alltså vad är det här?

Fick precis ett mejl från Kyssjohanna.se som jag beställt min ring från. De har tydligen försökt skicka min ring i två dagar nu men postnummret fungerar inte. De har ju nyligen (april) ändrat postnummer i malmköping men den gamla har alltid fungerat ändå.. men tydligen inte nu längre. Så det var ju bara att ta reda på det nya (kan det inte ihuvet) och ändra. Men det betyder alltså att min ring inte kommer förens i slutet av veckan.. kan man ha mer otur? Det måste vara något med mig och den ringen, är väl helt enkelt inte meningen att vi ska vara tillsammans.

Haha det är bara så skrattretande..


GLASS

Nu har jag varit iväg och köpt glass... här ska njutas! :D


UPDATE: Glassen var inte god. Var som en blandning mellan chailatte och rabarberpaj.. och måste bara säga att alla goda saker är inte goda om de kombineras!!

Little House

Sjukt fin låt i en sjukt fin film!


Spotify: Little House

rensning

Nu har jag rensat garderoben. Blev en hel del ändå, vissa saker har jag inte ens använt men kommer inte använda heller. Köpte en klänning för kanske två-tre år sedan som jag skulle ha på en svart-vit fest där jag skulle servera.. använde den aldrig! Så nu har den bara hängt och samlat damm. Nu är den iaf borta, och mycket annat!

Kollade igenom mina skjortor nu också för att alla säger att jag har så många.. 9 stycken är dom, med en påväg. Och det tycker jag inte är så överdriver många, när jag närmar mig 20 stycken borde jag kanske säga stopp. 

100831

Tjo bro! Idag ställde jag klockan på nio, lyckades ta mig upp och nästan ta mig ut för en promenad.. fastnade framför en film istället (ovanligt? inte direkt!)

Imorse när posten kom så sprang jag ut för att jag trodde att det skulle kommit ett brev där det stod att mina paket kommit, men det hade det ju inte gjort! Extrem besviken som jag vart gick jag in och grät en skvätt.. okej inte riktigt men jag ville, det vill jag lova!

Och eftersom jag inte har något att göra så kommer jag rensa min garderob och baka lite tror jag.. hatar att vara uttråkad! Får väl se hur bakningen kommer sluta... vill bara säga att bakning inte är min starka sida!!


Vänner - bloopers

Jag bara älskar bloppers från vänner.. gå in på youtube och kolla in fler!! :D (sök på bloopers eller gag reel)




later on..

Nu har jag ätit mat, tränat (ytterst lite) och duschat. Sitter för tillfället och mejlar med en brud som hade tänkt åka till oslo med några kompisar så vi funderar på om man kanske ska starta ett kollektiv där.. får se vad som händer. Vet inte riktigt om man vågar fixa lägenhet när man inte har något jobb. Och visst jag har hört att det ska vara lättare att fixa jobb på plats men jag har också hört vissa som inte lyckats få något jobb. Och då sitter man där med en lägenhet som ska betalas.
men men vi får se vad som händer.. men jag hoppas verkligen på det bästa, vill så gärna till oslo att jag avlider. Så om det finns någon som vill erbjuda ett jobb där hör av er!! jag tar vilket jobb som helst!

Annars hade jag tänkt försöka lägga mig tidigt ikväll, ska försöka vara duktig och gå upp lite tidigare imorgon, kanske träna, och förhoppningsvis få hämta ut paket! Vill att det ska bli torsdag för jag är riktigt pepp på att skaffa en tatuering nu! :)



sexigt va? hahhahahha



måndag

Usch jag känner på mig att denna dag kommer vara sjukt seg. Jag har sovit länge, ätit en reäl frukost och tittat på Valentines Day. Orkar inte röra mig i huvudtaget, finns ändå inget att göra så nödvändigt är det inte heller..

Längtar till göteborg (drömmde faktiskt om det inatt)


Acne

Varför kunde inte jag vara rik så jag kunde handla från acne?



P.S. Råkade klicka hem en skjorta precis, dock inte från acne, denna var några tusenlappar billigare!

lite bra musik sådär bara..

Jimmy needham - Yours to take

sanctus real - lead me

sanctus real - Forgiven

Petra hjärta H&M










Victoria´s secret

Sitter just nu och kollar på Victoria´s secrets fashion show. Fyfan vad snygga dom är då. Perfekta ansikten, underbart hår och vi ska inte ens gå in på deras kroppar. Detta får en ju inte att bli lite deprimerande.. Och heidi klum som precis fött en unge.. hur i helvete (ursäkta språket) kan man vara så snygg då?

Eftersom jag redan gett upp hoppet på att bli sådär snygg så tänker jag springa iväg till affären och köpa mig lite godis..



Söndag

Äntligen är jag hemma! Idag har jag varit så grymt trött så har varit riktigt jobbigt att jobba, men men bara att stå ut! (pengar!!)
Nu är jag ledig till onsdag så då ska jag bara sova, dega framför datorn o tv:n och käka. Kanske träna lite också, har ju sagt att jag ska börja med det men får väl se vad som händer.. men kan inte begära allt för mycket haha.

Vill ha min ring nu ocskå, var ju typiskt att jag skulle beställa den innan helgen.. men snart kommer den (hoppas jag!!!!)

Nu ska jag äta mat och titta på tv.
PUSS

jobb jobb jobb

idag när jag vaknade blev jag återigen uppringd och tvungen att hoppa in och jobba, därav den dåliga uppdateringen. Så ni som trodde att jag blivit kidnappad eller mördad kan vara lugna.. jag tjänade bara pengar! :)
Ska även jobba imorgon.. men det gör mig inget, jag har inga planer på något annat och sen tjänar jag ob. NICE!

Ska nu dyka ner i min enorma chipsskål och moffa som aldrig förr. Ska ju upp tidigt imorgon så blir väl att bädda ner sig tidigt ikväll då..
Tyvärr hade jag inget roligare att bjuda på denna kväll. CIAO!!

Robert Pattinson


Nu måste jag bara få klargöra en sak här.. jag har börjat tröttnat på allt som har med Robert Pattinson att göra, all hysteri och twilight och allt det där. Men när han sjunger.. WOW! knäna bara viker sig.

Så nu fick jag det sagt :)

Let´s have a slowdance

Såhär bortåt nattetid så gillar jag att lyssna på en massa lugna låtar.
Kolla in listan HÄR.

Har ni något förslag på bra och lugna låtar så tackar och bugar jag! kan aldrig få för lite med musik.

snygg höstoutfit!


Allt från Nelly.com

jävla bank!!

Jag hade tänkt att jag skulle vara duktig och fixa mitt kort så det funkar på internet (glöm och dröm!) så jag gick in på hemsidan där det står steg för steg hur man ska göra.. jag kom till punkt två..!
Först ska man logga in (yes det klarade jag utan problem!) och sedan stod det att man skulle gå in på registrerings-sidan och trycka på registrera dig. Men vafan det finns ingen registreringssida och det står inte registrera dig NÅGONSTANS!! Jag verkligen hatar sånt här, jag känner mig som min pappa just nu som sitter och svär. Men helvetes jävla skit vad dåligt det ska gå. Kom igen, hur svårt ska det va?? tanten på banken sa att det var hur lätt som helst.. DÖ!

ursäkta mitt sammanbrott men sånt här kan få mitt humör att gå ner totalt! Nej nu ska jag deppa med lite chocklad.. PISS!

Sörmlands SKITbank!!

Fredag

Hej hallå! Idag blev jag väckt klockan sju av en på jobbet som ringde och fråga om jag kunde jobba 8-16 istället för ikväll.. visst sa jag och hoppade på cykeln nyvaken och cyklade iväg.
Nu är jag äntligen hemma och ska bara ta det lugnt.. kanske moffa i lite chips! Mumma säger jag om det!!

Har beställt min ring idag också, på tisdag ungefär kommer den, Åh vad jag längtar! Jag känner verkligen att jag förtjänar den efter allt letande. :D

Nu ska jag lyssna på Oskar Linnros och bara gilla läget! Ha det bäst!
PUSS

Den riktiga jag!

tatuering

Okej nu har jag nog bestämt mig.. på torsdag följer jag med min bror in när han ska tatuera sig och då ska jag fråga hur mycket det kostar att pryda min armled med denna snygging! (svalan, inte tjejen!)


Åh vad har jag gett mig in på.. jag hatar ju sprutor och nålar.. det här kommer jag ju inte klara av.. aah!..

kan ni se texten?



Haha detta funkade faktiskt för mig.. lite roligt sådär! :D

Jobba på psyk?

lite dålig uppdatering men har varit upptagen idag.. ja ärligt!
Började med att jag sökte jobb, de sa att dom skulle höra av sig så kommer säkert inte få jobbet! Men de föreslog att jag skulle söka på ett ställe här i Malmköping som heter Vikingen. okej tänkte jag innan de nämnde att det var ett psykhem. ALDRIG I LIVET skrek jag då och sprang för mitt liv som en liten flicka!! Eller okej inte riktigt så det gick till men jag log lite och lossades att jag skulle söka där, vilket jag då aldrig kommer göra. Jag tycker allt som har med sånt att göra är väldigt läskigt och jag kommer brytas ner totalt som person om jag skulle jobba på ett sådant ställe.
Nog snackat om det.. fick ännu en tid på jobbet också, nu är alltså min sista dag 1 september! Ointressant jag vet men ville bara säga det till nån.. förlåt! ..

Nu ska jag fortsätta äta min crossaint som egentligen är min brors.. men äter man inte upp det fort nog så får man ju skylla sig själv, right? haha

Skulle du kunna jobba på ett psykanstalt?

Torsdag

Hallå i stugorna! Idag ska jag gå och söka några jobb, om bara några minuter faktiskt. Har fått lön idag också och sedan iväg och jobba. Eftersom det är min sista dag imorgon så måste jag skriva in mig på arbetsförmedlingen också.. usch fy blä säger jag åt det. Hatar arbetsförmedlingen. Känns så förnedrande att skriva in sig där.. Nej jag ska fane mig få ett jobb idag så jag slipper skriva in mig där. Hoppas hoppas!
Men måste skriva ut mitt cv nu, LATER!



kväller

det drog ut på tiden, fastnade vid datorn med att söka lite jobb och lägenheter.. sånt som händer. Men då skippar jag duschen och tar det imorgon istället och går direkt på myset.
Te, skorpor och Bridget Jones dagbok.. kan inte bli så mycket bättre.

Detta te rekomenaderar jag starkt! Är jättegott och inte lika beskt som alla andra tesorter. TRY IT!

Power

har precis kommit in efter en powerwalk. Hade egentligen tänkt jogga lite men det pallade jag inte, är inte direkt förvånad heller så.. 
Ska nu hoppa in i duschen och sedan sätta mig och mysa med en kopp te och skorpor.

snart är den min!

Jag var inne på Kyssjohanna.se igår och hittade den perfekta ringen som jag letat efter hur länge som helst nu.. (ja jag är riktigt desperat!) Den kostar endast 95kr så jag jublade en massa och skulle beställa hem den direkt. Men tror ni inte att det var slut i lagret då? (Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar ringar och skulle kunna göra vad som helst för en turkos/silver ring, men att jag har haft världens otur när det gäller det..)
JÄVLAR skrek jag och fick ett litet utbrott. Jag bestämmer mig då för att skicka ett mejl och fråga om det kommer in flera snart. Fick svaret idag där det stod att de kommer in på fredag, alltså om två dagar. Nu pumpar hjärtat lite extra igen för på fredag blir den min. UNDERBART!!

Man måste göra det här med städning lite roligare


onsdag

Tjena. Idag hade jag ställt klockan tidigt för att min plan var att gå ut och jogga lite sådär på morgonkvisten. Tror ni jag gick upp då? Nej! Klockan ringde och eftersom jag egentligen inte var tvungen att gå upp stängde jag av klockan och sov vidare.
Nu har jag fått order av mor min att städa övervåningen.. speciellt mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Och visst jag erkänner, det är kläder överallt, har inte ens packat upp min väska sen vi var i göteborg haha. Att packa upp väskor är verkligen inte min grej.
Men ska se om jag lyckas ta tummen ur arslet och göra det nu...

Ska söka jobb imorgon också, håll tummarna!!!

bild från göteborg


snygg

Någon mer än jag som tycker att H&M´s herrmodell är lite smaskig?



stuff

Jag skulle ha ett par shorts jag hade kollat in på BikBok.. blev allt annat än ett par shorts.

Blev bland annat ett par gråa mockaskor.. älskar dom! De är lite olika färg på dom för den ena skon har stått framme under lamporna men troligtvis skulle det jämnas ut. Endast 300 spänn från Bianco.

En transparent svart skjorta från BikBok

Två nagellack - grå och vit/beige

Letade som en galning efter en sådan här (vad kallas dom? hjälp, någon?) i vår men de fanns ingenstans. Nu lagom till vintern finns de överallt.. 2 för 99kr BikBok

Och sist men verkligen inte minst - två halsband från MQ. Kunde inte bestämma mig för vilken jag mest ville ha så fick bli båda.



I´m happy! :)

Home

Yo!
Är nu hemma efter en dag på stan.. alltså det är sjukt hur mycket det tar på krafterna att shoppa och fika, jag är dötrött! Men det var en trevlig dag, blev lite mer shopping än jag hade räknat med, inte bra för min ekonomi men bra för mig :D haha.
Vi satt och peppade varandra inför göteborg och pratade lite om tatueringar. Jag har funderat ett tag på om jag skulle gadda mig, vet vilket motiv och vart men är mest rädd för smärtan.. är livrädd för sprutor och nålar så detta känns väldigt skrämmande. Men ändå är jag väldigt intresserad över att göra en, och när jag väl får för mig att ändra eller göra något så gör jag det, gärna fort också. Så det skulle inte förvåna mig om jag snart sitter där i heta stolen..
nej nog snackat om det.. ska alldeles strax ta kort på de nya inköpen och sedan vila mig en stund, haha mina ögon orkar inte hålla sig uppe länge till!
PUSS

E-town

In till stan för lite fika och shopping med elin!
SES

hotell

Har ni någonsin sett någon mer fjolligt hotell än denna? haha.
Självklart är det detta hotell som Elin också har bokat åt oss två när vi ska till göteborg, åh jag skrattar fortfarande åt att det är en BÅT vi ska bo på :P

LYCKLIG!

Vet ni hur jäkla lycklig jag är just nu? Jag tror aldrig att ni kommer fatta hur glad jag är. Jag och elin har saknat göteborg i en vecka nu, har nästan velat gråta varje dag.. nästan!
Så idag beställde vi ännu en resa dit.. 18-20 september! GAH!!! jag längtar så otroligt mycket, vill bara tillbaka.
Och för endast 1010kr/person.. vi bor på hotell två nätter och sen tåg tur och retur, hur billigt är inte det? SJUKT billigt!!
Nu har jag äntligen något att se fram emot, hur underbart känns inte det? speciellt eftersom jag fick reda på att mitt jobb ska läggas ner redan nu i september.. min sista arbetsdag är på fredag, nästan lite sorgligt! Men det orkar jag inte tänka på nu, för jag ska nämligen tillbaka till underbara GÖTEBORG!

Goder afton!

Idag gick jag upp tio och har bara legat framför tv tills nu. jag borde verkligen lära mig att ta vara på dagarna, speciellt när det är fint ute som nu!
Men nu ska jag springa iväg till jobbet i allafall, får se hur mycket som har ändrats under den veckan jag varit borta.. känns faktiskt som jag varit borta typ en månad.
Men men, I´m off to work. Ha en trevlig måndag era snygga människor :)

dålig uppdatering idag

Men jag har bara legat framför tv:n hela jäkla dagen och kvällen. The Hills maraton och film.. rätt skön söndag men man blir ju nästan bara ännu segare av att inte göra ett skit. Känns ju lite sådär roligt att man ska tillbaka till jobbet imorgon också. Fast kanske inte ska vara allt för negativ, alla i stan börjar ju skolan imorgon.. blir ett stor skratt för dom HAHA!

Nej dags för en dejt med kudden.
PUSS

Hello!

Vaknade tio idag och kände mig riktigt trött, så idag blir det ingen shopping utan titta på tv hela dagen.. roligt va? haha
lika bra att vila upp sig lite, imorgon är det dags för jobb igen..värst vad tiden ska gå fort då! Får schemat för september då också, då ska vi kolla vilken helg jag är ledig och boka ännu en resa till Göteborg. Elin och jag ska fane mig dit igen, saknar det massor.

Nej nu har jag varit tillräckligt social, haha! Dags att kolla på The hills maraton på MTV!

shopping

Imorgon ska nog jag in till stan en stund med min babe emelie och då har jag bestämt att jag ska inhandla mig dessa snygga plagg! (får hålla tummarna på att det finns pengar kvar på kortet bara! haha)

Michelle Branch

Lyssna in denna härliga låt!



Myskväll.

Sådär, kräftorna slank ner ordentligt så nu är jag lika fet som en sumobrottare. Men det ska fyllas på mer, popcornen står i micron.. mmm!
Nu hade jag bara tänkt tillbringa kvällen för mig själv framför tvn. Det ska bli jätteskönt att ta det lite lugnt, och eftersom ingen annan är hemma så är det ännu bättre!

Ska ju berätta det där om plåster på tutten också. Precis innan jag skulle duscha förut så råkade jag bryta av en nagel så det blev helt spetsig och vass, men lat som jag är orkade jag inte fila ner den.. jag utmanade ödet helt enkelt! Jag hoppade in i duschen och skulle smörja in mig med tvål och då råkade jag självklart riva mig på bröstvårtan med den där nageln. Det gjorde svinont men jag brydde mig inte så mycket mer om det. Men när jag hoppade ut ur duschen såg jag att det blödde och var som ett litet köttsår, huden satt kvar under nageln också.. mysigt!! Och eftersom det inte ville sluta blöda så satte jag ett plåster där vilket är väldigt sexigt ska ni veta haha. Är man en klant så är man!
 
Jag ville bara dela denna hemskt ointressanta fakta med er.. ha en trevligt lördagskväll.
PEACE!

bilder från igår

Det här är bilder som är tagna från min, heidis och elins kamera.

förfest




iväg till krogen









en mycket bra kväll.. värt att upprepas! haha

Plåster på tutten!

Nu drar jag till grannarna och äter deras kräftor, ska bli riktigt gott! Älskar kräftskivor!!!!

Måste bara tillägga att jag har ett plåster på tutten just nu.. mer om det blir det senare, haha detta var bara som en liten teaser! :P

PUSS!


Blond?

Kollade igenom alla bilder från igår och det ser ut som jag är blond igen.. vad är det här? Man ser ju inte ens en liten hint om att jag har färgat håret..

Här är en bild från igår, jag ser ut att va helt vanligt blond.. som jag alltid gjort förrut.
Hmmm..

Lördag

TJO!
Gårdagen var faktiskt mycket roligare än jag hade väntat mig. Vi började med lite förfest hos channette sedan skulle vi dra innan tio så vi skulle slippa betala men kön var ju så jädra lång så slutade med att man fick betala inträde iallafall. Men vi träffade lite trevligt folk och dansade som attan, men herregud vad varmt och klibbbigt det var, svetten snålade man ju inte direkt på! Sen blev det lite nattmat och snack med folk så runt 4, halv 5 sussade vi så sött hemma hos channette. Men jag hade riktigt kul faktiskt! Bilder kommer upp lite senare, får se om jag hinner nu för vi ska strax in till grannarna för lite kräftor :)

Pigg och alert med en finne som börjar växa sig stort som ett hus.


Eskilstuna

Nu drar jag till stan och dansar med brudarna! Ha det!
PUSS

Vart är peppen?

Ska nu hoppa in i duschen, göra sig lite ren och fräsch inför ikväll och sedan peppa till tusen!
För ikväll ska det dansas på Nybron till förhoppningsvis bra musik och sköna männiksor :D

Studenten

Jessicas fest

kryssningen

God jävla morgon

Usch vad irriterad jag är, har verkligen inte fått den sömn jag behövde. Jag visste att de inte skulle frakta en massa sand i stora lastbilar i morse så då tänkte jag att jag kunde ligga uppe och kolla på Laguna Beach hela natten.. eller typ halva natten.. eftersom jag då skulle kunna få sova i fred.
Men tror ni inte att man blir väckt av något annat då istället? Jo då börjar nämligen brandlarmet på ålderdomhemmet mitt emot oss tjuta kl 5 på morgonen!!!!! Och tycker man att vanliga brandlarm låter högt så har ni inte hört denna, den låter i hela malmköping! Den låter i 5 minuter innan brankåren kommer med blåljus, de står där är kanske 5 minuter med larmet och blåljusen på innan de märker att det inte är någon brand utan bara fel på larmet (har varit fel på den innan). Men sen får de ju självklart inte av det där jäkla larmet och inte heller stänger dom av blåljusen så i hela 15 minuter tjuter det som fan.. KLOCKAN 5 PÅ MORGONEN!! 
 
Visst jag somnade om när de väl hade åkt  men man sov ju inget vidare med tanke på att man hade tjutet kvar i öronen. Vaknade för en halvtimme sen av att mamma och pappa åkte iväg på deras kryssning, så nu ska jag väl försöka bättra på humöret och peppa inför ikväll för då blir det nämligen utgång med brudarna..


Att det ska vara så svårt att få sova ifred?

att det ska vara så svårt?

Så fort jag har fixat mitt kort så jag kan handla via nätet (om jag nu kommer lyckas med det!) så ska jag beställa denna ring från Cocoo.se. Det är exakt en sån jag är ute efter men de verkar ju inte finnas någonstans. Den kostar 200 kr men det är den fan värd med tanke på hur myckeet jag har letat. Håller på och blir galen här hemma efter all otur jag haft. Min mosters syster ringde mig idag och berättade att de hade letat som galningar när de var utomlands nu (så gulligt!) .. men självklart hade de inte hittat någon.. FAN vilken otur jag har alltså! Det verkar inte vara meningen att jag ska få ha en sån här grymt snygg ring..


Snart ska den bli min! Så är det bara!!!!

Banken

Har precis kommit hem från banken och är nu en stolt ägare av en internetdosa. Vet däremot inte mycket om hur den ska användas eller något sådant men det kanske man lär sig? haha alltså det här med kort och banker och internet och sånt är verkligen inget jag förstår mig på. Jag var ute efter att kunna handla på internet så nu skulle jag få ett nytt kort (vilket jag fick för inte länge sedan) och sen ska det aktiveras och grejer.. ja vi får väl se hur det här slutar! haha.


Torsdag 19/8

Hej gott folk! Det har inte varit en bra start på denna dag, de håller på och bygger brevid vårat hus så det är lastbilar som släpper av sand där var tionde minut och de började kl 7 imorse. Och de låter riktigt förjävligt!!!
Så jag har varit vaken sen sju ungefär.. har somnat om och vaknat direkt efter igen några gånger och sedan har jag bara legat kvar i sängen för att jag inte orkat resa på mig.. men fyfan om det ska fortsätta såhär varje morgon, jag avlider sakta men säkert!!

idag hade jag tänkt att fixa mitt kort så jag kan betala via internet. Har sagt flera gånger att jag ska göra det men det bli liksom aldrig av. Men eftersom jag nu inte orkat sitta hemma så kan jag lika gärna ta en tur förbi där :)

Men vi hörs senare, ha en bra dag!
Här har ni två snyggvarnings bilder att kolla in och dregla över sålänge

Ring

Har ju helt glömt bort att visa den snygga ringen som elin kom hem med till mig när hon hade varit i Portugal.

Vi tackar och bockar flera gånger om, gillar den skarpt! :D

Sms till 118 800

Jag hade tråkigt och tänkte att jag skulle roa mig lite med att sms:a 118 800..

Fråga: Vem är Petra Lindqvist?

Svar: Petra är den där tjejen som alltid står bakom skolan och smygröker franska cigaretter som hon stulit från sin faster som är konstnär. Hon bär alltid en svart basker till sitt långa bruna hår och man kan knappt se henne i ögonen då de är täckta med svart eyeliner. Folk kallar henne för kulturpretto men vi vet att hon inte är pretto alls. Hon är bara bäst helt enkelt! Mvh 118800

Fråga: Vad gör Petra Lindqvist just nu?

Svar: Hej! Petra sitter på toa just nu. Det hon gör där är det vi alla människor behöver göra med jämna mellanrum: bajsar. Hon har suttit ett tag, och kommer förmodligen sitta ett bra tag till. Petra gillar långkörare. MVH 118800.

Ja de är ju bara för roliga. Kan inte direkt säga att en enda sak stämmde.. förutom de där med att jag helt enkelt är bäst! Men det visste ju alla redan.. haha!



Här har ni tjejen som älskar att ha basker, att sminka sig med mycket eyeliner och som gillar att bajsa länge.
Låt oss alla säga Hej till Petra Lindqvist.. HEJ!

21.03

Yo, I´m back!
Har nu färgat håret på mamma, ätit pizza och varit ute på promenad med min babe Emelie. Den skitungen har gått och skaffat körkort, grattis, du är bäst!!!! :D (AVIS!)
Vi gick längs spårvägen och pratade om hennes uppköring, om min resa till göteborg och massa annat.. sen får vi ju inte glömma de underbara myggorna som gärna suger sig fast på mig överallt. Hatar inget annat djur så mycket som dessa, de är riktiga djävular, vill inget annat än ont åt oss människor. Vad är dom ens bra för? Okej med getingar så vi får lite honung, men myggor?? finns ingen bra anledning till varför de ska finnas. DÖ säger jag bara!

Nu ska jag dricka lite te, ta det lugnt och njuta av lite Oskar Linnros :) Har så förbaskat ont i halsen, emelie säger att det kan vara halsfluss eller liknande. Men det är det inte, det har jag bestämt, det är INTE något sånt!




Turkosa smycken

Var nyss inne och kollade på hemsidan Hoofstore. De har väldigt mycket fina smycken och till bra pris, hade en del turkosa smycken både i ring, armband och halsband och detta gillar jag mycket!!

95 kr

129 kr

79 kr

Joel

Kolla in snyggingbilden på joel, grrr!

Onsdag

Hallå folk! Idag känner jag mig lite nere.. Jag känner inte för att vara själv, jag orkar inte sitta hemma, men orkar inte heller göra något speciellt.. och sen saknar jag Göteborg jättemycket!
Jag vill åka tillbaka och bara gå runt på stan, träffa trevliga människor och insupa atmosfären. Nu har man haft folk runt sig hela tiden i ett par dagar i streck så det känns helt tomt nu när man är själv hemma. Usch det här gillar jag inte!! Vi upplevde inte Göteborgs gator så värst mycket men tillräckligt för att känna en stor saknad.. konstigt!



Göteborg bilder

Pepp på tåget

Lite mat på vårat fina rum.

där vi för övrigt hade en jättefin utsikt, haha

Vi passade på att bada lite i poolen

Vi hade mycket tid kvar innan vi skulle gå och vi hade ju redan fixat hår och smink så då blev det lek med kameran


Sedan på med kläderna och lite mer lek med kameran



vi gick ner till baren och tog en drink

Vi lyckades få fribiljetter till ett ställe som hette Excet, så dit drog vi för drinkar och lite dans

träffade på några norrmän - fattade inte mycket av vad som sades!

även några göteborgare träffade man ju på såklart




Det var en riktigt lyckad kväll, hade skitkul! Men dagen efter mådde man ju som förtjänat så söndagen tillbringade vi på rummet.



var iaf bästa kvällen ever och en resa till Göteborg måste göras om SNARAST!!



Yo!

Nu har jag precis kommit hem efter en trevlig dag i stan, däremot var inte vädret med oss, började spöregna nu när man skulle åka hem.. inte kul!!
Men iaf, vi träffades och tog en fika, åt lite lunch och pratade om en massa. Fanns en hel del att snacka om nu när man inte träffats sen studenten i princip. Folk har varit borta, skaffat pojkvänner, gjort slut med pojkvänner.. ja en hel del att ta igen! Men det var riktigt trevligt, detta behövdes :D

Lite shopping hann jag med också, hade ju en timme att ta dö på innan vi alla skulle ses.
Skulle kolla efter en skjorta jag hittat på H&Ms hemsida men den fanns ju såklart inte så det blev en grön kavaj istället. Även ett litet halsband lyckades slinka ner i en shoppingpåse och följa med mig hem.. sånt som händer haha!


kavaj 199kr H&M

halsband 99kr Indiska.

Nu ska jag dricka te och kolla på Cougar Town. Från och med nu blir det rehab här hemma..halsen är paj, kroppen är paj och huvudet är rätt så paj den med! (någon annan än jag som blev sugen på paj nu? haha)

good afternoon!

Nu ska jag åka in till Eskilstuna för att möta de gamla klasskamraterna, de bästa brudarna i stan!
Hörs när jag kommer hem, då kanske bilderna från Göteborg kommer upp också :)



PUSS

Lite bilder från Götet

Här är några bilder som togs innan vi drog ut på krogen.





Hej!

Nu har jag äntligen  (eller äntligen? hade gärnat stannat ett tag till) kommit hem. Är väldigt trött och riktigt sliten så tänkte bara meddela att vi hade det riktigt jäkla bäst! En resa att minnas, haha!
Bilder och lite mer info kommer senare men nu behöver jag vila och återfå kraften om jag ska orka göra något i huvudtaget..

PUSS.


GÖTEBORG!

Okej nu drar jag till tåget. Datorn får inte hänga med på semester så vi får säga adjö tills på måndag.
Och jag ska ha det bäst därför får ni också ha det bäst, speciellt ni som börjar skolan snart HA! (förlåt var bara tvungen!)

PEACE, PUSS O KRAM!



Kvinna stämmer ostreklam

Ni vet den där ostreklamen jag skrev om tidigare, Jarlsberg? den som dom säger "Smaken sitter i hålen" i?
Jag tyckte den var rolig och kunde inte rå för att le lite, men nu är det tydligen en kvinna som stämt detta ostföretag pågrund av det. Hur sjukt är inte det? Hon tycker då att det är förolämpande mot kvinnorna att säga så.. de anspelar sig på sex och inte ost.
Haha förlåt men detta är ju bara för kul, vissa människor blir visst förolämpade för allt! Det är en reklam, kom igen!

Kolla in artikeln HÄR


Jag måste utforska hålen på denna ost nån gång!

nöjd tjej!

Nu har jag äntligen duschat, rakat benen, smort in mig OCH målat naglarna.. jag tar igen min tid vettni :P
Nu kan jag smeka mina ben hur mycket som helst, lika lena som barnrumpor.. eller nu är de rätt kletiga från hudkrämen.. men snart så!!!

Nu när jag är fräsch och fin kan jag äntligen visa mig bland allmänheten (familjemedlemmarna) igen. Ska traska ner och äta mat.. gissa vad det blir? TACOS!!! Oj, förlåt, nu kanske ni inte hann gissa... men vi kan ta om det..

Gissa vad jag ska äta idag?...
...
...
....
.....
.......

Just det, TACOS!! (duktigt gissat! :) )
Här får ni en härlig låt på köpet bara för att jag är både glad och snäll idag.


Vi hörs senare ikväll, nu ska jag chilla vid teven  PUUUUSS!


SMOOOTH like a babyass!

Tjoo!

jaha klockan är snart halv sex och jag har inte gjort ett skit av det jag skulle. Eller jo, salladen är klar.
Har bara vilat mig och suttit ute en liten stund. Är ju så himmla skönt ute så man vlill ju passa på. Nu hoppas jag att det är lika fint i Göteborg i helgen, då skulle jag bli himla glad :)

Nej men kanske skulle hoppa in i duschen och ansa lite.. och sen lär ju inte naglarna bli målade av sig självt så det kanske man ska sätta fart med också..

Mascara

Beställde en ny mascara för ett tag sen av en på jobbet som säljer smink från Oriflame. Den skulle vara väldigt bra sa hon eftersom den har korta strån på ena sidan och stora på den andra sidan på borsten. Då ska man först lägga på färg och sedan snurra borsten så att den stora delen drar igenom och sepparerar fransarna.

Och ja, nu testade jag den bara lite fort men den verkar helt okej, kostar 89 kr så var ju värd sitt pris helt klart!!

Oriflame wonderlash

Fredag 13:e

Ja ni kan ju läsa på rubriken, fredag den 13:e idag! Scaary!! Eller nej.. brukar inte ha otur på denna dag och denna gång har det inte heller hänt något.

Idag har jag jobbat, och nu har jag ledig i över en vecka, Skööööönt!!!!! Och jag börjar min ledighet med Göteborg, fan vad nice det ska bli, är riktigt pepp just nu.
Har varit och handlat grejer till salladen jag ska ha med mig på tåget (jag lär bli hungrig!!) och nu ska jag packa färdigt, duscha och raka benen och måla naglarna. Sådär väldigt viktiga grejer ni vet haha. Ska väl kanske försöka lista ut vilka kläder jag ska ha på mig när vi åker imorgon också.. hmm ett stort beslut!


men nu är jag helt utmattad så jag ska ta en liten powernap!

egypten

Ni kan aldrig gissa vad jag sitter och håller på med just nu?
Jag sitter och läser om Egyptens historia. Om mytologin (vilket jag fattar nada av) och om sevärdigheterna osv. Visste ni tex att om man åker till egypten så kan man dyka och kolla på statyer och faraoer som finns under vatten? Detta hade varit riktigt coolt!

Vet inte varför men jag har fått något slags intresse för egypten. Har alltid hatat historia men detta är bara så coolt. Sen vet jag inte mycket om det men det är bara lite småkul..

Jag vill såååå otroligt gärna åka och kolla på pyramiderna och alla andra sevärdigheter.
Jag har faktiskt varit i egypten en gång men då bodde vi så pass långt bort så vi var tvungna att sitta i en buss i två dagar, och eftersom jag inte var så pass intresserad vid det laget så struntade vi i det, mamma och pappa hade ändå redan sett det. Men detta är ett beslut jag ångrar idag..

Craving från MONKI


Jag längtar extremt mycket till hösten när jag kollar på alla snygga kläder som kommit in i affärerna!
GO höst!


all black!

Svart är snyggt, punkt slut!!!

inspiration

Min inspiration idag har varit Elin!! Hon var duktig och var ute och gick två gånger idag och då kände jag att jag iaf måste ge mig ut en gång. Så.. nu har jag precis kommit in efter en powerwalk/springtur. Ibland sprang jag, ibland gick jag. Sen efter det blev det lite styrka.. men fan vad jobbigt det är att börja göra styrka efter en jättejobbig springtur, haha rena rama skämtet!
Nej men nu har jag iaf varit lite duktig :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort all äcklig svett (ja jag svettades floder!!)


P.S Har sökt ett jobb idag. Ett nytt hotell som öppnar 1 november.. är som en plan B ifall inte Norge går så bra. Vi kan ju hålla tummarna tycker jag.. men mest åt norge ;)


packing my stuff

Nu har jag suttit ute en stund, brände på reält! Men det var skönt med lite sol! :)
 
Nu har jag iaf börjat min packning och har insett att den lilla väskan jag hade tänkt ha från början inte kommer räcka på långa vägar.

Det här är knappt hälften och den är redan full.. lär helt klart bli en större väska för min teori är "hellre för mycket än för lite!"

100812

Honey I´m home!!!
Denna dag på jobbet har varit riktigt seg, den enda jag gjort är att städa omklädningsrummet. Och det kan nog inte ha varit städat på tre år för fyfan vad mycket damm det var uppe på alla skåp. Var kanske en decimeter tjockt lager och då skojar jag inte! Mina lungor och näsa är fulla med damm just nu så jag nyser var 30:e sekund ungefär.. och hostattackerna kommer också med jämna mellanrum.
Men nu är det bara imorgon kvar och då jobbar jag 7-12 sen är jag ledig!!! :D
Har glömt berätta men det var ett missförstånd om mitt schema så alla tider jag hade fått stämde inte.. så hela nästa vecka är jag ledig. Synd med tanke på att jag inte får lika mycket pengar men innerst inne tänker jag " WIHOO, FAN VAD SKÖÖÖNT!!

Men nu ska jag ut och sola en stund, man måste passa på att njuta så länge den är kvar!!

OBS! Påminnelse till mig själv: Packa väskan!!!!

Höstnyheter på Nelly



Just nu längtar jag faktiskt tills det blir höst för jag är så trött på att bara vänta på att det ska bli fint och att sommaren ska återvända. Det kan lika gärna bli höst så man är beredd på att det kommer vara lite kyligt då.
Sen är det rätt mysigt med tända ljus, gula färgerna på träden, att få använda boots och halsdukar!

den fula bilden jag pratade om..

Här kommer den!!
TADAA!


Jag varnade er!

Örhängen

Dessa fina örhängen från BikBok gillar jag väldigt mycket. Brukar inte ha stora örhängen på mig i vanliga fall, men det kanske man kan ändra på?

bild från fashionfever

"rynkor visar bara vart ett leende har suttit"

Middag

Före middagen

Efter middagen

Sen började galenskapen!!












Senare ska ni få se den fulaste bilden som världen någonsin skådat!!

Onsdag 11/7

Tjenare people!:)
Idag har jag inte gjort något, elin drog hem med halv tio bussen och jag sov vidare och vaknade inte förens halv två (shame on me!) Har nu käkat lite frukost, mackor med bleu (hahaha, internt!) och sedan bara hjälpt elin med sin design på bloggen! Kolla in den HÄR! 

Lite (läs mycket) bilder från gårdagen kommer snart, orkar bara inte just nu.
Men nu när jag ska dega lite vid tv:n en stund får ni ha det trevlans!
SES!


Hej snyggingar!

Nu kommer elin snart och jag har inte alls sovit middag som jag sa att jag skulle, men vi får hoppas att det är övertröttheten som slår in senare och inte den vanliga tråkiga tröttheten.
Jag är fixad, en låtlista till göteborg (som vi såklart kommer peppa till nu!) är fixad och.. rummet är inte fixar nej, fan! Äsch ta fram madrass och sånt kan allt elin få jobba med :P haha.

Vi höres för nu ska jag dissa er en stund för lite bus, eller först måste jag kissa men sen, SEN blir det bus! (slår vad om att det kommer sluta med att vi båda sitter och stirrar in i väggen haha)

Nej men hare va! PUSS KRAM NYP I RUMPAN!


Nagellack från H&M


H&M har många fina nagellack och till ett bra pris tycker jag.. endast 39.50kr!
De har alltid många olika och snygga färger vilket jag gillar. Av dessa bara  här har jag midnight passion, blue my mind och U must have this och det är färger som är väldigt snygga på. Sen vet jag inget om kvaliten, kan inte påstå att något nagellack håller så bra, oavsett märke. Men detta är verkligen värda sitt pris om man säger så.

De färgerna jag vill ha är Get a rose for me och miss stoneheart, de verkar väldigt snygga!! Speciellt den gråa gillar jag skarpt nu till hösten :)

Gnocchi ala Petra!

Idag när jag kom hem från jobbet var jag jättehungrig och väldigt pepp på att laga mat. Kollade runt lite i skafferiet och frysen och hittade pasta och räkor.. ja här ska göras mat!!

STEG 1: Först kokar man pastan och några bönor..

STEG 2: sedan steker man också några räkor tills de blir lite lätt bruna (ni måste först värma dom i mikron ett tag om ni precis tagit dom från frysen.)

STEG 3: Lägg upp pastan

STEG 4: sedan bönorna..

STEG 5: Lägg på de stekta räkorna.

STEG 6: Ringla lite olivolja, inte för mycket då blir det bara blaskigt!

STEG 7: och till sist stör ni över lite flingsalt, och WOILA!
Smaklig måltid får man väl säga då! :)

Nu efter denna goda lunch ska jag vila en stund om jag ska orka med Elin som kommer runt halv fem..
PEACE OUT!

22.54

Då var den lediga dagen över, den satt fint men hade gärna varit ledig några dagar till. men what to do?
Imorgon jobbar jag inte alls länge tack och lov, 7-12 bara och sedan kommer Elin hit på besök. Hon har en överraskning till mig! Eller jag vet vad det är men ni får inte veta.. än! ;) Det kan ni allt fundera på!

Men nu måste jag få lite skönhetssömn,
PUSS OCH GODNATT säger vi med denna charmiga bild!

ändring

Okej nu lovar jag att detta är sista gången jag ändrar header på ett tag!
Men det blir så bara för att jag sitter och trixar på datorn och då slutar det oftast i att jag gör en ny varje gång.
Men nu är det slut på det, promise!!

Nailpolish

Köpte nyligen ett blått nagellack som jag gillar skarpt såhär på sommaren till ljusa eller mörka kläder. Men jag har ju ännu inte hunnit använt det pågrund av mitt jobb.. vilket suger! Men nu när jag snart är ledig i fem dagar (lör-ons) så tänker jag garanterat använda det, dvs att det hänger med till Götet på semester! :D


Blue My Mind by H&M

bojkotta vädret.

Nu har jag kommit hem efter en tur på köpingen, har handlat lite och så skulle jag ta ut pengar men det glömde jag ju såklart. Orkar inte gå tillbaka nu så får ta det imorgon eller nått.
Har också valt kläder som jag ska ha när vi går ut i Göteborg på lördag, eller jag tror att jag har valt! Är väl så gott som klar. Blir nog svarta linnet med transparenta axlar med ett par jeansshorts, sen får man väl pimpa till det lite med smycken. Ska också ha något färgglatt nagellack tror jag, får inte ha nagellack på jobbet så har saknat det lite, brukar ju alltid (eller oftast) ha det annars.


har bojkottat vädret idag också som ni kanske ser på rubriken. Jag minns när det var vinter (när det egentligen skulle varit vår) men så bestämde jag mig för att använda vårjackan istället för vinterkläder trots att det var kallt. Nu är det i princip samma sak, jag har inte accepterat att sommarn i stort sätt är över så jag tar på mig short ändå. Frös gjorde jag garanterat men ibland får man offra sig!
Premiär för skorna också, de sitter fintfint! :)

Spetsskjorta

Hur snygg är inte denna spetsskjorta? Jag vill gärna ha en liknande hängandes i min garderob

lånad av Victoria

Önskelista från H&M

H&M har mycket snygga kläder och till bra pris, allt detta för lite mer än tusenlappen är inte illa!
Och när jag får lön så kommer nog en del av detta bli mitt :) (jag vill ha min lön nuuu!)




Måndag

Sitter på mitt rum just nu och lyssnar på åskan utanför, usch vad läskig den är! Brukar tycka lite åska kan vara mysigt men nu låter det som om blixten skulle kunna slå ner i huset vilken sekund som helst, mullret låter så otroligt högt!

Men jag får väl försöka koppla bort den för dagen ser ut såhär: Titta på Tonårsliv (Adam Garcia är med och han är snygg!), gå till banken för att ta ut pengar, fika hos mormor och morfar, handla, hitta kläder som jag ska ha i göteborg (att det ska vara så jävla svårt??) och så hade jag tänkt träna lite idag men det lär väl inte hända, speciellt inte nu när det är dåligt väder ute!


EYECANDY!



läggdags för mig?


Jag har spenderat lite för mycket tid vid datorn ikväll så ögonen känns helt fyrkantiga (ja ni ser ju bara på bilden!)
De har börjat klia och svida lite för att jag tvingar dom att vara öppna trots att de vill blunda och drömma sig bort till främmande land.

Nej men okej nu slutar jag prata om ointressanta grejer och blir intim med kudden istället!
GOD NATT :)

"smaken sitter i hålen"

Erkänn att ni tänkte till en extra gång och insåg hur perversa ni är när ni läste denna rubrik? det gjorde i alla fall jag när jag hörde den!!
Detta är ett citat som kommer från reklamen om osten Jarlsberg, och den är ju lite smårolig!

Sen har vi ju den traditionella Oreos-reklamen och deras citat som jag vet många skrattat lite extra åt - Vrid, slicka, doppa.
Haha ja dagens tv-reklamer har ju blivit så pervers, eller vad säger ni? :P



Söndag 8/8

Idag var det jobb som gällde, och fyfan vad tråkigt det är när man bara sitter i nio timmar. Speciellt idag var det jobbigt, jag lyckades aldrig riktigt vakna. Har varit så jäkla tröttt hela dagen, vilket jag fortfarande är. Så nu tänker jag sova, och det ska bli grymt skönt!
Är ledig imorgon också, wihoo! :D

Ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg men jag är så trött att jag snart tuppar av. Det får bli ett bättre inlägg senare ikväll istället.


snygg outfit


En vecka, men kläder? GAAAH!!!

Den där jättehärliga känslan över att det endast är en vecka kvar tills jag drar till Göteborg med elinbus har helt plötsligt vänt om och blivit en panikkänsla. Vad ska man ha på sig? vi ska ju ut på lördagen (om vi kommer in på nån klubb så att säga) och då vill man ju vara snygg. Men jag är inte snygg, och jag har inga snygga kläder, vad gör man då?? dött lopp.
Nej men jag vill så gärna köpa något nytt som jag kan ha på mig, för med nya kläder känner man sig automatiskt snygg.. men då har vi ännu ett problem. Ska man ha nya kläder så behöver man pengar, och det har ju självklart inte jag! Ännu ett dött lopp.

Klackar och väska kan vi säga check till, men resten? Äsch, vafan vi gör såhär.. jag kom på lösningen!! Vi struntar i allt annat helt enkelt, yes där hade vi det!
Bra tack för rådet :D

(nej men allvarligt, inte tid att skämta, hjälp mig!!)


en sån här glamourös klänning kanske? eller vänta... NEJ!!


Vad måste man göra för att få lite kärlek här omkring?

Jag försökte pussas med hunden men hon bara vänder kinden till..

Och sen sticker hon bara och lämnar mig ensam kvar, vilken bitch!!

Hon är en sån player, ger mig förväntninar och sedan bara sticker.. I´m heartbroken!


Lördag 7/8

Hej på er!
Idag har jag jobbat och jag måste bara berätta om en sak som hände idag. Det finns en jättegullig finsk gubbe som är boende hos oss och han är ju bara allt för rolig. Han säget alltid: Om du tycker jag är för jobbig så säg Håll käften gubbjävel! (tänk er med en finsk brytning)
Och idag när jag skulle servera honom mat så ville inte han ha alls mycket. Då sa jag: Bantar du eller? Och till svar fick jag: Nej! Hur ofta är du ute med hunden? (Jag ser ut som ett frågetecken..) då säger han: Men vadå, jag trodde vi ställde en massa onödiga frågor till varande bara, men jag hade tydligen fel! .. Gubbjäve sa jag och så skrattade han och hoppade så där roligt (han ser ut som en nallebjörn som typ hoppar med kroppen när han skrattar) Ja vissa människor är ju bara för härliga! :)


Nu har jag precis kommit ur duschen och ska bara klä på mig. Emelie kommer vid fem!!!!!! (jag gillar)

armejackan

I höst vill jag gå runt i en sånhär jacka!


H&M 399kr

Ginatricot 399kr

home sweet home

Var en riktigt långtråkig dag på jobbet idag, vi har endast tre boende och ingen behövde någon hjälp.. hatar att bara sitta av tiden.
Men imorgon är det bara att traska tillbaka med ett leende på läpparna, har inte ni också dagar då man bara vill skrika håll käften till alla?

Nej men hörrni, lyssna på dessa fina låtar istället! :)
Heartless - Justin Nozuka
Near to You - A Fine Frenzy


Nu tackar jag för mig denna dag och kryper ner i sängen. Ser fram emot imorgon för då får jag träffa min babe (är fane mig på tiden!!)
SOV GOTT!

Goddagens

Idag är det fredag, då tänker nog de flesta "Wiho helg!" , jag tänker " FAN JOBB!" Ja jag ska jobba hela helgen.. kul!

Idag börjar jag inte förens fyra så nu har jag hunnit sola lite, det har jag verkligen saknat, hoppas bara att vädret förtsätter att vara fint! :) Gör soldansen allesammans!!!!

Nej nu ska jag ha mat, CIAO!

Safari-Grey-Jeans on Jeans





Jag rensade ut garderoben idag och tänkte att jag kunde passa på att visa lite. Fick ju faktiskt order av elin för ett tag sen.. så vi kan säga att jag tillägnar detta till henne för att hon är och äter gott och myser i Portugal!

Kärlek!

Jag vill bara säga att jag är helt, fullkomligt, totalt kär i mina skor!
Nu vet ni!

Äntligen..

..efter bara 4 ½ timmes slit så är rummet färdigstädat. Pjuuu säger jag bara. Vilket jävla jobb.
'
Det låg saker överallt!

mina smycken var inte organiserade för fem öre.

Men nu är det rent och fint..

och smyckerna har fått sin plats!

alla mina älsklingar på en och samma plats! :D

brills.

on the top - STUDENT!!!

FÖRESTEN

HAR NI SETT VÄDRET UTE ELLER?  SOOOOOOL!
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!

Torsdag 5/8

Välkommen hem från jobbet säger vi till mig, tack säger jag!
Har varit en rätt bra dag, vaknade tidigare än jag behövde, redan klockan sex och hur sjukt är inte det? Jag vaknar aldrig så tidigt!!

Jobbet gick bra, har fått in en kändis... eller nej, han umgås bara med alla kändisar. Imorgon skulle han på fest hemma hos Carl-Jan.. ni vet han vinprovaren?
Nej nog pratat!
Jag ska nu städa mitt rum, ska fixa med lite grejer tänkte jag :)
HÖRS!


Lite kärlek sådär bara.. varsågoda!

todays shopping


örhängen från Glitter

halsband från Lindex

skjorta (bilden ger den ej rättvisa) från Ginatricot

skor från Skopunkten


Höst på Din Sko

Din Sko har fått in så otroligt mycket snygga skor nu till hösten, vill ha dom allihop nästan! Det är nästan så jag är glad att hösten snart är här så man kan få gå runt med sånna här snyggingar på fötterna.





Dessa är så mycket snyggare i verkligheten! De ska bli mina så fort jag får nästa lön, fullkomligt älskar dom.

Köpte skor idag som jag visar senare..

Ny frisyr = ny header!


Jag hittade min kamera också, Wihoo!


färdig!

Nu är håret klart, det blev lite ljusbrunt kan man säga, inte riktigt så blond/rött jag hade hoppats på. Men jag är nöjd, blev ingen jättestor skillnad iaf tack och lov :)
FÖRE:

EFTER:



(hittade inte kameran så fick bli dåliga cambilder)

Så, vad tycks?

färg i håret

Nu håller jag verkligen tummarna på att detta kommer sluta bra, SNÄLLA gör det ni också! :S


(snygging HAHA)


Onsdag 4/8

Goddagens. Idag är jag ledig och det känns riktigt skönt!
Ska alldeles strax gå till affären med mamma och köpa hårfärg, eller ska iaf höra av de säger. Borde jag köra på rödblond/koppar eller inte? Så får se när jag kommer hem om jag vågade eller inte.

Vid fyra när pappa kommer hem åker vi in till stan för att köpa nya skor, har hittat ett par på DinSko som jag vill ha. Mamma och jag orkade inte ta bussen så det är ju tur att man har en pappa man lindat runt fingret då ;) haha.

Nej nu måste jag först och främst hoppa in i duschen. PEACE!


fördriver tiden

Jag har väldigt tråkigt här hemma, trött men ändå inte trött. Ögonen kliar men det beror nog mest på att jag suttit framför datorn ett tag nu. Inte tänker jag gå och lägga mig heller, jag är ledig imorgon så nu ska jag njuta av varenda sekund (typ).

Den vanliga sysslan vid uttråkhet (heter det så?, uttråkning?) är ju antingen att göra roliga tecknade gubbar eller att ta "charmiga" kort. Lägg märke till kaninöronen.. de är då inte charmiga nånstans men man kan väl iaf lossas.



ett försök till att se ut som en apa. Dock var mina öron alldeles för små.. här har vi inga "farmor vad stora öron du har.."-öron.. om ni fattar?  (rödluvan, vargen.. är ni med?)
Och herregud så risigt hår jag har!! :O haha

Maria Montazami


Hon är ju för härlig den där Maria :D


P.S Har bytt design (igen!). Jag tröttnar så lätt och jag har allt för mycket fritid, så ja, det resulterar i detta. Hope you´ll like it!!

Fyndigt by Frida

detta är en blogg jag börjat följa nu på senaste tid för att jag tycker hon klär sig riktigt snyggt. Hennes garderob skulle jag inte tacka nej till! Och sen kan jag inte sluta älska hennes hår..




Kolla in hennes blogg HÄR


färga håret?

Jag har funderat ett tag nu om jag ska färga håret, göra det lite mörkare så det passar vädret lite bättre. (plus att jag är sån som tröttnar på mitt hår så lätt) Jag är inte ute efter brunt som jag haft tidigare utan lite mer kopparfärgat. Denna bild nedan visar färgen ganska så perfekt!

bild lånad av natalie

Kom gärna med tips :)


Skjortor

Dessa två skjortor finns eller kommer snart i butik på Monki för 300 kr. Och eftersom jag älskar skjortor ska den nude-färgade självklart bli min!!

seglaren


Har länge undrat vad låten i denna reklam heter och äntligen har jag fått reda på det.
Den heter Seglaren och sjung av Monty :) Har ni spotify så kan ni trycka HÄR!

saknar teatern.

Jag fick höra av en bekant att det ska spelas in en film i båstad och att de söker en massa statister. Detta låter väldigt intressant och tänkte skicka in min bild så fort vi lyckas hitta hemsidan. (hon hade hört det på radion)

Men detta fick mig att inse att jag saknar teater lektionerna, Kersti och alla andra så otroligt mycket. VI har haft så grymt kul under dessa tre år, för att inte tala om sista året. Jag saknar att få stå på scen, att få fjanta sig, få spela någon annan och att bara ha så jäkla kul!
Jag vill ha alla improvisation övningar igen för fyfan vad grymma vi var. Vill spela upp Gökboet igen för fyfan vad grymma vi var. Vill spela upp Fame igen för fyfan vad grymma vi var. Jag vill utvecklad igen med er!! 
Fattar ni hur grymma vi har varit? fattar ni hur jäkla roligt vi har tillsammans?
Just nu känner jag att jag gärna hade gått om ett år bara för att få ha dessa teaterlektioner igen!..

Har massa minnen från dessa lektioner och föreställningar som jag sent kommer glömma <3














några bilder genom åren.

22.14

nu har ja kommit hem, kokat te, gjort mackor och hoppat ner i myskläderna.. ja nu jävlar ska det mysas. Känner mig lite seg och trött i både sinnet och kroppen så behöver varva ner lite. Måste ta nya tag för imorgon är det dags för jobb igen. Bara 8-12 vilket är väldigt skönt, sen är jag ledig på onsdag också vilket är ännu skönare. 
Synd bara att det är mulet och regnar annars hade jag gärna velat ligga ute och sola.. men men, man kan väl kanske inte få allt här i världen? 

Men nu ska jag gosa ner i sängen för att kramas med hunden och för att läsa den grymma boken jag håller på med just nu. 
Peace out and goodnight! 

I´m off for work!

Hörs när jag kommer hem. PUSS


Tecknade

Jag orkade inte läsa utan ägnade min tid åt det här istället.. himmla kul faktiskt :)

Jag som långben och Elin som petter.
HOT eller vad?


kvällsmys


Nu kvällen till ära ska jag tillägna med läsning. Började läsa boken Trasig för ett par dagar sen och jag fastnade efter bara nån sida. Ett litet boktips ..

Tacochipsen har jag plockat fram, saften är blandad och ljusen är tända (börjar faktiskt bli mörkt nu), så nu jäklar ska det läsas :)

Hachiko - en vän för livet

Jag säger bara såhär.. se den här filmen!! Ni kommer bli berörda in i själen, usch vad ont i hjärtat jag har nu. Har gråtit som en litet barn, den är så sorglig. Ni som gråter till Marley and Me kommer gråta ännu mer till den här. Är helt förälskad i den där hunden, vill bara krama om den, nu vill inte jag avslöja något av det som händer men den är hemskt! Se den bara.

Det är ju baserad på en verklig händelse vilket gör det ännu mer hemskt.. hundar är ju bara för underbara djur! Det står nu en staty av hunden utanför tågstationen i Japan där den väntade i nio år.


Vacker låt

Almost Lover - A Fine Frenzy



lookbook.nu

Nu tänker jag visa några schysta sommarkläder bara för att vädret vill strejka, ogillar starkt att man ej kan förutspå vädret. I fredags regnade det, igår var det fint (som alltid på marknaden) och idag var det först jättevarmt och nu regnar det. Snälla kan det inte bara vara fint nu ett par veckor?







Söndag

Tjo kamrater, har varit väldigt dålig uppdatering denna helg och det ber jag om ursäkt för... men är man upptagen så är man!
Idag har jag jobbat en stund, sedan drog jag upp på marknaden igen med mamma, pappa och mormor. Råkade komma hem med några saker idag med,, shame!!!
Jag skulle titta efter en bbrun fransväska hade ju jag planerat men så fanns det ju ingen så det blev en beige istället. Men tror ni inte att jag hittar en idag då istället? Jag tänker äsch skit samma jag gillar den jag har, men då säger pappa att här har du en hundring, gå och köp den också! Jaha sa jag och köpte den :P Så ja, nu har jag två fransväskor, haha, men mig gör det ingenting. Jag får nog användning av de båda, no problemo liksom!
Hittade en ring jag tänkte köpa också (är ni överraskade eller?) men då hoppade mormor in och pröjsade, ibland har man det allt för bra :)



silvergroda.. är faktiskt äkta silver så nu hoppas vi att den inte blir ful som alla mina andra ringae börjar bli.


RSS 2.0