accesoarer från BikBok

Bara jag som tycker att BikBok har fått in väldigt mycket fint på senaste tid?



NeuLash

Detta är något jag grymt gärna skulle vilja ha, har alltid velat ha längre ögonfransar!! Och så många referenser jag läst så verkar det verkligen som det fungerar. Och det är så enkelt att använda, läggs bara på som en eyeliner innan man går och lägger sig.
Dock lite dyrt tycker jag.. 1500 kr!!
Kolla in hemsidan HÄR.
 

att jag inte kan hålla i pengarna..

Nu är det så att jag följde med min mamma och hennes kompis till en affär som heter SeFinUt här i köpingen för de hade, vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men de hade en kväll då det var rea på allt och så bjöd de på goodie-bags och vin, cider , tilltugg osv.
Det är en rätt mysig affär men kläderna är inte riktigt min stil och så är det rätt dyrt. Däremot har de ofta rätt snygga skor, väskor och smycken. Jag föll ju då för en sak som kostade 550 kr!! och jag gillade den så mycket så jag köpte den ju såklart. (fast fick den för 429 pågrund av rean och sen hade jag några kronor kvar i presentkosrt). Fast jag bryr mig inte om att det var mycket pengar för mig (måste verkligen spara ju!!!) för jag älskar den, SÅ SNYGG!!


min påse och den lilla goodiebagen.


arbetssökande.. inte arbetslös!!

okej det där mötet var rätt trevligt men jag hade glömt min enda uppgift och det var att välja en caoch, och det var ju därför jag skulle tillbaka. haha så jäkla klantigt!! (Jag tror seriöst att det är något fel på mitt närminne) Men nu ska jag iaf välja mig en och sedan maila in det innan onsdag och det ska jag väl förhoppningsvis lyckas med. Han frågade lite vad jag ville göra vad jag hade pluggat osv och det verkade som han gillade mig. Han tyckte det var dåligt att vi som gått estet inte får mer uppmärksamhet, många tänker att vi inte kan något men vi är dom som har lättast att hantera stress och att jobba i både grupp och självständigt för det får vi liksom öva på..och det fattade han tack och lov. Om han nu bara kunde föra det budskapet vidare till resten av världen! haha.

Min bror var på arbetsintervju idag också och fick självklart jobbet. Han kommer tjäna väldigt bra och det är ju kul för honom men nu känner jag mig väldigt misslyckad. Så jag har nu suttit och skickat runt mitt CV till massa affärer som inte ens söker hjälp.. men kan väl inte skada att visa lite intresse :)

Aja ska väl fortsätta med det ett tag till!!
PUSS
 


torsdag idag!

Nu åker jag in till flen igen då och ett återbesök hos arbetsförmedlingen!
PEACE


Kungarna

Har precit var ute och sprungit, även ikväll blev det lite senare än vanligt. Måste vara något med luften runt 21-22 för det är mycket lättare att andas vilket gör att jag orkar mycket mer!! Dock börjar jag få ont i knäna, är nog pågrund av att mina skor suger och sen har jag börjat springa på asfalt för det är alldeles för mörkt i skogen såhär dags.. måste införskaffa mig ett par rejäla och riktiga löparskor..

I alla fall, nu har jag duschat och ska koka lite te och sätta mig framför kungarna i Tylösand.
PUSS O GODNATT!

klar.. typ!

När alla hade dragit sig hemåt så satte jag mig och skrev ut alla bilder till min vägg, och tror ni inte att när det är en bild kvar att skriva ut så tar färgen slut. så jäkla typiskt..
Men nu är det iaf gjort, har dragit ut på det riktigt länge så.



och ja jag är med på varje bild. Men det ska ju visa MIG OCH mina vänner så då måste ju jag vara med annars kunde man ju lika gärna tagit en bild på främmande människor och sagt att jag känner dom, haha. Dålig anledning jag vet, nej men jag är väl helt enkelt egoistisk! :P


kalasdax

Bilderna är valda och ska bara skrivas ut på de vita fotopapprerna. Men det får vi ta senare ikväll för nu hörde jag gästerna knacka på!!
PUSS


håller på och fixar och trixar lite..



onsdag

Halloj där! Idag ställde jag klockan på tio, ställde om den till tjugo i tolv, stängde av den, somnade om till tjugo i ett, gick upp, gjorde frukost, satte på datorn.

Sådär, där har ni min morgon lite snabbt. Mycket intressant, inte sant? (om ni säger den där sista meningen väldigt fort låter det som ni säger intressant två gånger, haha)

idag har jag fått order av min mor att städa övervåningen, vi ska få gäster ikväll, padre fyller 46 (tror jag?! oj.. GRATTIS!!!!) så det blir väl lite sockerkaka och cheesecake verkar det som. Av mig och min bror ska gubben få öl och whiskey, plus en whisey bok.
Aja nog snackat, nu vill jag hugga in i min frukost!
PEACE

jag är inte så bra på paint.

jag lever!

Fy satan vad det där var skönt!!!! Och riktigt bra gick det, jag gick nästan ingenting den här gången. Åh det där mådde jag riktigt gott av. Kommer definitivt bli mer av sena kvälls springturer :D

jag spänner faktiskt allt jag kan på den här bilden men ändå inga armmuskler haha.

SOV GOTT SÖTNOSAR!

Trååk

eftersom jag nu har så otroligt tråkigt att jag nästan dör så har jag bestämt mig för att gå ut och springa. Klockan är tio snart men det ska inte stoppa mig (förhoppnignsvis inte alla mördare eller våldtäcksmän heller).
Förhoppningsvis somnar jag gått ikväll också efter en tur i den friska luften :)
från detta..

till detta.

Ohyeah!!!

priset för det mest onödiga mötet går till...

.. spänningen stiger... ARBETSFÖRMEDLINGENS UNGDOMSMÖTE!!! Wooho grattis!!

Nu är inte jag på ett sådär jättebra humör. Jag åkte alltså in till Flen för att ha ett möte i tjugo minuter där de sa att vi skulle välja en handledare på internet hemma och sedan återkomma på torsdag för att säga vem man valt! Men snälla, varför ha ett helt jäva möte för att säga det! Har ni hört talas om något som kallas för mejl??.. tydligen inte..
Och hey vet ni vad, jag måste ju dit igen på torsdag, Yeeeeey!...

Nu ska jag frossa i en glass och dränka mina sorger i dregel (från glassen då alltså)


100928 - tisdag

Hallå i stugorna, eller lägenheterna, eller lyxvillorna.. aja skitsamma! idag ska jag till Flen, Ska nämligen på möte på arbetsförmedlingen, yey jag hoppar av glädje (hoppas verkligen ni fattar ironin) Har iaf lyckts få skjuts in men lär väl säkert få vänta på bussen hem i några timmar... Blää. Som ni säkert fattat har jag ingen bra bild av varken arbetsförmedlingen eller flen, så vilken bra kombination det blir nu va?
Aja seeees!


kväller

Nu har jag varit ute och sprungit, duschat och sitter för tillfället här med klet i ansiktet. Så nu ska förhoppningsvis ansiktet bli rent och fint!
Senare blir det skorpor och te framför tv:n. Hela dagen har jag gått runt och sett fram emot att det är Cougar Town, men när jag kollade i tv-tidnignen fick jag till min förvåning se att det bara är måndag idag. Så ikväll blir det istället Idol som står på schemat :)

varning för deprimerande inlägg!

Jaha och där har det gått ännu en vecka.. satan vad fort allt ska gå! Jag kände ingen ork idag så sov till tolv, äter nu frukost och tänkte väl mysa framför en film som vanligt. (verkligen en rolig variation på vardagen)
Fick föresten samtal från stället jag sökte jobb på och som jag kunde tänka mig blev det ett nej! FAAAAN! tänker jag nu, det var mitt enda hopp. Och allt hängde tydligen på körkortet. Så nu känns det riktigt surt att jag aldrig har tagit tag i det, men konstigt nog även nu efter att hon sagt att de gärna vill att jag återkommer när jag fått körkort så vill jag inte ta tag i det. Har ingen ork till det i huvudtaget.
Och imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på information och det börjar ett men jag är inne i flen redan vid elva. och det finns verkligen ingenting att göra i flen, INGENTING!!!
Åh vad allt suger idag.

Hej deprimerande inlägg...

idag bjuds det på en bild på denna sygging, det enda hoppet om att lysa upp vardagen. Han är såååå snygg!!

promenad

Fick sms av linn som fråga om jag kunde hänga med och handla.. visst tänkte jag och hoppade i ytterkläderna. Visade sig att vi hade så mycket att prata om så vi tog även en promenad efter. Skönt att få komma ut och få lite frisk luft. 
Så eftersom jag inte tränat idag får denna timmes-promenad räknas som dagens träning :) haha.

ska nu mysa ner mig i sängen och kolla på film.
p.s Imorgon får jag reda på om jag fick jobbet eller inte!!

PUSS.

..och där kom spykänslan!


Jag vet egentligen inte varför jag visar denna för er, är väl bara jävligt elak idag antar jag!!!

Det är så äckligt så att jag bara var tvungen att kolla, men jag lyckades inte ta mig igenom hela, jag ville gärna behålla min frukost!

tråkiga söndag

hallå hallå! Måste erkänna att jag precis har vaknat.. klockan tre jag vet, det är sjukt länge!! Men det är nämligen så att jag inte alls kunde sova i natt, jag log och stirrade upp i taket tills klockan blev halv åtta ungefär. Så därför har jag sovit till tre idag!!!!
När jag var vaken så länge märkte jag hur jäkla mörkt det blivit på morgonen. Det är kolsvart och sen är gatulyktorna tända. Bilden nedan är tagen runt sju tiden och då var det beckmörkt. Nu är vintern snart här :(

16.08

Jag lyckades komma upp ur sängen och till och med springa lite. Gick däremot väääldigt trögt, var snart två veckor sen sist så. Men en bra början.

Har också kollat på Prince of Persia och jag måste bara säga att Jake Gyllenhaal är så grymt sexig i den filmen, dock lite fjolligt plattat hår men ändå.. sexig!! Och dom där armarna!!! *dregel* 
Jag vill också ha en assnygg hjälte som dödar alla för att skydda mig och som hämtar mig på sin vita häst (nu hade inte han en vit men ni fattar?)

Nej nu borde jag hoppa in i duschen för alla i min närhets säkerhet (svettlukt javisst) och sen ringa emelie, den snyggingen ska ju nämligen jag träffa idag :D
PUSS


Guldfynd by Kenza

Jag bara älskar dom här ringarna!! De är så min stil!! Det här har hon lyckats bra med. Lite synd att de är så pass dyra bara, men är de äkta silver så kostar det ju.

Den sista är min favorit :)
andra smycken finns på http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=461

mobilblogg- godmorgon

Hallå i stugorna. Ligger här i sängen och orkar inte resa mig upp, därav mobilen och inte datorn. Sen tänkte jag att jag var tvungen att testa och det verkar ju gå fint fint.:) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske träffa Emelie! Men först och främst ska jag väl lyckas ta mig ut sängen haha. PUSS.

Have you met my friend Elin?


kanske uppskattade mig trots allt!

Titta vad jag fick av chefen på jobbet idag :)


nu fick alla vikarier en varsin blomma men ändå, hur gulligt? Så jäkla synd att det ska lägga ner annars hade jag gärnat jobbat där ett tag till.. men sånt är livet!!

off to work baby

sticker iväg och jobbar lite då!
CIAO


Friday I'm in love

(Eller inte!)
Men godmorgon godmorgon. Idag är det mulet och huvudet dunkar lite.. väldigt kul! Men det är bara att koppla bort för jag ska nämligen jobba idag, 14-21. Men det gör mig inget, betyder bara mer pengar! Och är man arbetslös som jag så är man ganska beroende av dom där gångerna man får hoppa in. (det är då på mitt gamla jobb jag ska jobba på ikväll)

Nu ska jag äta massa frukt till fruost och sedan sova en stund till, är så otroligt trött!!!


Nähäpp..

..mobilen skulle tydligen laddas i tre timmar innan man ens fick sätta igång den så då blir det idol, jordgubbar och städning (eller mer undanplockning) av rummet nudå.

19.03

Nu har jag precis kommit hem och med mig fick jag en present till pappa, halsduk och en mobil. Jag kände att jag bara var tvungen att köpa en men de var slut i varenda affär vi gick till. Sen tillslut gick vi till Telenor bara för att kolla, för jag vill ju inte byta till telenor direkt. Och då fanns det två kvar och de var de enda mobilerna som inte var bundna till något.. tur eller vad? Nu är den iaf min :D

maringrön halsduk 99 kr Cubus (bilden ger den verkligen inte rättvisa)

Nu kommer jag sitta hela kvällen, natten och morgonen och försöka förstå mig på denna.
Så vi hörs. PUSS

Torsdag du vet!

Nu åker jag och handlar en present åt mannen vars spermier skapade mig! Han fyller nämligen år nästa vecka så ska se om man kan hitta något kul. Ska också kolla lite priser på mobilen jag skrev om tidigare, är riktigt sugen på den nu alltså!

HTC Wildfire

Jag har fått för mig att jag vill ha en ny mobil, jag har en väldigt gammal och har haft den i över tre år nu så känner att det är dags för en omväxling. Har då kollat in denna mobil ett tag och tycker att den verkar väldigt bra. Dock kostar den 2000-3000 kr, plus försäkring och sånt. Visst, jag har det på kontot men borde jag verkligen slänga ut det på en ny mobil? Hmm tuff call.

Men hur snygg är inte den vita? jag vill ha!!


Vad hände?

Jag satt och grät lite till Biggest loser och kom då på att jag inte har tränat på över en vecka. Vad hände? Jag som faktiskt hade kommit igång med joggingen för en gångs skull.
Nej det här måste vi ändra på genast, imorgon blir det en tur i det förhoppningsvisa fina vädret!!! (inte idag, det är så mörkt nu och jag är faktiskt lite mörkrädd! det är ju nu alla mördare i skogen kommer fram.)

Nu - MANGO!!!! :D

Golden dress

Jag kan inte sluta tycka att denna klänning från Nelly.com är svincool. HUr snyggt skulle det inte vara att lysa upp höstmörkret med denna? 
Tror däremot inte att jag skulle våga använda den på krogen, det blir nog kanske för mycket eller vad säger ni?
Hade den bara kostat några tusen mindre hade jag beställt hem den endast för att den är så snygg!! 



okej det där gick väl sådär

nu är jag hemma efter mötet och det gick väl bra men samtidigt inte. Det verkar som ett skitbra ställe, vi fick träffa de boende och de var ju världens härligaste människor, verkar som man kommer ha väldigt kul när man jobbar. Men sen var det ett stort minus när de berättade om arbetstiderna, gosh de är verkligen hemska. Som det ser ut nu (men de håller på och jobbar på schemat) så jobbar man antingen 07-20 eller 19-10, alltså över 12 timmar varje gång. Visst det betyder att man borde tjäna ganska bra men kom igen, shit!!!

Och sen vi var ju som sagt tre stycken som sökte och de andra två hade både körkort och delegering (för er som inte vet vad det är så betyder det att de får ge medicin) och det var tydligen väldigt viktigt att ha. Så jag känner mig ganska chanslös men de skulle höra av sig på måndag så får vi se vad som händer..

Svängde förbi affären också innan jag cyklade hem. Har varit sugen på mango i flera dagar nu så det hade jag bestämt mig för att handla.. men som vanligt är det svårt att hålla sig till bara en sak, blev istället två mango, vindruvor och ett paket glass. Men jag ska nog vara glad att det inte blev godis eller något liknande, man kan ju nästan säga att jag gör framsteg :)


Nu ska jag äta glass. PUSS


Onsdag it is!

Nu ska jag springa iväg på en arbetsintervju aktig sak. Vi är tre tjejer det står mellan så nu håller vi tummarna på att ingen av de andra har deligering för då är det nog kört för mig!
men hoppas Hoppas HOPPAS!!

Skinny love

Har nu gjort mitt, ätit tre varmkorvar till middag och sitter nu med en Daim i handen. Idag börjar House igen och han är ju bara för cool (plus att han påminner om min förra teaterlärare) så det måste man ju titta på.

Tänkte ge ett litet musiktips idag också. Ni har säkert hört den men den är ju bra så varför inte lyssna på den igen?
Skinny love - Bon Iver


Welcome home baby!



studentbild

Hittade en bild (av alla hundra) från skolans hemsida som jag faktiskt var med på. Det är när jag och elin springer ut från skolan. Åh jag blir helt lycklig när jag ser alla bilder, önskar att man kunde få göra det igen!


Goddagen

Gick och la mig lite sent igår, fastnade framför datorn för att kolla på gamla Idol-auditions. Och det var roligare än förväntat så det blev lite senare än jag tänkt mig. Tre kom jag i sängs och har inte sovit sådär jättebra.. min tatuering har kliat som fan inatt. Vaknade till och med en gång av att jag kliade på den vilket är ett big NONO men jag tror inte att jag hann få bort något av det som flagar! Men måste ändå säga att det är helt sjukt att man kan klia sig själv i sömnen.. lite coolt nästan!
Men men vaknade iaf runt tolv och har nu käkat frukost. Nu ska jag nog bara titta på film innan jag måste hjälpa min mormor i kiosken på bilbingon (inte min favoritsyssla direkt!)


Kolla på detta klipp!

Dessa tjejer är ju helt sjuka.. kan de verkligen vara allvarliga??


Göteborg i bilder

På tåget


Turistbild

sen kom vi fram till hotellet (som för övrigt sög! var jätteäckligt)

Sedan blev det lite grekisk mat på stan, riktigt gott!!


dricks är viktigt att ge (trodde vi iaf)

påvägen tillbaka till hotellet blev det lite turistbbilder


sedan var det dags att göra sig iordning och förkrök



sedan ut mot krogen







dagen efter var vi väl sådär lagom pigga men vi drog ut ändå

lagom kul att det var storm också..

vi tog oss upp i Göteborgs-hjulet



Denna affär var man ju bara tvungen att besöka haha

så resten av kvällen spenderades framför tv:n med godis och mat. Finns det ingen roomservice får man gå ner och beställla i resturangen och ta med tallrikarna upp på rummet, funkar det med :)

på tåget hem köpte vi med oss sushi (ingen av oss hade testat innan) men det slutade med soya överallt och fisk i knät!


Men det var en bra resa. Hade roligare förra gången men vi var också mer pepp då och var på en roligare klubb. (vi skulle gå in där men det var världens kö!) Men denna gång upplevde vi ju faktiskt lite mer av staden också och hängde inte bara på hotellet. Men sakna göteborg lär jag göra ändå.. kan inte rå för det men gillar verkligen den staden!!


då var även denna resa slut.

Hemma igen efter våran weekend i Götet. Vi har haft det jättebra men berättar mer om det imorgon då också bilder kommer upp. Men just nu är jag väldigt seg för sista biten hem var riktigt jobbig!! Buss som aldrig dök upp, bilkö, stark sol och alldeles för mycket kläder. Men nu är jag äntligen hemma och det känns skönt samtidigt som det är sorgligt att ha lämnat den härliga staden igen. (borta bra men hemma bäst som man brukar säga!)

Ska nu mysa ner mig framför tv:n med en skål popcorn.
PUSS

Nu blir det inge mer av denna underbara stad på ett tag.. so sad!!

Mot Göteborg

Nu drar jag till göteborg med elin och spanar in snygga killar haha.
Hörs på måndag!
PUSS


Kalas

Nu blir det firande av min kusin som fyller hela 8 år. Han var tydligen sjuk så man fick komma på egen risk men eftersom jag är en sån snäll kusin så kommer ju jag ändå (och det beror inte på att det bjuds på hamburgare, kakor och tårta, nejnej!) :D



packar

Håller på och packar till imorgon och jag tror jag är i stort sett klar. Är väl jacka och nessässär och sånt som ska i bara.. tror jag! Känns som jag glömt något faktiskt.. men det visar sig väl.

Vädret är riktigt skumt också. Varenda gång jag ska ut och spriga börjar det spöregna..

..och sedan när man duschat och inte har tid att springa så ser det ut såhär

(ursäkta mitt smutsiga fönster) Så det blev ingen träning idag heller.. typiskt!

100917 - Fredag

Godmorgon, god förmiddag, eftermiddag whatever!
Vaknade åtta av att en hund knackade på dörren och ville komma in, jag släppte in henne och vi myste lite. Sedan somnade vi båda och sov till nu! Riktigt mysigt! :)
Ska nu göra mig lite frukost och kolla på Vänner innan det är dags att packa klart och städa övervåningen (fick order av mamma!) VI ÅKER JU IMORGON! Jag är väldigt pepp men ändå inte lika mycket som förra gången.. denna gång känns det faktiskt inte som vi ska åka, tiden går så fort nu så man hinner inte reagera längre.


från förra gången i Göteborg.

19.35

Hello people! Idag har jag som sagt hjälpt mormor med att sätta in pengar och pantat flaskor, sedan sprang jag över till grannen och lånade säsong 7 av Vänner så nu har jag legat och kollat på det under dagen.
Resten av kvällen består av varmkorv och idol :)

Hade egentligen tänk träna idag eftersom jag inte gjort det på två dagar nu men känner verkligen inte för det, känner mig helt död så det får bli imorgon.

Det slog mig nyss också att jag och elin drar till Göteborg snart!!

The good girl

Nu åker jag till mormor och har ingen aning om när jag kommer hem. Känner jag henne rätt så kommer det bjudas på fika också..

Bara för att jag älskar min nya jacka!!!!!

PUSS

100916 - Godmorgon

Oj varför är hon uppe såhär tidigt tänker säker alla just nu.. jo folk har nämligen ringt hela morgonen vilket gör att jag inte kan somna om. En kvinna på ett jobb jag sökte för några veckor sedan och som också känner min mormor ringde till henne och fråga efter vårat nummer och sedan ringt till oss (mig dårå) för att säga att dom slarvat bort mina pappper och de ska hålla ett vikarie-möte snart så hon tyckte jag skulle ringa upp dom. Har nu gjort det och dom bad mig skicka in mina papper istället för dom var tydligen inte så bra på att hålla koll på dom. Jag ska iaf nu skicka in ett litet mejl och dom skulle höra av sig när mötet blev av.
Men nu känner jag att det stora frågan är.. Har jag fått jobbet och det är någon slags utbildning jag ska på? Eller är det här något slags möte där jag bara ska visa upp mig och sedan väljer dom ut vikarier från oss som var där?
Jag hoppas på på det första!!!!

Men nu ska jag se film hela morgonen och se om jag lyckas göra någon frukost, är inte sugen på något alls (konstigt, jag som alltid vill ha något!)
MEN GODMORGON SNYGGINGAR!!

vi börjar morgonen med en bild på Oskar, då kan inte mycket gå fel!..


god natt, good night, gute nacht, bonne nuite, buona notte, buenos noches

Nu har jag kollat igenom massa bilder och det var verkligen inte lätt att välja.. av nån anledning är det bara jag och elin på en massa bilder. haha.

Imorgon ska hjälpa mormor sätta in pengar. Hon har tydligen några tusen i småpengar liggandes, och framför allt 50-öringar. Och eftersom dom försvinner sista september kan det va bra att sätta in dom på banken om man har massa liggandes.

Men nu sova!! GOD NATT.

projekt Nr1.

Köpte lite grejer från panduro jag skulle syssla med idag, orkade dock bara göra en av sakerna och det var dessa örhängen.


och jag vet att de säljs likadana i nästan varje affär men det är ju roligare att göra dom själv :)

Och sen köpte jag snöre, klädnypor och fotopapper också och det kanske inte är så svårt att lista ut vad man ska ha det till (ja elin du gissa rätt) men det får vi ta en annan dag, måste först och främst komma på vilka bilder man vill använda och det är inte det lättaste..

18.40

Nu har jag kommit hem och har huvudvärk så det skriker om det. Men tänkte bara visa vad som fick följa med hem och berätta om en liten händelse på bussen. 
Vi börjar med bussen.. jag hoppade på och mormor skulle betala för oss båda så hon sa två till malmköping. Han kollade då på mig och frågade om jag var den andra personen, ja en hel sa jag då. Han tittade på mig jättedumt, drog ner solglasögonen och frågade om jag var över 18. Jag är nitton sa jag lite irriterad (inte första gången detta händer) och han chockad till tusen med munnen till knäna säger " Va är du 19, oj jäklar!"... "Mmm jag är ju det" säger jag (nu jätteirriterad). Han ber om förlåtelse och skyller på att han har svårt att se åldrar. Jo visst, dra åt helvete sa jag då (eller ville säga men log lite fint och gick istället och satte mig)
Visst jag ser yngre ut, det håller jag med om, men kom igen tänk lite tystare nästa gång tack!

Nu till det roligare..
Mormor bjöd mig på en höstjacka och jag valde denna från Åhlens :D

sedan blev det lite pysselgrejer också, ni får se senare vad jag hade tänkt göra.

tre generationer på vift

Nu drar jag in till stan med mor min och henner mor (min mormor alltså haha)
Hade PUSS



haha ser ut som jag har värsta lilla huvudet på sista bilden.

VMA´s

Popcornen poppade och VMA på tv.. jag trivs!


Loveley songs

Här är två underbara låtar som jag lyssnar mycket på just nu! Och jag vill gärna ha hjälp med vart man hört den andra låten någonstans? Jag känner igen den så väl, tror jag hört den i någon film eller serie eller så men kan inte komma på vilken..

Just the way you are - Bruno Mars
Feels like home - Edwina Hayes


svalan





Nu är det lite svullen och röd men det lägger sig ju så småningom. Men jag är riktigt nöjd :D

Här är en bild på mammas också, det är tecknet för jungfrun! (hon fyller faktist idag också, GRATTIS!)


Back home

Sådär ja, då var det gjort! Jag tyckte det gjorde ont men jag är ju en mes så.. det kändes som någon skar och brände i huden, men eftersom det bara tog ynka fem minuter så var det inga fara.
Men nu är handleden inplastat och det ska sitta på i nån timme till innan det ska rengöras så jag passar på och tar en joggingtur och ni får helt enkelt vänta en stund till.
Ville bara meddela att jag inte dog utan jag mår prima :)

lite försmak kan jag väl allt bjuda på!

Inte bara en vanlig handled länge till..


Hörs när jag kommer hem. (OM jag kommer hem!)
PUSS

BESTÄLLT!

Biljetterna är beställda.. baby här kommer vi!!

Oskar Linnros

Nu har han äntligen kommit ut med ett schema för hans höstturnée och han ska till eskilstuna!!!!!!
Gissa hur glad jag är just nu!!! 19 november kan ni räkna med att jag står hoppandes, sjunger med i hans låtar och svimmar lite till och från på lokomotivet i Eskilstuna!!!!
Biljetterna har inte släppts ännu men när de väl gör det så är en av dom mina.. så är det bara!




I feel like a big questionmark

har precis firat min mamma (hon fick en fin lyckta+ljus av mig och min bror, bild kommer!) och nu tänkte jag börja packa till Göteborg. Min mormor har lite planer åt mig på onsdag och torsdag och sen på fredag ska vi fira min kusin så det är nog bäst att sätta igång med packningen om det ska bli gjort. Men jag känner mig jätteförvirrad och har ingen som helst aning om vad jag ska ta med mig. Sist tog jag med alldeles för mycket men samtidigt vill man inte ha för lite heller. Försöker tänka igenom lite vad jag ska ha på mig alla dagar men känner att jag har noll inspiration, NADA! Hade gärna slängt ner hela garderoben om jag kunnat..


a bowl

När jag var nere i källaren och gjorde lite armhävningar fick jag syn på en skål som jag tyckte passade perfekt till mina ringar. Jag har tidigare använt mig av en hand men eftersom samlingen blev lite för stor räckte inte handen till så däför har jag letat efter en skål men inte hittat någon. Men idag så stod den bara där framför ögonen på mig och den kan inte bli mer perfekt! :)



räknade ringarna idag också.. kom upp till 45 stycken! Men till mitt försvar måste jag säga att många är väldigt gamla och har blivit jättefula. Jag använder kanske bara hälften av dom. Hade tänkt rensat och kastat några men det är som om du skulle välja bort en av dina ungar som du måste ge bort. Går bara inte! Tänker att de säkert kan komma till användning nån gång..


100913

Idag har det varit fullt upp hela morgonen.. önskar jag att jag kunde säga! Men det har det ju självklart inte varit. Ställde klockan på nio och var påväg att gå upp, men då vart det att jag stängde av klockan och tänkte att jag gick upp och gjorde frukost medans jag egentligen låg kvar i sängen och sov. Vaknade igen elva och gick då upp och gjorde mig lite frukost.
Siiter just nu och bränner några filmer faktiskt, märkte imorse att några av filmerna jag har faktiskt bara är 700MB, perfekt ju! :)

Sen ska jag försöka ta mig ut på en joggingtur igen, regnar just nu men det kanske slutar om ett tag. Tror vi får gäster ikväll också eftersom mamma fyller imorgon men då är hon inte hemma.

Men ja.. åter till arbetet som man brukar säga..
PUSS

eftersom jag nu sitter här med fettigt och äckligt hår (onödigt att duscha eftersom jag snart ska ut och springa) så bjuder jag på denna OTROLIGT charmiga bild istället! haha.

ger verkligen resultat

Jag var ute och sprang nu när det hade slutat regna och Wow det hade verkligen gett resultat! Jag har joggat kanske två gånger och båda gångerna har jag orkat springa kanske sista 50 meterna bara, men den här gången orkade jag nästan hela rundan!! Det har verkligen gett resultat! Undra hur långrt jag orkar om jag fortsätter såhär då? Jag är faktiskt stolt över mig själv (även fast jag höll på att dö och jag svettas som en gris just nu) och jag tycker det känns skönt att vara ute och gå och springa, har aldrig tyckt det förut! :D

Så nu förtjänar jag ett stort glas med kall päronjuice (smaka som smält piggelin!) och två avsnitt av How I met you mother!!!

Så jävla puckade!

Jag har nu bakat kakorna mamma bad mig om (åt upp halva degen, sssh!) och skulle bege mig ut på en liten joggingtur men då bestämde sig ju regnet för att komma..typiskt!

Men då kom jag på att jag faktiskt kunde bränna lite skivor. Köpte ju ett 25-pack i fredags så att jag kan bränna ut alla filmer jag har på datorn för de tar bara sån onödig plats. Men när jag nu ska börja bränna en skiva så kommer det upp en ruta där det står att skivan är för liten. FUCK NEJ DET HÄR MÅSTE VARA FEL tänkte jag och försökte kanske tio gånger till innan jag läser på paketet och märker att skivan bara räcker till något som är 80 minuter eller 700 MG stort. JÄVLA ELIN var då min första tanke. Kom då alltså och tänka på när vi handlade skivorna för vi stod inne på clasohlson en bra stund och valde mellan massa olika. Men vi valde dessa för inte hade vi en tanke på att en film är längre än 80 minuter och definitivt är större än 700MG. Ibland är vi bara för dumma, huvudet slår slint rätt ofta, vi slår typ ut varandras hjärnor! Puckade!!
Så nu har jag alltså 25 skivor här hemma som aldrig kommer komma till användning.. GREAT!

Nej ska nu göra mig en fruktssallad och kolla på The hills och The city istället!
PEACE!

Fick också nyss reda på att kakorna jag bakat, JAG! ska mamma bjuda jobbet på och inte alls oss andra.. Åh vad allt går bra nu!!.. pfft!


söndag

Hejhej, gårkvällen var mysig och jag ägde på bowling. Eller nja egentligen var jag väl inte jättebra men om man jämför med mina kamrater så (förlåt tjejer!) Vann båda gångerna :)

Idag har jag inte gjort så mycket, har fått order om att baka några kakor eftersom mamma fyller på tisdag, så det är väl i stort sett det enda jag kommer göra denna söndag!

okej bilderna nedanför är usla men det gick inte att ha blixen på för då blev de helt svarta istället.



bowling

Nu har jag varit på 1½ timmes promenad med emelie, duschat, ätit, och gjort mig iordning så nu inväntas bara skjutsen till stan (anna). Hon, jag och emelie ska nämligen lira lite bowling.. ett bra sätt att skämma ut oss på, haha. Nej men jag kan inte ens minnas senaste gången jag spelade och sen ville vi inte bara sitta hemma så detta passade oss som handen i handsken! :)
Men ha en bäst lördag
PUSS.

hihi ja såhär roligt kan man ha medans man väntar!

musik

Denna goding har jag lyssnat på ett tag och jag gillar den stark! Jag vet att det inte är nån ny låt men vem har sagt att man alltid måste lyssna på nya låtar? :P

Bless the broken road - Rascal Flatts

Just nu som ni kanske märkt är det lugna låtar som gäller för min del.. kan inte få nog!

Lördag

Idag är jag riktigt seg, orkar ingenting i stort sett. Har bara tittat på Sex and the city 2 idag (som jag för övrigt tyckte var bättre än ettan) och ikväll blir det att träffa emelie och anna.
Ska faktiskt försöka ta mig ut på en promenad/jogging nu men det känns som det kommer bli en väldigt kort runda med tanke på att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Men eftersom jag har gett man fan på att jag ska göra detta regelbundet så får man väl försöka hålla det också..


kolla in snyggingen!


Hemma

Det var väldigt trevligt att träffa folk och att få ta farväl till gabbe som flyttar till norge i veckan (AVIS!)
Det blir väldigt lätt att vi sitter i flera timmar och bara pratar, vi kan verkligen prata om allt! Till exempel så började vi att prata om norge och att flytta hemifrån, sen kom vi in på filmer vi gråter till, sen kom vi in på självmord och det slutade med att vi pratade om hur vi ville ha våra begravningar.. sjukt! Men det är väl så man väl känna varandra, right? prata om allt och ingenting!
Vad gråter ni till? jag kan gråta till nästan allt när jag är själv, är världens mes.. ett exempel på det är att jag gråter till Extreme home makeover! Sådär nu lärde ni känna mig lite bättre! :D

Ska nu sätta mig framför en film, får se om det blir några tårar där! haha.
PUSS.

Heidi och Lukas på fiket

elin och jag (cool tapet eller vad??!) senare tillkom ockkså Channette och gabbe.


red lips/dots

Idag snoozade jag jättelänge, hela två timmar. var meningen att jag skulle gå upp halv nio och ta en lite powerwalk sådär på morgonkvisten men det blev ju inte som planerat. Nej jag sov två timmar till och åt en rejäl frukost och har bara tittat på tv tills nu.
Ska nu iväg till bussen, ska ta en fika med kompisar idag. Blir mys! Måste köpa lite grejer också, tråkiga grejer som mascara och deo.
Men vi hörs när jag kommer hem
PUSS.

tänkte att jag skulle våga mig på lite halvt röda läppar idag.


ändrade bilder

Igår hittade jag en inställning på min dator där man kan göra bilder lite coolare.. och är jag uttråkad som nu så kan jag sitta med det här hur länge som helst och göra om massa bilder. inte bra...
Men ni ska få lite smakprover tänkte jag :)

svart/vit gammelstil

Lite brunare är aldrig fel. (pinsamt hur bleka vi var! haha)

festival!!

i färg

även här bara lite solbrända och ingen grå och tråkig bakrund.

GRÖNA!!

träning

Nu när förskylningen börjar avta tänkte jag att jag skulle börja med träningen igen.. hann ju inte så mycket sist! Så har precis varit och förröstat (är ju borta då man egentligen ska rösta) och sen direkt efter det drog jag ut på en powerwalk/jogging. Jag blandar ju lite när jag är ute, först går jag och sedan springer. Men det är riktigt skrattretande hur dålig kondis man har.. men det får man väl träna upp right?

Ska nu hoppa in i duschen och sedan titta på Idol som vanligt med en kopp te i handen. Mys. :D
PUSS.


P.S Kollade på Kungarna av Tylösand igår och det måste vara det mest sjuka programmet. Folket är ju helt dumma i huvudet.. fast det är kul så jag kommer nog sista som klistrad varje onsdag haha.

"Ta dig samman och gör något onyttigt!"


Fick värsta suget efter skräckfilm så det och pizza står på mitt schema just nu!

UPDATE: The Human Sentipede var riktigt äckligt!!! för er som inte vet vad det är för film så är det en gammal kirurg som försöker göra en mänsklig tusenfoting! Dom är ihopsatta anus mot mun och avföringen ska gå ignenom alla innan den sista får bajsa ut det.. BLÄBLÄBLÄ!!!

Grayson Chance

Har glömt berätta att jag tittade på Ellen häromdagen och såg denna begåvning. Jag är säkert värsta efter men skitsamma, jag tycker han är grym! Och föresten, glömde jag berätta att han är 12år? 12 JÄVLA ÅR???!!




Poncho

Nu drar jag till arbetsförmedlingen (usch!) och då blir det premiär för nya ponchon också.




Hörs när jag kommer hem
PUSS.


kväller

Nu har jag varit på promenad med Linn, duschat och smort in mig. Har inte duschat sen i fredags, jag vet att jag är äcklig men är man sjuk orkar man inte bry sig om sånt. Men nu är jag ren och fräch och luktar som en blomsteräng, det är ju huvudsaken! :)
Ska hämta en kopp te och sätta mig framför Idol nu. Ha en trevlig kväll!
PUSS


morfar

Fick precis ett sms av min morfar där han hade skrivit: Krya på dej. Jag vet hur det känns när jag är förskyld.

Jag brukar kunna få sms lite när som från honom.. ibland har han till och med lyckats skicka iväg ett mms på hunden. Men det roliga är att han alltid är efter med allt. Det är nu jag börjar bli frisk ju haha.
Men han menar bara väl, jag är ju morfars flicka trots allt! :D 

från i sommras när vi två var i stockholm.

klädproblem

Medans jag städade undan rena och smutsiga kläder så tänkte jag att jag lika gärna kan börja leta efter kläder att ha i göteborg också, alltså till utekvällen. Det brukar ju kunna vara väldigt svårt att bestämma sig, man vill ju vara lite extra fin samtidigt som det ska vara praktiskt. Hatar kläder som är obekväma, som man får dra i för att de är för korta eller gå och hålla sig för magen för att man är rädd för att man ska se fet ut (känner ni igenom er?) Då känner jag att man lika gärna kan ta kläder man gillar och känner sig bekväm i! :)

Efter att ha rivit ut i stort sett hela garderoben så kom jag fram till två alternativ. Jag är i en väldigt jobbig situation nu för första alternativet är snyggare men kjolen kan man inte riktigt lita på. Den är väldigt strech är blir efter bara en stund för stor och hänger då vid benen när den egentligen ska sitta tajt.. och det blir ju inge snyggt. Och när den då blir förstor åker den upp lite och det vill jag verkligen inte riskera (ha då varit med om detta!!)
Det andra alternativet gillar jag också väldigt mycket, det är bekvämare och färgglatt. Tycker inte att det är riktigt lika snyggt som första alternativet men det är väl en smaksak.. men det lutar faktiskt mest åt alternativ två men skulle behöva lite tips och råd från er.. so go for it! :)

Haha ursäkta att jag bara har en sko men orkade inte sätta på mig båda.

Sen är ju frågan om man borde ha strumpbyxor på sig men tanke på att det börjar bli kallt och att mina ben är helt prickiga av alla myggbett jag fått i sommar.
sexigt va? haha


Onsdag 8/9

Goddagens. Idag vaknade jag halv elva, åt en rejäl frukost och tittade på en film. Ska nu börja plocka undan lite i mitt rum, det börjar återigen bli lite för mycket kläder på golvet. Jag skulle verkligen behöva en walk-in-closet så jag kan slänga allt där och inte på golvet vid sängen. Men har man ingen så får man väl göra sig en haha.


Ha det bra
PUSS

Låt

Lyssna på denna braiga låt! :)
Josh Wilson - Before the morning


P.S Ändrade headern för den förra såg så deprimerande ut, plus att folk trodde att jag var kristen bara för att jag hade kors-örhängerna.. men denna ser väl lite trevligare ut, leenden är aldrig fel!

vet ni vad jag kom på?

.. det är exakt en vecka kvar till min handled ser ut såhär :D

acne pistol

Jag är nog inte ensam om att älska dessa skor. Alla färger. Jag vill så gärna ha ett par, mer perfekta skor finns inte. GE MIG!


Halsduk

Nu börjar det bli väldigt kallt ute så måste jag snart införskaffa mig en halsduk.. en stor, mjuk, stickad skönhet!



Dom från H&M funderar jag på om man ska fynda i med tanke på att de endats kostar 60kr.. lagom pris tycker jag! Sen gillar jag färgerna väldigt mycket :)


100907

YO! Blev inget arbetsförmedlingen, känner mig inte riktigt frisk så vilar upp mig en dag till. Jag menar arbetsförmedlingen står ju kvar (tyvärr..) så det är ingen brådska..

Morgonen har jag spenderat framför tv:n och Vänner, vilket jag troligtvis kommer fortsätta med. När man väl börjar titta går det inte att sluta, kanske är bra att jag inte äger alla säsongen trots allt för då hade jag väl aldrig lämnat huset.

ungefär såhär kommer mina ögon se ut snart.

guys

Jag måste nog ha världens snyggaste bakrundsbild på datorn.

ursäkta den usla kvaliten..

vänner

Nu har jag varit över hos grannen och lånat sjätte säsongen av Vänner så nu vet ni vad jag kommer göra hela natten! :D


Mat

När man har brist på ork för att laga egen mat så tar man väl vad man har?

Kycklingrester och pannkaka. Gott var för sig så varför inte tillsammans också? ;)


Måndag

jaha tillbaka till vardagen då? .. eller nej, arbetslös som man är så finns det ingen vardag. Usch vad uttråkad jag börjar bli! Finns inte mycket att göra.. imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig också.. uäk!

Jag mår lite bättre idag iaf, febern är borta men rösten är lite tvivelaktig. Den försvinner titt som tätt, det är ju tur att man inte ska ha viktiga samtal med kungen eller så, ja menar så viktigt liv som jag har skulle ju inte det varit omöjligt. Blev ju bjuden på viktorias bröllop men tackade nej.. jag kände att jag inte ville sno uppmärktsamhet från henne och daniel.

Anyway, dagen kommer väl ungefär se ut som igår.. tv, film, dator..tv,film,dator.. och sen lite mer tv, film och dator!

Söndag

Blev inget IKEA för mig idag. Jag pallade inte för jag mår skit. Har inte sovit alls inatt pågrund av smärtor i både hals, öron och kropp. Inte orkade jag gå ner och hämta alvedon heller för när jag skulle resa mig blev jag helt yr så ville inte riskera att svimma.
Men imorse tog jag tempen och den visade att jag hade feber.. så det var bara att ringa emelie och säga att jag inte kunde följa med (det suger för jag ville verklgien till IKEA).
Gick och la mig igen och har nu sovit fram tills fyra. Har precis fått mig något att äta och ska nu säcka framför tv.n. Febern har gått ner lite men jag är långt ifrån pigg... hatar att vara sjuk! :(

HOME

Nu är jag hemma efter 4 timmars fika. Var mysigt och jättetrvligt men nu är s riktigt trött. Börjar nog bli sjuk för halsen bränner, näsan rinner och ögonen och öronen kliar. Men har precis hoppat in mjukiskläderna så resten av kvällen ska jag bara ha det bra och ladda upp inför imorgon då det blir en dag på IKEA med emelie. Och då måste jag vara pigg och alert, man vill ju inte missa något av IKEA liksom! :P

Men hare hörrni, vi hörs!

Lördag

Halloj! Gårkvällen hos emelie var jättemysig. Vi satt och snacka till efter ett då vi märkte att det kanske är dags att dra sig hemåt. Ont som fan i halsen har jag idag också, kunde inte sova alls för det brännde så mycket. Men får väl leva på halstabletter och te ett tag framåt!

Idag ska jag åka in till stan igen, dags för en lunch med några kompisar från klassen. (säger fortfarande klassen trots att vi egentligen inte är en klass längre) Men jag börjar bli hungrig så det kommer sitta fint! :)

Jag bara älskar att jag är kobent (NOT!)

new in my closet.



Poncho 199kr Åhlens

Tajts med skinndetalj 129kr Veromoda

Nagellack Army Green 30kr veromoda

skärp 15kr Myrorna


Nyklippt!

Lyckades få en tid ändå, skönt det! nu är allt slitet borta, vilket verkligen behövdes, fick kapa en bra bit vilket var lite sorgligt för det känns som jag har jättekort hår nu! Men det får man väl räkna med när man inte klippt sig på 13 veckor, (Just det ELIN!!!). Men det växer nog snart ut igen..
Självklart blev det lite shopping både för mig och mamma också. Förstår inte vad det är för fel på oss..

Här är en sån där jättecharmig bild för att visa hur kort mitt hår är nu.

Ska nu dricka te (ska smaka en av de nya sorterna vi köpte idag) och försöka piggna till lite, ska träffa babe om en timme. Och med babe menar inte jag en skitsnygg kille som jag är tillsammans med utan bara vanliga emelie! (eller vanliga?.. mer underbara kanske?) haha.


Friday I'm in love.

Nu åker jag in till stan och ser om jag lyckas få en klipptid, håret är som en enda rishög!



Har börjat använda mina skor från skopunkten också.. ska vara ärlig och säga att jag inte använt dom alls mycket innan. Men har märkt nu att de är förvånadsvärt sköna!! Plus på det.

Musik i drömmar

Innan jag hoppar in i duschen tänke jag bara berätta en sak.. jag har börjat lyssna på musik när jag sover, lugn musik! Men detta leder ju också till att låtarna är med i mina drömmar. Inatt drömde jag att jag hade idrott och våran lektion gick ut på att vi alla satt i träningskläder på bänkar medans läraren satt med sin gitarr och spelade några låtar. Och läraren var självaste Robert Pattinson som sjöng sina egna låtar... Han sjöng låtar som Never Think och Stray Dog. Och eftersom jag tycker att Robert sjunger så otroligt sexigt så var ju jag lite tänd på honom i drömmen... min egen lärare! Det råkade jag då säga högt (i drömmen alltså) så det blev kallabalik och jag blev kallad till rektorn som skulle prata vett i mig.. vaknade dock sen!
Men lite kul var det allt :) haha.


Detta är jag när jag sover.. helt allvarligt! Superman-posen och allt.

20.06

Nu har jag precis varit ute på en joggingtur, var rätt skönt ändå! (JAG tyckte det var skönt, WOW) Har också gjort lite styrka så nu får vi se om mina biceps vill visa sig haha.
Ska nu hoppa in i duschen och sedan koka te och sätta mig framför tv.n. Folk säger att Vampires suck ska vara bra så nu är det upp till bevis :)

Min brors tatoo.

Denna fågel har Liverpool i nacken på deras matchtröjor. Och som ni då kanske fattar är Liverpool min brors favoritlag!

Åt hans vägnar ber jag om ursäkt för finnarna. haha :P


My new baby!





Med risk för att låta som en tönt så tycker jag att det känns helt overkligt. Så mycket som jag letat efter en sån här ring så trodde man nästan att det aldrig skulle inträffa. Men en dag så.. haha

en riktigt glad ung flicka!!

Nu har jag kommit hem från Eskilstuna och min brors tatuering blev faktiskt riktigt snygg, ska se om jag lyckas få den på bild snart.
Mamma och jag beställde också tid för en varsin tatuering (ja hon ska också tatuera sig, en sen 40-årskris? ja jag vet inte! Men psst, säg inget det är en hemlis!) Redan den 14:e blir det av och den kommer kosta 700 kr. Men jag fick reda på att mor min bjuder på denna, TACK!
Sen när vi kommer hem har jag också fått post.. JA MIN RING HAR KOMMIT!!! Och den är perfekt, älskar den. Har nu målat stenen lite så inte den faller av.

Jag är iaf en riktigt lycklig flicka just nu, både tatuering och ringen på samma dag.. mer perfekt kan det inte bli!


så här känner jag mig just nu!

100902

Hallå gott folk! Nu drar jag in till stan, förhoppningsvis har jag en tatueringstid bokad när jag kommer hem :)
PUSS


Filmkväll

Ikväll blir det komedi för hela slanten :)


prickigt

Nya skjortan



Today it is onsdag

Min allra sista dag på jobbet avklarat.. så vad fan gör man nu???

Nej jag orkar inte prata om jobb mer för det gör mig bara deprimerad.. så jag kan ju istället berätta att jag hämtade ut min skjorta idag. I love it!!!! Ser lite ut som Mimmi Pigg.. men en snygg sådan! haha Nej men bild kommer senare.
Hade ju hoppats på att min ring skulle komma idag också men vart ju krångel.. får hoppas att den är här innan fredag bara så ni slipper mitt tjat! haha :)

Ska nu käka lite mat och tvätta mitt täcke. Hunden har skadat tassen och självklat väljer hon min säng att smeta ut sitt blod i. Var en megastor äcklig vidrig hemskt pöl med blod på påslakarnet och jag höll tummarna på att det inte hade gått igenom. Men vem försöker jag lura klart det hade det.. sån tur har man väl aldrig. Så nu är det bara att slänga ner skiten i tvätten så får mamma ta hand om det ;) haha.

PUSS.

P.S har ont i ryggen.. buhu! (ett ironiskt buhu!)

RSS 2.0