Lost

kan inte sova... känner mig inte ett dugg trött. Ligger och tittar på Lost som tydligen går nu på fyran. Jag följde alltid det förut när det startade men det blev bara konstigare och konstigare så man pallade inte längre. Fattade inte ett skit, jag menar en isbjörn på en öde ö? en lucka? de hoppade i tiden, ja vad mer hände? nej det alldeles för orealistiskt. Det kan ju va kul om man tittar på en serie och faktiskt fattar vad som händer..
Nej men får väl titta på det tills man somnar, är ändå bara skit på tv.


världens mest konstiga och komplicerade serie.

21.47

Nu ska jag hoppa in i duschen och se på tv. Imorgon är sista musikalrepet innan lovet, då blir det att jobba gärnet!!!
I´ll be back imorgon!

musik

So You Do - Hoffmaestro & Chraa är en skön låt, lyssna vettja!!


kläder

köpte som sagt en klänning idag.. endast 160 kr, värsta fyndet ju!!!! Vart även solbrillorna jag kollat in ett tag.


Fick en påse med banden på sidan av, awsome!!

solbrillor är ett måste i sommar!!!!!

kallt.

Nähä maten var tydligen inte klar än, ska vi inne i minst en kvart till, usch jag som är så hungrig!!
Sitter på mitt rum så länge och lyssnar på musik. Det är iskallt här, ingen värme på i huvudtaget. Mina nipples blir ju för tusan styva.
Nej får väl la ta och göra något annat under tiden, kan ta kort på de nya inköpen så länge..

31/3 Onsdag

dagen har bestått av musikal repition.. tänker inte berätta mer om det!!
Gick lite på stan efteråt med Elin och Heidi, handlade solbrillor och en sommarklänning. (visar sen) Fick in pengar på kortet idag och har redan shoppat slut på hälften, haha. Plus att jag ska ta ut en hundring till "dricka" som behövs till fredag. Ska nämligen ha grabbkväll vi tjejer i klassen. Alla ska klä ut sig till en kille, jag själv ska vara snobb/schtekare! Sen ska vi käka korv, kolla på Die Hard, sport och porr, samt dricka öl och klia oss i skrevet. Killgrejer ni vet?!
Även Sebbe och Fredrik ska med men dom får istället klä ut sig till tjejer, inte mer än rättvist! Känner på mig att denna kväll kommer bli riktigt kul.. men det återstår väl att se :) har iaf hittat de kläder jag ska ha på mig.

Nu känner jag doften av lasagnen som står i ugnen, så ses!  

Tack och hej leverpastej

Kommer direkt från tv.n, har tittat på Cougar Town och Christine. Christine är ju bara för bra, så roligt!!! Har ni inte sett det så gör det.

Måste börja packa min väska nu, ska ha med lite kläder tills imorgon till musikalen. Bara att hålla tummarna på att kläderna jag ska ha inte ligger slängda i min klädhög på golvet. Skulle ju va bra om dom var rena, menar man lär ju bli svettig på scen men kom igen, jag behöver väl inte stinka svett redan innan? där går faktiskt gränsen.

Imorgon får jag in pengar på kortet också, äntligen, som jag har väntat! Nu kan jag äntligen handla min hatt och mina solglasögon som jag velat så länge. Men sen får det nog faktiskt vara bra med shopping den här månaden, måste ju kunna ha lite kul också. Och sen måste jag ju dessutom lägga undan minst en hundring i min Oslo-sparkassa. I den kassan ska det finnas mycket pengar innan vi drar dit. Måste ju kunna leva på någonting innan man för första lönen liksom. Åh vad jag längtar. Vi pratade nyss om att vi måste ta en tur till IKEA också innan, köpa på oss lite smågrejer.. och vem älskar inte IKEA liksom? (haha jag måste skriva IKEA med stora bokstäver, funkar inte annars). Så nu vill jag bara va klar med musikalen, fylla år och ta studenten!!! Gaah har aldrig sett fram emot att sluta skolan så mycket som nu. Jag är så glad att jag faktiskt har en tid framåt planerad, tycker synd om er stackare som fortfarande inte har något bestämt.. förstår eran ångest!

Men nej nu är det faktiskt sovdags.. måste va pigg och allert till musikalen imorgon.
Sov sött :)


och hon gör det igen!

hey, vet ni vad jag nyss har gjort? .. jag har vart ute och sprungit, IGEN!! Och jag orkade faktiskt mycket mer, hade bättre musik, och jag glömde inte min sportbh den här gången!
Jag är faktiskt stolt över mig själv, tror faktiskt att detta är något jag kommer göra rätt regelbundet (förhoppnignsvis!) 
Nu käkar jag banan och dricker vatten ur min söta lilla julmustflaska. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta av allt svett som rinner ner för min panna. haha.


När man kommer tillbaka är det meningen att man ska va såhär röd och svettig!!



sommarkläder

Nu när solen börjar titta fram så vart jag genast sugen på att köpa mig några fina klänningar och kjolar att ha i sommar.

279kr Nelly.com (denna vita kjol tyckte jag faktiskt var grymt snygg)

299 kr Nelly.com

179kr Nelly.com

249kr Nelly.com

149kr H&M

30/3 Tisdag

Idag hade vi återigen musikal hela dagen. Det kommer bli jobbigt att göra uppdateringar om dagarna eftersom alla just nu består av musikal. Vi jobbar som tusan, kan sumrera det som Cattis - Hårt Jobb!!(så heter en av låtarna i musikalen, därav det "roliga") Det är väldigt långa dagar, folk blir trötta, tror alla går därifrån med huvudvärk. Men vi har faktiskt väldigt kul. Idag blev det faktiskt väldigt mycket skratt pågrund av en scen med en häst, mer tänker jag inte säga, ni får komma och kolla helt enkelt! :) KÖP BILJETTER!!!

Idag mår jag för övrigt bra, prima ballerina. Illamåendet verkade gå över i natt. Det är jag mycket glad över, är så rädd för att få vinterkräksjukan. Är jätterädd för spyor så jag håller mig helst undan från det.

Snart är det lov också, dagarna går så fort nu för tiden, hinner inte ens hänga med på vad som händer, känner mig bara helt lost! Men på ett sätt är det bra, det betyder bara att det blir mindre och mindre dagar till studenten! Bara 74 dagar kvar nu. iiih!!
Idag kände jag till och med av våren. Solen sken, och jag kunde gena genom skogen påväg hem, alla snöhögar som var där innan har smält bort. Det gör mig så lycklig :)

Lite bilder från gårdagen musikal repititioner

Våran kära regissör Kersti.

elin och jag håller stilen som vanligt.

Emma och Pontus

Det är kärlek på scen!!!

21.21

Nu har jag tittat på Arn- det sög!!
sitter på mitt rum och försöker att inte spy, mår jätteilla nu igen..
pallar inte att gå upp tidigt imorgon
pallar inte att gå till fyra och ha musikal hela dagen.

Jag mår inge bra så nu ska jag sova!

arn

idag är det Arn på tv, och detta ska jag se. Nu är det ju så att Joel Kinnaman är med i även denna serie så ska se om man får en liten skymt av honom. Gårdagens Johan Falk-film var ju även denna vecka lite snål med att visa Joel.
Jag vet att jag är en tönt men kom igen, killen är ju snygg?!!! Och ser man något snyggt vill man ju inte slita blicken från honom, lite ögongodis sitter aldrig fel!! Ser du en snygg kille på stan så är det klart man stirrar.. okej kanske inte stirrar som en galning, då skrämmer man bara iväg dom, men man kan kolla lite diskret, och se söt ut förstås.

Nu ska jag drömma mig iväg lite om alla snygga killar på denna planet. Finns så många av dom.. men varför finns det inga här, alla håller till i USA och är typ 30.  Orättvist.


Jag säger som i musikalen.. Mmhmm!!

het? JA!

Grr

iiih!

..och favoriten. Graowrr.

Dessa killar vill jag ha barn med.. då kommer jag ha en chans att få snygga barn :)

the day is over.

Då var heldagen med muskal över. (har den faktiskt varit ett tag men ändå) Man blir väldigt utmattad av den långa dagen men vi har faktiskt väldigt kul emellanåt. Längtar tills premiären och premiärfesten, tror det kommer bli riktigt kul.  Nu börjar det faktiskt ta sig också.. lite smågrejer att slipa på, helheten är väl i stort sett klart.

När jag kom hem blev det lite käk och sen somnade jag i soffan, duktigt!! Jag blir så trött när jag kommer hem, och sen blir det ju inte bättre av att jag lägger mig framför tv:n. Men får väl se hur lång tid det tar att somna i natt, det visar sig väl då.

Men nu ska jag kolla lite på The Simpson, hade tänkt springa idag med men det regnar så jag vart inte så pepp. Får göra lite styrka idag istället.
Men ska kika lite mer på tv först.. dessa ursäkter! haha


oj.

Förlåt mig, glömde ju säga god morgon. Så ohyffsat av mig!!

GOD MORGON SNYGGINGAR!!

29/3 Måndag

Idag när jag vaknade halv sex och var det kolsvart ute, man skulle kunna tro att vintern började om igen. Man märker ju inte direkt av sommartiden, man det kanske kommer.

Sitter nu i skolan och väntar på att musikalen ska börja, ska nog käka min frukost. Mår redan lite illa för att jag inte fått något i mig. Det började på bussen så får hoppas att det endast är på grund av att jag inte ätit frukost så jag inte åkt på nån jävla magsjuka lagom till musikal premiären.

Nu kom Elin förbi också, så trevligt!!

sov gott

Nu ska jag sova och ladda inför en vecka med musikal träning. Börjar halv nio imorgon då jag vanligtvis brukar börja halv två. Men men sånt är livet, bara att stå ut. 
Puss och god natt.  

städning?

När jag kom in i mitt rum efter att ha duschat så halkade jag på en tröja som låg slängd innanför min dörr och slog i hakan.(lär va öm där imorgon) det var bara tur att ingen gick förbi just då för där log jag på golvet med rumpan bar!!
Jag kollade runt i rummet och började undera om det kanke är dags för en storstädning??.. kläder överallt! Och när jag log där på golvet fick jag en inblick under min säng och den var inte mysig ska jag säga er.



Varför har jag massa skor på rummet??

musik

idag tänkte jag föreslå denna låt ---> Walking on a dream - Empire of the sun
Lyssna!!!

johan falk

ikväll är det näst sista Johan Falk filmen, och jag håller tummarna att man får se mer av Joel denna gång!!


Sådär ja!

Nu har jag precis kommit in från min springtur. Gick väl rätt bra, men tror jag är den människan som har sämst kondition på denna planet. Så blev faktiskt mest gång, men hey jag gav mig faktiskt ut!! och det ska fan bli mer gånger!
Märkte när jag började springa att jag hade glömt sportbhn, var inte direkt skönt, tuttarna hoppade runt som barn på julafton. Måste blivit så inne i händelsen av att jag skulle springa att jag glömt bort att sätta på mig den. Men men då vet jag det till nästa gång.

Måste ge ett litet tack till Heidi som alltid blir så glad när man säger att man ska träna, den peppen jag är ute efter! :) puss på dig!!!!

nu jävlar!

idag har jag verkligen inte gjort ett dugg, bara suttit framför tv:n och kännt mig som skit. Jag borde kanske göra något med mitt liv? Är så trött på allt, är så trött på mitt onyttiga ohälsosamma liv så nu jävlar ska jag börja träna. Fast det får ni nog hjälpa mig med annars klarar jag det aldrig.
Förstår inte människor som tycker det är kul att träna, visst det är ju skönt efteråt men det är ju värsta plågan under tiden. Att bli svettig och anfådd och se ut som ett monster under tiden är ju inte något jag direkt ser fram emot att göra varje dag. Har ingen extra energi över till sånt heller, men det beror nog mest på att jag inte tränar heller.. träning ska ju vara något bra i slutändan, gäller bara att se det så också! SLUTA VARA NEGATIV.
Så nu ska jag bevisa att mitt dåliga och slappa liv är över.. jag ska allt det första steget utanför dörren och sen bara ge mig ut och springa. Minst två gånger i veckan!! Nu jävlar ska jag börja planera allt bättre.
Välkommen till ditt nya liv Petra! ... TACK!!!


Nu är jag ombytt och redo för en tur i det kalla

28/3 Söndag

Idag trodde jag att jag var duktig även denna dag genom att vakna elva (allt innan tolv är bra för att va mig) men det visade sig att man skulle ställt fram klockorna en timme i natt.. typiskt!!
Gick iaf upp och gjorde mig en stor frukost (älskar frukost på helger då man inte behöver gå upp så tidigt) och satte mig framför tv:n och tittade på The day the earth stood still , rätt konstig film.


Idag tror jag att jag ska vara rätt duktig och gå ut och springa och äta rätt nyttigt, känner mig 10 kilo tyngre efter alla onyttigheter från igår. Känns som man får träna som tusan nu när musikalen börjar med tanke på vilka kläder man ska ha. Har bytit tröja nu iaf så man behöver inte skämmas lika mycket över sin mage men känns ändå som lite träning skulle sitta rätt bra!!
Men först blir det mer slapp framför tv:n.. livräddarna från Bondi beach börjar fyra. När man sett dom killarna och deras snygga solbrända kroppar kanske man får lite mer inspiration till att träna. Jag återkommer nog ikväll med hur det gick med träningen, man ska ju inte hoppas på för mycket, ni känner ju mig, haha.

smaskigt

nu har jag varit och handlat på mig lite grejer till kvällen. Bidde tacochips + guacomale och sen en liten påse djungelvrål såklart!! Ska bli riktigt gott att smaska på.
Ska se Waterboy som går på femman kvart över sex, är en rätt rolig film. Krypa ner i soffan med mina djungelvrål och ha det mysigt, låter som en bra plan av mig!!

Ha en bra lördag!!
See ya.

bikini

Jag såg nyss att elin hade lagt ut några bilder på bikinis som hon tyckte om. Och jag kan inget annat än att hålla med om att det är dåligt med snygga bikinis i affärerna i år. Har hittat några från H&M jag tycker är rätt söta men annars hittade jag inget!
Måste vara ute lite tidigare i år för annars har alla redan handlat upp allt snyggt, vart så förra året.

 
Gillar den här blå-mönstrade mest!

earth hour

Ni missar väl inte Earth Hour ikväll? 20.30 - 21.30. Släck lamporna en timme för miljön.
Detta tycker jag är bra så jag ska självklart delta, byt ut lamporna mot ljus i en timme eller kanske till och mer längre. Se det som en extra mysig kväll bara!!

DELTA!!

blåslagen



Såhär ser mina ben ut (bilden ger det faktiskt inte rättvisa) Märkte det nyss när jag skulle hoppa in i duschen, ramlade i trappen i torsdags och slog i knäna så antar att det kommer därifrån. Är till och med lite svullen nedanför knät.. är lite typiskt mig att slå i benen, dom är ju redan helt förstörda efter alla ärr jag har.
Jag borde försäkrat mina ben som ung, fatta vad pengar jag skulle ha nu.. har läst nånstans att Mariah Careys ben är värda flera miljoner kronor. Men jag är ju inte direkt lika känd som henne så mina skulle väl vara värda typ... 1 kr?
Men ärren jag har är faktiskt inte mitt fel, har ett långt på sidan och det är från när jag gjorde munkar i sommras, tjejen jag jobbade med kom åt mitt ben med en varm plåt, blev värsta såret. Har massa små efter alla myggbett = myggornas fel. Sen har jag ett långt på ena knät, vet inte vart det kommer ifrån men det var säkert inte mitt fel. Och sen har vi ju det allra största på andra knät, och det kommer från en kväll ute med elin, snubblade på en trottoarkant. Jag menar det var ju inte direkt jag som satte trottoaren där = inte mitt fel!! :)


14.56



Har precis haft det mysigt med hunden och kollat klart på filmen, den var faktiskt väldigt bra, brukar vanligtvis inte gilla svenska filmer så mycket. Men Mickael Nyqvist är ju alltid bra så en så stor chock var det kanske inte ändå..

Tänkte nu hoppa in i duschen, ska ju bara vara hemma men det skadar ju inte om man luktar gott ändå, för min egen skull liksom.

film

Eftersom det bara är skit på tv och dåligt väder så blir det väl att sitta inne och kolla på film. Funderar på att gå igenom några av filmerna jag tog från elins dator i torsdags. Underbara Älskade får bli först ut..


27/3 Lördag

Imorse vaknade jag redan vid åtta, och detta är inte acceptabelt under helger så var bara att somna om. Vaknade igen runt tio då det bidde värsta nyttiga frukosten för min del.

Idag blir det också att bara vara hemma, känner faktiskt inte för att göra något speciellt. Hade tänkt träffat Emelie men hon är fast i skolan. Så idag får bli en sån dag man köper en massa godis, kanske lite chips också, och bara äter och äter hela kvällen.

god natt

..och nu kände spotify att det ville börja fungera igen, bara för att jag tänkte tacka för mig och dra nu. Tror att den funderat ut denna plan länge.. fyfan!

Men jaja, nu ska vi inte va sånna, jag tackar för mig nu iaf så hörs vi nog imorgon. Sov gott!

22.49

Jaha jag fortsätter att sitta här, tänkte lyssna på musik men då funkar inte spotify bara för det, börjar dampa ur lite nu. Har testat logga ut och in igen, funkade inte! Har testat att starta om datan, funkade inte! testade att slå lite, funkade förvånadsvärt inte då heller. Så nu har jag gett upp och har satt på Itunes istället, bara gamla låtar med får väl duga för kvällen. Sitter faktiskt och lyssna på Tiger Lou, ett bra band som tyvärr inte finns med på spotify, men tycker ni borde lyssna in dom ändå.

Hörde att elin har samma problem med spotify så kanske är nått allmänt konstigt med det, hoppas på att det fixar sig snart bara!

yeah!

Ibland får jag verkligen till det!




puss på dig snygging!

godis.

Nu har jag hängt framför tv:n och käkar mat, var mumsigt! Hade tänkt att jag skulle moffa massa godis ikväll men jag glömde gå förbi affären påväg hem och eftersom jag är så lat så orkade jag ju självklart inte gå tillbaka sen. Fick nöja mig med de få djungelvrål jag hade kvar från i eftermiddags. (passade på att köpa för de pengar som vart kvar av biljettpengarna som jag fick av mamma).
Men det var nog lika bra att jag inte handlade något, för jag är så otroligt mätt. Hade man haft godis hemma nu så hade man ju vart tvungen att äta ändå, eller kanske inte tvungen men det är ju så svårt att motstå om det ligger en skål brevid en.. det bara skriker "ÄT MIG PETRA, ÄT MIG!!" 
Så nu kan jag känna mig stolt över att jag typ inte har ätit något onyttigt idag .. förutom en skål chockladflingor, en påse djungelvrål, och ah sen kanske inte maten var det nyttigaste, men det var ju faktiskt grönsaker till. haha.

Så tummen upp på mig idag!!
 

26/3 Fredag

Idag har vi haft musikal hela dagen, 8.30 - 16.00. Rätt jobbigt men vi behöver verkligen all tid vi kan få nu. Även hela nästa vecka och två veckor efter påsk kommer vi också ha heldagar med musikalen, men eftersom lärare inte får ge oss några läxor under denna tid kommer det ändå bli rätt chill. Längtar tills allt detta är över,då kommer man ha mycket ledig tid vilket jag känner kan behövas. Ledig varje torsdag och fredag är inte helt fel.

Idag är jag rätt seg så jag ser fram emot att bara ta det lugnt. Blir väl att äta middag kl åtta framför teven som varje fredag. Idag bjuds det på hemmagjord kebab.. dvs köpt som vi själva steker, haha. Blir nog att titta på Så ska det låta också, Timo Räisanen ska vara med, han är gullig :)

festival

Läste nyss att H&M ska släppa en festival kollektion, vilket fick mig direkt att tänka på festivalerna i sommar (konstigt?!) Jag skulle grymt gärna vilja åka i år igen, träffa ännu mer nya och härliga människor, var på Siesta förra året och hade askul. I år skulle jag vilja följa med Emelie till Peace & Love men tyvärr har jag ett jobb att sköta i sommar och kan inte be om ledigt det första jag gör.
Men tror vi skulle kunna ha otroligt kul, festa, träffa nya människor och dansa till bra musik. Ett måste är bara ett tremanna tält, för fyfan vad trångt det var att dela på ett tvåmanna. Man har ju stora väskor och allt sånt med sig så man får knappt rum själv. Fanns dagar då man bara ville hem, duscha och sova i sin säng men i det stora hela var det verkligen bäst! Mötte riktigt trevligt och roligt folk där, plus att jag gillade skånskan så mycket killar att välja på fanns det ju, haha.
Nej men festival får bli nått annat år, men nån gång ska jag åka igen!!







Helt röd efter att ha dansat arslet av mig till Mando Diao.

musik

måste ju faktiskt ge ett litet musik tips idag också. Jag vet att elin vill ha lite nya tips på låtar och jag vet också att hon hört denna låt men det skiter jag i ;)
Lyssna in The Man Who Can't Be Moved - The Script

Puss,Kram,Kärlek

(hihi vad känslofull jag blivit, mysigt)

jag har kläder!!!

jag fick nyss en kommentar av elin att jag alltid har min trasiga nike-tröja på alla bilder jag tar, så jag vill bara klargöra allting och säga att jag faktiskt har andra kläder också!! även om det är svårt att uppfatta eftersom jag ofta lägger ut bilder på kläder jag vill ha, man kan ju faktiskt tro att den trasiga nike-tröjan är den enda tröjan jag äger. men så är det faktiskt inte! På kvällarna tycker jag det är skönt att byta om till ett par sov-shorts och denna tröja, och eftersom de flesta bilderna är tagna på kvällen blir det lätt så att jag har denna fula tröja på mig.

Nu tycker jag bara att elin är ytlig som ger en sån kommentar, jag menar alla måste väl kunna va fula ibland, jag visar bara mitt rätta jag även om ni inte gillar det eller inte. Och eftersom jag inte har så värst många läsare är det inte så många som ser dessa bilder ändå, jag har inget att oroa mig för ju, haha.

Vad skönt, nu var det sagt!!


lakrits-chocklad

Nu har mor min kommit hem, blev ingen hatt, de var tydligen slut :(
Men istället hade hon köpt nån laktrist-chocklad stång åt mig. Ser ut som dom där pingvinen-stänger fast med smak av laktrits och chocklad.. låter lite läskigt faktiskt. Lakrits utanpå och chocklad innuti, kanske inte det godaste jag ätit men det får helt klart godkänt! Gick att slänga i sig den rätt fort ändå, vilket betyder att det var ätbart! Och är det ätbart duger det åt mig! :)


fame

vi sätter ju upp musikalen Fame i skolan nu, och vi har skickat efter t-shirts som är helt svarta med en röd fame logga på.. rätt tråkiga faktiskt. Så jag föreslår istället denna tröja från nelly, känns som dom typ visste att vi skulle sätta upp den, ödet! hahaha.


sommar outfit

Just nu känner jag mig lite nere, inte direkt deprimerad men typ trött, sliten och bara allmänt nere. Tror anlednigen till detta är vädret, att inte ens solen kan få skina idag!!!
Detta gråa o mulna väder gör en verkligen nere, vill ha sol, vill känna mig glad, vill inte vara trött hela tiden, vill ha lite kläder på mig, vill ha solglasögon, vill sitta ute, vill äta glass, vill kunna sitta och doppa fötterna vid sjön en fin sommar dag.. JAG VILL HA SOMMAR!!!
förstår inte att detta är för mycket begärt..


detta vill jag ha på mig i sommar

uppdatering

tänkte göra en liten uppdatering om dagen sen jag kom hem..
- Åt en go soppa med räk- och kräftskjärtar i, bra jobbat pappa!
- och har också precis käkat en munk med glasyr på som min kära far köpte åt mig, satt mycket bra i magen ska jag säga er!
- Är klar med min projektrapport, jippie!!!!!!!
- Har kikat lite på vänner, det är ju bara för bra!!
- och just nu sitter jag och väntar på att min mor ska komma hem från sin shopping runda i stockholm, håller tummarna på att hon köpte med sig hatten hem som jag bad henne om!


25/3 Torsdag

jaha ännu en ledig torsdag som jag måste spendera i skolan. Fyfan!! Är tvingad att titta på gabbes, jessicas och dannies projektredovisning nu klockan elva. Och eftersom man är en sån god vän så ställer man ju självklart upp. haha.
Sitter för tillfället och skriver projektrapporten med elin, går väl kanske inte sådär jättebra, är en bit på vägen men inte i närheten av klar!! Men bara att kämpa vidare, ska ju in imorgon så.. (lite panik känsla, JA!)

Nej nu ska vi börja traska upp för alla jävla trappor upp till danssalen, ha det bra!!


Bara för att jag saknar min Emelie så mycket så bjuder jag på denna bild! <3


True Blood

Dags att se true blood. Sedan blir det dags att inta sängen för min del.
God natt snyggingar!!




denna heting kan man se i true blood, grrr!


minnen

sitter och nöter Kids - MGMT och får minnen från Elins och mitt festande i Stockholm. Måste säga att dom två gångerna kan ha vart bland de roligaste. Är så trevligt och pratglada människor där. Och dansa gillar dom att göra också, både killar och tjejer. Verkar till och med som att det är där som de trevliga killarna håller till..
Ja mer sånna kvällar ska det bli!! Right Elin?

läxa

Just nu sitter jag och hoppar lite mellan projektrapporten, arbetsmiljö och säkerthets uppgiften samt läsa inför jobbet! tror min hjärna exploderar snart.. svårt att skilja på allt nu, allt är som en enda stor röra där uppe. Känner hur huvudvärken är påväg tillbaka..
Men keep up the good work Petra!!! (sägs att det ska va bra att peppa sig själv).


dessa två bilder beskriver mig rätt bra just nu, stressad som fan över allt!!!

då har man blivit en slav också..

idag opererade min bror sitt knä.. fråga mig inte varför, han hade gjort illa den? är inte så insatt i vad han gör.
Men eftersom han nu har så "ont" så kan han inte göra ett dugg själv. Så när mamma och pappa hade rymt huset så skriker han på mig istället. Han sitter på övervåningen och skriker att jag ska komma upp med kaffe åt honom.. då får man svara med ett fejkat glatt "Mmm"..
Varför kan inte jag också göra illa knät så jag kan få använda min familj som slavar??

haha.

jobb

Nu har jag varit på jobbet och haft ett litet informations samtal med min kommande chef. Har fått en massa papper jag ska läsa på, man ska tydligen kunna massa om etik, belastningsskador, secretess och så ska man typ skriva rapporter och skit. Verkar mycket mer komplicerat än jag trodde.. men man lär sig väl kanske med tiden. Min första dag blir iaf den 6:e april..
Kommer tjäna 92,77 kr/ tim sen plus ob! så det är rätt bra betalt. Trodde inte jag skulle tjäna så mycket, så nu jävlar vill jag att pengarna ska rulla in på kontot. Blev nästan lite pepp på att få ta studenten och komma in i arbetslivet.. verkar lite spännande!

24/3 Onsdag

Idag kändes det som om jag vaknade upp med världens bakfylla. Huvudet dunkade som tusan och kroppen orkade inte ens röra sig.. så jag bestämde mig för att ligga kvar och sjukanmäla mig. Måste vila lite så jag orkar ta mig till jobbet och snacka lön med chefen senare idag, ska väl också lägga upp mitt schema tror jag.

Huvudvärken har lagt sig lite, tog en ibumetin, men känner hur det är påväg tillbaka. Så ska väl ner och göra mig lite frukost sen bädda ner mig i sängen innan det hinner sig tillbaka.

Blev ju då ingen strejk mot vädret idag, får bli imorgon istället!! fast ser nu att det är rätt fint väder ändå, solen skiner ju. Hoppas det håller sig i nu..
Vädert måste nog vara det mest omtalade just nu, samtalsämnet alla använder.. men kan nog bero på hur sjukt trötta alla är på detta.

Men ha det bra.

21.49

Nu har jag duschat och sitter just för tillfället och dricker te och äter kvällsmacka, har det lite mysigt sådär!!
House är på i bakrunden, men väntar egentligen bara på att Cougar town och Christine ska börja.


Så snygg i min trasiga, fejkade nike tröja. haha


strejk

Imorgon tänker jag strejka detta äckliga väder och ha på mig vårkläder oavsett vad!! Chinos, skinnjacka och vårskor åker på! Kommer inte vädret till dig, kan du klä dig som om vädret har kommit till dig ;)


Strejka mot detta äckliga väder med mig.. på med vårkläderna!!!!

musik

lovade igår att ge min favoritlåt som tips. och det tänkte jag göra nu..
Lyssna in You Found Me - The Fray.
GRYM, ASBRA, BÄST!!!

monster



Detta monster till ring hade jag på mig idag. Jag vet att den är ful men jag faller för ringar som sticker ut lite, och nån gång måste man ju använda dom. Man kan ju inte låta dom ligga och samla damm bara. Det sägs ju att man måste ta hand om sina bebisar annars får man socialen på sig. Och det vill man ju inte. haha.

23/3 Tisdag

Idag råkade jag försova mig så fick ta en senare buss in till andra lektionen, men den var ju självklart inställd så jag åkte helt enkelt in för att ha håltimme i nästan fem timmar, great!! (dö).
Nej förlåt nu ska jag inte va sån, tiden gick faktiskt väldigt fort, vi satt och plugga till provet vi hade idag och käka munkar. Mums!
Jag måste bara säga att jag borde fan bli en lärare för sånna som har det svårt.. jag hjälpte lukas som inte kunde något till provet till att kunna allt!! Han kunde nästan mer än mig själv i slutändan.
Kanske skulle kunna tjäna pengar på detta.. hmm.. om du vill lära dig något inom konst under perioden 1900-1945 så give me a call snygging!! (du kan få mig rätt billigt.) åh porr, haha.

För mig gick provet asbra. Känns riktigt skönt. Så nu ska jag fira med en glass.
I'll be back..




kläder

Jag känner att lite sommar och vår kläder skulle sitta rätt i min garderob just nu.



   
Samtliga från H&M

22.30

Jaha då hamnade jag här i alla fall, svårt att hålla sig borta om jag ska va ärlig. Detta är ju kul ju!
Har faktiskt pluggat nu, och jag kan det mesta så jag förtjänar att få sitta en stund vid datan innan jag ska lägga mig. haha.
Har till och med hunnit göra lite sit-ups och armhävningar, duktig jag är! :)
Sitter nu och lyssnar på musik, har inte så mycket annat att göra, hoppas ni gillar mina små musiktips? haha alla tycker säkert att alla låtar suger, då kan jag be om förlåtelse redan nu: förlåt att jag har sån kass musiksmak, men det är väl nån som måste ha det också eller hur? Jag gillar dom iaf :) Och imorgon tänkte jag faktiskt lägga ut min abslouta favorit låt.. spännande va? (men vill fortfarnade veta hur man lägger ut youtube-klipp på bloggen, så slipper alla söka efter låtar själva, och kan då lyssna direkt här! Om nån vet, SNÄLLA berätta!!)


oj..

..det är ju bra om jag skriver vad det är för låt också.

It's you - ryan cabrera är låten ni ska kolla in!

musik

Detta får bli sista inlägget och vad passar inte bättre än ett litet musiktips..
Denna låt har jag lyssnat på i många år nu, och den är ju bara för fin, bra att slappna av till!

Nu får ni ha det bra, I'll be back imorgon! haha

typiskt mig..

Vad fan är det här?? klockan är redan efter nio och jag har inte börjat plugga igen :O Nu får jag faktiskt ta och ge mig, är riktigt besviken på mig själv. Det här med datorer är ju livsfarligt, förstör ungdommars studier.

Så, du som läser detta.. ja DU, gå och plugga nu!!!!!!

stackars kille..

Tänkte bara berätta om en sak som hände idag. Var inne på Hemköp för att handla en fralla innan dansen och så är det en kille som står och käkar banan. Då kommer det fram ett biträde och frågar vart han fått den bananen ifrån, då svara killen att han tagit den från hinken som stod där brevid (en hink med gratis bananer åt barn!) Då skäller det här biträdet ut honom ordentligt och typ: är du dum eller, du är väl inget barn, såhär beter man sig inte fattar du väl, varför bär du dig åt såhär för? blablabla.. och killen bara står där och får ta emot all skäll medans alla i äffären vänder sig om och tokglor på honom. Tyckte faktiskt synd om honom..
Tillslut så blir den här killen tvingad att betala den där bananen han nyss hade ätit upp.. så biträdet tar tag i hans arm och bara släpar fram honom till kassan.

Så ett litet tips till er alla där ute, speciellt elin som jag vet alltid tar för att det är gratis: DET ÄR BARA GRATIS FÖR SMÅBARN!!!!

hemma

Hejhej nu är jag hemma, eller det har jag varit ett tag nu. Var faktiskt tvungen att plugga så det vart prioritering nummer ett idag. (chocking) är fortfarnde inte klar för jag kan typ ingenting men var tvungen att ta en liten paus, checka hur ni mår, lyssna på musik, ja det gamla vanliga.

Just nu sitter jag faktiskt och käkar riskakor och keso, kände att jag var tvungen att vara lite nyttig eftersom det inte blev nån dans för min del idag. Åt till och med broccoli till pluggandet, det ni. Ibland kan jag allt va duktig!!
Precis när jag skev detta tappade jag keso i urringningen, ett tips: ät inte nått klegg och skriv samtidigt, det slutar inte lyckligt. Är helt kletig mellan tuttarna nu ju, usch!



PÖSSSSSSS!!

22/3 Måndag

Jaha då var det åter måndag, veckorna bara glider förbi.
Just nu sitter jag i datasalen i skolan och väntar på att dansen ska börja, hatar dessa håltimmar!!!
Haft utvecklingsamtal med min lärare idag, fick också ett samtal av min chef (oh, det kändes proffsigt att säga), ska möta henne på onsdag och disskutera lön och sånt. hoppas jag kommer tjäna massor!

Oj, hade inget att skriva idag, trist! aja får se om jag uppdaterar senare.
Hejs!


23.38

Just nu känner jag att det kommer vara väldigt svårt för mig att somna. Råkade somna tidigare idag när jag tittade på film och det går ju självklart ut över nattsömnen. Tur att man börjar rätt sent imorgon då!

Men nu måste  jag ändå tacka för mig och säga god natt. Min bror vill nämligen låna min data och eftersom jag är en sån underbar och snäll syster så säger ju jag självklart ja när han frågade. (var ju dumt av mig)
God natt.

23.13

Jaha då var det konstanterat, Johan Falk är inte alls lika bra utan Joel Kinnaman. Det var allt jag hade att säga om den saken. USCH!!

50 inlägg

Är redan uppe i 50 inlägg! Wow bara på en vecka liksom.. det betyder ca 7 inlägg per dag. Det kallar jag skills!! Undrar fortfarande hur man ska lyckas komma med på mest aktiva, måste man ha 20 inlägg per dag då eller? lika bra att ge upp nu isåfall.

Nu är klockan snart nio vilket betyder Johan Falk, vilket betyder Joel Kinnaman. Mums!!
Har gjort popcorn och sitter nu bara och väntar på att Elin ska logga in på msn sen är söndagen tillbaka till den gamla vanliga igen :)


Jag gillar söndagskvällar och Joel Kinnaman. Grrr


18.47

lyssna in Sorry - Maria Mena. Vacker låt!

johan falk

Ikväll börjar Johan Falk igen på fyran, och detta ska jag självklart se!!


film

Nu blir det film för min del. Pappa köpte revolutionary road igår så den måste man ju se nu. Den är rätt lång och är då rädd för att den ska bli långtråkig, men vafan jag får väl ge den en chans!

Notis till mig själv: Måste sluta svära så mycket, i varenda inlägg så är det massa svordommar, fy Petra!!

skor

Skorna jag köpte idag var de vita som jag skrev om igår. Samt ett par svarta ballerina-aktiga skor.. ser nästan tantiga ut men I like it. Är dessutom de skönaste skorna på denna planet!!!
(köpte en grå oversize tröja också men den orkar jag inte ta kort på)

 

vad är det för fel på vädret?!

Igår när jag skulle åka till Strängnäs var det jättefint väder. Både solbrillorna och jeansjackan åkte på när jag gick till bussen.  Men dagen därpå när man sitter och väntar på bussen hem så börja det snöa! :O Det bara kom mer och mer och när jag väl var hemma var det typ snöstorm, och det skulle jag gå hem i med min lilla jeansjacka.
Nu får det va nog tycker jag. Antingen snöar det eller så är det fint. Orka att det ändras helt plötsligt bara sådär över en dag!! vi alla trodde nog att våren faktiskt äntligen var påväg, men se så fel man kan ha!
Usch, äckliga snö!!!!!!!!!!!!!!!


såhär lättklädd kunde man vara igår utan att frysa.. men såhär lättklädd var jag då också tvungen att gå hem..

.. i detta helvetes jävla skitväder!! (ursäkta språket)


myskväll

myskvällen igår blev lyckad. Började med lite pizzabakande av mig och elin innan de andra kom, vi äger ju i köket, lyckades även göra en efterrätt till alla under kvällen. Folket kom, vi åt pizza. Sen blev det spel för hela slanten. Med andra ord, galen panna, singstar och guitarhero. Läggdags vart rätt sent, så mycket sömn kunde man ju glömma, fast det hade man nog redan räknat med.
Kul att samla alla igen och bara snacka skit om allt och alla. Var ett tag sen faktiskt!
Slutbetyg: Mycket väl godkänt!!








Med andra ord

Galen panna.

21/2 Söndag

Har precis kommit hem från Eskilstuna. Kom knappt hem från Elin innan vi åkte vidare in mot stan för att köpa lite skor. Blev tre par för min del (jobbarskor, två sommar/vårskor) plus en tröja. Kan visa detta senare för pappa kommer hem med pizzan vilket sekund som helst.

Märkte idag att man blir lite smått panikslagen när man inte får komma hem och skriva i bloggen. Man sitter till och med och förbereder inlägg i huvudet. Du vet vad jag pratar om Elin! ;)  Betyder det att man börjar bli en riktig bloggare, eller kanske att man bara börjar bli lite töntigt beroende? avgör sjävla.
Gårdagen hos Elin var iaf mycket kul, berättar även mer om det senare efter maten, även bilder kommer :)

Nu hörde jag pappa komma in genom dörren, dags för mat!!!
Ses.

14.11

Sitter och väntar på mamma som har varit och köpt djungelvrål och ananas till mig. Börjar blir lite orolig att hon inte ska hinna hem innan jag ska gå, för hon kände ju naturligtvis för att ta en sväng förbi mormor som erbjuder kaffe. Vad är det för fel på äldre, så fort det erbjuds kaffe är dom där fort som fan!

Nej jag borde börja sminka mig nu.. jag måste ju sminka mig själv, har ingen egen make-up artist som sminkar mig så fort jag ska nånstans som alla andra bloggare verkar ha! Lite orättvist faktiskt.. men men sånt är väl livet antar jag?!

Ha det super!


vill ha!

Jag vill ha en herrskjorta från H&M och ett par skor från DinSko, säger som Elin, det är ju jäkligt tur att det inte är allt för långt tills man fyller år!




sol

Idag är det en jättefin dag, solen skiner som tusan. All snö och is är borta från vägarna, man kan faktiskt se asfalten!!!!!! UNDERBART.  Man blir på så bra humör när våren och sommaren början närma sig, så nu hoppas jag att det fortsätter att vara såhär fint för då är våren här på nolltid! Så snart åker nog faktiskt jeansjackan eller skinnjackan på. Får se den kanske till och med åker på nu när jag ska till Strängnäs.

Ska hoppa in i duschen nu, snart dags att ta sig till bussen :)


Det gröna gräset efterlyses!!

vafan?!

Gick precis in på elins blogg och såg att hon hade skrivit nästan exakt likadant som jag i sitt inlägg. Inte första gången det händer, men det är riktigt läskigt hur lika vi tänker ibland :S

Man blir som man umgås sägs det och jag börjar fan tro att detta stämmer!!!

20/3 Lördag

Idag vaknade jag rätt tidigt faktiskt, redan halv tio! helt otroligt för att vara mig, men är väl lika bra att vänja sig med tanke på att snart börjar APU-veckorna med musikalen och då är det 08.30-16.00 varje dag! Så är väl lika bra att säga hejdå till alla sovmornar, var ju skönt så länge det varade iaf!

Ikväll blir det myskväll hemma hos elin med några brudar från klassen. Vi ska göra hemmagjord pizza och moffa hela natten lång!! Vi ska gå därifrån imorgon 10 kilo tyngre.. det ser man ju verkligen fram emot, haha.


Alltid roligare att läsa bloggar med bilder så här är en bild från en myskväll i ettan. :)

Eskilstuna kuriren



Titta vårat projekt kom med i kuriren idag, coolt! Men sen är det ju en viss person, ska inte nämna några namn (ELIN) som skymmer mig. Idiot!!! 
Jag förutspodde faktiskt detta redan igår, brukar bli såhär för mig. Typ på varje musikalbild som tagits så är det också alltid nån som står framför mig. Fyfan vilken stil säger jag bara, här har man tydligen ingen respekt för andra människor.
Till och med mannen som förstörde för oss fick komma med i tidningen såg jag imorse, han var med på dagens fråga i folket.. tror han hette något med Muhammed (chockerande!). Tror gud har något emot mig, eller så är det väl så att jag inte är fotogenisk helt enkelt! Så en fotomodellskarriär är inget att tänka på då. Synd, hade ju väldigt gärna velat gå på catwalk i meterhöga skor och bryta fötterna varje gång, samt bli tvingad att inte äta. Låter ju hur kul som helst! (ironi)



19.44

Nu är jag riktigt hungrig!! men maten severas inte förens åtta, bara en kvart kvar, wohoo!!
Är rätt kissnödig också men onödigt att gå nu ju, snart mat. reser inte på mig i onödan inte!!
Sitter och tar fula bilder på mig själv, börjar bli min nya hobbie! haha
Här får ni ett smakprov (ibland är jag allt snäll)


musiktips

Har ett litet musik tips även idag. Lyssna in Hey, Soul Sister - Train. 
Riktigt skönt gung, riktig skön låt helt enkelt.


Har inte lärt mig hur man lägger in youtube-klipp här så ni får söka på låtarna själva än så länge. Men är det någon som vet hur man gör så berätta gärna för mig. Jag vill veta!!! :)

shopping

Gick och kolla lite på Åhlens med gabbe och elin efter skolan idag. Dom har äntligen fått in hatten som jag vill ha. Plus att jag hittade ett par solbrillor jag ska köpa sen. Har redan en massa men det är ungefär som med ringar, man kan inte få för lite av dom! Har en massa Wayferes i olika färger, vissa av dom använder jag inte ens, men denna gång blir det ett par pilot. Är också grymt snyggt ju.
Trist att inte kunna handla det nu bara, har 70 kr på kortet och det kommer man ju inte direkt långt på. Bara vänta in april månad sen blir det shopping på Åhlens. haha.

Äntligen har de fått in hatten, endast 129 kr!!


Solbrillorna ser ungefär ut som de tjejen har på sig. Guld/bruna pilot.

projektrapport

Hey nu har jag börjat med rapporten. Bara lite kvar sen done!! Ska ju inte vara klar förens nästa fredag så det är ju lungan.. måste ju göra lite grann dagen innan också.. kan ju inte ändra de gammla traditionerna såhär sista året. haha


19/3 Fredag

Idag hade vi möte med våran handledare om projektarbetet, och detta var enda mötet de sa positiva saker om det vi gjort. De har alltid varit jättenegativa och typ inte gillat det vi hållt på med. De har tyckt att vi inte har jobbat så värst bra, och visst det är sant, men när vi väl har kommit fram till saker så kan de väl säga något posotiv, typ: Vad bra att ni har kommit fram till något! ... Men NEJ, då ska de bara komma med en tråkig och negativ kommentar och det har ju inte direkt gjort oss positiva över detta projekt i huvudtaget.
Men ja det jag skulle säga var iaf att de verkade faktiskt stolta över oss, och det kändes riktigt bra!! :)

Hade sedan musikallektion. Håller ju på och sätta upp musikalen Fame på skolan som har premiär 16 april på Eskilstuna Teater. Kom och kolla!!!

Nu ska jag faktiskt börja skriva min projektrapport!!
Ha en bra Fredag, för det ska jag!!!!


Nu börjar våren komma!!!!!!


22.17

Dags att titta på Glamourama!

21.02

Kolla in denna heting som just tillkommit i mitt liv. Sean Faris var namnet och hur snygg är han inte?..


..och hur sött är inte födelsemärket vid läppen?




you don't have to look up at the stars

After tonight - Justin Nozuka
Denna låt är riktigt härlig, rekommenderar den stark. Lyssna!!!


klänning



Denna klänning från H&M tycker jag är väldigt fin! Gillar den röda starkt, men det vita är också grymt snygg så denna kan vara ett litet tips till er som fortfarande letar klänning till studenten. :)

Chocking news

Hör och häpna, jag har precis varit ute och sprungit!!!!!!! sitter just nu med ett knallrött och svettigt ansikte, härligt!!
Men konditionen var ju inte direkt på topp om man säger så.. men är väl bara att göra detta till en vana så kommer detta gå så bra så!  Men kan tänka mig att detta var en engånghändelse som allt annat man testat på..
Men ey vafan, nu ser vi det postivit, JAG HAR VARIT UTE OCH SPRUNGIT FÖR SJUTTON!

när jag blir stor..

Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor.. jag vill bli arkeolog.
Den ni!!

Detta kan va jag om 10 år. (och då menar jag inte mumien!!!)

18/3 Torsdag

Idag var egentligen min lediga dag men istället var jag tvungen att åka in till stan för att spela upp vårat projektarbete. Vi skulle göra en blandning mellan gatuteater och happening och jo det slutade väl rätt bra ändå.
Under första uppspelet var det en man som inte fattade vad vi gjorde så han ställde sig i mitten och började fråga vad vi höll på med. I sketchen vi gjorde så är det en försäljare som försöker sälja tonåringar, och sen är det tre stycken som kommer fram och frågar lite saker. Men sen kom ju då den här mannen och kännde att han kanske också ville vara med. Tydligen hade han gått fram till Cassandra som också var med och frågade hur mycket han kunde köpa oss för.. läskig kille!
Vi spelade upp yttligare två gånger och ja jag är rätt nöjd faktiskt. Kul upplevelse, inte varje dag man står utklädd till en färgglad fjortis ute på Fristadstorget.

Mellan första och andra uppspelet gick jag och Elin upp till danssalen och vilade lite, även vi ungdommar behöver sin vila förstår ni! Vi gick ju självklart till affären och köpte med oss lite godis också. Känner ni mig och elin rätt så hade ni nog redan listan ut detta :P


Elin och jag i danssalen med godiset i högsta hugg!
Kolla även in elins blogg: http://elinkristinablom.blogg.se (se så snäll jag är elin, nu kommer alla vilja läsa din blogg också, haha)

god natt

Imorgon är det uppspel på projektarbetet som gäller. Så nu tackar jag för mig och går och lägger mig och hoppas på en riktig god natts sömn.
God natt.

Fail

Ännu ett stort FAIL på Petra Lindqvist! Tänkte att jag skulle ut på en liten springrunda idag, tänkte att gud så skönt med frisk luft och att få röra lite på sig!.. BULLSHIT! Jag såg att Vänner var på femman så tänke att jag kan springa efter det, men det var en väldigt dum tanke av mig, detta har hänt förr och hände även nu.. jag fastnade ju självklart där! Tillslut blev klockan för mycket (ännu en ursäkt) så jag gick istället och hämtade mig en glass.
Ja detta med att få snyggare kropp till sommarn verkar som ett rätt hopplöst fall för mig.. det är väl bara att välkommna den strandade valrossen, för den verkar ju vara här för att stanna..

Ullared

igår beställde jag och mor min en resa ner till Ullared. Man åker fem på morgonen och kommer hem kanske 10,11 på kvällen. Gillar egentligen inte att åka över dagen bara för jag blir så trött av att sitta på en buss i sex timmar. Men får hoppas att jag hittar massor, får då blir humöret automatiskt högre. :)
Åker iaf 27 april. (påminnelse till mig själv: be om ledighetsansökan)


Livräddarna på Bondi

sitter och tittar på livräddarna på Bondi på tv4 fakta. Killar som är livräddare på Bondi Beach i Australien.. och kan säga att vissa av dom definitivt är godingar. Solbrända, vältränade killar som räddar människor, hur sexigt är inte det?
En resa till Australien och Bondi skulle inte sitta helt fel.. man kan ju lossas drunkna lite också, haha.


Grr

17/3 Onsdag

Inatt kunde inte jag sova alls, låg vaken och tittade på tv eller stirrade upp i taket. Plus att jag har en hund som har blivit knäpp, hon är alltid jätteorolig över sina bäbisar (hennes leksaker). och så springer hon runt och ylar och piper dygnet runt. Hon ska alltid ligga typ i ansiktet på mig så det gjorde det ju inte direkt lättare att sova. När klockan var runt tio över fem lyckades jag äntligen somna.. men då ringde ju klockan halv sex. Men jag var så otroligt död så jag bestämde mig för att skita i den första lektionen.
Så nu har jag äntligen fått sova ut lite och jag ska precis äta min frukost. Ska snart upp och bestämma lite tider med chefen på jobbet. (ska börja jobba inom äldreomsorgen i påsk) och sen blir det att ta halv fyra bussen in till skolan för min nästa lektion. :)




Snodde denna bild från toves blogg igår. Det här är hennes kompis på bilden som skulle ta en bild på sig själv... ser ni vad hon lyckades få med i bakrunden??
Så jäkla äckligt tycker jag.. tycker sånt där övernaturligt är skrämmande och äckligt.





21.04

känner att en vän här brevid mig som kan lyssna på alla mina frustrationer skulle sitta väldigt fint just nu!
en person som förstår mig och som är ett bra tröst och som samtidigt får mig på ett mycket bättre humör.
Emelie varför ska du vara i Södertälje när jag behöver dig som mest?!

värst vad deprimerad man kan vara då... men alla måste väl få känna sig lite nere ibland, eller hur?

frustrerad.

Känner mig på rätt dåligt humör just nu, för våran projektarbete går åt helvete. Vi har redan fått en ig-varning och nu så är det en person i gruppen som blivit sjuk så vi kan inte repa. Blir bara så frustrerad.. inget personligt mot den personen, hade blivit irriterad just nu på vem det än hade vart. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu bara, jag kan inte ta över den rollen och lära mig replikerna på lite mindre än två dagar.. så är väl bara att hålla tummarna på att Filippa kan va hjälten och göra det.
Känner att största anledningen till att jag blir irriterad är att det alltid ska va såhär.. verkar som man aldrig ska kunna repa utan att nån ligger hemma och mår dåligt. Just detta problem hade vi under repitionen av Gökboet också, och vi alla som var där vet ju hur jävla irriterande det var. Är bara så trött på att allt måste vara så jobbigt och stressigt hela tiden, inte konstigt att varje människa ligger hemma sjuk eller med magsår!!

Nej nu måste jag komma på andra tankar, hoppar nog in i duschen och gör mig lite kvällsmat, för snart är det ju dags för House och Cougartown.
Ha det!!!

lite smått galen tror jag..


Underbara! Hur coola är inte ugglorna? Mamma, dessa två vill jag ha i födelsedagspresent. Tillsammans med de tidigare sex också såklart :)

16/3 Tisdag

Denna dag började med ett prov i religion, och ja det gick väl si sådär. Sen dags för röst lektion med läraren som har världens finaste namn!! (petra). sen fortsatte dagen med... äsch vafan, vem vill egentligen läsa om vad man gjorde i skolan, inget direkt roligt händer ju där!
Så.. vi hoppar över det tråkiga och går direkt till de braiga sakerna. Idag när jag kom hem så låg det en djungelvrål påse på bänken.. tanken slog mig ju direkt: Är denna min??  Så jag ropade lite fint på mamma och frågade vems godis det var som låg på bänken. Då kom mamma med svaret som jag väldigt gärna ville höra.. DIN!! Woho och där var dagen räddad! Nu kom livsglädjen tillbaka igen, tack och lov!



Nu ska jag bara sitta här i min ensamhet, sätta på musiken på högsta volym (okej inte högsta för då blir mina grannar arga) och bara njuta som tusan av dessa underbara små, svarta o salta krabater!

Tack och hej från mig.


ringar

okej, jag har en passion och det är ringar. Jag fullständigt ÄLSKAR ringar, gärna stora ska de va!
Har hittat några på internet som jag vill ha, men är man en fattig student som mig får man väl bara drömma sig iväg..
                     
Bijoux by us 99kr       bijoux by us 79kr         lady B 129 kr            maloa 349 kr

                                        
             Viveka Bergström 699kr                         hm 69 kr


15/3 Måndag

Måndag idag! Daah, vem vet inte det liksom!
Har väl varit en rätt chill dag, gick upp halv tio för att hinna med elva bussen, men dum som jag är så gick jag lite för sakta (vill ju njuta lite av solen) så jag missade bussen. Då var det bara att traska hemåt igen för att sätta sig framför tv:n och vänta in nästa buss som gick ett. Den bussen hann jag iaf med, fan vad bra jag är (ironi). Men det resulterar ju i att jag kommer en halvtimme sent till lektionen istället. Men äsch vem bryr sig.. våran lärare har genomgång varje lektion på något vi inte ens ska ha prov på så känns ju rätt onödigt att  ens dyka upp faktiskt. Men vad gör man inte för den underbara skolan? hahaha!

Hade balett idag också, och jag vet jag lovade att jag skulle ge gärnet men sorry det vart inte så. Jag var så otroligt opepp. Jag menar att stå i en timme och bara peka med tårna och göra plié är inte så jäkla kul ska jag säga er. Det bästa med måndagar är att jag får gå tidigare från dansen för att hinna med min buss, tummen upp på det!!
Att ta sen hem från bussen tog idag ca 40 minuter för mig, en väg som vanligtvis kanske tar ca 10 minuter. Men halv sju har ju allt vatten börjat få ett tunt lager is över sig och detta måste man ju självklart förstöra. Så varje liten vattenpöl jag såg på vägen hem var ju tvungen att hoppa på. Men älskar ni inte bara känslan av att hoppa på is som ni känner spricker under fötterna? det gör jag!!! släpp fram barnet innom dig säger jag bara!

Oj vad mycket text det blev, det här blir jobbigt för er att läsa. Men ska sluta nu måste plugga till religionprovet imorgon.. har inte pluggat ett skit. FAN VAD DÅLIG JAG ÄR!!


balett och religion s.u.g.e.r.

vill ha vår och sommar nu!!!


Första vårkänslan- skinnjackan o solbrillor på, och att kunna sitta i solen o bara njuta.


Sommar- fram med studsmattan


vill klä midsommarstången


vill kunna sitta ute om kvällarna


vill kunna ta ett nattbad med de bästa


vill gå ner till sjön för första gången och känna mig vit


vill spela volleyboll


vill sitta på trappen med linn hela natten och skratta tills vi gråter


vill stå på en sockerbit på en åker och bara skrika


vill åter igen ge mig på Stockholm boogie-posen


vill sitta ute och höra channettes underbara sång


vill uppleva Skånes fina stränder!!


men mest av allt vill jag se grönt gräs och en stor sol på den blåa himmlen.

träning

sitter just nu och pratar träning med elin på msn och hur jävla dåliga vi är på att ta arslet ur vagnen och göra nått.
Men nu när vi väl pratar om det fick jag lust att bara ge mig ut för en liten springrunda, som för övrigt inte hade blivit så lång med tanke på min kondition. Men sen är ju klockan tjugo i tio också och jag har precis duschat. 

Men när denna hemska is på vägarna börjar smälta har jag lova mig själv att jag ska ut och springa lite, skulle verkligen behövas.  Önskar bara att jag var bra på att pusha mig till att göra nått, eller att jag var träningsintresseras i huvudtaget, men en sån tur har man ju inte.
Nej men fan jag måste faktiskt trimma upp kroppen lite inför sommaren, kan ju inte ligga vid stranden och se ut som en strandad valros, folk kommer ju för sjutton bli rädda!!

Imorgon har jag dans (balett) och då jävlar ska jag ge allt, ska ha så ont på tisdag att jag inte ens kan gå!
Tack och hej!!

Nya svenska storkändisen

Oj oj oj , hela 9 unika läsare!!! 
Shit, är ju snart sveriges nya storkändis. Kändisfester here i come!!!

16.32

Fick nyss ett sms av min mentor där det stod att jag ska på utvecklingssamtal imorgon 11.30 vilket jag inte kan så nu försöker jag få tag i henne, men det går ju inte så värst bra när man inte har några pengar på mobilen och hon svarar inte på mitt mejl. Får väl ringa henne senare som sista utväg.. läskigt att prata med lärare i telefon!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen med en kopp te och titta på Pretty in pink. En så härlig film med Molly Ringwald och med han som spelar Alan i 2 and 1/2 men. Han är så söt och charmig i filmen så man faller ju direkt.(tänkt på att filmen är från 1986 så han är ju ung.)  
Charmiga killar är svår att säga nej till. Och speciellt om de har en sån söt dialekt som skånska.. riktigt svårt att tacka nej till!  GAH!! skånska killar gillar jag nästan lika mycket som ananas och djungelvrål.

fan, borde städa rummet också, mamma tjatar som vanligt... äsch det tar vi sen!
Ha det bra!


Magnus Weideskog

Lyssna in Magnus Weideskog och hans sköna sound!


förlåt elin.

Nu ber jag om ursäkt till Elin för att hon inte kunde mitt mellannamn, jag kunde tydligen inte hennes heller. men vem fan heter inte Maria i mellannamn på denna planet? ..jag tyckte iaf att det var en bra gissning.


Missuppfattning

Nu fick jag nyss reda på att vi ska fortsätta även denna söndag med elins och min tradition, jag som trodde det var sista gången förra veckan men icke som nicke! Jag som har slut på idéer.. och elin som är i full gång där hemma!!
Nu vart jag inte lite stressad!!

Måste bara tillägga att jag är mycket besviken på henne som inte ens visste vad jag heter i mellannamn.. dåligt elin, dåligt!!


14/3 Söndag

Jaha då var det söndag. Den dagen man bara sitter vid datan och tv:n. Den dagen då man borde oftast plugga men det vet ju alla att man inte gör ialla fall.

Igår var det mys hos emelie, söta anna kom över och joina oss också. Vi åt onyttigt att kolla på melodifestivalen.. tyckte inte att anna bergendahl skulle ha vunnit, Salem al fakir hade helt klart den bästa låten, sen är det ju ett plus att han är så söt och charmig också. haha

Nu har jag föresten fått några läsare, hela fyra stycken. Sen betyder det ju inte att de kommer fortsätta läsa men man kan ju va glad för det lilla man har :)

Nu ska jag fortsätta att inte göra ett skit, funderade faktiskt på om man skulle va duktig att träna lite också.. men det lär ju inte hända!

Puss.

hatt är snyggt




Jag vill ha en hatt!!

Norge

Eftersom jag nu vart på så bra humör efter att ha pratat om studenten så kan jag ju skriva lite om vad som händer efter..
I sommar ska jag jobba och tjäna lite pengar. Pengar sitter ju aldrig fel liksom. haha. Men sen i augusti ungefär så drar jag och min gode vän Elin till Norge och jobbar i typ ett år. Ska bli så grymt kul, få leva lite vuxenliv utan att ha ens föräldrar i närheten som hackar på en.
Det jag faktiskt mest ser fram emot är att få städa lägenheten. Ja jag skrev faktiskt STÄDA LÄGENHETEN!!      
jag gillar att lyssna på musik och dans-städa, men det är ju alltid roligare att va fler så nu har elin anmält sig att hon gärna är med på den idén. Och det kommer ju bli askul så det ser jag verkligen fram emot. haha.

Nej men allt ska bli riktigt kul, skönt att bara få komma hemifrån, lämna denna håla bakom sig, få uppleva nya världar och människor. Känns till och med som att denna period i mitt och elins liv kommer bli en av de bästa.. vi kommer ha så kul! Så länge man åker med rätt person/personer så blir allt bara såå bra. Och jag tror definitivt att jag åker med rätt människa. Om man nu ens kan kalla henne människa, ibland undrar man alltså. haha förlåt elin! You know I love you! 
Då behöver vi inte ens hålla på med våran söndagstradition längre.. vi kan göra det live varje dag ;) haha




detta är en favorit.



13/3 lördag

Idag fick jag hem min studentklänning som jag beställde från nelly för nån vecka sen. Den var jättefin faktiskt, finare i verkligenheten än på bild vilket är väldigt positivt. haha
Min lilla honungsblomma (emelie) har varit här och godkännt den också. Hon var över och snacka lite skit som vi tjejer gör, ska över till henne ikväll och mysa så man kan säga att hennes vistelse här var som ett litet förspel inför ikväll. haha



Klänning från Nelly 530 kr (snygg detaj med snören under armarna, haha)


spets.

Har föresten fått hem studentmössan också, eller det var några dagar sen. BARA TRE MÅNADER KVAR NU!!!!

Nu ska jag dra mig iväg till affären och köpa chips och djungelvrål! Sedan blir det moffmys! (man moffar samtidigt som man myser, den bästa versionen enligt mig)


..and I'm out! Peace!!





00.46

jaha hej, nu har man börjat med detta också.. skäms nästan lite men jag hade tråkigt, okej?

Mhm, oj har redan skrivkramp märker jag... nää men allt jag kan säga är väl enjoy!!
Kan väl inte påstå att jag har ett direkt intressant liv men skönt att kunna skriva av sig lite..speciellt nätter som dessa.

okej, jag är trött så ska gå och sova tror jag, brukar vara lösningen på trötthet!
Men jag välkommnar mig själv till bloggen för det lär ju ingen annan göra med tanke på att ingen läser eller kommer läsa min blogg.
dåså..
ETT STORT VÄLKOMMEN TILL DEN SNYGGASTE, DEN UNDERBARASTE, DEN BÄSTA PETRA ELISABETH LINDQVIST! haha.


Väldigt charmig bild, denna bjuder jag på!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0