut ikväll.. är ju faktiskt väldigt kallt ute också. Hade till och med täckjackan på mig idag, jag skäms lite, jag som sagt att jag ska hänga undan den. Men jag var kall okej??
men iaf, kommer alldeles för lätt ur fokus och börjar prata om annat.. det jag skulle prata om var träning!
Nää hade faktiskt inte så mycket mer att säga om det.. får se om det blir träning eller inte. Jag gissar på inte. haha


svikare..

Jaha fick nyss reda på att elin suttit och tittat på johan falk igår iaf. Och jag som bojkottade det bara för hennes skull. Tydligen var snyggingen med ett x-antal gånger också.. och hon hörde inte ens av sig? :O
FYFAN är allt jag har att säga.. FYFAN Elin!!!!!

första dagen på jobbet

Nu är första dagen avklarad!! Gick faktiskt väldigt bra, var inte alls så farligt som jag hade tänkt mig att det skulle va. Nog för att jag inte fått torkat något arsle än, men jag har sett någon som gjort det iaf! Vissa tanter och gubbar är ju faktiskt riktigt söta. Plus att personalen är jättebra också så jag kommer nog trivas rätt bra ändå. Imorgon jobbar jag kväll och mamma sa att det inte alls var lika farligt då. Vart faktiskt rätt mycket sitta tid då man inte hade något att göra men kan va rätt skönt det med.
Har til loch med fått vara med om jobbiga gubbar som inte gör som man vill.. så ja det lär nog gå rätt bra ändå. Tack och lov för det!!!


jag tror att jag kommer klara detta trots allt. Fan vad jag är bra!!!

god natt

nää nu ska jag lägga mig framför en film och hoppas på att kunna somna. ska upp tidigt imorgon så gäller att va utvilad inför första dagen på jobbet. spännande? ohja!

fulaste skorna

okej här kommer en bild på dom fula skorna jag pratade om.. jag tycker dom är hemska men döm själva!

Johan Falk

Idag är jag all by myself när det gäller johan falk. Eftersom elin tydligen är upptagen med att göra annat så kan inte vi sitta och disskutera kvällens film. Funderar faktiskt själv på att bojkotta det och titta på nån annan film istället. Har tröttnat så grymt mycket efter att Joel typ försvunnit, och att de väljer att ha en massa uppehåll hela tiden. Filmerna är egentligen inte ens bra, man tittade ju bara för att Joel var med, men nu när de dragit ner på honom så finns inget intresse kvar. Känner att det ska bli skönt att det är sista filmen.. nu kanske de kan börja visa bra söndagsfilmer istället :)

Men nu måste jag hoppa in i duschen och sedan packa tills imorgon. Om jag orkar ska jag visa er världens fulaste sandaler, haha dom är verkligen hemska. Kan ge er en ledtråd: Plastpåse


otur..

..är precis det jag har haft just nu. Jag bestämde mig för att gå till affären för att handla frukt och film, men när jag då kommer dit är det stängt! De stängde tydligen sju idag.. varför ska man stänga sju annandag påsk för? känns rätt onödigt enligt mig.
Och om inte det räckte så när jag kom hem och skulle upp på mitt rum snubblar jag i trappen och slåt i knät ännu en gång. Måste få ett slut på alla dessa klantigheter occh blåmärken, gud vill verkligen inte att jag ska ha snygga ben till i sommar och till stundeten. Tänk er.. folk kommer tro att jag har blå strumpbyxor till min klänning eller nått. Så förlåt gud om jag har sårat dig på något sätt, men snälla sluta straffa mig med alla dessa blåmärken.. det är INTE snyggt!!!


frukt

jag är jättesugen på frukt. Känns som det kan va en bra omväxling från allt godis (som för övrigt fortfarande inte är slut) är sugen på passionsfrukt, ananas, jordgubbar, vindruvor, melon, banan, allt!! Men att gå utanför dörren ut i det kalla vädret känns inte så lockande. Är ju svinkallt ute. Följde med linn och handlade tidigare idag och jag tror allvarligt talat att jag fick köldskador.. nästan iaf!
Får gå ner och se om jag kan få med min mor till affären.. då slipper man betala själv ju. haha. Och föresten säljer dom tre filmer för 99 kr på Tempo. Blir väldigt sugen på att slå till.
Men nu.. FRUKT!!


skor

Jag letar efter ett par skor till studenten. Funderar på platta till när vi springer ut för annars kommer jag få jätteont i fötterna till kvällen då det är fest och klackskor som gäller.



Nån av detta två till dagen..

och kanske dessa till kvällen?

Ihh jag längtar till studenten nu!!!!!!!!! bara 68 dagar kvar nu!!

Pearl Harbor

Tryckte nyss över till fyran och såg att Pearl Harbor var på tv. Det hade ju jag tänkt titta på, minns så väl hur jag kollade i tv-tidningen igår när jag kom hem och såg att den filmen skulle gå och tänkte att den ska jag se!!! Men eftersom mitt minne tydligen suger så glömde ju jag bort det, typiskt!! Josh Hartnett som är så snygg i den filmen..  aja får väl titta på det lilla som är kvar av den.

hot meat!

hallå kamrater!

Nu har jag varit på jobbet och lämnat lappen, chefen var inte där som tur va! Då slapp jag möta henne. haha. Har också käkat, blev påskmat även idag, usch!!! Man tröttnar så lätt på sån mat.. behöver lite variation i mitt liv tack.
Sitter nu och försöker äta upp resten av påskgodiset, det tar ju för sjutton aldrig slut. Det får mig bara att må illa varje dag, plus att jag blir bara fetare och fetare av det! Påsken är nog till för att göra folk feta.. ett litet trick som läkare har hittat på för att folk sedan ska göra fettsugning. De borde tjäna multum. haha. Likadant gym.. efter jul och påsk borde ju typ massa köpa gymkort.

ojdå.

Jag kom på att jag måste springa iväg till jobbet och lämna in min skattesedel som jag fick för typ en vecka sen. Undra om chefen blir arg på mig nu, den skulle vart inlämnad förra veckan om inte tidigare..
aja jag slänger på mig några kläder och tar cykeln dit. Håll tummarna för att hon också hade glömt bort det (a)

jobb

Imorgon är första dagen på jobbet för min del. Är jättenervös. Drömde om det inatt och det var ju inte direkt en bra dröm, inget gick som det skulle, plus att jag inte alls mindes första dagen jag jobbade vilket betydde att jag inte kunde någonting och alla blev jättesura på mig. Hoppas verkligen inte detta händer i verkligenheten sen.
Har tagit fram kläder som jag måste ha på mig imorgon.. ni alla har väl sett dom där fula kläderna man måste ha när man tar hand om äldre?? plus ett par fula/ sköna tofflor. Ah det är ju tur att det inte finns snygga killar där.
Känner inte för att jobba imorgon, är jättenervös och jätterädd för att inga av de äldre tycker om mig och typ utnyttjar mig bara för att jag är ung och ny. (då menar jag inte utnyttjar sexuellt) Plus att jag börjar kl sju på morgonen, vem fan vill börja så tidigt på sitt lov? nej fyfan. Långa dagar är det också, 7-16 och 12-21. mycket längre än jag brukar va i skolan.
nej oj vad negativ jag låter.. förlåt. Det kommer gå jättebra, positiva tankar petra, positiva tankar.

5/4 måndag

Nej fyfan, har ni tittat ut genom fönstret idag?  Det snöar!!  trodde faktiskt att våren var här nu men icke sa nicke. Sån tur har vi väl inte. Snön får mig att bli deprimerad, så idag tänker jag bara sitta inne och titta på film.
Tack och hej!!!!

tatuering

Kollade på några bloggar förut idag och såg några snygga taueringar folk hade gjort. Och detta fick ju självklart mig att vilja tatuera mig. Är inte helt säker på vad än men har några funderingar. Jag älskar låten You Found Me med The fray så kanske något ur den texten??
Men eftersom jag är rädd för sprutor kanske detta inte är så smart.. men men får väl se, har ju en stund att fundera lite. Tänker iaf inte göra det nu till sommaren för då får man inte sola på det. Och vara ute i solen är ju ett måste på sommaren.
Ni får gärna komma med lite tips och idéer :)

hemma igen

Nu har jag varit hos emelie. Kollade på How I met your mother och åt ananas (hon känner mig väl) och chips. Tog sedan en promenad, skönt med lite frisk luft. Såg mycket människor som var ute. De två krogarna som finns i denna lilla köping var öppen, och detta händer inte så värst ofta ska jag säga er. Så när det väl gör det så är hela malmköping där.. minus mig då. Vill inte festa med människorna här, känner dom inte så väl. Känns som det bara skulle va pinsamt om jag helt plötsligt skulle ta kontakt med dom i min förra klass. Så nej jag klarar mig bäst här hemma.
Känner mig trött så sätter nog på tv:n och ser om jag lyckas somna.. (tyvärr inte ett skit på tv)

dags att röra sig..

nej nu är det dags att lyfta på detta feta arsle och börja röra sig mot emelies place. Ha en trevlig söndag!!
puss söt!


jag & den bästa!

klockor

I sommar vill jag ha en färgglad klocka runt handleden. Dessa från Nelly.com är snygga.. (tyvärr dyra)

                749 kr                                         795 kr

                 999 kr                                      995kr     

               1499kr                                 


hej igen..

.. nu har jag äntligen fått i mig lite pizza, det satt riktigt bra i magen. Vi gick hem till mig och åt och tittade på Baksmällan, det är allt en rolig film.
Nu väntar jag på att klockan ska bli sju, då ska jag traska iväg till emelie. Blir väl mys och ta igen allt som har hänt. Vi träffas allt för sällan, varför väljer idioten att gå i södertälje för? (förlåt du är ingen idiot!) Ska väl åka dit nån dag och hälsa på också, vet bara inte när det ska bli, rätt mycket nu. Får väl bli någon gång efter musikalen.. då är man ju trots allt ledig torsdag och fredag! Wihoo!!! Det ska bli riktigt najs.


det blir pizza

Jaaa! Jag är just nu en mycket glad tjej. Konstigt hur glad man kan bli över en sån liten skitsak. Lyckades övertalade linn att äta pizza med mig. Eller övertala gjorde jag väl inte direkt, jag frågade och hon sa ja direkt. Det är skönt att få som man vill ibland. haha. Ska också bli skönt att få komma ut lite i det fina vädret. Det är dåligt av mig att jag bara suttit inne framför teven och datorn när det är så fint väder ute. Men det ska bättras, jag lovar!

Men nu måste jag göra mig iordning, kanske inte kan gå i pyjamas och hämta pizzan..

4/3 Söndag

idag sov jag länge, ända till halv ett. Riktigt skönt. Känns som jag inte fått sovit ut på flera veckor. Får passa på nu på lovet, är väl det dom är till för eller hur?
Idag ska jag träffa Emelie, har inte träffat henne på flera veckor heller så nu är det allt tid för lite mys. Är sjukt sugen på pizza också, men ingen verkar vilja äta det.. vad är det för fel på folk? ingen tackar väl nej till pizza?
Mamma och pappa är inte hemma så jag och min bror skulle göra våran mat själva.. och ja det brukar sluta med att man beställer pizza, både gott och enkelt ju. Tänk er krispiska kanter, rinnande ost och den goda doften av pizza.
Nej nu ska jag ringa linn.. hon måste följa med mig och äta, hon har inget val!
Hej svejs.

god natt

nej nu är klockan elva. Har stått ut i en timme nu så nu tänker jag faktiskt gå och sova.
Så tack och hej från mig. Sov gott!

FAME

Såg nyss några musikalbilder som Kalle lagt ut på facebook. Här ser man de hemska kläderna vi alla är tvungna att ha på oss inför massa männsikor sen. haha.

som teaterelev måste jag ha blommiga strumpbyxor, tyllkjol, en turkos t-shirt med en blå jacka över. Samt ett diadem. Och kolla in Elins byxor, snygga eller vad? haha

musikeleverna får ha silvriga kläder.
Dansarna behöver bara vara svartklädda typ. orättvist.

trött.

sitter och kollar in mitt påskägg som står på andra sidan rummet, mycket svårt att motstå även fast jag är spyfärdig. Pinsamt hur dålig jag är på att motstå sånna frestelser.. de vill ju bli uppätna och det är ju alltid kul att göra nån glad liksom. haha.
Funderar på om man ska lägga sig också, känner mig väldigt trött. Men samtidigt känns det ju lite pinsamt att lägga sig tio på en lördag.. är det inte på helger man ska passa på att vara uppe hela nätterna?
Men jag skyller på att det inte blev mycket sömn i natt, och det visar sig nu!! Men samtidigt så tänker jag såhär.. om jag lägger mig nu så kommer jag vakna tidigt imorgon bitti. Och det vill inte jag, vill sova länge för en gångs skull, känns som jag inte fått sova riktigt länge på flera veckor. Vaknar tidigt även på helger nu för tiden.. och det är verkligen inte likt mig!!!


att sova är inte helt fel måste jag säga..

promenad

Jag har hört att det tydligen ska vara fint väder även imorgon, och vad passar inte bättre då än en promenad i den fina vårsolen?
Någon som är på? äsch, ingen lär väl svara, jag får gå själv!!!


på promenad för kanske två år sen med sara. (pinsamt hur lite man förändrats)


gårdagen.

Igår var det ju grabbkväll hemma hos filippa och det var kul även fast vissa inte dök upp. Vi vart lite mindre än vad vi hade räknat med men vi hade riktigt kul ändå. Alla hade klätt ut sig så bra, var jätteroligt. Vi åt korv, drack öl, och spelade Med andra Ord. Gjorde inte alla killgrejer vi hade tänkt oss men det spelar ingen roll. Fick ont i magen emellanåt på grund av all öl. Min mage tål typ inte kolsyra verkar det som. Sen fick vi skjuts hem på natten också, åkte med in till stan och sov hos channette istället för då slapp jag gå en halvtimme genom skogen åtta på morgonen. Valde att istället kunna sova till tio och gå ca 50 meter till busstationen.
Bilder kommer som sagt, det hänger på hur seg Filippa är!

21.32

Nu har jag precis kommit hem från mormor &morfar. Har käkat god massa mat, plus lite godis också. Fick ett ägg även av mormor så nu har jag massor, och jag vill egentligen inte ha nått. Gav bort hälften till min kusin, småbarn vill alltid ha mer godis.
Var rätt kul att träffa kusinerna, även fast de är i den jobbiga ålder så var det helt okej. Har inte träffat dom på jättelänge även fast alla bor i köpingen.
Men nu mår jag iaf illa av all mat, godis och dricka så tänkte bara lägga mig framför teven och kanske se en film. Ska sova riktigt länge imorgon tänkte jag, vila upp mig så jag orkar gå ut och springa imorgon. Har ju inte gjort det sen tisdags så ska det vara något jag ska göra regelbundet borde jag göra det imorgon så det inte bara rinner ut i sanden som den oftast gör för min del.
Men god natt gott folk.

charmigt

när jag kom hem idag såg jag detta kort på kylskåpet, det är min pappa, hans bror och anders som var på kryssning i torsdags. Så nu vet jag vart jag fått mitt charmiga leende ifrån iaf, haha.

min pappa är huvudet i mitten.

3/4 Lördag

Gårdagen var kul, orkar faktiskt inte förklara nu men det kommer. Kameran glömde jag ju självklart hemma så får se när man får bilderna filippa tog, om man känner henne rätt kan det ta en stund, typ bara sisådär ett halvår.. haha.
Men nog om det. Idag är det påskafton, så glad påsk på er!!!! Just denna dag får alla äta godis utan att må dåligt för det. Jag fick nyss ett påskägg av mor min.. så snällt så! Men ska jag va ärlig så är jag inte så förtjust i påskgodis, föredrar hellre vanligt lösgodis i äggen isåfall. Men man får väl spela en snäll dotter och äta upp det iaf.
Ska iväg till mormor och morfar och käka mat med dom och mina kusiner senare. Brukar vi göra varje år. Jag anser att det inte är nödvändigt att fira påsk men följa med och äta mat skadar ju inte direkt. Man får se på det som en lite släktmiddag, brukar ju mysigt trots allt :)
Är fint väder idag också, det gillar jag massa!!!! När jag gick hem från bussen elva så var det faktiskit jättevarmt ute, gick runt och såg cool ut i mina solbrillor. Kanske mest för att skymma de trötta ögonen, haha.
Hade bara t-shirt med skinjacka över och det var alldeles för varmt. Det var bara så vårigt, kusinerna var ute och spelade fotboll, tanterna var ute och gick och folk var ute med sina hundar, jättemysigt!!!

Nu ska jag hoppa in i duchen och tvätta ur det äckliga vaxet jag har i håret från igår.



2/4 Fredag

Idag är det fredag vilket betyder Grabbkväll med tjejerna!!!! ska bli jättekul.

vaknade för en timme sen av att solen sken genom fönstret.. det är jättefint ute. Så ut med er och njut av det fina vädret för imorgon lär det väl bli mulet igen.
Nu måste jag äta upp min frukost, göra mig iordning och packa ner det sista inför kvällen, måste springa iväg till bussen om 45 minuter. Lite surt att jag kommer va inne i stan redan tolv när bussen till filippa går halv sex.. men är det röd dag så är det. Går till channette innan och kollar lite tv, mer synd om henne som får stå ut med oss hela tiden.
nej nu har jag inte tid att sitta här längre..


Mys

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det popcorn framför en film. Nu får man passa på njuta lite, är ju trots allt LOV!!!

hejhej

hej, lite dålig uppdatering av mig idag men har varit riktigt trött efter musikalen. Det gick bra på genrepet men tydligen tog det musten ur mig. Kom hem och käka lite, titta på vänner sedan måste jag ha somnat för jag vaknade nyss och typ " mäh vafan är klockan redan nio?" Hatar att vakna såhär dags, nu kommer jag ju säkert inte kunna somna inatt.. och jag som måste åka in till stan redan med elva bussen imorgon bara för att det är röd dag. hatar röda dagar!!! 
är pepp inför våran grabbkväll imorgon iaf, måste bara packa väskan redan nu (lär man ju inte palla imorgon) och bestämma vad jag ska ha på mig. Har inte testat allt på än, bara lagt fram lite som jag tycker verkar passa.
Packa ner en massa vax och hårspray också.. backslick blir morgondagens frisyr.
Kameran ska självklart med imorgon, så bilder lär komma!

Bilder från förra maskeraden




1/4 Torsdag

God morgon solstrålar! Vilken vacker morgon vi har här i eskilstuna.. mulet och grått, precis så man vill ha det. haha.

Genomdrag på musikalen idag, både akt ett och akt två med kläder och hela köret. Gick väl sådär när vi gick igenom akt två igår men vi kan ju inte direkt bli så mycket sämre.
Fick ett samtal av min lärare Kersti igår också, hon vill lägga in en låt till och hon vill att jag ska sjung den, hur läskigt är inte det?????     April, april!!! haha nej förlåt vilken tönt jag är. Jag ska självklart inte sjunga en sång, speciellt inte solo, kan inte sjunga en enda ton rätt ju.

Nu ska jag käka lite frukost (igen). Eftersom jag pendlar så äter jag frukost redan vid sex så nu är ju jag ashungrig igen ,var ju två timmar sen jag åt!!! Man kan väl kanske säga att jag ska äta lite mellanmål nu då.
Sitter och väntar in elin, hon brukar joina mig här i datasalen på morgonen men hon verkar inte vilja dyka upp, så får väl bege mig till aulan själv.
Hej svejs!!!  


RSS 2.0