Lördag

idag har jag gått på marknaden med mamma, trevligt men väldigt mycket folk.. och vissa har ju ingen respekt för andra människor heller, tyvärr!
Men.. i alla fall, det blev lite saker köpta, men eftersom det är marknad så är ju sakerna rätt billigt så då gör det inte så mycket tycker jag :P haha.

Grå/svart döskalle scarf 40kr

beige fransväska 100 kr

blus 100 kr (måste bara berätta att där vi köpte den här blusen så jobbade en kille som var kanske 9-10 år sådär och han flörtade så in i norden. När jag testade den här så var ju inte den här killen allt för blyg för att ge komplimanger, "Åh vad snygg den var på den, den framhäver verkligen din sexiga kropp", "Ohh sikken snygg tjej". Ja några exempel sådär bara.. jag skämdes ju såklart, gav honom pengarna och sprang därifrån :P

Nu ska jag hem till mina kusiner och äta middag, får se om jag kollar på Nordman senare ikväll också, lockar inte sådär hemskt mycket faktiskt. (blev inget jobb idag iaf, tack och lov!)
Men vi hörs, ha en bra lördag. PUSS!

Darin på Malma Marken


Nu har jag kommit hem efter en stund uppe på marknaden. KOllade såklart på darin och han var faktiskt rätt bra, duktig på scen eller vad man ska säga. Tycker faktiskt han är snygg också, känns lite pinsamt men så sant haha.
Stod och höll min kusin som är 7 år i famnen, vi vinkade som galningar till darin men han vinkade ju inte tillbaka, diss! Nej men det jag skulle säga var att mina armar är helt döda nu, helt skakis! Lär ju inte ha lite värk imorgon haha klenis jag är :P


Efter Darin drog jag runt lite på marknaden med Sara (som för övrigt kommer döda mig för den här bilden), sedan bytte jag ut henne mot familjen och kusinerna. Skulle vara snäll och åka karusell med min kusin också, jag hatar snurr karuseller men tänkte att jag kunde offra mig eftersom ingen annan ville åka med honom. Vi åkte nån flygande matta-aktig sak, var vidrigt usch!!! Fick dock stanna den efter en liten stund för att eftersom min kusin är rätt liten så gled han runt på sin plats och trodde att han skulle åka av, stackarn, var helt panikslagen! Fast att vi stannade tidigare gjorde mig inte ett dugg, usch gillar inte sånna, mådde nästan illa av den lilla stunden..

Nu ska jag iaf sova lite och ladda upp inför en heldag på marknaden imorgon :)
Sov gott snyggingar, PUSS!!


Nu drar jag till marknaden!

Ses! Adios!



de inhandlade sakerna är..

ett par svarta senilsnören.


två berlocker till mitt armband


en locktång, 25mm bred


Fredag

Hallå folket där ute! Idag är det fredag vilket betyder att det är idag Malma Marken börjar. För er som aldrig hört talas om det är det malmköpings stolthet i princip.. sveriges störta marknad, varar i tre dagar. Tivoli, artister som uppträder och marknadsstånd såklart.
Ikväll uppträder Darin och detta ska ju jag självklart se, eyy han är söt ju! ;) Min kompis Sara som bestämde sig för att flytta till Eskilstuna för ett tag sen (jsom jag dessutom inte heller har träffat sen dess) kommer på besök så ska skrika lite tillsammans med henne, haha. Sen efter honom är då festen brukar börja men i år ska jag vara tråkig och gå hem och inte festa. Känner inte alls för att dricka eller festa eller vara överdriver social.. så en lugn kväll passar min fint!!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, äta mat (blir kräftor och räkor, me looove!) och sedan göra mig iordning.
Peace :)

23.23

Nu är jag äntligen hemma, inte mycket till uppdatering idag inte. Men jag har varit väldigt upptagen.. kom hem från jobbet vid två, tre gick bussen in till stan och där har vi nu varit tills.. ja nu!!
Vi har handlar lite grejer som jag visar imorgon, mamma har klippt sig, och sen har vi käkat mat. Blev både förrätt, middag och efterrätt så nu är jag otroligt mätt, jag rullar fram.
Men jag är trött så ska lägga mig, ska upp tidigt till jobbet imorgon (ORKAR INTE!!)

Så.. Peace out and godnight! :)

Och föresten, vad i helvete hände med vädret??? Det var ju fint nu i två dagar, men nu vart gud helt plötsligt jädrigt kissnödig.
Jag vill ha fint väder, nu när det är Malma Marken och allt i helgen (malmköpings stolthet ni vet? haha)

God natt

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan det är dags att somna in (sova, inte dö!)
Imorgon är det jobb 8-14 sedan in till stan med mor min för middag på resturang :)
Men hörs då, puss & nyp på skinkan


Det här med tecknade gubbar var ju kul!

Kan ni gissa vem detta är? :)

böcker

Igår kväll efter att ha läst ca 30 sidor i min bok så insåg jag att det här med deckare inte var min grej, jag fattade ingenting av sidorna jag läst och efter varje mening kom jag på andra tankar.
Så ska jag läsa något borde jag hålla mig till verklighetsbaserade trots allt.. är det enda som får mig att fastna. Låter hemskt att jag gillar att läsa om andras olyckor och hemskheter som hänt i deras liv men så är det.. tycker det är jättespännande. Det är ju inte direkt så att jag skrattar åt dom utan jag tycker det är riktigt hemskt, men samtidigt spännande. Ah men nu fattar väl hur jag menar?

Men iaf, köpte en bok på Coop idag, Trasig, den handlar om en flicka som blir misshandlad som barn. Kan tänka mig att den påminner lite om Pojken som kallades Det, (som för övrigt är ruskigt bra, LÄS DEN!)

Nu ska vi se om jag ska lyckas ta mig igenom denna.. får bli mitt lilla projekt :)

vart och storhandlat

Och med storhandlat menar jag matvaror och inte kläder och sånt som alla andra bloggare :P haha.

Jag älskar att storhandla, gå och kolla runt på alla olika varor man inte sett förut och köpa saker man tidigare inte smakat. Man kan bara kasta ner lite grejer i vagnen!! Haha vilken tönt jag låter som..
Men i ett försök att inte låta riktigt lika töntig så var vi faktiskt inne på elgiganten och jysk och lite sånt där också..
  
Jag hittade en klocka inne på Jysk för 99kr. En svart, typ den enda färgen jag inte har..

inne på elgiganten köpe mamma en ny dammsugare, en sån här cooling!! Tycker den är megahäftig, den lyser när man använder den, coolt eller vad? haha

Mimmi Pigg


Say hello to my little friend :) hihi


Onsdag

Idag har det varit jobb som vanligt, trist med tanke på att hade jag varit ledig hade jag åkt till emmaboda med filippa, but a girl gotta work.. tyvärr.
Skulle vart grymt kul att åka på festival annars, det saknar jag denna sommar. Men jag får nöja mig med Göteborg.. eller nöja mig, jag är aspepp så det gör inte mig ett dugg!! bara två veckor kvar nu ungefär :)

Ska snart iväg och storhandla också, så fort pappa kommer hem from da work! Det ska bli roligt, att storhandla är kul, kul, kul!!


men idag är jag på bra humör, tummen upp på det! (det ska vara en tumme där men den lyckades bara inte hamna på bild(och hej flottit ansikte?))

fattig student med cravings

Hade inte jag varit fattig så hade jag lätt beställt detta från Nelly.com!! Men ibland får man helt enkelt inse att man är en fattig student som måste ta vara på pengarna. Det är inte meningen att livet ska va enkelt.. det är ju bara synd att suget på shopping ska göra det så extremt svårt.

Sjön

Tog en liten tur ner till sjön med mor min för att äta mjukglass och dricka lite cider! :)

min mamma lyckas alltid bli så bra på bild haha

Friskis och svettis var där. Funderade ett tag om man skulle hoppa in, men nej jag beslutade mig för att gå hem och käka chips istället :P

Killar

Kläderna är rätt viktiga om man ska bli attraherad av en kille tycker jag.
Snygga kläder = snygg kille .. nästan!
Eller är jag själv om att tycka så kanske?




(Minus cigaretten!!)

lockpermanenta håret?

Idag ringde jag till min frisör (okej, jag har ingen egen, bara en jag går till hela tiden) och frågade om det gick att lockpermanenta håret, alltså inte vanliga stora lockar utan mer vågor så det ser mer naturligt ut, och sen hur mycket det skulle kosta. Det gick ju alldeles utmärkt men skulle dock kosta 1100 kr. Visst det är väl inte direkt mycket eftersom det inkluderade en klippning också, men om man tänker på min ekonomi för tillfället och sen att jag ska till Göteborg snart så är det jäkligt mycket.
Och det suger riktigt ordentligt för jag har velat lockpermanenta mitt hår ett bra tag nu.. jag vill jag vill JAG VILL!

om man bara hade ett lika fint svall som dessa bruttor :(

Goddagens

Har nu kommit hem från jobbet, vart en helt okej dag, vart lite mycket avföring involverat så min mage är lite upp och ned-vänd bara haha.
Men jag ska ta det lugnt, sätta mig ute och läsa lite. Är ju fint väder idag, det tackar vi vädergudarna för, de lyssnade på min solhälsning trots allt! Spelade faktiskt in det och tänkte lägga ut den igår men då dampade datorn lite, får se om jag kan visa den idag istället. Den är verkligen charmig.. haha!!

Igår tänke jag att jag skulle springa en liten runda idag, men får se om jag orkar. Som jag känner mig nu är det väldigt tveksamt att det kommer hända (om ändå tankar kunde göra underverk, då skulle jag vara riktigt vältränad. För handlingen är ju inte på topp på min sida direkt..)
Men tänkte bara visa att såhär glamorös ser jag ut när jag tränar.. ungefär.. typ..  eller nästan..bara plus fula träningskläder, svett, rött ansikte, värkande kropp och ännu mera svett. Men annars.. precis lika snygg som denna dam! :D haha


lookbook.nu







Jag älskar skjortor, märks det eller? haha

19.47

Nej det blev ingen garderob-rensning idag, hade inte orken på min sida. Istället blir det mat och bokläsning.. kanske är något bra på tv också, haha!


Indian-inspirerat





Fick också en snigging-påse på köpet :)

I love my high heels (platta skor?)


Nu hade ju jag tänkt rensa min garderob lite men klockan är ju redan sju snart så vet inte om jag orkar. Köpte med mig fika och gick till mormor förut så jag fastnade där ett tag, vilket inte var planerat.. men ibland måste man vara ett snällt barnbarn också eller hur?


Sommarläsning

Nu när det är så dåligt väder så tänkte jag att man kanske kunde låta hjärncellerna arbeta lite och ägna sig åt läsning. Jag gick vägen förbi min mormor och lånade lite böcker (hon har massor om man vill läsa deckare). Fick med mig tre stycken av Mons Kallentoft.

Måndag 26/7

Gick upp vid morgonkvisten (12.30) , åt frukost och kolla på Snabba Cash! Jag gillar det filmen, kanske mest bara för att Joel är huvudrollen, haha!
Fick lite post idag också, både lönpapper och brev från posten. Mina skor har kommit, jippie!! Älskar verkligen att Nelly är så snabba på att leverera sina saker, positivt positivt!

Men dagens planer ser ut såhär: Först ska jag rensa min garderob och se om man kan hitta något smaskigt (order från Elin!) och sen hämta ut mitt paket såklart!
Men ja.. mycket mer blir det nog inte, haha! Får väl ta dagen som den kommer :)


Nu ska jag hoppa in i duschen och se om man kan få ur detta äckliga fett ur håret! haha

Lite Göteborgs-feeling

Just nu längtar jag som tusan efter Göteborg och vad staden har att erbjuda! Åh blir helt till mig när jag tänker på det, är bara så sjukt jävla pepp.
Laddar upp lite och vad passar inte bättre än det store Göteborgaren själv - Håkan Hellström.

Känn ingen sorg för mig Göteborg
Kom igen Lena
En vän med en bil
Nu kan du få mig så lätt



hot, H-O-T... HOT!

Har tittat igenom lite bilder på denna man och jag kan verkligen inte säga något annat om honom än att han är snygg, charmig, rolig och sexig. Han är Adam Brody.


skor

Nilson har fått in massa fina skor nu till hösten och dessa tre skulle jag mer än gärna vilja ha, come to mama!!



Goddagens

Idag har jag sovit länge, tittat på tv och suttit framför datorn.. ja är det dåligt vädet så är det!! :( (vilket jag ogillar oerhört!)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, orkar inte göra något samtidigt som jag inte bara vill sitta hemma. Ibland är livet svårt alltså.

trötter

Jag börjar bli trött och ögonen är helt torra. Är det kanske dags för en dejt med kudden nu?

Måste bara säga att jag börjar bli trött på vädret nu, om det inte är mulet så regnar det.. just nu i denna stund öser regnet ner utanför det öppna fönstret. Börjar bli lite kallt men orkar inte stänga det, det betyder ju att jag måste resa mig och det orkar jag då inte! haha.
Nej men vi får göra nån slags soldans eller liknande för såhär kan det ju inte hålla på, jag vill bli brun punkt slut!

Nej nog med chatter, jag ska sova..  Hörs imorgon snyggingar :)



Knytskjortan

Något jag har börjat gilla väldigt mycket är att knyta skjortan, tycker det är grymt snyggt :)



I like





Lördag 24/7

Har varit väldigt dålig uppdatering från min sida idag men jag har varit helt slut. Kom hem från jobbet vid fyra och sen har jag sovit och kollat på sommarkrysset med da family.
Lyckades ta mig ur hemmet för att traska iväg till affären för att köpa lite jordgubbar och godis, som jag nu också tänkte trycka ner i den redan fulla magen.

P.S Är ledig två dagar nu, såååå skönt!
P.S 2. Såg nu att det var den 24:e, detta är inte bra för då kan jag ha gjort viktiga anteckningar i fel datum.. har trott hela dagen att det var den 23:e, så det kan gå!...

dansband

Hela dagarna spelas en skiva på jobbet som heter Lokets favoriter som alla gamla älskar och det är låtar som fastnar ska jag säga er. T.ex Kom hem med barbados (dock rätt van med det med tanke på att min pappa gillar barbados) och sen en massa gamla låtar som var populära på deras tid. Kommer inte på någon låt just nu, men gamla godingar ni vet?



Snart kommer man väl vilja åka på dansbandskampen och inte festival..hjälp!

back from work

Nu är jag hemma efter nästan en hel dag på jobbet. Hade delad tur idag vilket betyder att jag jobbar först 7-12, sedan 16-21. har väl inte gjort speciellt mycket idag heller, har inte många boende och de flesta klarar sig själva.

Nu ska jag äta chips och dricka läsk och bara ta det lugnt och njuta lite.. men inte allt för mycket för jag måste orka upp imorgon bitti för då är det åter dags för jobb. 8-16 ... blää!! Nu vill jag bara vara ledig känner jag, men man får stå ut.. som sagt: PENGAR!!

Nej men hare bra folk

handmålade

Alltså kan ni fatta att dessa bilder är handmålade? jag kan knappt fatta det, vissa människor är verkligen begåvade!

Jag önskar att jag hade långt, fint, tjockt och vågigt hår!!




Cykelbyxan


Nu ska det ju vara inne med cykelbyxor igen, det använde man ju som lite så har varit lite negativ när det gäller dom. De är säkert jättesköna men rätt fula..Men igår gick jag in på en tjejs blogg och hon var väldigt snygg i sina måste jag säga. Så nu vart jag inte lika negativ längre, kanske bara gäller att använda som rätt??

Kolla in Carolines blogg HÄR!

Man kan ju inget annat än att älska hur hon klär sig :D





Shoeshopping


Dessa skor kommer droppa ner i posten om 2-4 dagar, och för ynka 90kr, me like alooot!!

Torsdag

Tjosan i stugorna! Idag har jag jobbat till fyra sen sovit i soffan sen tittat på tv och nu sitter vid datorn..intressant dag eller hur? haha

Nej nu ska jag kika in nellys rea (som jag egentligen inte har råd med!)

glömde nämna..

..att jag köpte ett par nya solbrillor i lördags. ÄLskar mina brun/guldiga pilot-brillor så då var jag ju tvungen att ha ett par silvriga också såklart.

är spegelglas som ni kanske märker?

Nu ska jag koka te och mysa ner mig inför kvällen.. min lediga dag är redan över och imorgon jobbar jag hel-dag!
adios!

så simpelt, så snyggt!



turkosa ringar

Eftersom mamma inte lyckades sådär jättebra med att hitta en sån ring jag ville ha när de var utomlands (de jag fick vara fina, man kan ju inte få för lite av ringar, men menar bara att det inte var en sån jag har letat efter) så nu har jag även bett elin kika lite när hon är i Portugal. Så förhoppningsvis finns det för skapligt pris så jag äntligen kan få en turkos/blå ring. Har letat överallt som en galning men så fort jag kommer in i en affär är det som om de helt plötsligt försvunnit.. eller kostar 500 spänn, så typiskt.
Här nedan kan ni se några exempel på en sån ring jag bara måste ha!!! :)


cykeltur i det fina.. my ass!! (där jag för övrigt har skavsår nu)

Pappa kom hem idag och sa: Petra min kära underbara dotter, ska vi ut på en cykeltur?
Jag svarade då: Ja men självklart mina bästaste pappa!
... Det var dumt svarat av mig!!!!

Usch fy blä och åter blä vad jobbigt det var, bara uppförsbackar och motvind hela vägen. Dock så cyklade pappa på en tantcykel utan växlar och tyckte inte att det var så jobbigt, jag.. ja jag dog 30 gånger om (undefär för varje gång det kom en backe alltså!) Sen får vi ju inte glömma att det är ca 30 grader varmt också..

Nej nu får vi tamefan hoppas att man fick någon färg medans man plågades..


mi padre

uppförsbacke i natur

uppförbacke på landsväg (man kan ju nästan tro att malmköping ligger på en stor kulle eller något)

Men vi hörs för nu ska jag nämligen gå och dö en stund!

osäkert väder

Ännu en gång sviker vädret! Hade tänkt ligga ute och sola på min lediga dag men det är massor med moln..Fan då vad otur jag ska ha!
Vad hände med de där jättefina dagarna? Jag vill ha sol så man kan bli brun, inte varmt luft men ingen sol.. då känns det ju rätt meningslöst!





KOM TILLBAKA!! Please?

charmiga jag

Här ska jag bjuda på några smaskiga bilder, alla säger ju alltid att man ska vara sig själv, så jaa, här har ni mig :P haha. 
Men man kan ju inte alltid vara en skönhet eller hur?, eller det kanske bara är jag? ...






Nej någon fotomodell är man väl kanske inte! Men huvudsaken är ju att mamma säger att jag är fin :D hahahaha.
(kan man inte sova får man hitta på något annat kul, här har ni då ett tips! (och nej jag orkade inte kolla på filmen))

Australia


Jag kan inte sova så tänkte kolla på denna film istället. Har hört både bra och dåliga saker om den så nu får jag se vad den verkligen går för..


Linnrooooos!

Har börjat gilla Oskar Linnros på senaste tiden, han har så skön musik bara! (plus att han är snygg!)


Genom eld
25
Från och med du
Ack, Sundbyberg

Hörrni, LYSSNA!!

Goddag

Idag börjar jag inte jobbet förens fyra så min plan var ju att sola hela förmiddagen. MEN då är det självklart lite halvkasst väder, det är varmt men solen är gömd bakom den molntäckta himmlen.. suck!! Typsikt när man väl har tid att få lite färg, alla har börjat bli bruna och jag hatar det för jag är fortfarande vit som ett spöke.

Så deprimerad som jag vart har jag bara legat inne och kollat på tv och känner att jag verkligen inte vill till jobbet senare. Men jobb betyder pengar så det är bara att lyfta på det lata arslet och hoppa in i duschen.

Så nu håller vi tummarna på bra väder imorgon istället för då är jag ledig!!! :)

P.S nu börjar jag längta väldigt mycket till goa göteborg.. kan det inte bli 14 augusti snart? :(

Störande..


Jag hittade denna bild på min dator och stör mig på den något så fruktansvärt för jag vet inte om hon gör hitler-tecknet eller vinkar efter en taxi.. snälla säg att ni känner tanten på bilden så ni kan berätta för mig vad hon faktiskt gör, haha :)

Under tiden, lyssna på dessa låtar med Switchfoot

Dare you to move


Your love is a song


hemma i hålan igen.

Nu har jag kommit hem efter en dag på stan, blev en del grejer ändå, rätt svårt att låta bli liksom. Dock rätt synd om man tänker på min ekonomi.. ska va glad att min mor bidrog lite ;) haha. 

linne från H&M

skjorta från Gina (har jag nämnt att jag gillar skjortor?) ;)

kjol från Ginatricot

och lite smågrejer som bh, nagellack och rougeborste

bh:n är genomskinlig,, porrigt grrr hahaha


Måndag 19/7

Tjena, har precis slutat jobbet och nu känner jag för en tur in till staden för shopping och fika.. eller förlåt, det rätta ska vara att mamma känner för att åka in till staden för shopping och fika, jag är bara snäll som ställer upp :) haha


P.S premiär för långklänning idag också, scaary!!


Söndag 18/7

Det var kul igår, vi var inte så många men vi hade mysigt ändå. Grillade, dansade och pratade. Drog ner på stan en stund, men det var ju förjäves, vi slösade både pengar och blev utskällda av en gubbe/man.
Idag har jag inte hunnit med mycket alls, kom inte hem förens tre och då sov jag en stund och nu har jag käkat lite.. ja det var allt!!

Men jag är snäll, här har ni lite bilder att kika på en död söndag som denna..
















Nu ska jag vara död en stund, se tv och ladda upp så jag orkar upp till jobbet imorgon.. see ya!

Adios!

Nu drar jag och grillar med några goa människor!


berlock

Nu har jag tagit en bättre bild på berlocken jag fick i studentpresent så nu kanske ni faktiskt kan se vad det ska föreställa.

Lördag 17/7

Hej kära vänner! Idag är det lördag vilket betyder att det är grillkväll hos Elin. Ser fram emot det väldigt mycket och hoppas att det blir riktigt kul. Är osäker på vilka som kommer men så länge det är folk från klassen så kommer det bli kul.. det kan man liksom förutspå :)

Imorse kom mamma och pappa hem också, bruna och fina (avis!!!) De hade med sig presenter åt mig, jippie!!
Självklart var det ringar jag fick, dock hade jag ju bett dom kolla men ändå, vänligt av dom! Hela två stycken turkosa ringar, me like!


den silvriga ska föreställa havet och solen eller något liknande.

vill ha

Detta skulle inte sitta fel en fin sommarkväll med ett glas vin i handen (gillar inte vin men det låter så fint och sofistikerat så vi kan ju lossas för en stund)




P.S Nu ska jag gosa ner mig i sängen och få lite sömn, mina föräldrar kommer hem från Kreta sju imorgon bitti så då lär man ju bli väckt..


Följ mig på bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Nu kan ni vara de sötaste i världen och typ.. ja kanske gå in på länken här över och följa bloggen via bloglovin också. Skulle uppskattas mucho! :D

18.40

Jisses vad tiden går fort, här hinner man inte med mycket..jag har bara suttit och kollat runt lite (som vanligt) och hittade dessa skor, nog för att jag gillar skor men kom igen, dessa kan väl knappast få kallas för skor?

Även dessa under är ingen höjdare tycker jag.. man måste nog ha riktigt vältränade vader om man ska gå på tårna hela tiden.


Nej nu måste jag fixa lite mat eftersom jag nu helt hade glömt bort det. Adios!

miniturban?


Idag när jag satt hemma och hade det tråkigt så bestämde jag mig för att försöka göra en liten sån här turban-aktig sak som självklart är snygg på dessa två tjejer(men de passar ju för sjutton i allt!!)

Skulle vart bättre med en annan färg eller mönster, inte min favorit med babyrosa med små blommor på kanske?

hej städerska?..

..och hej aladdin!

haha nja vettafan, den här sista var alldeles för stor och den innan helt fel färg, så bra vart det ju kanske inte.. men kul hade jag!!!! satt och skrattade för mig själv hahaha

Måste bara tillägga att det var väldigt skönt, plus att det höll håret borta från ansiktet.. så om man vågar sig på det så ger jag det tummen upp!! :)

Jacket


Dessa två kavajer från H&M har jag kollat in ett tag, och så lyckades jag komma in på denna tjejs blogg (minns dock inte vad hon hette) och hon har dom båda.. Ja avis, det kan man ju lugnt säga att jag är!

jag gillar hattar, men..


.. att (våga) använda eller inte använda, det är frågan?!

Volontär i sydafrika


Nu vet jag vad jag vill göra när jag kommer hem från Norge.. jag vill jobba som volontär i Sydafrika på ett barnhem med barn mellan 0-4 år!
Det kostar mellan 20 000 - 30 000 kr och då bor man antingen hos en värdfamilj eller på ett volontärcentrum (jag personligen skulle helst vilja bo på volontärcentrumet), frukost och middag ingår men man får fixa lunchen själv. Man är där i minst 8 veckor och hjälper barnen att känna sig älskade. De flesta barnen som är där har antingen blivit misshandlade, har aids eller har getts bort av föräldrarna.

Det är väldigt mycket pengar och jag är långt ifrån att kunna spara ihop så mycket, men det är verkligen något jag skulle vilja göra så fort jag får chansen.


Fredag 16/7

Idag har jag inte mått bra, hade lite feber när jag vaknade plus huvudvärk som har suttit i reält fram tills nu.. även feber och minskat så nu börjar jag må bra igen!

Måste snart ta en promenad med hunden så hon kan lätta på trycket lite och även köpa mat tills imorgon. Vi är några i klassen som ska grilla hemma hos Elin.

Men nu ska jag se om jag kan äta något och sen fortsätta dega vid tv:n.


titta vad jag hitta i lådan utanför huset

Idag fick jag en present på posten, jag gillar presenter!! Det var en studentpresent från skånemänniskorna.. de hade skickat efter denna innan men det kom lite sent. Men nu har den äntligen kommit fram till sin rätta plats!

Det är två teatermasker (en ledsen, en glad) som man ska ha på berlockarmband.

Så fint så! Man tackar!!!! :D

Jag ursäktar de usla bilderna men mamma snodde med sig den bättre kameran till Kreta! Jag kan ta en snyggare bild när de kommer hem sen..


Torsdag 15/7

Hejhej. Igår hade jag väldigt trevligt, vi hyrde film, paranormal activity. Och jag säger bara FYFAN!! Jag tycker allt som har med spöken och andar att göra är jätteläskigt så jag vet inte varför jag fick för mig att vi kunde se den. Jag hade en kompis som berättade lite ggrejer som hade hänt hennes kompis och bara av det kunde jag inte sova på två nätter. Men visst, filmen var bra men så jävla vidrig.. usch, har inga ord.
Efter filmen tittade vi på på So you think you can dance så vi skulle glömma bort filmen lite, man kan inte påstå att det hjälpte sådär värst mycket. Sen bestämde sig ju självklart anna för att gå hem också, jag skulle inte klara av att sova själv nu.. Men som tur var stödde jag på Linn när jag var ute med hunden så jag gick in dit och snackade tills klockan var runt två.. och det hjälpte, sov faktiskt bra inatt, tänkte inte på det ihuvudtaget. PJUUU!

Men nog snackat om det, nu kommer jag ju bara börja tänka på det igen, och det sägs att det ska spöka på mitt jobb om natten och kvällen. Har faktiskt varit med om en grej som var vidrig men det kan jag berätta om sen fr nu måste jag gör mig klar, äta lunch och gå ut med hunden för ska vara på jobbet om mindre än en timme..
Men bye vi hörs!

Usch så obehaglig. Se den för den är bra men var beredda på att sitta med kudden framför ansiktet... iaf om ni är som jag! :S

Greken kallades turk - får två miljoner


Haha lite smått kul att det alltid varit en grek på den turkiska yoghurt-burken. Läs artikeln HÄR!

Onsdag

Tjo, idag var det tillbaka till jobbet efter två dagars ledighet. Det gick bra som vanligt. Är inte många gamlingar där längre, de flesta har åkt hem. Efter imorgon är det endast tre kvar, kommer bli sååå tråkigt! Men men.. still pengar!!

Har inte så mycket att berätta idag, bara att vid sju ska jag till affären och möta upp anna. Vi ska hyra film och ha trevligt, inte träffats på ett bra tag så nu är det kanske dags. Ska bli mysigt!!

Men ha en bra onsdag gott folk! Ciao

ner till källaren.

Ja dit ska jag nu. Är det enda stället i detta hus som är svalt så jag tänkte mysa ner mig i sängen där nere för att titta på film och käka glass.. och eftersom mina grejer redan finns där nere efter natten till idag är det nog stor chans att jag sover där även i natt. Är ju omöjligt att sova i mitt rum när det är såhär varmt, och eftersom jag ska jobba imorgon kan det va bra att få någon skönhetssömn så man inte skrämmer tanterna och gubbarn.


peace and goodnight!


Usch!!!!



saknar verkligen ord efter att ha sett denna..

"jag är din bäste vän"


Idag har jag tittat på den här filmen, den är så mysig och väcker så många minnen!
Jag önskar att jag var ett barn igen så man kan titta på tecknat, leka med barbies, gå på dagis, gunga och göra massa andra barngrejer!
Varför måste man vara så sofistikerad och tråkig när man blir vuxen för? Det är viktigt och dessutom väldigt roligt att släppa ut barnet inom sig ibland.

P.S. Jag vill åka till Tom Tits snart, Elin när drar vi????

tisdag 13/7

Goddagens. Blev inte mycket sömn inatt, satt och kollade på film i tio timmar och gick och la oss vid fem ungefär. Men det var mysigt,, Gah vad Channing Tatum är snygg i Dear John.. blir typ helt till mig av att bara tänka på honom :D

Men iaf, idag har jag legat ute och solat, var riktigt varmt och svetten rann riktigt ordentligt! Mysigt..hmm!
Ah, nej, idag var det lite torka, inte mycket att berätta!
CIAO!!

going out!


Nu ska jag ta en promenad med hunden för att sedan möta upp Josefine och Emelie vid busstationen.. dags för MYS med andra ord!
Puss och klapp på rumpan :)

P.S

Jag får lite smått damp för bloggen har bestämt sig för att ta bort min profilbild.. bara sådär.
Plus att det inte går att ladda upp någon ny.. gaah!


era jävlar, kom an bara!!

kokande varmt men ingen sol?


Nu när jag är ledig skulle jag passa på att ligga ute och njuta av vädret och solen, kanske få lite färg också ;)

hunden också. (jag har en liten fråga bara.. hur kommer det sig att hundar alltid ska lägga sig i solen fast de får värmeslag och knappt kan andas efter nån minut?)

men efter tre minuter ser himlen ut såhär. Fortfarande stekande varmt men ingen sol, och då kan man ju inte få någon bränna! 

och detta gör mig ju väldigt ledsen..
Det som suger mest är att just nu ligger mina föräldrar på en solstol med en drink i handen vid havet i Kreta och känner hur den snygga brännan är påväg. Blööö!!

Så nu tänker jag duscha och deppa och sedan titta på tv nere i källaren.. punkt!


nu var det kväller

och då tänkte jag bara sitta framför tv:n och titta på alla möjliga filmer och tv-program, äta onyttigt och dricka läsk! Imorgon är jag ledig (och tisdag) så behöver inte känns mig stressad över någonting! Love it!

men vi hörs imorgon snyggingar, peace!

Movie night

Imorgon kommer Emelie och Josefin hem till mig för att titta på massa filmer som innehåller snygga killar, yummie. Så då ska jag äntligen få se tre av de filmer som stått på min lista ett bra tag.. är lite svag för typiska tjejfilmer, haha
 



Och Josefin ska äntligen få se P.S I love you. Den som inte sett denna film har missat något!! (dregel på Gerard Butler!)



Yo!

Nu har jag precis kommit hem.. har jobbat och sedan gjort lite tjänster. Fick gå och handla åt min bror, en jävla massa snus och cola, skämdes lite! Har också varit hos mormor coh morfar och vattnat blommor och matat fiskar, även vart på promenad med hunden. Man hinner med mycket när man har hand om huset, haha. Man börjar ju nästan få ett liv..coolt!

när jag gick och handlade märkte jag hur jäkla torrt det är på marken, nästan inget gräs kvar ju..hur sorligt är inte det?


lever vi i öken eller vad?

hittade denna bild hos mormor & morfar.. ja som liten var man allt söt!
(checka boob-grab?!) haha


kväll

Nu har jag varit på promenad med hunden, diskat, tagit ut soporna, duschat och lagat mat tills imorgon.. det kan man kalla vuxenpoäng! Det deprimerande är att det är lördagskväll och alla festar och har kul medans jag är hemma och sköter hushållet.. men men nu när man är vuxen och jobbar så antar jag att det är smällar man får ta! haha.

Ska nu mysa ner mig med en kopp te och förhoppningsvis går det en bra film på tv.. ha det!! :)


såhär uppsvullen känner jag mig efter all frukt jag ätit de senaste dagarna (vem fan var det som sa att frukt var bra för kroppen?!)

Lördag 10/7

Det slog mig inte förens nu när jag skulle skriva rubriken att det faktiskt är lördag idag! shit! känns som måndag men alla har ju varit lediga idag förutom jag, jobbat till fyra. Men det har vart rätt skönt, nu får jag åtta timmar ob, awsome!
En sak dock som hände idag var att en gubbe fick diarre coh bajsa lite överallt så att sugen på mat och sådär kan jag inte påstå att jag är.. spyan satte sig i halsen när man kom in i rummet.. NOT NICE!! not not NOT nice! men what to do?

nu ska jag äta melon och bara njuta resten av dagen, upp tidigt och jobba även imorgon (mer ob!!)..


Stolt över mig själv hur mycket jag faktiskt klarar av.. ingen fin pryd tjej här inte!!:)

Smileys

Åh kolla vad jag har fixat!! Kan nu göra en massa gubbar, coolt! Jag börjar nästan bli lite skillad på det här, haha.
:D :) :P ;) :( :S :O

Ny design!

I hope you like it!!



Vampires suck



Haha jag gillar twiligt-filmerna men det finns verkligen väldigt många skrattretande scener och denna parodi verkar ha fått med en del.. haha måste ses!

hotellet kirrat.

Nu så.. nu snackar vi på riktigt här! Nu är allt fixat inför Göteborgsresan, både tågbiljetter och hotell fixat. Blev ett fyra-stjärnigt hotell två nätter plus tåg för ca 1100kr, hur underbart är inte det??
Det enda som fattas nu är alla snygga och chamriga göteborgs killar, men snart så.. bara en månad kvar innan en explosion av ögongodis. Yummie.

Poolen är GRATIS!

städerskan

Skulle kolla på Micke och Molle men jag för så ttrött så somnade istället.. inte bra, komme rinte kunna sova inatt, och jag som börjar jobba tidigt imorgon..

Just det, nu är det ju jag som måste ta hand om allt här hemma när mamma och pappa är på Kreta. Eftersom jeff är opererad så måste jag gå ut med hunden, vattna blommorna, städa, ta in post, handla, ta ut soporna, jobba PLUS vara slav åt min bror som inte kan bära med sig saker. Kul? ... skulle inte tro det va!!

Eftersom då hunden måste lätta på trycket lite var det ju bara att traska iväg på en promenad.. de har ju byggt hus på våran rastplats brevid huset.. fyfan!




tjabba

Idag har varit en bra dag, vad jättekul att träffa tjejerna igen. Vi köpte först med oss mat från Waynes och satte oss i parken, sedan glass på McDonalds och även lite shopping. Köpte mig ett par svarta jeans för 49kr och två Disny filmer :) Orkar inte berätta så mycket mer men trevligt var det.. ska träffas igen redan på måndag då vi ska ha filmkväll hemma hos mig (Jennifer har inte sett några av mina favoritfilmer så nu jävlar ska hon få se dom!)





Testade likadana kläder.. köpte dessa jeans för 49kr.

micke coh molle, och snövit!

Nu blir det nog lite frukt och Micke och Molle! Nice

lär dig dansa

haha så skön snubbe!


Tjenobylbarnet och pingis helt klart mina favoriter bland dessa.. men nångång ska nog jag och elin göra en video för att visa er våra egna (chockladbollen, bananen i väskan och park-bänken!!)

vad fan är det här?


vad gjorde denna i min djungelvrål-påse?.. den ska inte vara där, den var inte alls lika god och liten. Här köper man en påse djungelvrål och så är det inte det man får i påsen.. fy usch blä!


Imorgon

imorgon (fredag) är jag ledig så då ska jag och emelie åka in till stan för att träffa Jennifer och Josefin, två tjejer från strängnäs som vi inte träffat sen förra sommaren ungefär. Ska bli riktigt kul, har saknat dom massor.. vi har mycket att ta igen!!


vad gör man om en tant försvinner?

Nu har jag kommit hem från jobbet, har varit en rätt .. intressant kväll. Har haft asmycket att göra, alla larmade samtidigt, min favorit-tant grät idag också (seriöst, nån okänsligt person måste hjälpa mig att inte börja gråta när andra gråter, för såhär kan jag ju fan inte hålla på!!) och sen tappade vi bort en tant!! eller nej tappade bort henne gjorde vi inte, hon försvann frivilligt.
Började med att alla hade gått och lagt sig och jag skulle gå in till den här tanten med varm chocklad och macka för att det brukar hon vilja ha. Men när jag kommer in i rummet är hon inte där, jaha tänkte jag och gick in till tv-rummet. Men där var hon inte heller, då gick jag till det andra tv-rummet och såg att hon inte var där heller (här börjar min panik komma) jag gick ut på balkongen och kollade även fast hon aldrig sitter där, och ja där var hon ju självklart inte. Nu springer jag iväg till min arbetskamrat Therese och berättar för henne att jag inte hittar henne. Nu har vi båda i panik och med klumpen i halsen springa runt som galningar och kolla in i varenda rum för att se om hon hade gått fel. Men vi hittar henne ingenstans, och ingen av de andra patienterna har sett henne heller.. vid det här laget tänker vi på vad vi ska göra, ska man ringa polisen eller vafan gör man??
Vi kommer till det sista rummet och öppnar sakta i hopp om att hon ska ligga där.. vi smyger in.. och ser att tantjäveln ligger där och sover (ursäkta språket).Där kom lättnaden..
Vi säger till henne att hon ligger fel och att vi har letat efter henne överallt, hon skrattar och säger förlåt sen går hon in på sitt rum och dricker den där varma (som nu är kall) chockladen. Men ja.. det har väl varit en rätt bra kväll.. haha.
Fy vilken hemskt det va.. kändes typ som man hade förlorat sitt barn.. eller inte riktigt kanske men man har liksom ansvar för dom och sen försvinner dom. Så nu ska jag ta reda på vad man gör om en tant försvinner.. nu vet jag ju att det kan vara bra att veta.


jag vill ut och dansa!!

Känns som en evighet sen..




20.24

Nu ska jag käka jordgubbarna som finns i kylen, borde inte för min mage blir så otroligt uppsvullen, det hinner inte försvinna heller eftersom jag äter för ofta, men om det finns kan jag inte låta det vara för de håller sig ju inte hur länge som helst heller. Men men äter väl idag sen får jag ta en liten paus tror jag..

Tänkte bädda ner mig och se en film, typ P.S I love you, mysig film! Mhmmm!! 
Imorgon jobbar jag 14-21 = sovmorgon!! åh vad skönt det ska bli.. orkar inte gå upp tidigt en morgon till.

Men nog snackat! Vi hööööörs!

video

Hittade denna film på datorn, är Channette som håller tal innan studentfesten,, och ja hon är rätt full (vilket är ovanlig!)


jag har handlat..

.. en del saker. Jag som inte skulle köpa ett skit för att jag måste spara mina pengar egentligen, speciellt eftersom vi nu ska till göteborg. Men aja, svårt att låta bli, de bara skriker Petra liksom! Elakt att ignorera..

3-pack ringar, armband H&M

skjorta Ginatricot

blus Ginatricot

OCH..


en hatt!!! HIttade denna på marknaden och var osäker på om jag ville slänga ut pengar på den (kommer ju säkert aldig användas) Men jag har ju alltid velat ha en.. bara för att liksom, så min älskade morfar offrade sig och köpte denna åt mig! Så snällt.. men nu återstår det väl att se om den bara kommer hänga hemma och se fin ut eller om den faktiskt kommer våga sig på nångång..

150 spänn.. dyrt :S Jag har för mig att marknader ska vara billliga,, men inte då, här fanns det ringar för 500 spänn och tröjor för 650. Vad händer med samhället?

Stockholm

Dagen har som sagt spenderats i stockholm med min morfar. Det var väldigt trevligt, blev shopping, tur upp på globen, mat, och kändisar. Sett hela tre kändisar under dagen, rekord! Först var det Joel kinnaman vid globen inne på H&M. Alltså fattar ni? Jag har sett joel in real life, åh så underbart snygg han är *dregel*. Sedan när vi skulle äta mat såg vi brottaren och Let's dance vinnaren Martin Lidberg, han satt och åt lunch brevid oss, trevligt haha. Efter det sprang vi på han från På Spåret, Björn Hellberg.
Nej men orkar inte chattra så mycket.. här kommer lite bilder

frukost

sen vidare mot globen (där jag såg joel, iiih!)

först en intruduktons film om när du byggde globen osv..

sedan bar det av..






galen utsikt.. ser ni gröna lund?

läskigt..

sedan dags för lunch.. (svingod sallad)

..där vi fick sällskap av denna man (ser ni vem det är?)

sedan gick vi runt på stan och shoppade (förlåt, JAG shoppade) Var sommarmarknad där denna typ hängde.

just det glömde säga att vi träffa Shrek.. så cool! Han brukar hänga på taket om ni vill han något..

haha lite roligt.. ni som sett True Blood vet vad detta är!

Sen hade jag inte mycket mer bilder, men det har varit mysigt. Hade jäkligt tur med vädret, regnade ju igår.



23.19

Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska åka hemifrån redan halv åtta imorgon bitti, usch på min lediga dag och allt!!
ska se om jag lyckas räta på ryggen nu bara.. har suttit i en väldigt dålig hållning nu ett bra tag så både ryggen och nacken har låst sig lite.. bad bad (börjar man bli gammal eller vad? haha)

Nej men sov gott people, dags för en dejt med kuddarna!


It's all about the match

Satt och kollade igenom mina nagellack idag, lite trist för jag får ju inte ha målade naglar på jobbet.
Och bara för att jag har tråkigt så satte jag mig och lekte lite..

armband, ringar och nagellack.. mina tre favoiter ;)


musik

Love the way you lie - eminem, rihanna


Middag?

Jag kom nyss på att jag inte ätit någon middag idag.. och sugen på mat är jag då inte heller. Får leva på mina jordgubbar och den stora påsen djungelvrål mor och far kom hem med idag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägg fram kläder till imorgon.. men tycker det är svårt att veta vad man ska ta på sig, blir det fint eller fult väder imorgon tro?
Titta på film vill jag göra också, vill se The Notebook men den har emelie hemma hos sig, åh typiskt! Så om du läser detta.. KOM HEM MED MIN FILM TACK! :)

Hallå i stugorna.

Har precis kommit hem från jobbet så nu frossar jag i lite jordgubbar och har det bra. Har ju varit själv hemma igår och idag (minus min bror då, han räknas inte) och en jättepositiv sak med det är att mormor alltid kommer med goda saker till oss då.. i mitt fall jordgubbar!!! Två liter igår och en liter idag, me like!!

Imorgon bär det av mot stockholm med morfar också, ska ju besöka globen skyview,, spännande! Fattar inte riktigt hur jävla stor globen är ändå.
Men sen blir det ner på stan och shoppa lite, me like too! (vet att det är värdelös engelska!)

Men nu känner jag att ögonen svider lite så jag ska lägga mig framför tv och sova en stund, peace out!


Ginatricot


Brukar vanligtvis inte vara det största fanet av ginatricots kläder, tycker att de ofta brukar kunna vara lite överdrivna. Men dessa fyra saker tyckte jag mycket om och skulle mer än gärna vilja ha i min garderob..
De två översta skjortorna kostar endast 149 kr, så de måste jag leta efter i stockholm på onsdag!!
Den röda tycker jag har en väldigt fin färg (om den nu ser likadan ut i verkligheten) JAG VILL HA!

Göteborg

Tågbiljetter beställda, tur och retur ca 350kr!!!! Billigt!!
Ska bli askul med en liten weekend med elin i Göteborg, nu ska stan allt göras osäker! 
14:e augusti åker vi och blir borta två nätter.. wiiie




"ELIN OCH JAG NORGE"..

.. heter en mapp på min dator (och ja med stora bokstäver) som innehåller just nu hela 88 bilder på mig och elin som är tänka att pryda våran lägenhet i Norge sen när vi flyttar dit. Tänkte bara visa några favoriter och gamla godingar därifrån..

Denna charmiga bild är från nyår 2009

från ettan.. kanske tvåan.

även denna..

haha älskar att denna ser så porrig ut vilket inte alls var meningen.

kolla in denna gamla goding från nyår 2008, likadana klänningar och allt!

haha elins hår! (förlåt elin)

promenad

Emelie, den skit ungen dissade mig i en vecka och drog till Peace and Love så vi hade en del att prata om.. och hunden var tvungen att uträtta sina behov så en promenad satt fint denna eftermiddag. Var varmt och skönt ute (vi ska inte klaga på att det var för varmt!!!), fick svettas ordentligt.. mysigt!


I väntan på den sega ocgh bakfulla damen..


skulle göra en cool pose men ser mer ut som jag sitter och skiter..

Måndag

Jaha då var denna helg redan över (fan vad fort allt ska gå!)
Var en bra dag på jobbet iaf, det gick jättefort för vi hade fullt upp hela morgonen. Det gillar jag, allt går så långsamt när det är mycket dö tid.

När jag kom hem vid tolv gick jag ut och la mig i solen, var svintrött så somnade såklart! Vaknade nyss och såg att det var skugga över hela mig, måste sett kul ut om nån gick förbi.. där ligger man halvnaken i skuggan liksom, haha. Är lite rödrosig i ansiktet nu men det lär ju inte ha hänt ett skit ändå, känns som jag bara slösar min tid genom att ligga där ute.. men det återstår väl att se.

Ska gå och se om jag får i mig någon lunch nu, mår så otroligt illa, känns som spyan ligger i halsgropen på mig ungefär. Vet inte vad det är men ändå sen halv tolv så har jag mått såhär. Tänkte att det var för att jag var hungrig men nu har jag ätit en knäckemacka och melon och jag känner då ingen skillnad..
Vill bara stoppa fingrarna i halsen och få det ur mig så man slipper känna såhär.. fast nej! Hatar att spy, kommer aldrig någonsin gå så långt så jag stoppar fingrarna i halsen, usch!!

Aja måste gå ut med hunden nu, mamma och pappa är inte hemma. De har åkt på kryssning med grannarna och kommer hem imorgon, sen åker de igen på onsdag eller fredag (minns inte riktigt). och då drar de iväg till Kreta i en vecka.. fyfan så orättvist!
Nej men oj nu vart det mycket text.. aja höres!!!

Hej mega-arm?

alltid trevligt med lite sällskap

dagen i bilder

Lunch ute i det fina vädret

klarblå himmel bjöds det på en dag som denna..

och då var jag tvungen att passa på att sola lite till.

men jag höll på att dö efter fem minuter så jag gick in och såg detta.. (OBS: det är i skuggan!!)

Och eftersom det nu var så varm att man knappt kunde vara inne heller så gick vi ner till sjön och tog oss en mjukglass. Älskar de små marängerna man kan välja till (MUMS!)

Nu har jag disskuterat massor om Göteborgs-resan så huvudet är helt snurrigt.. så därför tycker jag det är bäst att koppla av med lite ananas och film. Hörs imorgon efter jobbet PEACE!!


söndag

Idag har jag solat, första gången på jag vet inte hur länge, blir aldrig av, väljer att sova länge istället medans jag kan. Och sen har jag verkligen inte tålamod att bara ligga dag ut och dag in. Låg i en timme tror jag.. sen gav jag upp och gick upp gör att titta på film. Ska väl kanske gå ut och sätta mig på trappen en stund (en stund= 5 minuter högst!)

Imorgon är det dags för jobb igen vilket jag inte ser fram emot. Nog för att jag trivs rätt bra men det är alltid skönt med lite ledig tid.. ska ju till och med jobba hela helgen, blääää!!!

P.S 14:e augusti dra jag och elin till Göteborg över en natt och gör stan osäker!!! BoYa!!

(det är inte min hatt, testade bara gabbes. Älskar hattar men synd att man varken passar eller känner sig trygg i det)

rea!

Älskar att shoppa när det är rea, det gör inte ens ont i plånboken då!! :)
Men nu hittade jag faktiskt inte så mycket, vi var lite sent ute. Men denna jeansväst lyckades jag kamma hem.. jag som letat efter en ett bra tag nu! Endast 149 kr.. inte illa!!

även en hudkräm fick följa med mig hem (dock inte på rea därför inte lika kul att köpa)

Gårdagen

Igår var en riktigt bra kväll, kan berätta lite kort vad vi gjorde.. Det började med lite shopping med elin och sen vidare mot en park för att käka thaimat (mums!) Där tog vi igen allt vi missat och hade det jättetrevligt, sedan var det dags för bio, eclipse blev det. Det var rätt bra, den bästa av dom om ni frågar mig, dock finns det många skrattretande scener men det gör det ju i alla dom där filmerna. Efter filmen satte vi oss på en uteservering och hade det mysigt innan det var dags för mig att ta bussen hem..










(Kan inte sluta skratta åt dessa bilder)





seees!


Sådär nu är jag färdig för att springa iväg till bussen och ha en mysig kväll i stan. Vi ses ciao!

Lördag

Idag blir det mys i en park och sedan bio med brudarna från klassen. Ska bli riktigt mys, man får ta vara på dessa stunder eftersom vi nu tagit studenten och alla är upptagna på olika håll. Väldigt tråkigt men vi har haft mycket kul ihop!!!! (och mer ska det bli)


picknick och loppis från ettans skolavslutning

mys i djurgårn

nattbad förra sommaren

spelkväll hos elin

och självklart alla minnen från våra föreställningar vi gjort tillsammans!
Detta är ju bara en väldigt liten del av allt vi gjort.. skulle man lägga upp allt skulle det ta åratal innan det var klart!

Men nu ska jag käka frukost!

Never been kissed

Dags att titta på denna film på tv4+


Och hittade även denna påse som var min (den var faktiskt min, inget önsketänkande!) och trots magen som ser ut som om jag skulle kunna va i 9:e månaden så kan jag inte tacka nej till dessa salta små underbara djurliknande saker!

gårdsfesten..

.. var rätt trevlig ändå! Vi åt god mat och sen bjöd ena grannarna på massor med jordgubbar. och du menar jag verkligen massor, jag åt fyra portioner. Efter det var det dags för kaffe och då bjöds det på chocklad och tårta. Så nu har jag skapligt ont i magen av all mat.
Trots att många var rätt gamla så betyder det inte att det behövs mindre alkohol.. nej fem flaskor whiskey fanns det till hands och som jag kan tänkta mig är tomma efter kvällen.
Nej men det var rätt trevligt ändå, men kan ju också bero på att både bella och jag var skapligt övertrötta.


gårdsfest

Nu drar jag ut på gårdsfest och njuter av solen och grillad mat!!

musik

dessa låtar har spelats i mina högtalare idag

Yours to take - Jimmy Needham
God of this city - Chris Tomlin
Monday Morning - Melanie Fiona
Let's just fall in love again - Jason Castro
Hang with me (acoustic) - Robyn

Och sist men inte minst :

fredag

Blev ingen solning idag, bestämde mig för att sova länge istället!! var så grymt trött så att få sova ut lite var skönt.
Men nu har äntligen tittat Alice i underlandet nu också.. den var väl helt okej, inte så mycket mer än så tyckte jag. Men det går ju inte att inte imponeras av Johnny Depp, men finns det nån film han är dålig i? nej precis!!!

Ikväll är det gårdsfest här på gatan, är ju tur att bella ska komma annars hade man väl varit själv med alla vuxna och gamlingar.. roligt! haha. Nej men enda anledningen till att jag ska dit är att det blir grillat, och det tackar man ju verkligen inte nej till :)

Nu är det dags att hoppa in i duschen och göra siug fräch och ren, kan ju vara trevligt.. speciellt för de som kommer vara omkring mig idag, haha.


snabb info

Allt löste sig med lönepapprerna, och tydligen hade jag redan skrivit under.. hmm jag har då dåligt minne..
Sen testade jag blusen jag beställde och den är nästan lite för stor, men men, det är väl skönt på ett sett, gömma magen!!!!! haha.

Nu.. god natt!

kväll

Har varit iväg och köpt chips (men nu efter ångrar jag mig och vill ha godis istället, det är som vanligt!) och tänkte nu mysa ner mig i sängen och kolla på film. Min bror har blivit opererad så han har lånat hem en massa filmer av grannen, dock bara en massa skräckfilmer.. och jag vågar inte kolla på det ensam om kvällarna, haha. Nej men allvarligt, jag vågar inte. Kan bara se det på dagarna för då hinner jag glömma bort det innan jag lägger mig. Skulle jag se det nu så skulle jag grubbla och tänka på det hela tiden, då skulle jag inte kunna sova. Haha kalla mig mes om ni vill!!

Just nu håller jag på och försöker få in Kajsa (hunden) här för att mysa lite med mig men hon vill inte, hon bryr sig inte ens om att väda huvudet och titta på mig när jag ropar på henne, hon bara ligger stilla utanför. Tror inte hon gillar mig.. denna teori har jag haft väldigt länge nu och det verkar inte vilka ändra sig heller.. fan!
Men aja jag får ta grodan jag fick i studentpresent, var ju därför jag ville ha den så, haha.

Men god natt gott folk, imorgon ska det föresten bli fint så då blir det solning för hela slanten.



Visste ni att..

En struts öga är större än dennes hjärna?

En gris orgasm varar i 30 minuter?

När du nyser stannar alla kroppsfunktioner, t.o.m. hjärtat?

Hitler hade bara en balle?

En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid?

En känguru får plats i en tesked när den föds?

Sjöstjärnor har ingen hjärna?

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?

En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt? 

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?

Ingen snöflinga eller regndroppe nuddar varandra när dom trillar ner ifrån himlen?

Drogade myror faller alltid på vänster sida? 

Oprah har sex tår på ena foten? 

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?

Vart ni någe smartare??

paket från Nelly

Hämtade ut mitt paket idag. Fick äntligen hem solglasögonen och blusen jag beställde från nelly. Eller äntligen.. tog två dagar. Men det gillar jag med nelly, det går fort.. Fort ska det gå!!!




Nu är det för övrigt långhelg som gäller för mig, ledig fre-sön. Ska bli skönt för denna dag var riktigt jobbig faktiskt.. både känslomässigt och kroppsligt.

torsdag

Idag har jag jobbat, hämtat paket och köpt jordgubbar. punkt. 

Föresten, jag har typ blivit lite kär i en tant på jobbet och hon grät idag, ni kan ju tänka er hur det blev då, jag som reagerar som jag gör när andra gråter..


RSS 2.0