myggjävlar!!!!



Har jag nämnt nångång att jag hatar myggor? De verkligen älskar att plåga mig.. gah!!
Kolla bara här vad dom gjort med min hand.. den är helt uppsvullen, svider och kliar som faaan. (värre i verkligheten är på bilden)

Och kolla vilka snygga märken de bestämde sig för att lämna i mitt skrev, fyfan sägeer jag bara!! vet ni hur mycket det kliar, och vet ni hur pinsamt det är om någon skulle se en klia sig i skrevet??


P.S Jag vill ha mina saker från nelly nu...

Idag fick jag verkligen känna på vad jobbet innebär

Mm rubriken stämmer mycket. Idag har jag nog fått gjort det mesta, har fått torka rumpa, plus torkat bajs från golv (liten klutt bara) lyft, tvättat, bytt om, gett mat och annat sånt lite enklare. Nu innan jag gick hem så skulle alla gå och lägga sig samtidigt och eftersom vi bara var två stycken ikväll så vart det rätt körigt, ni vet hur gamla kan bli när de blir sura? haha.
Nej men jag gillar faktiskt mitt jobb förvånatsvärt nog. Jag som alltid sagt att jag aldrig i hela mitt liv ska jobba med äldre, kunde aldrig tänka mig att det skulle va så roligt!! Enda gången på jag hatar det är då man inte har något att göra, vilket faktiskt kan hända många gånger.
Så.. tror jag kommer klara av att jobba hela sommaren ändå, enda jag måste lyckas övervinna är morgontröttheten.

Nu ska jag titta på film, äta vindruvor och ha det bra! Jobbar också imorgon 8-14!!


P.S måste bara säga att jag fick lite panik idag när jag såg att chefen redan lämnat in pappret där jag skriver vilka tider jag jobbar. FÖr jag skriver alltid dit samma dag som jag jobbat med tanke på att man kan bli sjuk och så.. Men till mig förvåning hade hon redan lämnar iväg pappretna idag när jag kom, och jag har fan inte ens signerat pappret vilket betyder att man då inte få sin lön, PANIK!! Får springa iväg till kontoret imorgon och fixa det, för jag ska tamefan ha min lön!! Punkt slut!!
Så min läxa: Signera och skriv dit tiderna innan de lämnar pappret!

goddag

Idag hade jag tänkt sola lite på morgonen och förmiddagen med tanke på att jag inte börjar jobbet förens fyra. Jag ställde klockan på tio men när jag vaknade så var det helt mulet ute så det var ju bara att somna om. Vanknade halv tolv och då var det rätt så fint ute så jag hoppade i bikinin och smörjde in mig och direkt när jag ska öppna dörren började det regna, det bara öste ner så det var ju bara att gå in igen.
Nu har det precis slutat och solen börjar kika fram men det är väl ingen idé att lägga sig nu, vågar inte chansa haha.

Nej nu ska det lagas lite mat istället, mästerkocken är här!!


popcorn och paradise

Nu blir det popcorn och säsong 2 av paradise hotel! Sjukt rolig serie det där..
säsong 2 var då dessa två personer var med

update

jaha så värst mycket har egentligen inte hänt, kände bara för att skriva något. Var ju nere vid sjön och åt glass.. blev mjukglass med MASSOR av maränger på!! Underbart, fantastiskt, och sjukt jävla gott, kommer bli mycket mer av dessa (tyvärr).
Sen har jag bara sovit, allvarligt talat, tror jag sovit i ca tre timmar.. lär inte kunna sova inatt, fan.
Och var ju inte direkt så mysigt att vakna upp helt genomsvettig, är det värsta med denna värme (inte för att jag klagar, för det vågar jag inte med tanke på att jag klagade som fan på kylan i vintras)

Nej nu ska jag se på tv.. kul.. verkligen. Spännande liv jag har!

inte länge sen vädret bestämde sig för att få krupp och släppa ner snö på oss oskyldiga människor, så nu får vi allt va nöjda med denna värma och fina sommar!!!

frukt for everyone

Har precis kommit från jobbet så nu tänkte jag ha en liten fruktfest för mig själv. Hade både banan, vattenmelon och honungsmelon hemma (nu har vi inget!!) Jobbet gick för övrigt bra idag för er som bryr er, tror nästan gamlingarna börjar gillar mig!

Snart ska mor min och jag ner till det stora blå (=hosjön, ni som vart där förstår ironin) och käka glass, mjukglass för att vara lite mer precis, woop woop!


beställt

Det är rea på nelly.com så då blir ju jag nästan tvungen att passa på och köpa något, kan ju inte låta något gå mistes ju.
så det blev:

blus 143kr

solglasögon 71kr (jag gillar solglasögon!!!)

dusch

Nu måste jag hoppa in i duschen (blir alltid så svettig av att städa, fattar inte varför?) sedan poppa lite popcorn och tillsist ska jag mysa ner i nyplacerade sängen med Evert nejfan Noak.
Peace!

äkta kärlek

funkar också som armstöd ;)

ändring

Nu har jag flyttat sängen till ett annat ställe, har inte alls sovit bra så får nu se om detta hjälper! Var rätt mycket jobb ändå, hade så grymt mycket grejer på golvet och överallt som nu är borta, fast de lär ju vara tillbaka imorgon igen, brukar va så.

planer

Nu har jag beställt biljetter till globen skyview, blir redan nästa onsdag!
Och den 16:e augusti åker elin och jag till södertälje och går på Tom Titt (älskade tom titt som liten), ska bli grymt jävla kul!!!
Åh vad jag är pepp nu, älskar att ha saker planerat :)



LÄNGTAR LÄNGTAR!!! (andra blir ivriga över en resa till Thailand, jag blir ivrig över en resa till Tom Titt haha)

måndag


Tja!
Idag var det som sagt första dagen på jobbet, nu har det börjat på riktigt och jag ska klara mig bra själv, ska alltså inte behöva gå med nån person längre. Och det har väl gått rätt bra, funnits till hands om hjälp behövts, vissa bråkigare än andra.. Men i stort sett så har det varit väldigt lugnt. Vilket jag faktiskt tycker är tråkigt, man går runt där och gör inte ett skit..
Imorgon är det självklart tillbaka fast på morgonturen.. jobbar 7.15 - 12. Älskar att jag har så sköna tider!!!

Idag ska jag beställa biljetter åt mig och morfar till den där atraktionen på globen som heter Globen skyview.. man kan åka upp i en glaskupa på globen och se ut över stockholm.. och eftersom jag och morfar gör något sådant varje sommar så blev det detta i år, ska bli kul!
Ska också möblera om lite i mitt rum har jag bestämt, sover inte alls bra om nätterna längre så tänkte att flytta sängen lite kan hjälpa.. Men att möblera om innebär ju rätt mycket städning också, så får se om det blir idag eller nån annan dag.


globen skyview.


bilder snodda från heidi.

från midsommar dårå..


Denna bild är ju bara för snygg,, här har man inte tungan rätt i munnen direkt!

Dans runt midsommarstången.




bara jag på alla bilder.. men det är ju för att jag är viktigast, snyggast och bäst såklart! ;)

kväller


melon, ananas och kall saft.. kan det bli bättre?? Kvällen slutade mycket bra trots den tråkiga morgonen. Mys och mjukglass nere vid sjön med emelie och sedan film och frukt.. perfa!

Nu ska jag nog bädda ner mig och försöka sova lite, imorgon börjar jag arbetet för fulla muggar! 12-16, rätt nice tid men just under dessa timmar brukar det inte hända ett skit.. men det får vi väl se!
Sov gott mina solrosfrön (hihi)!!!

matlagning

Tog ju tummen ur röven och lagade faktiskt mat.. blev tonfisk sallad! Mycket gott, fem getingar av fem möjliga till mig:)

Steg 1:

Steg 2: (saltflingor måste man ha till mat!!)

Steg 3: 

done!!


instängd

Nu har jag suttit för mig själv på rummet i tre timmar, lyssnat på musik och kollat runt på internet. Stirrat på väggen vid vissa tillfällen och försökt listat ut hur nära molnen var (men såg det genom att titta när solljuset försvann) och om jag har rätt så är det rätt mycket moln på himlen ändå, som minst tittade solen fram i endast en minut.. intressant att veta va?
Vid sånna här tillfällen kan man verkligen undra om jag har något liv eller inte?

Nej jag är så extremt uttråkad så har bestämt en glassdejt med emelie (hon drar ju till P&L imorgon) Ska testa på mjukglassen för första gången i år också, ovanligt sent ute faktiskt.

Nej nu måste jag gå och få någon mat i mig..

smygreklam..

söndag

Idag har jag känt mig jättekonstig. Har inte haft någon kraft alls, orkar inte göra ett skit, har inte ätit på hela dagen och känner mig bara allmänt tråkig! det enda jag har fått i mig är några bitar chocklad, orkar inte ens värma någon mat..
Så nu har hag precis tagit en kalldusch för att piggna till lite, kan väl inte påstå att det hjälpe så värst mycket.. eller lite kanske.

Så nu ska jag bara fortsätta att stirra in i den svarta boxen på byrån och hoppas att den visar något roligt (snackar om tv:n!!)

Ciao.

Midsommar

Dagen vart väldigt lyckad faktiskt, vart dans runt våran egengjorda och grymt snygga midsommarstång, "vanlig" dans och grillning. Orkar inte berätta så mycket men bra var den!!!!


















Elin satte sig på en jordgubbe..

..och när elin hade rest sig tog filippa sin rumpa och satte sig på samma plats. Resulterade i finfina märken.


sa hejdå till grabbarna

heidi, elin och jag vart turister och besökte mariefreds-slottet. Det sägs att det ska spöka om natten där..

Teatertornet- där vi hör hemma!

haha bästa bilden!!




vänd huvudet åt vänster!!!!



samtal

Elin säger:
nu loggade jag in på mammas inlogggning, här verkar det lugnt och porr-fritt

- vad gör elin på sin dator egentligen??


bild från midsommar (man var tvungen att ha alla färger på sugrören såklart!!)


lever michael jackson?

ah, avgör själva genom att kolla på detta klipp. Lite creepy tycker jag, väldigt likt faktiskt.


hejdå

Nu drar jag iväg till strängnäs för att göra mig iordning inför en natt av midsommarfirande!

peace out!

så bäst!


Glad midsommar!!

Några bilder från förra året








lön

idag fick jag ett brev med posten där det stod att jag hade fått in lön på kortet.. jag tänkte att wow vad härligt med en tusenlapp eller liknande, passar verkligen bra nu!
Men det visade sig att det endast var 56 kr.. pappa förklarade något för mig som jag inte riktigt fattade, tror det var något med mellan skillnaden på lönen, alltså jag har ju fått löneförhöjning (asnice, min första löneförhöjning!!)

Men vafan, jag är glad för 50 spänn, det kan jag betala bussen med imorgon!!

här får ni inte se viktiga siffror inte.. ni skulle ju bara våga gå och sno mina 56 kr!!!

pappa har fixat en pärm åt mig där jag satt in mina löneförhandlingar och löner (plus inkommande löner, Mhm!!)
Jag känner mig så vuxen nu, åh vad skönt det känns

här ser ni tjejen som är 19 going on 30!! (men ser ut som 12)

trouble

jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, har slängt ut hela garderoben men inget som direkt lockar.
Gah varför måste man ha kläder på sig för? Kan man inte få gå naken som adam och eva? De hade ju bara blommor för könen och handlar inte midsommar om blommor?.. typ?

såhär blir det nog för mig imorgon.. charmigt eller hur? haha

minnen

sitter och kollar igenom mina studentbilder och det får mig att sakna det så otrolig mycket. Bästa känslan någonsin var det och jag vill så gärna göra om det.. allt gick så fort bara..









BÄSTA DAGEN I MITT LIV!! (snart två veckor sen)

städat och klart.

Ni ska bara se hur fint det blev efter min mycket noggranna städning.

FÖRE:  (måste bara tillägga att dessa inte städas allt för ofta, usch!)

EFTER:

torsdag = städa badrum

Imorgon är det midsommar vilket fick mig att vilja bättra på brännan lite, gick väl inte direkt sådär jättebra (satt dock bara i nån timme) hatar att jag antingen bara blir röd eller så blir det inget alls, slöseri med tid liksom.. usch!!

Tidigare idag sa pappa att mamma ville att jag skulle städa glasskivorna i badrummet, men jag trodde ju förstås att pappa skojade när han berättade det. men jag var ju dum nog så att jag ringde och frågade mamma, och tråkigt nog var det ju sant, fan också!!
Så nu är det ju bara att sätta igång med det, åhh jag kan knappt vänta så roligt det kommer bli!! (OBS, ironisk)


en bild i repris för denna är så passande nu också.

ny tröja

Lyckades få med mig en tröja hem från skåne, den tackar vi för!! :)
är snyggt med tröjor som är lågt skurna i ryggen tycker jag

bilder


påväg in fanns det inte mycket att göra förutom att sova eller titta på molnen och försöka lösa världens problem (P.S lyckdes inte!!)

polkagris!!!!

kvällspromenad vid havet





Äntligen hemma..

tog bara 7 timmar!! Nog för att dte är skönt att komma bort en stund men det är fan bäst hemma. Men vi har haft det bra, solat och badat i havet (inte för att jag fick nån färg och det var iskallt i havet).

Nu håller jag på och kollar bussar till dannie på fredag (vafan ska hon bo i mariefred för?) Hade tänkte att jag skulle ta buss till strängnäs och sedan buss till mariefred, men nu visar det sig att det inte går en enda buss till strängnäs på midsommar.. hur sjukt är inte det?? Bara att hoppas på att man får skjuts, för det är lika dåligt med bussar till eskilstuna (nästan).

tisdag

Nu har jag precis kommit ut duschen. Duschat av all svett och saltvatten (ja jag vågade mig i iallafall, men var svinkallt!!!)
Ikväll kanske det blir lite vin nere vid havet.. men nu är jag så trött så jag lägger mig nog och sover middag en stund, ciao!



rödrosig och fin.. nu ska se mig i verkligheten, alla mina fräknar har ploppat fram nu, charmigt haha.

bild


Har helt glömt bort att visa denna bild som togs för ett par veckor sen. Elin och jag va inne på Åhlens och testade dessa snygga brillor. Barnsolgalsögon är verkligen i bra material, gummi, går ju aldrig sönder. ASBRA!!

denna väntan på mat..

Pappa bestämde sig tydligen för att somna lite i sängen innan maten (men vafan klockan är snart åtta och maten gör sig ju inte själv direkt..)
Så nu får jag bara vänta.. Funderar på om man ska börja äta lite på godiset jag köpte på färjan över till Danmark och lägga mig ute i solen en stund? 
JA, det låter som en bra idé.. fan vad smart du är Petra!!! Jag vet.


en dag i skåne

Idag bidde det ingen solning, blev en tur över till Danmark och shopping i Helsingborg istället.

Danmark

Hamlet-slottet

har testat både pölse..

..och smörrebröd (kan inte göra danska ö:n, men ni kan ju tänka er(det ska vara ett o med ett streck igenom för er som inte vet))

sprang in i Maria Montazami i Helsingborg också.. vi är typ bästisar nu ;)

Köpte en ring också (såklart). Var ute efter den i turkos men sjävklart fanns den inte min storlek (är inte chockad!) Men att det ska vara så svårt att få tag på en turkos ring i denna modell? Har funnits både på Indiska och H&M ett antal gånger, men varenda jävla gång är jag för sent ut.. typiskt!


Nu ska vi snart grilla , älskar verkligen grillat!!!
(internet är sjukt segt här så blir inte många uppdateringar, plus inga bilder med vanliga kameran för det tar åratal att lägga in dom bilderna här.. så ni får nöja er med sugiga mobilbilder.)

framme

Äntligen kom vi fram (kom fram sju), hatar att åka bil länge. Finns inte direkt mycket att göra..

Har precis kommit från Mia & per med barn, några kompisar här som vi har grillat hos MUMS!!
Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad vid havet, hoppas verkligen att det blir fint väder nu hela veckan. Men skulle det va mulet blir det en tripp in till Helsinborg och kanske över till danmark. Men eftersom det var jättefint idag så hoppas vi att oddsen är på vår sida.
hoppas hoppas hoppas

Godmorgon

Nu inväntar vi mor min som ska komma hem från jobbet sedan drar vi iväg ner mot Skåne-land! (NER elin, är du nöjd??!) Ska försöka slänga i mig lite frukost och packa det allra sista sedan är jag redo att sitta i en bil i ett x-antal timmar.
Datorn hänger självklart med så tro inte att ni slipper mig, mohahaha!!


Ciao Marias!

I´m out!

Nu drar jag ner till sjön för mys med damerna Anna och Emelie. Nu är det riktigt fint kvälls-väder så hoppas solen vill hålla sig uppe ett tag till.

Peace!


halsband

Fick ett halsband i studentpresent av mamma. Det är ett silverhjärta som det är inristat ES3B (min klass för er som inte visste det) på framsidan, och på baksidan står det 12/6 2010 Det var till en början på en liten kedja men jag föredrar långa så satte fast den på mitt favorithalsband istället. Det är väldigt fint, kul att ha i minne om inte annat.



bröllop

Ja nu har jag tittat på bröllopet, kunde inte låta bli. Det var väl väldigt fint, de såg lyckliga ut. Men vad hände med kyssen? Brukar de inte säga : härmed förklarar jag er för man och hustru, du kan nu kyssa bruden?
Men den kyssen kom aldrig?? Dåligt, riktigt dåligt må jag säga.


Titta här!! Nån annan kunglighet, tror han hette Joacim (inte så bra på sånt där).. och vad är det vi se på denna bild? Jo en puss på altaret. Vilket betyder att de pussades under vigseln.. hmmpf!

KLAR.. typ!

Nu har jag äntligen lagt fram allt jag behöver (minus smink, tanborste, ja ni vet!) Allt ska bara ner i väskan, för nu ligger allt slängt på sängen bara som vanligt.

Håller på och smygkollar lite på kronprinsessans bröllop.. eller rättare sagt tv:n är på ljudlöst i bakrunden bara. (men fy vad jobbigt det borde va att stå där så länge, helt rakt, jag hade svimmat för länge sen. Speciellt när man är nervös också..)


tre väskor, tre solglasögon och två skärp, fullt nödvändigt? JA!

packnings musik

Håller på och packar för fullt, går inge vidare.. hatar att packa, vet aldrig vad man ska ha med sig!!
Dessa tre låtar går på repeat, bra packnings musik liksom you know! haha
Medans vi faller - Hästpojken
Rainy Monday - Shiny Toy Guns
Dancing on my own - Robyn

basplagg

Igår var jag på Lager 157 med mor och bror. Köpte mycket basplagg vilket jag verkligen behövde!!

randig tröja herravdelningen 100kr

Grå t-shirt, även där från herravdelningen 60kr

två linnen 60kr styck

långklänning 2 för 100kr (mamma köpte en också)

Vågade tillslut köpe en, har funderat på det länge. Men det blir nog mer en slit och släng.. den är faktiskt inte ens hellång på mig (inte kan det väl bero på mina långa ben??haha)

lördag

Idag skulle jag solat med Emelie, men vädret verkar lite tvivelaktig så skippar det. Så denna dag blir väl rätt tråkig, ska bara packa och fixa inför imorgon då jag intar skåne-land. Håll tummarna på fint väder!

ciao

seg uppdatering

Beklagar att jag inte gjort något inlägg än, men jag lever jag lovar! Ni behöver inte längre vara oroliga (som om ni var det ens!?)
Men jag har faktiskt varit upptagen idag.. först sov jag väldigt länge, sedan åkte vi in till Lager 157 och shoppade lite (kan visa imorgon) och sen har jag varit och tittat på fotboll.

Jag älskar att tittta på fotboll, jag får verkligen sommarkänsla då. Vet inte hur många sommrar jag suttit på IP och hejat på Malmköping som spelat, känt lukten av svett, gräs och tigerbalsam. Så idag fick Emelie chansen att få följa med. (de förlorade tyvärr..)

Nu ska jag sitta framför tv:n med mamma medans pappa och gubbarna är ute i garaget för pappas årliga semester-fest. (i år är det Irlänskt tema)

mysig sommarbild


lön

Föresten, gick till min chef idag och sa att jag skulle tjäna mer eftersom jag var 19, så det skulle hon självklart fixa tills jag kom tillbaka. Fick då en lapp där hon hade dragit ut ett nytt anställningavtal.. jag kommer tjäna 95,06 i timmen nu. Och jag som trodde det var 94 kr ungefär, härligt!!!! Och eftersom jag också jobbar massa helger och kvällar så kommer jag tjäna över 100 kr i timmen, det gillas ännu mer!

Tjolahopp

Idag hade jag delad tur på jobbet. Först jobbade jag 8-12 sedan 18-20. Och man kan väl sammanfatta det hela genom att säga att jag inte fick göra ett skit. Vet inte riktigt hur min chef tänkte när jag skulle ta dessa tider, "för det är då det händer mest!" Äsch ta mig i arslet, gjorde det inte alls!! (positiva tjejen här)

Nej men jag tycker fortfarande inte att det är så svårt jobb, men då har jag ju trots allt inte fått va med på allt. Det jag tycker är lite jobbigt än så länge är att det fanns en gubbe som var lite ful i munnen och då vet inte jag hur jag ska reagera. Man ska säga till att det är fel men jag är inte den som vågar skälla ut folk, speciellt inte inför resten av personalen. Jag fick iaf höra från denna "snälla" gubbe att vi först skulle sammarbeta riktigt bra i sommar (det fick mig att känna mig trygg) men sen helt plötsligt två sekunder senare från ingenstans slängde han ur sig "dra åt helvete!".  Då visste jag helt plötsligt inte hur jag skulle reagera utan stod där bara helt röd i ansiktet bara, man kan ju hoppas att han förstod ändå! haha

Nej men detta är bara en liten sak, kommer nog klara mig bra! Lite sorgligt att min favorit-tant från förra gången hade bestämt sig för att gå och dö, tråkigt!! Men är väl sånt som händer, men det kommer inte jag inse förens jag får se en död gubbe eller tant.

Nu ska jag äta frukt och hoppa in i duschen, är ledig imorgon så ska sova läääänge!
Peace!


jag kan inte rå för att jag är snygg! hihi

jobb imorgon

Ah imorgon är det åter till jobbet. Ska bara praktisera imorgon men är ändå nervös, känns som allt kommer vara annorlunda från förra gången jag var där vilket var i början av april. Säkert nya människor och sen kräver de säkert mycket mer av mig nu, de tror väl att jag ska kunna allt (vilket jag verklgien inte kan!)
Allt jag håller tummarna för är att det är trevliga gamlingar, för det vet jag ju redan att personalen är.


sånna här grymt snygga kläder får man ha på sig, lyxigt va?
Fast måste erkänna att man känner sig rätt viktig ändå..

Tjao

Har varit över hos mormor och sytt upp min kjol lite, och precis när jag är klar gick nålen av (oops!). Försökte som en galning att byta nål men antingen är jag jävligt svag eller så satt skruven väldigt hårt! ..jag tror på alternativ två! Jag hade iaf tänk sy om en klänningen jag hade och göra det till en blus/linnne men nu gick ju inte det.  Var inte så bra på att sy som jag trodde..

Föresten, jag fick reda på kursen jag var på idag att är man 19 år så ska man ha 94,50 eller nått sånt  i lön.. det jublar vi över, högre lön lika med mer pengar. (hade 92.77 förut)

Nej nu ska jag fortsätta äta mina grymt goda (svenska) jordgubbar.

syr för fullt.(ah tills nålen gick av dårå)


Kan ju inte bara äta nyttigheter, måste ju kombinera med lite fett också, right? ;)

onsdag

Nu har jag kommit hem från kursen i flen, den var astråkig men ändå lärorik. Orkar inte direkt berätta och antar att ni inte heller vill höra.. så allt jag tänkte skriva nu var egentligen att jag drar till mormor och syr lite.
BYE!

trött

nu börjar jag blir helt seg och trött i huvudet efter all ring-letande. Måste först och främst ta mig till banken innan jag kan beställa något, och dom öppnar inte förens på torsdag.. så bara att vänta!!
Nu är det nog dags att gosa ner sig och tacka för idag, ska upp tidigt imorgon för ännu en tråkig kurs.


Evert nej fan Noak säger också godnatt. Vilket fetto han är eller hur?


(vilken tönt jag är som sover med gosedjur!)


coola ringar

kolla in dessa häftiga saker, kameran älskar jag. När jag har fixat internetbank ska denna kamera komma med i min samling!!!

Pac Man

Är du ett fan av Elvis?


Mickael Jackson?

eller kanske Audrey Hepburn?


Bara att välja och vraka på Whyus.se

The ring of my dreams

Jag har hittat exakt en sån ring jag letat efter överallt på Tradera nu. Den kostar endast 30 kr, plus att man får ett armband på köpet. Budningen avslutas imorgon vid sju och eftersom ingen annan har gett något bud på det så lär ju jag vinna. Men jag kan inte betala över internet för jag har inte fixat det än , och det suger för jag kommer inte hinna fixa det innan han vill ha betalt heller.. och detta gör rätt ont i hjärtat kan jag säga. Så länge som jag letat efter en sån här ring och så hittar jag en men kan inte köpa den.. FAN!

sy om kjol

Jag funderarpå om jag ska kapa av en bit av denna kjol. Gillar mönstret och färgerna väldigt mycket men tycker den är en aning för lång. Nästan så att den går ner till knäna.. nästan! Så ska se om händige Petra (som elin kallar det) kan komma fram en stund eller om jag bli tvungen att be min mormor om råd som med allt annat?


tisdag

Jaha idag var det kurs i flen som stod på schemat. Började med lite (läs mycket) information om ergonomi, alltså vi ska lära oss att lyfta de äldre på rätt sätt coh se till så att man inte skadar ryggen osv.
Den första timmen  gick ortoligt segt, hatar att bara sitta och lyssna på en människa som pratar (plus att hon hade världens tråkigaste röst!) Sen kom det igång mer, vi fick testa på lite olika tekniker och vara med mer. Efter det blev det lite kebab till lunch innan brandutbildnignen börja.
Gick ju brandutbildning med skolan för inte alls länge sen så mindes faktiskt en del som jag tänkte spela duktig med... men.. han sa knappt samma information, så jag fick inte alls verka smart.. buhu!
Även det var segt till en början innan man fick börja släcka lite eld och gå in i ett rökfyllt rum för att rädda en gubbe.

En rätt trist dag var det men är rädd för att morgondagen kommer bli ännu värre. Då ska vi sitta i en sal i biblioteket och få höra om lön och allt sånt där annat skit som jag inte ens fattar något av, har både svåra namn och är komplicerat, usch gillar verligen inte arbetslivet och allt som hör till.

Nu ska jag slagga lite i soffan.. solong!


saknad

Just det, berättade jag att jag träffade Sara idag? kanske jag gjorde, aja skitsamma.
Det var iaf väldigt trevligt även fast vi bara såg i typ en halvtimme. Har inte träffat denna dam på jag vet inte när, minns allvarligt inte när senaste gången vi sågs var, riktigt länge sen iaf. Och då har vi ändå bott grannar hela våra liv (hon flyttade till Eskilstuna för två veckor sen). Tråkigt att man tappar kontakten bara för att man går på olika skolor är upptagna med olika saker, men är väl sånt som händer. Vi ska träffas nu i sommar för jag vill ju se deras nya lägenhet också (som tydligen ska spöka, gaah!!)


Men puss kram och nyp i rumpan på dig, vi måste ses fler gånger!<3

time for bed

Borde nog gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Då är det dags för lite brandutbildning och ergonomi kurs, eller man kan egentligen säga att det är jobb för jag får ju betalt för det. Och det gillar jag, mer pengar i kassan!! .. och det tackar man ju inte nej till!
Men sov gott

tillägg

Glömde skriva vart vi skulle, skåne är ju rätt stort ändå. Vejbystrand är destinationen!!


Skåne

På söndag drar jag och familjen ner till Skåne för lite sol och bad. Ska bli jättemysigt med tanke på att jag älskar skåne, underbart folk och underbara stränder. Vi har fått låna ett hus som nästan ligger vid stranden så det blir att hänga där dag ut och dag in (vid stranden alltså) Träffa kompisar till familjen och åka över till Danmark för sprit, haha.
Nej men det ska bli väldigt mysigt, lär väl bli enda resan för mig denna sommar!! (hoppad då på fint väder!!!)



Från förra gången.

Har jag nämt att jag gillar skånska killar också? Deras dialekt och solbrända kroppar, inte helt fel alltså, haha.

bilder

dessa bilder har jag hittat från en och annan facebook..


Vårat flak (teater-delen)



Måndag

Jaha nu har det lediga livet börjat.. Känns väldigt trist faktiskt, har inget att göra. Ska gå och möta sara vid fyra, den flickan har ju bestämt sig för att ta familjen och flytta till eskiltuna,fy så oförskämt!
Vi ska iaf ta en promenad efter hennes jobb, catch things up lite.

Imorgon ska jag gå på en kurs, lära mig jobbet lite mer ingående. Sitta i en varm lokal från 9-16, känns kanske inte så värst lockande men vad ska man göra?

Nu ska jag bara fortsätta titta på Brook/Hogan knows best.. riktigt roligt faktiskt, haha. Måste sen hoppa in i duschen och tvätta bort studentlukten, orkade inte det igår. Jag är äcklig, jag vet!!

ville inte visa en bild på mig, ni skulle bara bli äcklade, haha. Så det får bli denna bild från studenten, älskar heidis min!!

film

Taggar inför Lokomotivet.


slapp dag

Idag har jag bara legat i sängen och tittat på tv, kramats med min nya karl! Trevligt att ha någon att kramas med under nätterna, haha.

Jag har bestämt mig för att döpa honom till Evert nej fan Noak. Fick idéen när jag titta i min studentmössa, dannie hade skrivit det (råkade säga så under en föreställning en gång) Och då tänkte jag att namnet skulle va bra för han är lika grön och ser lika dum ut som jag gjorde då.

gårdagen

Gårdagen var helt klart den bästa dagen i mitt liv, fyfan vad kul det var! Jag önskar att man kunde ta studenten fler gånger. Att åka flak var verkligen höjdpunkten, har ont i magmusklerna efter all skrik!
Sen åkte man hem och firade med släkt och vänner, älskade alla presenter jag fick. Runt nio var det dags för förfest hos channette och sedan vidare mot Lokomotivet. Där var det också väldigt kul, trodde dock att jag skulle festa hela natten men när lokomotivet stängde käka vi nattmat och sedan åkte jag hem. Gick väl och la mig runt fyra-fem nångång.
Vid tio imorse kom pappa instormades i mitt rum med visselpipa, inte så värst kul kanske. Men jag somnade om och sov till tre. Nu mår jag faktiskt väldigt bra, lite seg bara men vem är inte det en söndag liksom? 









Orkade inte ladda upp så många bilder..

STUDENT!!

Studenten är så grymt jävla härlig, älskart! Och att åka flak är fan det bästa jag gjort i hela mitt liv!!!!
Just nu sitter jag här i eskilstuna med Frida, en tjej jag träffade hos Channette. dags för förfest innan en natt och morgon fylld av fest!

Säger bara såhär: ÄLSKAR ATT TA STUDENTEN, ÅH SÅ UNDERBART DET ÄR!!!!

(puss på Emelie och anna)

vädret

När jag gick upp sex imorse regnade det och det blåste jättemycket, var typ storm ute.
Men vet ni vad? Nu en timme senare har de gråa molnen åkt sin väg och släppt fram den blåa himlen.. ska vi ha sån tur att solen skiner när vi springer ut?

Titta, vädergudarna måste ha hört mina böner! :)

Lördag

Idag är jag uppe med tuppen (eller innan tillochmed, tuppen brukar väl gå upp sju?) Vaknade vid fem och kunde inte somna om, men tvingade mig själv att ligga kvar till sex. Så exakt kl sex åkte datorn och locktången igång.
Men jag antar att jag vaknade så tidigt för att JAG SKA TA STUDENTEN IDAG!!!


försenad student

Jag var över hos grannarna för en stund sen för att fråga när dottern i huset (min kompis) skulle komma hem, och då sa de att jag kunde komma över vid halv sex för då borde hon va hemma (hon går i skolan i nyköping) Men nyss fick jag ett samtal där dom sa att de inte ens hade åkt från nyköping än för det tog mer tid än man trodde. Och detta fick mig att tänka lite, tänk om tiden dras ut imorgon också? jag har det redan stressigt som det är.. sen började jag tänkta på att jag alltid försover mig, tänkt om jag gör det imorgon? fatta paniken!! Jag får se till så att jag ställer typ fem olika klockor så jag verkligen kommer upp.

Jag börjar bli lite naiv och nervös nu, nyss så gick jag ner och då tittade min bror på nån gammal fotbolls-match.. och vet ni vad jag tyckte publiken sjöng?? Studentsången :O
Det tog mig ett tag innan mitt huvud kunde sansa sig och jag kunde inse att de inte alls sjöng den.. men det var riktigt läskigt faktiskt.
Jag ska nog lugna ner mig lite nu så jag inte får ännu mer hallusinationer..


studentsången



Jag gör som Elin och lägger ut studensången!! Denna låt ska spelas på flaket så bara att öva..

Alltså, fatta, imorgon tar jag studenten, hur sjukt är inte det???

elfte i sjätte tvåtusentio

Idag försov jag mig så blev ingen pynta flak. Jag måste verkligen lära mig att inte stänga av klockan förens jag är uppe, gör alltid samma misstag med att somna om, fy Petra!

Nu har jag precis kollar på Sherlock Holmes, lyckades äntligen ta mig igenom den och ja, den var faktiskt rätt bra! Ska nu hoppa in i duschen och göra mig iordning för att traska iväg till affären för att köpa lite frukt till morgondagens frukost. Ska inte äta champangefrukost med alla andra för det blir alldeles för stressigt så jag har min egen privata hemma.
Sen ska jag in till grannen också som tar studenten idag, min kusin tar också studenten så grattis till henne också :)
Sen resten av kvällen ska jag bara tillbringa tid med mig själv, duscha, locka håret, raka benen, ja allt för att förbereda mig inför imorgon. iiiiih! känns helt overkligt, ska bli grymt kul!!!!


Från avslutningen i ettan!

Italien

Jag vill åka till Italien för där kan man hitta snygga ringar som dessa! Någon som känner för att ta en tur till Italien över en helg? (som dessutom måste bjuda mig med tanke på att jag är pank!)

mygga

det har varit en mygga i mitt rum hela dagen som jag håller på och fajtas med. Jag smäller till den men den fortsätter att leva, värsta supermyggan ju! Och detta ogillas väldigt mycket med tanke på att min kropp blir täckt av myggbett väldigt lätt.
Utrota jävlarna!!!!!

detta djur ligger högst upp på min lista med djur som jag ska utrota om jag blir president nån gång i mitt liv!!

godis

Har precis varit över till affären och köpt mig lite godis. Bidde sånna där goda remar, som barn brukar äta ni vet? Sånna där remar som man måste fläta eller göra något annat roligt med innan man kan äta det.
Här kommer ett litet tips från mig hur man får det godare..

1. Köp först ett packet med Malacos Snöre! (jag brukar köra på jordgubb)

2. Ta tre snören och fläta dessa..

3. Sedan gör du likadant med två andra.. du alltså nu ha tre stycken!

4. Nu flätar ni ihop dessa tre flätor till en enda stor fläta!

5. Detta steg är det lättaste tycker jag.. bara att hugga in gott folk!!!! (ignorera den hemska bilden)

städning

Nu har jag precis städat mitt rum riktigt noga, skönt att få bort alla äckliga dam/hårtussar från golvet. Men märkte nyss att det ligger en hårtuss där igen (jävla hund!!) Ska ner och hjälpa mamma stryka dukar sen ska vi traska iväg till mormor för att hämta bestick. Åhh det känns verkligen nära nu, UNDERBART!
Men jag märkte nu när jag höll på att städa att jag har väldigt ont i halsen, hoppas det beror på all damm, vill verkligen inte bli sjuk nu.

Nu ropar mamma, Gah hatar att hjälpa hålla dukarna medans hon stryker. Hon påstår att de blir skrynkliga när de hamnar på golvet, pfft!!

 

Mentorsdag

ja idag har vi varit hemma hos mentorn ewa och myst! Vi grillade korv och hade en tävling mellan teater och dans som vanligt. Men för ovanlighetens skull så vann vi, OHYEAH! Känndes riktigt bra med tanke på att de som förlorade skulle få stå för underhållningen på studenten och jag orkar bara inte planera mer skit, känner mig stressad coh panikslagen redan.
Vart väldigt fint väder också, det tackar vi gud för!! hoppas bara att det håller i sig till lördag (hoppas, hoppas, håll tummarna!!)

Några bilder snodda fårn elin:






Forever21

jag har hittat massor jag vill beställa från Forever21.com. Finns massa fint för billiga priser.. men.. det tillkommer tull och frakt eftersom det är i usa. Om jag handlar för tio dollar, alltså ca 64 kr så kommer det i slutändan kosta 526 kr med tull och frakt inräknat. Det är ju bara absurt.. jag har hittat en ring jag väldigt gärna vill ha därifrån (ovanligt) som kostar ca 40 kr.. men 500 jävla spänn blir det i slutändan! Blää hatar tull och frakt!!


jag fullkomligt älskar denna ring!!!

Denna blir man ju bara så glad av!


godnatt

Usch jag fick en massa ansiktsmask-klegg i munnen, fy vad illa det smakar i munnen nu! Säkert farligt också, halsen svullnar säkert upp imorgon, men det skulle inte förvåna mig, snygg på studenten?? - glöm det!!

Nu ska jag titta på Sherlock Holmes som jag började titta på igår, får se om jag lyckas ta mig igenom det ikväll istället. Egentligen inte min typ av film men jag tittar på den bara för att Jude Law är med i den (har jag nämnt att han är grymt het?)

Imorgon ska vi hem till mentorn Ewa för att ha mysigt och grilla krov. Hon och jenny (andra mentorn) har nog förberett något men det vet vi inget om än men blir väl säkert lekar eller nån slags tävling som vanligt.

Men hörs imorgon, pusss!

städa

Jag borde sätta igång och städa mitt rum nu. Har rätt mycket att göra om man säger så.. massor med kläder och grejer överallt! Sen imorgon måste jag hjälpa mamma att städa resten av huset och duka. Och jag lär nog inte bli klar med mitt rum idag så blir väl att hålla på med det imorgon också.
Folk ska ut imorgon men det får jag nog tacka nej till.. känner mig jättestressad över allt som ska fixas.

Men först en dusch!!

..


klocka och ring

linne, ett svart och ett vitt

shorts

Onsdag

Idag vaknade jag med världens huvudvärk så skippade tiokampen. Har legat hemma framför tv och åmat mig till kl två, hatar huvudvärk!!
Sen tillslut gick det över så då följde jag med mamma till tunapark för att köpa lite mat till studenten och en jeanskjol till henne. Hon hittade det hon skulle rätt fort så vi hann ju traska omkring och titta på annat också.. fick med mig en hel del fynd hem. (visar sen)
Nu börjar huvudvärken komma tillbaka igen så får ta mig en alvedon och sen sätta igång med städningen av mitt rum. Måste hinna med att ta en dusch och göra ansiktsmask, hår inpackning och hela köret. Man måste ju ta hand om sig nu innan studenten.


Kan inte sluta testa mössan..

mimare


Såhär ful kommer jag se ut imorgon. Är nämligen tio-kamp mellan alla klasser och då ska alla vara utklädda. Våran klass valde självklart att ha mest klegg i ansiktet så alla kommer ha tiotusentals finnar på studenten, bra jobbat klassen!!!
Nej nu måste jag hitta kläder till det också
höööööörs imorgon!


musik

Dessa spelas just nu hemma hos mig om och om igen..
God of this city - Chris Tomlin
Me and my guitar - Tom Dice
Us - Regina Spector
There is a light that never goes out - The smiths

Och favoriten..
You make my dreams - Daryl hall & John Oates

föresten..

.. har jag visat de snygga glasen jag och elin ska dricka ur på flaket?


Det står "fan vad..

".. vi är bra"

smink

Annars är jag så gott som klar med sminket, blir lite i den rosa nyansen, sommrigt! ÅHHHH NU VILL JAG HA LÖRDAG!


rosa glitter eyeliner


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!

ångest!!!!!!

Nu är det så att jag sminkad mig och lockat håret och allt flöt på jättebra... tills jag kom till klänningen. Den sitter bra men så fort jag ska röra på mig så åker den upp, den är alltså väldigt kort. Så jag testade den andra jag köpte från början och trivs mycket bättre i den. Så nu kommer ångesten, tar jag inte den nya kommer säkert mamma bli irriterad med tanke på att hon slängt ut väldigt mycket pengar på den, närmare bestämt 1000 spänn. Vi sydde ju liksom om den och allt.. men vad ska man göra? gå och dra i klänningen hela dagen och visa rumpan till och från, eller få en irriterad och sur mamma och ta den klänningen man trivs bäst i? HJÄLP!!


antingen denna som jag inte trivs i, eller...

denna som jag trivs mycket bättre i (plus att den passar bättre till hatten, haha)

hemma igen

att gå på stan var riktigt jobbigt idag, köpte bara det jag skulle ha, ett läppglans och en pensel till ögonskugga. Gick runt och kollade lite men orkade inre bry mig att köpa eller ens bli lockad av något. Var jättetrött och seg bara så åkte hem ganska snabbt. Eller innan jag åkte hem köpte jag två paket jordgubbar som jag ska moffa i mig ikväll! :) Mums!

Nu ska jag locka håret och sminka mig för att testa ut allting till studenten!!

shopping

Ska alldeles strax åka in till stan och handla lite. Behöver massa småsaker till studenten och så måste jag hämta ut mitt pass och id-kort också.

seeeees!!


(Hittade en gamal kjol i garderoben jag inte använt på två år!!)

torr haka

Asså jag håller på att bli galen här hemma. Det uppstår bara mer och mer fel på min kropp nu. Min stora finne håller på och försvinna, det är bra, men nu har jag istället fått världens torraste haka! Verkligen sjukt hur torr den är, jag smörjer och smörjer men inget händer!! Hjälper inte direkt att sminka över det heller, blir bara värre då! Myggbett på benen och blåmärken har uppstått också, är det för mycket begärt att få vara fin på sin egen student???
Hatar det här!!! tyck synd om mig (tack!)

film

Elin dansar gärnet!

midsommarklänning

Jag vill ha en ny klänning till midsommar..



Eller ska man våga på sig en lång?


bilder

igår kom ju elin över. vi gick ner till sjön för lite dricka och mys. Även första doppet blev avklarat nu, så stolt över mig själv! :)




















SURPRISE!!

Det var ELIN som var det hemliga gästen.. hur många kunde inte listat ut det? ;) haha

en hemligt gäst är påväg

Blev inget Eskilstuna för min del, ingen verkade vilja ha nakenbad (mesar!) så istället kommer en hemlig gäst över.. ooh spännande!
Vem kan denna person vara??


Söndag

Hade tänkt solat idag men när jag vaknade imorse så orkade jag inte alls sätta mig ute i solen, så blir att sitta framför tv en stund.
Blir troligen nakenbad och sup vid nån sjö i eskilstuna idag, om dansarna bara kan svara på mina sms!!

Så nu är det bara och vänta och se om det blir att sitta hemma eller premiär för första doppet ikväll..

Citat

"Men du har ju ett skönt hål"

"Hon hade ett barn med en man eller hur det nu va, fatta inte riktigt!"



rån i Mariefred

Har inga bilder från själva framträdandet men här är lite bilder när vi övar innan




hey turister!!!

Nu har ni många bilder att kolla igenom,, ha kul!  :P


grillning i djurgårdsparken

Först hem till Channette för att förbereda..




och sen vidare mot parken..







vi grillade allt möjligt. Kött, korv, pommes, bröd, marshmallows och..

choklad

heidi bidrog till den bra utsikten.







Blev inte riktigt som planerat.

Igår skulle vi haft en så kallas "musikalträff" men det vette fan om man kan kalla det. Vi alla skulle ha samlats och kollat på inspelningen av Fame vi satte upp i april, men istället dök inte alla upp och vi fick endast se några klipp sedan drog alla åt olika håll. Efter det var det planerat att åka hem till dannie för grill, mys och kubb men hon mådde inte bra så även det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Istället gick vi och satte oss i en park och försökte oss på det där med att grilla på engångsgrillar, gick inte så bra som vi hade hoppats. Men det var riktigt mysigt, vill jag göra om mera gånger i sommar!!
Sen vid tio-tiden åkte jag och elin hem til henne för att sova medans de andra drog hem till sig.

Nio på morgonen på lördagen skulle vi iväg till Mariefred och spela upp rån-sketchen. Det var väl rätt kul men inte heller alls vad jag hade tänkt mig. Jag trodde vi skulle få spela upp på banken men det hade vi tydligen inte fått tillstånd för, så blev att spela upp på gatan mitt i marknaden istället. Författaren som hade skrivit boken som sketchen var tagen ifrån lovade att vi alla skulle få en varsin signerad bok men det fick vi ju inte, vart riktigt besviken faktiskt!!
Sen skulle vi ju åkt til våran lärare för mys men hon var sjuk så det blev inställt, därför jag nu är hemma..

Nu när jag kom hem var jag sjukt trött så har bara legat i sängen och kollar på film hela dagen, vilket jag känner på mig kommer hända under resten av kvällen också.

skedat med hunden i princip sen jag kom hem vid tre till nu, mysigt!

pose it!

MAT

Jag är riktigt hungrig men fanns nästan inget i kylen (och jag orkar inte ställa mig och laga någonting) så det blev bara köttfärssås. Fanns ingen färdig pasta kvar så bara köttfärssås dög bra. Skar några grukskior till bara, mums!
Ska snart gå och göra mig färdig, bussen går om en timme, måste packa ner det sista också. Så nu blir det inget mer inlägg förens på måndag, ni får helt enkelt stå ut :)
Puss puss.

Här har ni en bild som ni kan titta på och tänka på mig.

Fredag

Idag skulle jag gått upp vid nio hade jag ju tänkt, orkade inte riktigt det men vid halv tio lyfte jag arslet och gick ner. Gjorde frukost och sedan låg jag ute i solen till elva då jag gick för att duscha.
Var faktiskt skönt ute, precis sådär lagom. Blåste lite grann ibland så man svalkades av lite, svettades ju fortfarande men det hör väl till.

Där det finns mat finns Kajsa



dags för hunden att steka lite..

vatten är ett måste (Hade ingen citron så blev gurkvatten, väldigt fräscht och gott faktiskt!)

Sugrör!!!! 

dags att dra sig undan?

Nu är klockan redan elva, det går undan när man prata om konstiga saker. Ja om ni har läst elins blogg förstår ni.. inte okej att fresta en så mycket för att sedan bara ge en käftsmäll (inte bokstavligt talat) Enligt mig är det inte okej att vara så grymt snygg om det ändå ska visa sig att killen är bög, nu försvann ju fantasin och allting! aja..
Tänkte gå och lägga mig nu, ska försöka komma upp vid nio imorgon så jag hinner sola innan jag ska iväg till skolan. Ett går bussen och har endel att göra på morgonen..
Men sov gott.

håller på och packar

Japp imorgon bär det av och kommer inte hem förens på måndag. Det skulle vara lite roligare att säga att jag skulle på en weekend i paris eller så, men nej så kul ska vi inte ha det.

Imorgon har vi träff med Fame-gänget, vi ska kolla på inspelningen av musikalen. Sen drar vi hem till Dannie och grillar, spelar kubb, och förbereder oss inför lördagens roliga projekt. På lördag ska vi nämligen råna mariefreds banken!!! Det ni! Det är en författare som släppt nån bok om rånet i mariefred och hon ville att vi skulle spela upp en scen, ah rånet dårå. Ska bli askul.. fatta att få råna en bank, helt lagligt! Inte varje dag man får göra det.

Sen efter det drar vi till våran kära bästa teaterlärare Kersti (hoppas hon blir frisk bara!!!) för lite grillat och mys. Ska se på gökboet också..
Sedan på söndagen drar vi vidare tillbaka mot stan för lite nakenbad och sup med klassen (hela klassen då, även dansarna). Så ja på måndag kommer jag komma hem igen.

Men det kommer nog bli en riktig kul helg men är rätt stressad just nu för rätt mycket måste packas ner..



klippt mig idag

FÖRE

EFTER


Det är inte alls mycket skillnad, klippte bara topparna så..
Men det blir ju mycket fräschare och finare när man klippt det och det är skönt, om man tittar på första bilden ser man att topparna är rätt slitna.

dagen


gick upp lite tidigare för att hinna sola på balkongen

åkte in med världens trångaste buss, kunde inte ens sitta vänt åt sidan och ha benen i kors.. så såhär fick jag sitta hela vägen. Nog för att jag har långa ben men det var verkligen sjukt trångt!!

världens minsta höbalar.. gulliga!

efter att jag hade klippt mig fick jag sitta själv i skolan i ca en och en halv timme, trist! (här kom min snygga finne med på bild också)

..det var en väldigt lång väntan på klassrådet.

när jag kom hem gick jag och köpte glass med mamma.


Torsdag

Nu drar jag in till stan för att klippa mig och ha klassråd.. ses!

egotime

Nu börjar det ju närma sig studenten så kollade igenom lite gamla bilder..


Flugsmällarn i högsta hugg, en flicka måste ju kunna försvara sig..

Jag till vänster

Spice Girls perioden, stod alltid framför tv och dansa till dom. (jag till vänster)

Nu kommer ett litet hopp i åldern men hade inte så mycket kort..

på kryssning i åttan (mitten)

i åttan

i början av nian blev jag brunhårig

klassresa till London i nian

bal i nian

skolavslutning i nian

första året på gymnasiet

andra året

sen blev man brunhårig igen..

sommaren innan trean

i trean var det dags att välkomna Syster Rached (höger)

..och Kitty i Fame! (vänster)

trean

i trean kunde jag inte ta ett kort seriöst..

..nej inte ett enda..

igår


Nu är studenten om 10 dagar och jag ser likadan ut som jag gjorde för 19 år sen.. endast höjd, vikt, och hårfärg som gör skillnad, kul!!


strumpbyxor


Jag vill ha dessa strumpbyxor!! varför finns de inte i någon butik för? Har hört att det ska finnas både på H&M och Kappahl, men jag inte när jag varit där  :(

Har varit ute och sprungit!!

..Ja ni läste rätt! Jag sket i benhinneinflamationen och sprang ändå. Gick till en början en runda i skogen, sen sprang jag upp för skidbacken (asjobbigt, trodde jag skulle svimma) och slutade med lite jogging i skogen hem. Nu är jag genomsvettig och andingen är inte den bästa, får alltid en sån jobbig hosta när jag sprungit. Men jag är sjukt stolt över mig själv, trodde inte jag skulle klara mig upp för backen men det gjorde jag plus att jag sprang hem. Har inte alls ont i benhinnorna nu så måste nog varit underlaget ändå.. sprang på asfalt förra gången och det ska inte va bra har jag hört.


Jag nu - lagom svettig och fräsh!

Sister Hazel

Your Winter acoustic - Sister Hazel

Firefly acoustic - Sister Hazel

KNORRR!! gillart.

finnjävel

Nu menar jag ju självklart inte en som kommer ifrån Finland utan den gäst jag har på näsan. Den jävlen verkar vara här för att stanna.. ca två veckor har gått och det har varken rört eller minskat sig. Och detta oroar ju mig väldigt mycket med tanke på att det är student om mindre än två veckor.. OCH DÅ SKA DEN VA BORTA!!!

Så jag gick därför till Emma-kliniken idag för att höra med henne om hon hade några råd om hur man får bort en stor jäkel som denna. Hon sa att det var viktigt att inte torka ut den (vilket folk är vana vid att göra), för då blev det en skorpa och den skulle synas ännu mer. Sen skulle jag också försöka låta bli den (vilket inte alltid är lätt), fick också med mig en slags salva jag ska smeta på om kvällarna, den skulle väl räcka ca 4 gånger.
Så nu håller vi alla tummarna att den ovälkomna gästen flyttar ut inom en vecka!!!!!


projekt

Eftersom det är så tråkigt att bara sitta ute i solen och inte göra ett skit och alla läxor är slut så tänkte jag att jag för en gångs skull skulle börja läsa lite böcker. Har aldrig varit ett stort fan av att läsa och varje gång jag ska börja läsa så tänker jag att "den här tiden kunde jag lagt ner och läst på till provet istället"
Men nu är alla läxor slut så nu kan jag ägna all tid till att läsa en riktig bok utan att känna några skuldkänslor.


dessa hade jag tänkt försöka ta mig igenom i sommar..

projekt nr1.

onsdag

Idag har jag haft min redovisning (nu är exakt allt slut, inte ens några vanliga lektioner kvar) och det gick väl bra, efter det sprang jag iväg till polisen och fixade nytt pass och id-kort, skönt att det äntligen är fixat! Har också hämtat min klänning som äntligen sitter bra nu..

Nu ska jag sätta mig och sola, äta jordgubbar och läsa på en bok. Bra dag helt enkelt :)


stressigt

just nu känner jag mig väldigt stressad. Tänkte kolla på cougar town och christine om tjugo minuter men innan dess ska jag hinna duscha, lägga över min redovisning på usb samt några filmer åt min pappa och göra nån fruktsallad och koka té.
Detta mina vänner kommer inte ta 20 minuter..

Courtney Cox kan ju ta sig i ändan.. det är inte okej att ha så snygg kropp och ansikte när man är 46!!

Lite sjukt att även fast man känner sig stressad och har mycket att göra så har man alltid tid att sitta framför datan.. dagens ungdommar, suck!!

Dagen

har inte blivit mycket uppdatering idag men jag har varit upptagen helt enkelt.
Skulle åka in med tio bussen imorse, men sen bad mamma mig att ta en senare buss så jag kunde gå ut med hunden, sen sa elin att hon skulle hem innan nutida konsten så då blev det att jag tog ännu en senare buss.. så kl 13 kom jag hemifrån efter att ha varit vaken från halv sex. kul!

Kom in till stan vid två, gick iväg till moderna museet där vår nutida konst lektion skulle äga rum.. men till min förvåning var det endast elin där!!! (eller nej jag visste det egentligen redan när jag satt på bussen men ville få det att låta lite mer dramatisk, tveksam om jag lyckades) men vi fick iaf en lite privat rundvisning av våran kära lärare Elisabeth.. förstår mig verkligen inte på modern konst.

Efter det blev det iväg till tuna park där jag skulle leta efter skor. Hittade ett par skitsnygga men grymt obekväma. Fick ont i fötterna av att bara stå upp i en minut, hur skulle jag då klara av en hel kväll? Plus att det var minst 12 cm klack och det kan jag inte alls gå i..  Så det bidde inga skor för min del, bra för min ekonomi men dålig för mig. Men efter det blev det lunch på Max.

Sen kom vi iaf hem, men då var det raka vägen ner till bilbingon för att hjälpa mamma.. fick återigen med mig massa godis hem, att folk inte kan förstå att jag ska vara nyttig och att jag inte kan motstå om det bjuds, fan för er vänliga gubbar!!! haha.

Oj shit vad mycket text det vart...


denna glass var inte så jättegod, den slank ju självklart ner med lite hjälp av elin (som för övrigt slickade sitt papper rent efter kolasåsen!!)

Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sen, kunde inte alls sova.. halv sex, det är fan rekord!!
Egentligen har vi religion nu på morgonen (tror jag iaf!) men det tänkte jag strunta i. Orkar inte åka in och sitta på en lektion och inte göra något. Vi har inget kvar i kursen heller, har redan lämnat in allt och haft betygsnack så ser liksom ingen anledning. Så jag åker in till tio och åker ut till tuna och handlar skor sen, mycket viktigare, haha.

Det ser ut att bli rätt molnigt idag.. vart tog den starka fina solen vägen? börjar bli orolig att det inte kommer bli stålande sol på studenten längre.
De som går skolan i strängnäs tar studenten idag, såå grattis på dom!

Men nu - frukost..

va i helvete!!!

Har precis upptäckt att jag har fått utslag på mina ben, båda dessutom!!! Vafan är det här, finne på näsan, får inte träna, bleka ben och nu utslag! Börjar verkligen tröttna på allt som gör att min student bara kommer bli mer och mer misslyckad. Jag har gått i skolan i 12 år som alla andra, därför borde jag också få en bra och perfekt student som alla andra.
Usch, hur ska det här sluta?


ben 1.

ben 2.


RSS 2.0